2235
10802156721221919903.jpg
  • Molnibalage
    Nem. :(

Nagyrészt nagyon nagyon régi tenisztörténelmmel folgalkozik. '80-as évek és a kőkorszakig visszamenőleg. :)
  • REALista
    Ez keresed?
  • Molnibalage
    Vagy ez sárga-zöld színű tenisszel foglalkozó blog. Sajnos elfelejtettem a címét. Kisegítene valaki?
  • poppe
    amíg tök kezdő vagy, tök mindegy :)
    bemész a hervisbe, v dechatlonba, és ami a legolcsóbb, az pont jó is lesz :D
  • vezérszuszu
    Hali! Egy kis segítség kellene!
    El akarok kezdeni Teniszezni!
    Ütőt hogyan válasszak, mi alapján, mit nézzek és milyen árkategória ami jó egy kezdőnek!
    Köszi!
  • Airbus A380
    Étteremláncot nyit a világ negyedik legjobb teniszezője
  • Airbus A380
    iggaz már rémlik nekem is szokták a tv-be is mondani hogy ilyenkor mi van és tényleg kicsit gyerekes.... 2 orvossal kell azt hiszem igazolni vagy 3-al hogy beteg meg ilyenek.
  • Count Adyn
    Ha jól tudom ha kihagyják akkor pénzbünti, ha beteg volt, akkor orvosi igazolás mint a suliban:D
  • Airbus A380
    Jimmy Jump ráijesztett Federerre
  • Airbus A380
    Tényleg ezt nekem is tegyétek tisztába én is hallom soxor a tv-be a kötelező versenyt, és én is elgondolkodtam mi van haéletbe vágó dolga van a versenyzőnek vagy beteg ?
  • Molnibalage
    Egyes masters versenyeken a wiki szerint kötelező a részvétel. És, ha sérült vagy tényleg más dolga van? Hogyan megy ez?
  • Count Adyn
    Jah szerintem is megy GS ekre, meg előtte pár versenyre hogy formába jöjjön és ennyi.
  • Airbus A380
    Az belefér elvégre valakinek dolgozni is kell.,
  • Molnibalage
    Teljesen szerintem nem fog visszavonulni, de biztos, hogy csak a mimimum versenyeken fog elindulni.
  • Airbus A380
    viszont hidd el hogy nem csak nekem fogja szúrni a szemem a világban ha federer rövid időn belül nem vonul vissza családapát játszani. (tehát nem végleg) ezt lefogadom hogy még a rajongói között is lessz aki az orrára koppint.
  • Molnibalage
    OFF

Igazából a gyereknevelésben a gyerek fejlődése szempontjából az apa 2-3 éves korig nem nagyon számít egyesek szerint, mert egyszerűen addig az anyára van utalva a gyerek minden szempontból. Az anya számára fontosabb érzelmileg a dolog talán. Nem hiszem, hogy Federer két segítő keze hiányozna "techikailag".

ON
  • Airbus A380
    Mer a Szabó Gábor tegnap ezt fejtegette hogy szerinte wimbledon után (időlegesen) visszavonul.

háááááááát... nem tudom 1 részt ha wimbledonba megint első lesz majd visszavonul akkor szerintem hamar megint második lesz.

viszont ha nem vonul egy időre vissza akkor mégis mikor nevel gyereket ? vagy megcsinálta asszony meg rendezze ahogy akarja amég ő utazgat a világba meccsről meccsre ? Csak nehogy az legyen hogy a gyerek nem ismeri fel a papát...
  • Yulcsa
    egy interjúban azt mondta, még nincs szándékában visszavonulni
  • Count Adyn
    Jah időrendbe:) Egy blogról loptam:)
  • Airbus A380
    Vajon Federer visszavonul apukát jáccni ?
  • Molnibalage
    Hogyan vadásztátok össze a fenti képeket? Időrendben vannak?
  • desigo
    komoly képek
    Rod Lavernek milyen jó sapija van :)

kicsit változtak a teniszütők az évek alatt
  • Count Adyn
    Itt egy érdekes blog, durvák a képek:)
  • REALista
    Felső sorban a középsőre hirtelen azt hittem Nadal..:D
  • autoszimulator
    :DDD
  • Count Adyn
    :D
  • Molnibalage
    Meg a nevét is képetelen rendesen mondani.
  • Airbus A380
    Pedig én Federer fan vagfyok de a hátamon feláll a szőr ha meccset közvetít főleg ha Federert
  • Sugam
    szabó gábort, lelőhetnék, 1 undoritó alak. eltudom képzelni a vallását is
  • Airbus A380
    A Szabó Gábort és a másik két csajt mikor tiltják el a kommentároskodástól ?

Szabó úr Federer mániája már idegesítő sok Federer szeretőnek köztük nekem is.... Mikor Federer meccset közvetít mást se lehet hallaqni csak azt hogy Roger így meg úgy.

A másik két hölgyemény meg úgy amatőr ahogy van.
  • Airbus A380
    Rá nézve se lett volna fényes ha úgy megcsapja az ütővel hogy megsérül.
  • Molnibalage
    Inkább nem. Ő pont ettől úriember. Én nem vagyok az ilyen szinten...
  • Airbus A380
    Ahogy a kommentátor mondta Federernek kellett volna odacsapni. Az ütővel.
  • Airbus A380
    szép lenne tavaly ott vesztette el most meg ott szedi vissza. :)
  • Molnibalage
    És miért nem tiltják ki a sportrendezvényekről ezt a majmot? Én széjjelcsapnám a hülye kopasz fejét.
  • Count Adyn
    Ja és Wimbledonban akár visszaveheti a világelsőséget is Roger:)
  • jAsOn VoOrHeEs
    A Barcelona drukker Jimmy Jump azért csak beköszönt a döntőre. :DDD Na vajh' miért? :)

• Airbus A380
    Az történt aminek történni kellett .
  • Count Adyn
    És megvan! 14, és mind a 4 GS megvan:)))
  • Forrest Gump
    Nah, végre meg van neki a Garros is.
    Ha vki megérdemli, az ő? ha most egy picit könnyen is érte el.

Go Roger!