2235
-
#1393 Szép volt Roger! -
#1392 megvan a 2. szett is Rogernek, innen szerintem már behúzza -
#1391 Az biztos, hogy nagyobb dolog lenne Nadal ellen behúzni Garrost, de ha Nadal elmegy a döntőig, nem tudom lehetséges-e egyáltalán.:) -
#1390 Kár hogy nem láttam a Soderling-Nadal meccset olyan elképzelhetetlennek látszik hogy legyőzte őt...:D -
#1389 Én bánom.nagyobb dolog lett volna ha őt veri a döntőben úgy mint ahogy Nadal verte Federert Wimbledonban.Ez a Garros most nagyon az ölébe hullott...persze ez nem rajta múlt... -
#1388 Hát az első játszma egy vasárnapi sörmeccs volt.
-
#1387 Én nem bánom, hogy nem az van.
A tavalyi nagyon csufi volt Federer szempontjából.:) -
#1386 Azért kár hogy nem Nadal-Federer döntő van kivételesen Federernek szurkoltam volna...:D -
#1385 Federer 4:0-ra vezet az első szettben.Ez így nagyon sima lesz..:S -
#1384 akárcsak a Gonzalez-Soderling:) hasonló döntőket hétvégére:) -
#1383 Szerintem külön élvezi. :) -
#1382 Federer megint nem hagyott minket izgalom nélkül, nagyon jó meccs volt -
#1381 Jaja szép volt Roger. És még Serena is kiesett, jó ez a nap:D -
#1380 Hát ezt elég simán behúzta Roger.
Az első játszma volt egy kicsit izgalmas.
Go Roger! -
#1379 szerintem is. De azért remélem győz :) -
#1378 Kemény! -
#1377 Rogernek már csak a legnagyobb ellenfele áll az útjában: saját maga:) -
#1376 Jah ő dumál. Mi ez a béna fonák vagy valami ilyesmit halottam:DD -
#1375 ho-ho.Azért szerintem még nem teljesen,ha ugyanez a felállás bármelyik más GS-en lenne,osztanám véleményed,de így azért nem.Gonzalez játéka nagyon meggyőző,akárcsak Söderlingé,jó kis elődöntő lesz az. Federernek meg túl kell jutnia a hazai pályán játszó Monfilson,igaz,ez tavaly is 20%-os tenisszel sikerült is:)) reméljük idén is fog.
Szerintem ez még nincs lefutva,a döntőig könnyen eljut(hat),de ott nehéz meccs vár,ez majdnem bizonyos..
de azért Go Roger! -
#1374 Ebből nincs meg valakinek az amikor a két labdaszedő srác játszott helyettük egy kicsit? :)
(Angolul minek is hívják őket?) -
#1373 igen,de azért jó:) -
#1372 Ez meg a teljes. A youtube-on valamiért ezt nem találtam meg... -
#1371 Vótmá? :) -
#1370 Roddick's breakthrough year was in 2003, in which he defeated Younes El Aynaoui in the quarterfinals of 2003 Australian Open. Roddick and the Moroccan battled for five hours, with the fifth set (21-19 in favor of Roddick) being the longest fifth set in a Grand Slam tournament during the open era, at 2 hours 23 minutes.
Megtaláltam. :)
El sem hiszem, hogy ennyire régen volt. Én 2005 körülire emlékeztem... -
#1369 Lenne egy kérdésem. Még évekkel ezelőtt volt egy nagyon hosszú Roddick meccs asszem Al Aynau (?) ellen. Az 5. szett kb. 20 pontig ment. Hol és mikor volt? Nem találok róla hirtelen semmit. Ott is volt vicces pillanat. Látta valaki rajtam kívűl? -
#1368 Erről beszéltem. Szerintetek Agassi dumál még ütés közben is? -
#1367 Federernek áll a zászló most már teljesen... -
#1366 Beszarás, Murray is kiesett -
#1365 Ez igaz:) -
#1364 ezt én is tudom, de gúnyolódni akkor is bunkóság. -
#1363 Az oké, de a szabály szerint 25 másodperc telhet el maximum a pont befejezése és a következő szerva közt egy game-en belül, és ezt sokszor túllépi Rafa, de Djoko is:) Szóval azért nem úgy van, hogy ráér, hadd csinálja:) -
#1362 Sokszor előadta. Tegnap azt néztem meg mikor Agassival játszik Federer és viccelődik, hogy ha rövidebb haja lenne, akkor nem kellene fejpántot igazgatni.
Utána lement egy labamenet és közben is ment a duma. Most vagy egy szurkoló dumált, de nekem úgy tűnt, hogy Agassi! :) -
#1361 Én meg úgy látom, hogy az óbégatás már a mozdulat előtt elkezdődött... -
#1360 Lehet, hogy ismeritek :D -
#1359 Nem óbégatott senki, Berdych egyszerűen, nagy pofával lekussolta a közönséget. -
#1358 Na akkor viszont a közönség bunkó. Csak azért óbégatni, mert megverte otthon? Talán játszont jobban Nadal és nem kell óbégatni. Ahogy már mondtam, az előzményeket nem ismerem. -
Mityu91 #1357 Háát ha figyelembe veszed azt hogy az egész első jelenet Madridban volt akkor még szép hogy a közönség nem szimpatizál azzal aki veri az ő kedvencüket és ez érthető is.
Söderling meg az egészet viccből csinálta az az nem akart igazából ütőt cserélni szerintem és az egész egy szünet után volt 2-2es szett állásnál de lehet hogy tévedek mert lehet hogy 2-2es gémnél és akkor meg még nagyobb bunkósság mert tuti nincs labdacsere se....vagy lehet nah mind1 :D -
#1356 A közönség, mintha már előtte is negatív lett volna az ellenfél felé. Nem láttam a meccset, így csak tippelni tudok...
A másodiknál meg nem igazán egyértelmű. Amikor a valaki szerválni készül, akkor készen kéne várni.
Kivéve, ha ütőt cserél nem? Ha az után ment el, hogy Nadal beállt, akkor tényleg pofátlan az ellen, vagy csak elfelejtett ütőt cserélni. Ilyen szinten is csinálnak hülyeséget az emberek, csak ritkán.
Szerintem oltári nagy bunkóság volt mindkét megmozdulás az ellenfelek részéről
Inkább csak úriemberek módjára kiosztották egymást. A közönség jól szórakozott. Ez is a show része. -
#1355 Szerintem a szerva előtti készülődést nem lehet senki szemére vetni. Ha neki ennyi időre van szüksége, hát legyen. Ha az ellenfél nem ér rá, akkor haza lehet menni :)
Szerintem oltári nagy bunkóság volt mindkét megmozdulás az ellenfelek részéről! -
#1354 Végülis annyi a lényeg, hogy mikor Nadalt végül nagy nehezen legyőzte a saját közönsége előtt (Madrid) Berdych, akkor a közönségnek mutatta, hogy csitu van. :DDD
Kicsit paraszt volt, és ezt nehezen viselik a nézők. Aztán Nadal is odaszólt még valamit...gondolom, tudtára adta, hogy mekkora tahó. :D
A másodiknál meg nem igazán egyértelmű. Amikor a valaki szerválni készül, akkor készen kéne várni. És Nadal csak akkor vette észre, hogy nincs ott vele szemben az ellenfél, amikor fel akarta dobni a labdát. Aztán méltatlankodott egy sort, majd bemutatta a labdát, hogy akkor ő most szerválna, mire Söderling meg hátat fordított neki, és amikor visszafordult, akkor kihúzta az alsógatyát a seggéből á la Nadal.
Szerintem azért csinálta ezt Söderling, mert Nadal nagyon lassan szervál. Más is panaszkodott, hogy túl sokat igazgatja a ruházatát, a haját, túl sokat pattogtat, törölgeti magát, amikor a másik már várná a szervát, stb.
De ennyi erővel Sharapovát is meg lehetne leckéztetni az ocsmány üvöltései miatt, nem? Szerintem ha hárman "dolgoznának rajta" (és hogy ne legyen könnyű sorsa, mondjuk: Monfils, Tsonga és Blake ), akkor sem sikítozna így...