Tenisz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és nem bármeik pályát csakl 5-öt .
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
online nem lehet nézni vhol?
Ale Alonso! poppe fan club™
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha addig eljutna, valószínû Federerrel kellene negyeddöntõt játszania.
Persze ha Roger papo is eljut addig.😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Amúgy ha jól látom, az EuroSporton 19-én hajnali 1-kor kezdõdnek a közvetítések, élõben.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Isten tudja, hanyadszor veri már meg összeségében, és még azt se lehet mondani, hogy szerencsével. Jó ez a skót srác, nah!
Go Roger!
(természetesen a külömbözõ sport csatornákon.. )
Esetleg ti tudtok valamit arról hogy a Sport tv meg az eurosport milyen tornákat akar közvetíteni ?
Tegnap is 22:00 kor Darts utolsó meccse kezdõdött volna, és mivel már nem tudták volna leadni teljesen, mert 23:00kor Dakar., ezért inkább adtak egy ismétlés, vagyis egy box meccset, ami tudom is én, volt vagy 1-2 hónapos!!!
'Remélem'😞 ma is ez fog történni
khm.
Szívesen megnéztem volna az Ausztral Open elötti formákat.😞
Federer, Murray, Nadal a nyolcban.
Holnap indul az év elsõ nyílt tornája.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
Nadal azt nyilatkozta, hogy a tegnapi döntõ nagyon jó teszt volt neki és hogy nagyon jól érezte magát a pályán.
Mindenképpen számolni kell Murryvel és szerintem Djokivicssal szerintem õ idénre megint nagyon összeszedte magát de azért már a hét közepére többet megfogunk tudni.
Véletlen nem tudjátok mikor lesz az elsõ Nadal ill Federer meccs?
Adios
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Én ide még nem nagyon írtam de nagyon szeretem a teniszt és sok emberrel ellentétben Nadalt (persze sok emberrel együtt is) is.
Nagyon jó meccs volt bár Murry az egyik olyan teniszezõ akit nem szeretek nem a játékával van bajom hanem, hogy antipatikus néha a viselkedése tavaly sok volt a mellkas veregetés de ennek ellenére komolyan kell vele számolni.
Nadal szerintem most nagyon megváltozott látszik rajta még az, hogy évkezdés van de remélem az Ausztrál openre belejön és ez az új stílus...😄
A lényeg az, hogy egy nagyon jó szezonra van kilátás és akárki nyerhet de én még bízom Nadalban és abban, hogy megborotválkozik és megfésülködik...
Vamos Rafa😄😄
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Amúgy grat Murray-nek jó kis meccs volt bár az utolsó szettet nem láttam a Forrest Gump miatt.😊
Nadal ismerkedik Shakirával😄
Capitala World Tennis Championship
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Federer - Murray ÉLÕBEN MEGY MOST A SPORT1-N.
Capitala World Championship, Abu Dhabi, 2. nap, 1-2. mérkõzés - élõ
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A négy legnagyobb tenisz esemény közül (Ausztrál Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open) idõrendben az elsõ következik, hogy ezzel kezdetét vegye a sportágak egyik legnépszerûbbikének idénye
szépen feljött
Az évzáró világrangsor:
1. Rafael Nadal (spanyol) 6675 pont
2. Roger Federer (svájci) 5305
3. Novak Djokovics (szerb) 5295
konkrétan most hétvégén kezdtem el teniszt nézni, tehát teljesen kezdõ vagyok ebben a témában 😊
Az volna a kérdésem, hogy márciusig nem lesz semmilyen kupa vagy valami?
Ale Alonso! poppe fan club™