Tenisz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4-1

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

bazz, micsoda challenge-ek! tényleg kéne vmi vonalzó oda mellé...

hajrá Rafa!

Count Adyn
huh döntõ szett, gyerünk Roger!😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Molnibalage
Mármint a gumis sztorira gondolsz?

1. Nem kötelezõ teniszezni.

2. Nem kötelezõ helyszínen nézni.

Innentõl fogva mirõl beszélünk?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Élõben az igazi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Jagumo
Mekkora meccs! Hajrá Nadal 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

a kommentátor azt mondta az elején, h ne várjunk Wimbledon-i szintet... hááát nem tom... nekem kifejezetten tetszik a játék...

na, eddig kifejezetten izgalmas, fordulatos... nem érzem annyira a fáradtságod Nadalon /sajna azt kell mondanom, hogy még!/
tegnap ilyenkor Serena már javában örült a tornagyõzelemnek... itt meg még asszem semmi nincs lefutva... izgi lesz a következõ 2-4 szett...

ez a négyzetbe ugrálós xar reklám meg tényleg idegõlõ... de lacoste is!!

desigo
Nah elõny Nadalnál...
desigo
Két hét alatt láttam kb 200-szor a Kia Soul reklámot
ma még lesz vagy 100-szor

lassan elmegyek és veszek 😊
desigo
hajrá hajrá xD
mindjárt kezdõdik!

Adelante Rafa! Viva Rafa!

Airbus A380
Áttehetnék pár héttel késõbb a versenyt ahogy kérték a versenyzõk mert akkor már nincs olyan meleg.... még mindig az mondom a versenyzõk helyébe bojkottálnám és akkor a szervezõk is magukba néznek... kiwi lennék ha Federer vagy Nadal, Djoko , Murray,,, stb nem tennék tiszteletüket akkor ki miatt tudnának jegyet eladni a tisztelt szervezõk. Semmi más nem lett kérve csak hogy ne a legmelegebb idõszakba legyen rendezve.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
ah szóval erre megy ki a kérdés. <#eplus2>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

remélem Nadal...

kis összesítés:

FEDERER–NADAL
2004, Key Biscayne, 2. forduló, Nadal, 6:3, 6:3
2005, Key Biscayne, döntõ, Federer, 2:6, 6:7, 7:6, 6:3, 6:1
2005, Roland Garros, döntõ, Nadal, 6:3, 4:6, 6:4, 6:3
2006, Dubaj, döntõ, Nadal, 2:6, 6:4, 6:4
2006, Monte-Carlo, döntõ, Nadal, 6:2, 6:7, 6:3, 7:6
2006, Róma, döntõ, Nadal, 6:7, 7:6, 6:4, 2:6, 7:6
2006, Roland Garros, döntõ, Nadal, 1:6, 6:1, 6:4, 7:6
2006, Wimbledon, döntõ, Federer, 6:0, 7:6, 6:7, 6:3
2006, Mesterek Kupája, elõdöntõ, Federer, 6:4, 7:5
2007, Monte-Carlo, döntõ, Nadal, 6:4, 6:4
2007, Hamburg, döntõ, Federer, 2:6, 6:2, 6:0.
2007, Roland Garros, döntõ, Nadal, 6:3, 4:6, 6:3, 6:4
2007, Wimbledon, döntõ, Federer, 7:6, 4:6, 7:6, 2:6, 6:2
2007, Mesterek Kupája, elõdöntõ, Federer, 6:4, 6:1
2008, Monte-Carlo, döntõ, Nadal, 7:5, 7:5
2008, Hamburg, döntõ, Nadal, 7:5, 6:7, 6:3
2008, Roland Garros, döntõ, Nadal, 6:1, 6:3, 6:0
2008, Wimbledon, döntõ, Nadal, 6:4, 6:4, 6:7, 6:7, 9:7

Count Adyn
Én ha fogadnék akkor Nadalra tennék, így mindenképp örülnék a végeredménynek😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
Én Federerre tennék ha választani kellene
elég meggyõzõ volt eddig és többet is tudott pihenni

persze eddig bármire fogadtam (foci stb...) mindig buktam
de federer jobb? mert nadalon van 2.35
federeren meg 1.53 szorzó!!!
desigo
Federer elég jó formában van
Airbus A380
Ha Nadal jót akar akkor veszít.

Külömben.... <#mf2>

Amúgy szerintem lehetetlen megmondani ki nyer gyílkos harc várható.

desigo
magasabb az átlaghõmérséklet az átlagosnál
mit tehetnek róla a szervezõk?
behúzták a tetõt amikor tudták
Nadal vagy Federe nyer?
melyik esélyesebb?
Airbus A380
Emberségrõl hallottál ? Nem véletlenül emelték fel sokan a szavukat.

Plussz ott a közönség is.....

desigo
Miért halna már meg?
Ha nem érzi jól magát akkor feladja és kész.
Meg vannak fizetve bõven azért a melegért.
Semmi más dolguk sincs csak,hogy felkészüljenek fizikailag.
Ha meg para akkor nem kötelezõ indulni.
Airbus A380
Az F1-eseknek legalább volt vér a pucájukba és bizony kifordultak a pályáról hogy õk nem viszik vásárra a bõrüket....

Airbus A380
Iszonyatos hõségben muszály teniszezni

Ezt azért nem hiszem el hogy a szervezõk ellen ilyenkor semmiféle eljárást vagy valamit nem lehet indítani. Mi van ha ott hal meg valaki a hõségtõl ?

desigo
Szegénynek esélye sem volt
Airbus A380
Azt hiszem a mai nem az õ napja volt.

ez a tegnapi verdasco - nadal vmi isteni volt... simán a tavalyi wimbledoni döntõt juttatta eszembe...

a mai serena hurrikán meg.... simán megérdemli /már megint, még mindig/ a világelsõ "címet"...

ha jól látom euro-n most kezdték a nadal meccs utolsó szettjét ismételni! /4-3-tól.../

desigo
hajrá Safina !
Count Adyn
<#idiota>

desigo
ájjj de sajnálom,hogy nem láttam

a végén mennyire voltak fittek ? xD
Airbus A380
kire ?

Amúgy szerintem ismétlik .

Molnibalage
Hát ilyen nincs. És nem tudtam még felvenni sem. Hogy szakadna rá az égbolt...

Airbus A380
Ja télleg. <#nyes> biztos sajnálja szegény Rafaelt hogy fáradt lesz.

Count Adyn
Miközben a lányok masszírozták nézte, hogy ó már 5 órája izzad ott a leendõ ellenfél😄

Airbus A380
Szerintem õ kaplodta befelé a szívgyóccereket a tv elõtt... (ha csak nem elbújt a tömegbe a Rod Laveren-en <#mf2>)

lippet
Ritkán nézek teniszt, de ez nekem is tetszett!😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Airbus A380
fizess elõ a pléjerre és láthatod. <#hawaii>

Count Adyn
Viszont Roger járt a legjobban😄

zsutyesz
pláne annak, aki nem is látta <#falbav>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Z
Ezt a Nadal - Verdasco meccset nehezen lehet szavakkal leírni...<#worship>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Count Adyn
Nem tudok sajna ingyenesrõl:S
Nagyon komoly meccs pedig, 2-2,döntõ szett jön.

Molnibalage
Van ingyenes live stream valahol az eseményhez?

zsutyesz
végre valami, amit meg is tudok nézni <#zavart2>

Count Adyn
Szombat nõi, Vasárnap férfi döntõ😊

Háát én majdhogynem halálra untam magam a meccs közben...nagyon sima volt.
Grat Rogernek.
Remélem, hogy holnap Nadal összekapja magát és megveri Verdascot bár koránt sem biztos.:S
A döntõ melyik nap lesz?

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Count Adyn
Federer döntõs😊 3 szettben, 51/15 winner/unforced error
nem semmi😄 És 5-bõl 5 challange-e jó volt😄

zsutyesz
ja <#schmoll2>

Count Adyn
Igen, különben del potro-é lett volna a pont, mivel hozzáér a labdához roger 😊