2235
-
#1433 Nem. :(
Nagyrészt nagyon nagyon régi tenisztörténelmmel folgalkozik. '80-as évek és a kőkorszakig visszamenőleg. :) -
#1432 Ez keresed? -
#1431 Vagy ez sárga-zöld színű tenisszel foglalkozó blog. Sajnos elfelejtettem a címét. Kisegítene valaki? -
#1430 amíg tök kezdő vagy, tök mindegy :)
bemész a hervisbe, v dechatlonba, és ami a legolcsóbb, az pont jó is lesz :D -
#1429 Hali! Egy kis segítség kellene!
El akarok kezdeni Teniszezni!
Ütőt hogyan válasszak, mi alapján, mit nézzek és milyen árkategória ami jó egy kezdőnek!
Köszi! -
#1428 Étteremláncot nyit a világ negyedik legjobb teniszezője -
#1427 iggaz már rémlik nekem is szokták a tv-be is mondani hogy ilyenkor mi van és tényleg kicsit gyerekes.... 2 orvossal kell azt hiszem igazolni vagy 3-al hogy beteg meg ilyenek. -
#1426 Ha jól tudom ha kihagyják akkor pénzbünti, ha beteg volt, akkor orvosi igazolás mint a suliban:D -
#1425 Jimmy Jump ráijesztett Federerre -
#1424 Tényleg ezt nekem is tegyétek tisztába én is hallom soxor a tv-be a kötelező versenyt, és én is elgondolkodtam mi van haéletbe vágó dolga van a versenyzőnek vagy beteg ? -
#1423 Egyes masters versenyeken a wiki szerint kötelező a részvétel. És, ha sérült vagy tényleg más dolga van? Hogyan megy ez? -
#1422 Jah szerintem is megy GS ekre, meg előtte pár versenyre hogy formába jöjjön és ennyi. -
#1421 Az belefér elvégre valakinek dolgozni is kell., -
#1420 Teljesen szerintem nem fog visszavonulni, de biztos, hogy csak a mimimum versenyeken fog elindulni. -
#1419 viszont hidd el hogy nem csak nekem fogja szúrni a szemem a világban ha federer rövid időn belül nem vonul vissza családapát játszani. (tehát nem végleg) ezt lefogadom hogy még a rajongói között is lessz aki az orrára koppint. -
#1418 OFF
Igazából a gyereknevelésben a gyerek fejlődése szempontjából az apa 2-3 éves korig nem nagyon számít egyesek szerint, mert egyszerűen addig az anyára van utalva a gyerek minden szempontból. Az anya számára fontosabb érzelmileg a dolog talán. Nem hiszem, hogy Federer két segítő keze hiányozna "techikailag".
ON -
#1417 Mer a Szabó Gábor tegnap ezt fejtegette hogy szerinte wimbledon után (időlegesen) visszavonul.
háááááááát... nem tudom 1 részt ha wimbledonba megint első lesz majd visszavonul akkor szerintem hamar megint második lesz.
viszont ha nem vonul egy időre vissza akkor mégis mikor nevel gyereket ? vagy megcsinálta asszony meg rendezze ahogy akarja amég ő utazgat a világba meccsről meccsre ? Csak nehogy az legyen hogy a gyerek nem ismeri fel a papát... -
#1416 egy interjúban azt mondta, még nincs szándékában visszavonulni -
#1415 Jah időrendbe:) Egy blogról loptam:) -
#1414 Vajon Federer visszavonul apukát jáccni ? -
#1413 Hogyan vadásztátok össze a fenti képeket? Időrendben vannak? -
#1412 komoly képek
Rod Lavernek milyen jó sapija van :)
kicsit változtak a teniszütők az évek alatt -
#1411 Itt egy érdekes blog, durvák a képek:) -
#1410 Felső sorban a középsőre hirtelen azt hittem Nadal..:D -
#1409 :DDD -
#1408 :D
-
#1407 Meg a nevét is képetelen rendesen mondani. -
#1406 Pedig én Federer fan vagfyok de a hátamon feláll a szőr ha meccset közvetít főleg ha Federert -
#1405 szabó gábort, lelőhetnék, 1 undoritó alak. eltudom képzelni a vallását is -
#1404 A Szabó Gábort és a másik két csajt mikor tiltják el a kommentároskodástól ?
Szabó úr Federer mániája már idegesítő sok Federer szeretőnek köztük nekem is.... Mikor Federer meccset közvetít mást se lehet hallaqni csak azt hogy Roger így meg úgy.
A másik két hölgyemény meg úgy amatőr ahogy van. -
#1403 Rá nézve se lett volna fényes ha úgy megcsapja az ütővel hogy megsérül. -
#1402 Inkább nem. Ő pont ettől úriember. Én nem vagyok az ilyen szinten... -
#1401 Ahogy a kommentátor mondta Federernek kellett volna odacsapni. Az ütővel. -
#1400 szép lenne tavaly ott vesztette el most meg ott szedi vissza. :) -
#1399 És miért nem tiltják ki a sportrendezvényekről ezt a majmot? Én széjjelcsapnám a hülye kopasz fejét. -
#1398 Ja és Wimbledonban akár visszaveheti a világelsőséget is Roger:) -
#1397 A Barcelona drukker Jimmy Jump azért csak beköszönt a döntőre. :DDD Na vajh' miért? :)
-
#1396 Az történt aminek történni kellett . -
#1395 És megvan! 14, és mind a 4 GS megvan:))) -
#1394 Nah, végre meg van neki a Garros is.
Ha vki megérdemli, az ő? ha most egy picit könnyen is érte el.
Go Roger!