2235
-
#1553 jah, safinára gondoltam :D a másikat meg nem ismerem :) -
#1552 Még jó, hogy egyik sem nő.:) -
#1551 nemtom, engem nem érdekel a női tenisz :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kivéve worniacki -
#1550 J. Melzer - M. Safin összecsapáson a sportfogadás szerint Safin az esélytelenebb. Azt olvastam ,hogy ez az utolsó tornája , szerintem ez kellő "tüzet" ad majd neki hogy győzzön. Szerintetek tovább megy ma? -
#1549 Federer hozta a kötelezőt :) -
#1548 holnaptól US Open, Eurosport 1 és 2 minden meccset közvetíteni fog, éjjelbe nyúlóan, az időeltolódásnak köszönhetően. -
#1547 köszi. -
#1546 A Nike szervez egy showt "Game. Set. NYC"-néven a USOpen előtt, ahol szerdán 10:15 és 10:45 között John McEnroe készít egy interjút Federerrel.A maradék részben meg leírja, hogy reméli sok embert fog látni a felkészülés alatt a facebookosok közül és köszöni a támogatást meg vigyázzunk magunkra. -
#1545 Magyarul ez mi ?? -
#1544 Facebookról:
Roger Federer
This Wednesday from 10:15am to 10:45am I'll be at Nike's "Game. Set. NYC" event on 23rd and Broadway in Manhattan. They are going to lay down a tennis court and I am going to try and answer a few questions from a true New Yorker…....John McEnroe! I hope to see you there as I prepare for the US Open. Take care and thanks for all the support.
remélem valahol közvetítik :) -
#1543 De legalább emberi időben leadják. -
#1542 Djoko-Roger döntő lesz, de persze nem élőben... 20 órától kezdődik felvételről a meccs a Sport TV-n, holott 18:30-kor kezdődik élőben... -
#1541 Na Roger továbbjutott! Szép volt! 2 szettben győzte le Murrayt
Nadalék meg épp most játszanak... -
#1540 Ja éjszaka... -
#1539 sajnos nem :D :P Federernek drukkolok :)
ahogy nézem Rogerék kezdenek, és csak utánuk jönnek Rafáék, ezek szerint őket lehet majd élőben nézni... -
Mityu91 #1538 nagyon helyes hogy a milán a kedvenced mert nekem is már csak abban reménykedem hogy teniszben meg nadal:)D -
#1537 most nekem szerencsém van, mert épp a Milan (kedvenc csapatom) játszik :)
amúgy mikor lesz meg, hogy ki játszik majd 1 órakor? mert ha Fed, akkor meglesem :) -
#1536 22:45
Tenisz
ATP 1000, Cincinnati, 1. elődöntő
1:00
Tenisz
ATP 1000, Cincinnati, 2. elődöntő - élő
A másodikat igen. Amúgy így a foci örület idején (mittomén milyen bajnokságok vannak) már tavaly is ez volt sajnos nem a tenisz az első. :( -
#1535 Remélem Nadal hamar vissza csúszik a második helyre . (és nem tovább ) -
#1534 Igen
AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
Federer (svájci, 1.)–Murray (brit, 3.)
Djokovics (szerb, 4.)–Nadal (spanyol, 2.)
adja majd a S1-S2 élőben? -
#1533 nah szinszinettiben federer-murray, és djokovic-nadal(?) összecsapások lesznek a döntőbe jutásért. -
#1532 Szomorú... -
#1531 "Szávayt agyonverték Torontóban
|
2009.08.19. 18:45 - Index
Jó kezdés után (az első fordulóban 6:2, 6:-ra verte a kanadai, világranglista-161. Valerie Tetreault-ot) nem sikerült a folytatás, a második körben kiesett Szávay Ágnes Torontóban. A jelenleg legjobb magyar teniszező, két szettben, 6:1, 6.1-re kapott ki a tornán 14. kiemelt lengyel Agnieszka Radwanskától. Az eredmény dacára az első szettben nagyon küzdött Szávay, de a pontokat Radwanska nyerte. A második már nagyon sima volt. Szávay csak egyszer nyerte meg saját adogatását.
Szávay 6:1-re veszítette el az első szettet, bár az eredmény nem tükrözi, de óriási csatában. Rögtön az első adogatását elveszítette, a következő gémben vissza is vette, ráadásul azt semmire nyerte. Azt lehetett sejteni, hogy Szávay elkapta a fonalat, de nem így történt, Agnieszka Radwanska egyből visszabrékelt. Rosszak voltak a magyar teniszező első adogatásai, csak 53 százalékából tudott pontot csinálni, szemben a lengyel 89 százalékával.
Nem játszott, hanem küzdött a Szávay. Jelentősen feljavult az első szerváival, de már 4 kettőshibánál tartott, viszont a lengyel 11 bréklehetőségéből nyolcat hárított. Ez is kevés volt, mert az első játszmában Radwanska harmadszor is elnyerte Szávay adogatását és 38 percnyi játék után a meccsért adogatott. Újabb négy perc kellett Radwanskának, 6:1-re nyerte az első szettet. A nagy csatára jellemző, hogy az eredmény ellenére 62 pontból alakult ki a 6:1-es állás, ami azt jelenti, hogy átlagban majdnem kilenc pont kellett egy játék megnyeréséhez. Szávaynak rendkívül rossz volt az adogatójátéka és a fogadásban sem érte el az ötven százalékot.
Drámaian kezdődött a második szett is. Éppen egy órája tartott a meccs, amikor Radwanska már 4:0-ra vezetett úgy, hogy 12 perc alatt kétszer is brékelte Szávayt. Második gémjét ezután nyerte Szávay és a találkozón először tudta hozni az adogatását. A második szettben 37 perc után Radwanska a meccsért fogadott. Szávay Ágnes ekkor már érezhetően lélekben feladta a meccset, mindössze egy pontot szerzett és 71 perc játék után 6:1, 6:1-re kapott ki Agnieszka Radwanskától. A lengyel a következő körben a Venus Williamst verő ukrán Katerine Bondarenkóval játszik majd.
Szávay Ágnes az első fordulóban nem túl jó játékkal, de kiverte a szabadkártyás kanadai Valerie Tetreault-ot, a két találkozón összesen 14 kettőshibát vétett." -
#1530 Persze de szigorúan Roger mögött :) -
#1529 Az első :)
-
#1528 Rafa visszatér és alázni fog újra majd meglátjátok :P
(tudom a legjobb helyen mondom ezt:D)
[Nadal fan] -
#1527 mi? hogy Murray győzött, vagy hogy Nadal csúszik lefele? -
#1526 Ez borzasztó -
#1525 -
#1524 "A harmadik helyen kiemelt, brit Andy Murray győzött a 3 millió dollár összdíjazású, keménypályás férfi tenisztorna döntőjében.
A skót játékos három szettben verte az argentín Juan Martin Del Potrot, és hétfőtől már a második helyet foglalja el a világranglistán.
Eredmény:
MONTREAL, ATP1000-TORNA (3 000 000 dollár, kemény pálya)
DÖNTŐ:
Murray (brit, 3.)-Del Potro (argentín, 5.) 6:7, 7:6, 6:1"
Tenisz.hu -
#1523 Azért valahol szerintem az természetesebb hogy a két újszülött ikre meg a felesége jobban érdekli nmint a karrierje :) Gondolom anyagi gondjai nincsenek :) (mármint hogy a pénzért játszon mint sokan) -
#1522 Mert ha úgy gondolkozna ahogy te most nem ott tartana ahol tart...D -
#1521 Lehet, hogy elindul, de nem hiszem, hogy annyira rákészülne mint pl a Rolland Garrosra készült.Szerintem, ár nem a tenisz az elsődleges prioritás.Sztem ez még érthető is, hiszen amit elért azt még egy jó darabig nem fogja túlszárnyalni senki.
Nadaltól meg sokkal nagyobb égés lenne ha nem harcolna a visszatérésért sztem. -
#1520 igen, Del Potro, azon is meglepődtem mindenesetre, én Roddickot vártam ezen a borításon.. -
#1519 Azt mondta hogy a GS-eken indul. Nem ? -
#1518 "Amennyiben a skót ma este legyőzi Tsongát hétfőtől Rafát megelőzve második " Attól tartok Rafa egyre lejjebb fog menni. Miért nam hagyja abba a teniszt még emelt fővel úgy hogy jó helyen van ? -
#1517 Pórul járt.... végülis mindig így jár az aki elbízza magát :) Erre mondják hogy az utolsó meccset nyerő pontig maximális odafigyelés kell. -
#1516 megtörtént. Ki játssza a döntőt? Murray meg... del Potro?
-
#1515 Amennyiben a skót ma este legyőzi Tsongát hétfőtől Rafát megelőzve második a ranglistán.
azért ez durva -
#1514 Érdekes US Open lesz, ha Nadal sérült Federer meg babázik :)