Tenisz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
most még
N Djokovic 4 6 6 5
T Robredo 6 2 3 5

kicsit huzzák 10 ig, akkor láthatjuk az utolsó settet😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

REALista
pff...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Count Adyn
Jah😞 Vagy biliárdot, vagy biciklizést vagy rudugrast kell nézni szerintük:SS

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
sux
eurosport a második szett után vált másik sportágra Djoko meccsen 😞
Count Adyn
Na abból én csak a táncot láttam épp😄

desigo
én a Monfils (francia, 32.)–Nalbandian (argentin, 7.) 6:3, 6:4, 6:2

meccset néztem
Monfils nem gyengén játszott...
a végén meg táncikált 😊
Count Adyn
Huhuu néztem éjjel a Nishikori-Ferrer meccset, hát az valami elképesztõ durva volt amit játszottak, Ferrer ászértékû returnjein beszartam😄 A kis japán meg teljesen egyenrangúként tudott játszani vele, elment szettekben 2-0 ra, onnan 2-2 re jött vissza Ferrer, döntõ játszmában Nishikori elment 5-2 re, meccslabdájánál azonban bejött a handshaking persze, pedig szervált a meccsért, utána 5-5 re visszajött Ferrer persze, a japán hozta az adogatását, majd elvette Ferrerét és nyert😊 Nagyon jó meccs volt^^

Airbus A380
Azért még rolex órára biztos tellik neki 😊

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

desigo
jah ezt meg nemrég fotóztam

desigo
Federer le is kerülhet lassan a bannerbõl...
REALista
Tényleg.Jó hogy szólsz el is felejtettem.😊

lippet
Ma már US Open, nem?=)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

desigo
szegény Djoko 😞
Airbus A380
Én csak a második szettet és a harmadikat (<#zavart2> (franc se gondooltas hogy az m2-n lesz én amúgy nem követem az olimpiát nem érdekel csak a tenisz, szal megnéztem eurosporton vagy m1-en van e tenisz az m2-t meg nem, néztem eddig mindig egyformát adott az 1-essel. Képzelhetitek a vérnyomásom mikor délután kapcsolgatom a tv-t hát a 2-esen ott a tenisz élõbe.... <#levele>

Sebaj este ATP Torna, Washington, negyeddöntõ, Washington, Amerikai Egyesült Államok -- <#ravasz1><#eljen>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

REALista
Remélem néztétek a Nadal-Djokovic meccset mert eszméletlen jó volt.Kicsit sajnálom Djokot hogy ilyen hatalmas hibával bukta el a meccset nem csoda hogy esírta magát.😞
Djokovic N. (Srb) 4 6 4
Nadal R. (Esp) 6 1 6

Count Adyn
Szia, én a #787-es hozzászólásban felsoroltak közül valamelyiket ajánlanám😊

REALista
Federernek az Olimpián sem sikerült elõdöntõbe jutnia...

xNoodlex
Sziasztok!
Szoktam néha teniszezni, mondjuk hetente egyszer, és szeretnék egy normális felnõtt méretû ütõt venni.Túl sokat nem szeretnék rá költeni, de azért olyat se akarok venni, ami az elsõ ütéstõl szétszakad... Tudtok ajánlani valamit?

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Sziasztok!
Ha valaki olcsón szeretne teniszütõt:
Teniszütõk az országban a legolcsóbban!
http://www.tennis.extra.hu/
Tel.: 30-5128187
Minden ütõ használt, de jó állapotú, részletes nagyfelbontású fényképekkel.
Megnézem az ütõket: www.tennis.extra.hu
Count Adyn

Airbus A380
ld. Schumacher se volt mindig a toppon.

Count Adyn
Na jah egyszer minden sorozat megszakad😊 Mondjuk tegnap nem játszott annyira rosszul, egyszerûen az ien 2+ méteres állatok ellen nem lehet mit csinálni, és 1-2 hibán elment az egész meccs:S

Airbus A380
Van ez így. Egyszer fen másszor lenn. <#vigyor1>

REALista
Federernek nagyon nem megy a játék az elbukott Wimbledoni döntõ óta.Múlt héten Simontól kapott ki a 2. fordulóban ha jól emlékszem Kanadában, most meg Karlovic verte meg 7/6 6/4 7/6-ra.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lehet egy nagyon hülye kérdés lesz...
Bementem boltba és kértem teniszütõre grip szalagot.
Azt honnan tudhatom meg hogy fedõ vagy alap gripet adtak? Mert a gyári grip sokkal komolyabban néz ki mint amit adtak.
Airbus A380
Nekem õ nem szimpi szóval ilyen gondom nincs. <#zavart2>

REALista
Én nem néztem egyáltalán.Fõleg miután Ági kiesett mondjuk nem õ volt az egyetlen magyar a mezõnyben...

Airbus A380
Látta v-ki a páros döntõjét ?

Airbus A380
Fantasztiusat alkotott.

Airbus A380
<#taps>Alizé CORNET . <#taps>

REALista
😄

Sugam
ezaz raffa megtudtad csinálni, igen! halálra izgultam magam meccsen, rendesen megfájdult a fejem 😄

desigo
Federer 25 ásza nem semmi <#wow2>
REALista
Látom frissült a banner!<#worship>

Count Adyn
Az 50 ki nem kényszerített hiba az rohadt sok Federertõl...

REALista
Wimbledon, férfi egyes, döntõ:
Nadal (spanyol, 2.) - Federer (svájci, 1.) 6:4, 6:4, 6:7, 6:7, 9:7

Federer - Nadal

Elsõ szervák (%) 66 - 73
Ászok 25 - 6
Kettõs hibák 2 - 3
Elsõ szervából nyert pontok (%) 73 - 69
Második szervából nyert pontok (%) 57 - 59
Nyerõ ütések 59 - 49
Összes megnyert pont 204 - 209
Leggyorsabb szerva sebessége km/h 207 - 202
Elsõ szervák átlagsebessége km/h 189 - 181
Második szervák átlagsebessége km/h 157 - 146
Összes ki nem kényszerített hiba 50 - 24
Fogadóként megnyert pontok 73 - 64

REALista
Mint a többi Federer-Nadal döntõ.😊
Hihetetlen hogy mennyire kiemelkednek a férfi mezõnyben.Egyedül Djokovic az aki veszélyt jelent rájuk...

REALista
Hihetetlen egy mérközés volt.Nem gondoltam volna hogy Federer fel tud állni 0:2-rõl de sikerült neki nagyon jól játszott de szerintem megérdemelten nyert Nadal.Viszont biztos vagyok benne hogy Federer fog még Wimbledonban nyerni.😊

Count Adyn
Huh hát ez kemény volt, ez a második játszmában lett elvesztve igazán Federer részérõl, de grat Nadalnak.

desigo
hát ez nem semmi meccs volt
gratula Nadalnak...
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Nadal Break!!!

zaki
Calderón mit keres ott, lol :c

ésmégis 😊

ebbõl sem lesz ma már tenisz :S

desigo
hát kár az esõért 😞
REALista
Egyébként megjegyzem megint Federernek jött jól az esõ...😞

REALista
Az F1-nek egyértelmûen jót tett az esõ!😊
viszont itt már csak holnap lesz folytatás...😞