2235
10802156721221919903.jpg
  • Fujiryu
    LINK
  • poppe
    5-1-ről kikapni bakker még én sem tudnék :D
  • autoszimulator
    Vége egyszerűen hihetetlen volt, utoljára Nadal ellen láttam ennyire leblokkolni, vagy nem tudom, kicsit bealudt szerintem, azt gondolta, simán meglesz most már, nem kell erőlködni. Hát nem úgy lett..
  • Molnibalage
    Milyen meccs volt? Ha nem GS akkor mit számít? :)
  • Airbus A380
    Elvesztette???!!!!

3adik szett null3-nál elmentem aludni mondom most már a kezébe van..,,,, még jó hogy aludni mentem.
  • Yulcsa
    sajnálom :( a kezében volt a meccs pedig!
  • autoszimulator
    ijj Federer ezt hogy ronthatta el így :S
  • Airbus A380
    Nadal attól tart, nem jön teljesen rendbe az US Openig

Bár néhány napja még azt nyilatkozta, hogy már csak kis fájdalmat érez a térdében, Rafael Nadal a vele készült legutóbbi interjúban már kissé borúlátóbb volt.

A spanyol teniszező – aki kéthónapos kihagyás után a jövő héten kezdődő montreali versenyen tér vissza – elmondta, hogy egyáltalán nem biztos benne, hogy százszázalékos állapotba tud kerülni az US Open rajtjára.

„Olyan keményen dolgozok, ahogy csak tudok, hogy megfelelő erőállapotba kerüljek, de mindenekelőtt abban szeretnék biztos lenni, hogy a térdem jól reagál majd a terhelésre. Ha nem lesz vele gond, akkor tudok majd csak teljes erőbedobással edzeni és nagyobb nyugalommal meccseket játszani.

NSO
  • Airbus A380

Federer megerősítette, indul Montrealban

A világranglista-vezető Roger Federer honlapján erősítette meg, hogy elindul a jövő heti montreali tenisztornán.

Federer felesége, Mirka július végén ikreknek adott életet, nem sokkal azután, hogy a svájci teniszező a wimbledoni tornán megszerezte rekordnak számító 15. Grand Slam-győzelmét.

„Az elmúlt napok csodálatos történései után arról informálhatlak benneteket, hogy elindulok Montrealban. Az előző hetekben volt elég időm gyakorolni is, így fittnek érzem magam, és tele vagyok energiával” – írta portálján a klasszis.

Federer, aki éppen ma ünnepli 28. születésnapját, korábban 2004-ben és 2006-ban is megnyerte a kanadai tornát.

NSO

• Airbus A380
    Kétévesen nyer teniszversenyeket a csodagyerek
  • Airbus A380
    Mikor születtek ?

Én nem szoktam szeretni kikor 1 sztár (legyen az énekes vagy sportoló vagy akármi) még kisbaba gerekéről már eldöntik hogy majd a szülő nyomdokaiba lép .
  • desigo

lehet rájuk már most fogadni

25 éves kora előtt megnyeri akármelyiket a négy Grand Slam közül, 25 az 1-hez lehet fogadást kötni.
  • Airbus A380
    Nadal mikor tér vissza ?
  • Airbus A380
    "

Lenyűgöző luxusvillát vett magának Rafael Nadal

Most már nem jelenthet gondot Rafael Nadalnak, ha el akar bújni a külvilágtól. A teniszsztár Dominikán vett magának egy lakást a tengerparton, ahol nyugodtan pihenhet, és nem kell a rajongók rohamától tartani.

Rafael Nadalt mostanában nem láthatjuk a teniszpályán, a spanyol játékos ugyanis térdsérülése miatt több hete pihen. Az egykori világelső a sport helyett most új otthonával van elfoglalva, amit a napokban vásárolt a Dominikai Köztársaságban. A vadonatúj luxusrezidencia közvetlenül a tengerparton található, és a legmodernebb berendezés szolgálja a kényelmet. Nadal háza a Playa Nueva Romana nevű új komplexumban található, ahol ezen kívül további 1200 otthon, egy ötcsillagos szálloda és egy 18 lyukú golfpálya épül.

A projekt 180 millió dollárba került, és egy 620 holdas kókuszliget közepén kapott helyet, a Santo Domingo-i repülőtér pedig 45 perc alatt elérhető. Valószínűleg pillanatok alatt elkapkodják majd az eladó ingatlanokat, de az építtető valószínűleg nagyon örül a híres lakónak, Nadal neve hallatán ugyanis biztosan nő majd a vásárlási kedv.

bulvarsport.hu"

• sztoky
    Üdv Mindenkinek!
    Lenne egy kérdésem! Járt-e valaki már úgy mint én?
    Tegnap egy kicsit erősebb ütés következtében, durván ketté
    tört az ütőm. kb 2 éve vettem..no gari már. egy babolat power game
    ütőről van szó. Ha más is járt így ezzel a márkával, akkor lehet, hogy át kell pártolnom másikra. Help! Vegyek-e ilyet?Ja hervisben vettem.
    Elnézést, nem állt szándékomban ilyen-olyan reklámot csinálni csak kéne egy kis segítség. Előre is köszönöm a segítséget.
  • Yulcsa
    woow, erre nem gondoltam! :D Hatalmas gratula nekik!
  • zsutyesz
    És erre mit mondott az orvos?....OUT.
  • zsutyesz
    GRATULA!
  • desigo
    gratula nekik
  • Fujiryu
    Facebook üzenőfalról:

Roger Federer: I have some exciting news to share with you: Late last night, in Switzerland, Mirka and I became proud parents of twin girls! We named them Myla Rose and Charlene Riva and they are both healthy and along with their mother, they are doing great. This is the best day of our lives!
  • Yulcsa
    Tenisz: Rafael Nadal lassan felépül, Montrealban tér vissza

Lassan felépül térdsérüléséből Rafael Nadal, a spanyolok világklasszis teniszezője.
    Nadal Barcelonában tartózkodik felülvizsgálaton, majd jövő hétfőn kezdi el az edzéseket, az augusztus 10-én kezdődő montreali keménypályás versenyen már indul.
    A világranglista második helyezettje nem lépett pályára a Roland Garros negyedik körében elszenvedett veresége óta.
    nso
  • Airbus A380
    :D Azért halálra nem aggódom magam de hiányzik Federer mellől :)

Ki tudja lehet ő is hiányolja.
  • Count Adyn
    Us openen már 100% játszik nyugi:)
  • Airbus A380
    Hali Nadalról mit tudtok ? Ugye nem vonul vissza ?
  • Molnibalage
    Most hallottam, hogy volt olyan meccs Nadal és Federer között, hogy az egyik térfél füves volt a másik salakos és így tolták egymás ellen. Ennek mi lett a végeredménye? Mikor volt ez?
  • Fujiryu
    Lépjetek be Facebookon Federer rajongói klubjába és elég sok infot kaptok róla :)
  • Airbus A380
    Igen ez után a wimbledon után kijárna neki a usopen
  • Count Adyn
    :)))
  • Amadeus
    Mint Roger fan azt mondom hogy nyerje meg Roddick a US Opent, és jó eséllyel is indul. Az új edzője Stephanki mellett látványosan sokat fejlődött labdamenetekben.
  • Molnibalage
    21 meccsből kétszer megverte (milyen rég?) és most megizzasztotta. Statisztikailag simán belefér. Federernek is lehet gyengébb napja.
  • Airbus A380
    Azért tegnap igencsak megizzasztotta Rogert.... innen nézve már nem is olyan nagy rejtély. Sokaknak tegnap talán pont Fderer tűnhetett rejtélynek gyanítom még a fanjai nagy százalékánál is.

• Molnibalage
    Nekem mai napig relytéj, hogy Roddick hogyen tudott egy db Grand Slamet nyerni. Nagyon gyenge mezőny lehetett akkor. Még GS elődöntőt sem játszott azóta jóformán.
  • examinee
    Nekem is mindkét játékos szimpatikus, bár én Roger Fun vagyok.
    Valószínű megbeszélték az edzővel a taktikát és próbálta azt követni, ezért nem ment bele nagyobb dolgokba és ütésekbe.
    A másik meg az hogy Roddik az egyik legjobban szerváló játékos és elene marha nehéz támadni fogadóként. Az is lehet hogy a második szervát tul magasra ütötte hogy Roger ne tudjon Returnozni belőle.
    Kívülől kicsit uncsi volt de ilyen dolgok lehetnek a háttérben amiket mi nem tudhatunk:)
    És még valami, azért ott álsz egy meccsen amiről tudod hogy esélyes vagy és te lehetsz a VILÁG KIRÁLYA teniszben... LEhet én is kivárásra játszottam volna.
  • Count Adyn

Hát igen ez egy olyan meccs volt, aminél nagy kár hogy csak az egyik győzhet.
  • Sugam
    unalmas volt. federerben nem volt annyi tűz mint tavalyi wimbledon on.
    ott vérre ment..

roddick nyerhetett vlna igazán, annak ellenére hogy mind2 játékos nagyon szimpatikus nekem
  • Airbus A380
    Mint Roger fan mondom hogy megérdemeltew volna Rodick is.

Az hogy ninbcs tiebreak meg tényleg igazságtalanság.... (hogy azt ne is nézzük hogy a tv-nek is kötött programja van és tb nélkül lehetne akár reggelig is :D)
  • Yulcsa
    Szép volt Roger!!! :)
  • Molnibalage
    És nem láttam. A jó életbe...
  • Count Adyn
    Nem semmi meccs volt:)
    Roger Federer - Andy Roddick 5:7, 7:6, 7:6, 3:6, 16:14
  • Molnibalage
    Ez nekem elsőre így magas. Melyik klienset töltsem le a sok közül. Számít?