2235
10802156721221919903.jpg
  • poppe
    jah, safinára gondoltam :D a másikat meg nem ismerem :)
  • Forrest Gump
    Még jó, hogy egyik sem nő.:)
  • poppe
    nemtom, engem nem érdekel a női tenisz :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kivéve worniacki
  • Rockynhooo
    J. Melzer - M. Safin összecsapáson a sportfogadás szerint Safin az esélytelenebb. Azt olvastam ,hogy ez az utolsó tornája , szerintem ez kellő "tüzet" ad majd neki hogy győzzön. Szerintetek tovább megy ma?
  • Fujiryu
    Federer hozta a kötelezőt :)
  • autoszimulator
    holnaptól US Open, Eurosport 1 és 2 minden meccset közvetíteni fog, éjjelbe nyúlóan, az időeltolódásnak köszönhetően.
  • Airbus A380
    köszi.
  • Fujiryu
    A Nike szervez egy showt "Game. Set. NYC"-néven a USOpen előtt, ahol szerdán 10:15 és 10:45 között John McEnroe készít egy interjút Federerrel.A maradék részben meg leírja, hogy reméli sok embert fog látni a felkészülés alatt a facebookosok közül és köszöni a támogatást meg vigyázzunk magunkra.
  • Airbus A380
    Magyarul ez mi ??
  • Fujiryu
    Facebookról:
    Roger Federer
    This Wednesday from 10:15am to 10:45am I'll be at Nike's "Game. Set. NYC" event on 23rd and Broadway in Manhattan. They are going to lay down a tennis court and I am going to try and answer a few questions from a true New Yorker…....John McEnroe! I hope to see you there as I prepare for the US Open. Take care and thanks for all the support.

remélem valahol közvetítik :)
  • Airbus A380
    De legalább emberi időben leadják.
  • Yulcsa
    Djoko-Roger döntő lesz, de persze nem élőben... 20 órától kezdődik felvételről a meccs a Sport TV-n, holott 18:30-kor kezdődik élőben...
  • Yulcsa
    Na Roger továbbjutott! Szép volt! 2 szettben győzte le Murrayt
    Nadalék meg épp most játszanak...
  • Airbus A380
    Ja éjszaka...
  • Yulcsa
    sajnos nem :D :P Federernek drukkolok :)
    ahogy nézem Rogerék kezdenek, és csak utánuk jönnek Rafáék, ezek szerint őket lehet majd élőben nézni...
  • Mityu91
    nagyon helyes hogy a milán a kedvenced mert nekem is már csak abban reménykedem hogy teniszben meg nadal:)D
  • Yulcsa
    most nekem szerencsém van, mert épp a Milan (kedvenc csapatom) játszik :)

amúgy mikor lesz meg, hogy ki játszik majd 1 órakor? mert ha Fed, akkor meglesem :)
  • Airbus A380
    22:45
    Tenisz

ATP 1000, Cincinnati, 1. elődöntő
    1:00
    Tenisz

ATP 1000, Cincinnati, 2. elődöntő - élő

A másodikat igen. Amúgy így a foci örület idején (mittomén milyen bajnokságok vannak) már tavaly is ez volt sajnos nem a tenisz az első. :(
  • Airbus A380
    Remélem Nadal hamar vissza csúszik a második helyre . (és nem tovább )
  • Yulcsa
    Igen

AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
    Federer (svájci, 1.)–Murray (brit, 3.)
    Djokovics (szerb, 4.)–Nadal (spanyol, 2.)

adja majd a S1-S2 élőben?
  • autoszimulator
    nah szinszinettiben federer-murray, és djokovic-nadal(?) összecsapások lesznek a döntőbe jutásért.
  • Fujiryu
    Szomorú...
  • Airbus A380
    "Szávayt agyonverték Torontóban
    |
    2009.08.19. 18:45 - Index

Jó kezdés után (az első fordulóban 6:2, 6:-ra verte a kanadai, világranglista-161. Valerie Tetreault-ot) nem sikerült a folytatás, a második körben kiesett Szávay Ágnes Torontóban. A jelenleg legjobb magyar teniszező, két szettben, 6:1, 6.1-re kapott ki a tornán 14. kiemelt lengyel Agnieszka Radwanskától. Az eredmény dacára az első szettben nagyon küzdött Szávay, de a pontokat Radwanska nyerte. A második már nagyon sima volt. Szávay csak egyszer nyerte meg saját adogatását.

Szávay 6:1-re veszítette el az első szettet, bár az eredmény nem tükrözi, de óriási csatában. Rögtön az első adogatását elveszítette, a következő gémben vissza is vette, ráadásul azt semmire nyerte. Azt lehetett sejteni, hogy Szávay elkapta a fonalat, de nem így történt, Agnieszka Radwanska egyből visszabrékelt. Rosszak voltak a magyar teniszező első adogatásai, csak 53 százalékából tudott pontot csinálni, szemben a lengyel 89 százalékával.

Nem játszott, hanem küzdött a Szávay. Jelentősen feljavult az első szerváival, de már 4 kettőshibánál tartott, viszont a lengyel 11 bréklehetőségéből nyolcat hárított. Ez is kevés volt, mert az első játszmában Radwanska harmadszor is elnyerte Szávay adogatását és 38 percnyi játék után a meccsért adogatott. Újabb négy perc kellett Radwanskának, 6:1-re nyerte az első szettet. A nagy csatára jellemző, hogy az eredmény ellenére 62 pontból alakult ki a 6:1-es állás, ami azt jelenti, hogy átlagban majdnem kilenc pont kellett egy játék megnyeréséhez. Szávaynak rendkívül rossz volt az adogatójátéka és a fogadásban sem érte el az ötven százalékot.

Drámaian kezdődött a második szett is. Éppen egy órája tartott a meccs, amikor Radwanska már 4:0-ra vezetett úgy, hogy 12 perc alatt kétszer is brékelte Szávayt. Második gémjét ezután nyerte Szávay és a találkozón először tudta hozni az adogatását. A második szettben 37 perc után Radwanska a meccsért fogadott. Szávay Ágnes ekkor már érezhetően lélekben feladta a meccset, mindössze egy pontot szerzett és 71 perc játék után 6:1, 6:1-re kapott ki Agnieszka Radwanskától. A lengyel a következő körben a Venus Williamst verő ukrán Katerine Bondarenkóval játszik majd.

Szávay Ágnes az első fordulóban nem túl jó játékkal, de kiverte a szabadkártyás kanadai Valerie Tetreault-ot, a két találkozón összesen 14 kettőshibát vétett."
  • Airbus A380
    Persze de szigorúan Roger mögött :)
  • Airbus A380
    Az első :)

• Rockynhooo
    Rafa visszatér és alázni fog újra majd meglátjátok :P

(tudom a legjobb helyen mondom ezt:D)

[Nadal fan]
  • zsutyesz
    mi? hogy Murray győzött, vagy hogy Nadal csúszik lefele?
  • Airbus A380
    Ez borzasztó
  • zsutyesz
  • Airbus A380
    "A harmadik helyen kiemelt, brit Andy Murray győzött a 3 millió dollár összdíjazású, keménypályás férfi tenisztorna döntőjében.

A skót játékos három szettben verte az argentín Juan Martin Del Potrot, és hétfőtől már a második helyet foglalja el a világranglistán.

Eredmény:
    MONTREAL, ATP1000-TORNA (3 000 000 dollár, kemény pálya)
    DÖNTŐ:
    Murray (brit, 3.)-Del Potro (argentín, 5.) 6:7, 7:6, 6:1"

Tenisz.hu
  • Airbus A380
    Azért valahol szerintem az természetesebb hogy a két újszülött ikre meg a felesége jobban érdekli nmint a karrierje :) Gondolom anyagi gondjai nincsenek :) (mármint hogy a pénzért játszon mint sokan)
  • REALista
    Mert ha úgy gondolkozna ahogy te most nem ott tartana ahol tart...D
  • Fujiryu
    Lehet, hogy elindul, de nem hiszem, hogy annyira rákészülne mint pl a Rolland Garrosra készült.Szerintem, ár nem a tenisz az elsődleges prioritás.Sztem ez még érthető is, hiszen amit elért azt még egy jó darabig nem fogja túlszárnyalni senki.

Nadaltól meg sokkal nagyobb égés lenne ha nem harcolna a visszatérésért sztem.
  • autoszimulator
    igen, Del Potro, azon is meglepődtem mindenesetre, én Roddickot vártam ezen a borításon..
  • Airbus A380
    Azt mondta hogy a GS-eken indul. Nem ?
  • Airbus A380
    "Amennyiben a skót ma este legyőzi Tsongát hétfőtől Rafát megelőzve második " Attól tartok Rafa egyre lejjebb fog menni. Miért nam hagyja abba a teniszt még emelt fővel úgy hogy jó helyen van ?
  • Airbus A380
    Pórul járt.... végülis mindig így jár az aki elbízza magát :) Erre mondják hogy az utolsó meccset nyerő pontig maximális odafigyelés kell.
  • Yulcsa
    megtörtént. Ki játssza a döntőt? Murray meg... del Potro?
  • autoszimulator
    Amennyiben a skót ma este legyőzi Tsongát hétfőtől Rafát megelőzve második a ranglistán.

azért ez durva
  • Fujiryu
    Érdekes US Open lesz, ha Nadal sérült Federer meg babázik :)