2235
-
#1313 jó képek -
#1312 Nadal -
#1311 Nadak tisztáéra úgy áll ott mint aki fagyit vagy ilyesmit vár a tálkájába. -
#1310 Mi fejeket vágnak már...:D -
-
#1308 -
-
#1306 Szerintem nekik bármilyen luxusautót venni kb pont annyira megterhelő mint nekünk egy farmert... -
#1305 Amúgy otthon Roger bácsi garázsába szerintem ennél sokkal jobb autók állnak "halomba". -
#1304 Rafa -
#1303 Vagy mondom oda vitte volna és belenyomja Rsfa kezébe . (ő nézett volna aztán nagyot .. :o) )
Egyébként nem hinném hogy a Rogert támogató (nem tom mien) autó márka képviselői egy kicsit is ferde szemmel néznének Rogerre hisz mit tehet ő arról hogy aLexus a verseny fő szponzora és egy autó a díj. Azt azért gondolom senki nem gondolta hogy Roger ez miatt nem nyer ;) -
#1302 Mekkora lett volna már ha kihajítja a nézőtérre...:D -
#1301 Jó gyorsan megszabadult a Lexus kuulcsától :)
Azt hittem Rafa kezébe nyomja. -
#1300 Nagyon kellett már neki ez a győzelem...:) -
#1299 -
#1298 Ezaz! Szép volt Roger!:) -
#1297 Nah lassan kezdődik a döntő... -
#1296 Láthatóan fejlődnie kell még a kondiciójának. Én már azon gondolkodtam lehet hordágyon viszik le a meccs után Nadal láthatóan jobban bírta.
-
#1295 Nadal mindig behúzza :( -
#1294 Djoko most nagyon megérdemelte volna, h nyerjen! Régen láttam ilyen jól játszani... -
SzocsA #1293 hogy pontoznak? mármint a toplistán !!
3szettet vagy mit láttam de azt is csak 5-5 ről! hát olyan labdákat adott vissza, és honnan!
de én azt az egyet nem értem még soha nem játszottam teniszt csak nézem.
áginál a legszembetűnőbb volt hogy szinte majdnem mindig az ellenfeléhez ütötte vissza a labdát akkor is mikor kicsit a pálya szélénél volt az ellenfél és ráadásul fájt a lába
-
#1292 Nadal ma nem érdemelte meg szerintem a győzelmet. -
#1291 És a sport tv előtt is!!!!!!!! ugyanis kihagytak ez miatt 1 komplett élő foci meccset.
-
#1290 azért mert unalmas, h mindig ő nyer (és mert Djoko forever!) -
#1289 miért ideje? federer meddig volt világelső? és sokaig verhetetlen? majdnem mindegyik gst ő nyerte (kis túlzással), wimbledonról nem is beszélve..
nadal egyértelműen gyorsabb teniszt játszik mint federer, ma nemjátszott jól nadal, végére feljavult és hozta az extrákat, de djokovics valami hihetetlen amit leművelt, nagyon izgalmas meccs volt! -
#1288 Döntőben remélem Federer-Nadal meccs lesz bár nehéz dolga lesz Federernek... -
#1287 ideje lenne már, h valaki megtegye.... -
#1286 Nadal-Djoko 3/6 7/6 7/6
Le a kalappal Djoko előtt majdnem véghez vitte a lehetetlent nem sokon múlt... -
#1285 ÉÉÉS nyert Nadal. Valami hihetetlen meccs volt. Nemtudom ki verheti meg ha EZ a játék is kevés volt ehhez. -
#1284 Nem semmi a Nadal-Djoko elődöntő...:) -
#1283 Hogy az a.... -
#1282 ATP 1000, Madrid, 1. nap Sport2
Tsonga-Safin meccs megy.Jó kis első fordulós meccs...:)
-
#1281 70 ponttal -
Murray megelőzte Djokovicsot a férfi világranglistán
A rangsort továbbra is nagy fölénnyel a spanyol Rafael Nadal vezeti a svájci Roger Federer előtt, Djokovics jelenleg a negyedik. -
#1279 köszi -
#1278 "Szintetikus: a szintetikus pályáknak különböző fajtái vannak: például Gerflor, Taraflex, Greenset, szőnyeg, néha parketta. Főleg a fedett pályás tornákon alkalmazzák, és gyorsasága miatt leginkább a kemény borításra hasonlít."
Szóval mint a kemény pályán olyan:) -
#1277 Amúgy nem sz*r szőnyegen teniszezni ? -
#1276 köcce. Gondolom nem perzsa szőnyeg :) -
#1275 Gondolom a fedett (beltéri) pályásakon:) -
#1274 Lenne 1 kérdésem,. A számítógépes játékba amivel játszom (virtua tennis ) van olyan borítás hogy szőnyeg (carpit) a kérdésem hogy milyen tornákon szoktak szőnyegen játszani? (gondolom ez is kemény borításnak minősül .)