2235
10802156721221919903.jpg
  • desigo
    jó képek
  • Airbus A380
    Nadal
  • Airbus A380
    Nadak tisztáéra úgy áll ott mint aki fagyit vagy ilyesmit vár a tálkájába.
  • REALista
    Mi fejeket vágnak már...:D
  • Count Adyn

• REALista
  • Airbus A380

• desigo
    Szerintem nekik bármilyen luxusautót venni kb pont annyira megterhelő mint nekünk egy farmert...
  • Airbus A380
    Amúgy otthon Roger bácsi garázsába szerintem ennél sokkal jobb autók állnak "halomba".
  • Airbus A380
    Rafa
  • Airbus A380
    Vagy mondom oda vitte volna és belenyomja Rsfa kezébe . (ő nézett volna aztán nagyot .. :o) )

Egyébként nem hinném hogy a Rogert támogató (nem tom mien) autó márka képviselői egy kicsit is ferde szemmel néznének Rogerre hisz mit tehet ő arról hogy aLexus a verseny fő szponzora és egy autó a díj. Azt azért gondolom senki nem gondolta hogy Roger ez miatt nem nyer ;)
  • REALista
    Mekkora lett volna már ha kihajítja a nézőtérre...:D
  • Airbus A380
    Jó gyorsan megszabadult a Lexus kuulcsától :)

Azt hittem Rafa kezébe nyomja.
  • REALista
    Nagyon kellett már neki ez a győzelem...:)
  • zsutyesz
  • Count Adyn
    Ezaz! Szép volt Roger!:)
  • REALista
    Nah lassan kezdődik a döntő...
  • Airbus A380
    Láthatóan fejlődnie kell még a kondiciójának. Én már azon gondolkodtam lehet hordágyon viszik le a meccs után Nadal láthatóan jobban bírta.

• desigo
    Nadal mindig behúzza :(
  • zsutyesz
    Djoko most nagyon megérdemelte volna, h nyerjen! Régen láttam ilyen jól játszani...
  • SzocsA
    hogy pontoznak? mármint a toplistán !!

3szettet vagy mit láttam de azt is csak 5-5 ről! hát olyan labdákat adott vissza, és honnan!
    de én azt az egyet nem értem még soha nem játszottam teniszt csak nézem.
    áginál a legszembetűnőbb volt hogy szinte majdnem mindig az ellenfeléhez ütötte vissza a labdát akkor is mikor kicsit a pálya szélénél volt az ellenfél és ráadásul fájt a lába
  • Airbus A380
    Nadal ma nem érdemelte meg szerintem a győzelmet.
  • Airbus A380
    És a sport tv előtt is!!!!!!!! ugyanis kihagytak ez miatt 1 komplett élő foci meccset.

• zsutyesz
    azért mert unalmas, h mindig ő nyer (és mert Djoko forever!)
  • Sugam
    miért ideje? federer meddig volt világelső? és sokaig verhetetlen? majdnem mindegyik gst ő nyerte (kis túlzással), wimbledonról nem is beszélve..
    nadal egyértelműen gyorsabb teniszt játszik mint federer, ma nemjátszott jól nadal, végére feljavult és hozta az extrákat, de djokovics valami hihetetlen amit leművelt, nagyon izgalmas meccs volt!
  • REALista
    Döntőben remélem Federer-Nadal meccs lesz bár nehéz dolga lesz Federernek...
  • zsutyesz
    ideje lenne már, h valaki megtegye....
  • REALista
    Nadal-Djoko 3/6 7/6 7/6

Le a kalappal Djoko előtt majdnem véghez vitte a lehetetlent nem sokon múlt...
  • Count Adyn
    ÉÉÉS nyert Nadal. Valami hihetetlen meccs volt. Nemtudom ki verheti meg ha EZ a játék is kevés volt ehhez.
  • REALista
    Nem semmi a Nadal-Djoko elődöntő...:)
  • Airbus A380
    Hogy az a....
  • REALista
    ATP 1000, Madrid, 1. nap Sport2
    Tsonga-Safin meccs megy.Jó kis első fordulós meccs...:)
  • zsutyesz
    70 ponttal
  • desigo

Murray megelőzte Djokovicsot a férfi világranglistán

A rangsort továbbra is nagy fölénnyel a spanyol Rafael Nadal vezeti a svájci Roger Federer előtt, Djokovics jelenleg a negyedik.
  • Airbus A380
    köszi
  • Count Adyn
    "Szintetikus: a szintetikus pályáknak különböző fajtái vannak: például Gerflor, Taraflex, Greenset, szőnyeg, néha parketta. Főleg a fedett pályás tornákon alkalmazzák, és gyorsasága miatt leginkább a kemény borításra hasonlít."

Szóval mint a kemény pályán olyan:)
  • Airbus A380
    Amúgy nem sz*r szőnyegen teniszezni ?
  • Airbus A380
    köcce. Gondolom nem perzsa szőnyeg :)
  • Count Adyn
    Gondolom a fedett (beltéri) pályásakon:)
  • Airbus A380
    Lenne 1 kérdésem,. A számítógépes játékba amivel játszom (virtua tennis ) van olyan borítás hogy szőnyeg (carpit) a kérdésem hogy milyen tornákon szoktak szőnyegen játszani? (gondolom ez is kemény borításnak minősül .)