Tenisz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
Szerintem külön élvezi. 😊

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

autoszimulator
Federer megint nem hagyott minket izgalom nélkül, nagyon jó meccs volt<#eljen>

.: mobilize.hu :.

Count Adyn
Jaja szép volt Roger. És még Serena is kiesett, jó ez a nap😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Forrest Gump
Hát ezt elég simán behúzta Roger.
Az elsõ játszma volt egy kicsit izgalmas.

Go Roger!
Yulcsa
szerintem is. De azért remélem gyõz 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Molnibalage
Kemény!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Count Adyn
Rogernek már csak a legnagyobb ellenfele áll az útjában: saját maga😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Jah õ dumál. Mi ez a béna fonák vagy valami ilyesmit halottam😄D

Jeff Gordon
ho-ho.Azért szerintem még nem teljesen,ha ugyanez a felállás bármelyik más GS-en lenne,osztanám véleményed,de így azért nem.Gonzalez játéka nagyon meggyõzõ,akárcsak Söderlingé,jó kis elõdöntõ lesz az. Federernek meg túl kell jutnia a hazai pályán játszó Monfilson,igaz,ez tavaly is 20%-os tenisszel sikerült is😊) reméljük idén is fog.
Szerintem ez még nincs lefutva,a döntõig könnyen eljut(hat),de ott nehéz meccs vár,ez majdnem bizonyos..
de azért Go Roger!

The only speedometer is in your head.

Molnibalage
Ebbõl nincs meg valakinek az amikor a két labdaszedõ srác játszott helyettük egy kicsit? 😊

(Angolul minek is hívják õket?)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Jeff Gordon
igen,de azért jó😊

Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage
Roddick's breakthrough year was in 2003, in which he defeated Younes El Aynaoui in the quarterfinals of 2003 Australian Open. Roddick and the Moroccan battled for five hours, with the fifth set (21-19 in favor of Roddick) being the longest fifth set in a Grand Slam tournament during the open era, at 2 hours 23 minutes.

Megtaláltam. 😊
El sem hiszem, hogy ennyire régen volt. Én 2005 körülire emlékeztem...

Molnibalage
Lenne egy kérdésem. Még évekkel ezelõtt volt egy nagyon hosszú Roddick meccs asszem Al Aynau (?) ellen. Az 5. szett kb. 20 pontig ment. Hol és mikor volt? Nem találok róla hirtelen semmit. Ott is volt vicces pillanat. Látta valaki rajtam kívûl?

Molnibalage
Errõl beszéltem. Szerintetek Agassi dumál még ütés közben is?

autoszimulator
Federernek áll a zászló most már teljesen...

.: mobilize.hu :.

Count Adyn
Beszarás, Murray is kiesett

Count Adyn
Ez igaz😊

zsutyesz
ezt én is tudom, de gúnyolódni akkor is bunkóság.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Count Adyn
Az oké, de a szabály szerint 25 másodperc telhet el maximum a pont befejezése és a következõ szerva közt egy game-en belül, és ezt sokszor túllépi Rafa, de Djoko is😊 Szóval azért nem úgy van, hogy ráér, hadd csinálja😊

Molnibalage
Sokszor elõadta. Tegnap azt néztem meg mikor Agassival játszik Federer és viccelõdik, hogy ha rövidebb haja lenne, akkor nem kellene fejpántot igazgatni.

Utána lement egy labamenet és közben is ment a duma. Most vagy egy szurkoló dumált, de nekem úgy tûnt, hogy Agassi! 😊

Molnibalage
Én meg úgy látom, hogy az óbégatás már a mozdulat elõtt elkezdõdött...

zsutyesz

zsutyesz
Nem óbégatott senki, Berdych egyszerûen, nagy pofával lekussolta a közönséget.

Molnibalage
Na akkor viszont a közönség bunkó. Csak azért óbégatni, mert megverte otthon? Talán játszont jobban Nadal és nem kell óbégatni. Ahogy már mondtam, az elõzményeket nem ismerem.

Háát ha figyelembe veszed azt hogy az egész elsõ jelenet Madridban volt akkor még szép hogy a közönség nem szimpatizál azzal aki veri az õ kedvencüket és ez érthetõ is.
Söderling meg az egészet viccbõl csinálta az az nem akart igazából ütõt cserélni szerintem és az egész egy szünet után volt 2-2es szett állásnál de lehet hogy tévedek mert lehet hogy 2-2es gémnél és akkor meg még nagyobb bunkósság mert tuti nincs labdacsere se....vagy lehet nah mind1 😄

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Molnibalage
A közönség, mintha már elõtte is negatív lett volna az ellenfél felé. Nem láttam a meccset, így csak tippelni tudok...

A másodiknál meg nem igazán egyértelmû. Amikor a valaki szerválni készül, akkor készen kéne várni.

Kivéve, ha ütõt cserél nem? Ha az után ment el, hogy Nadal beállt, akkor tényleg pofátlan az ellen, vagy csak elfelejtett ütõt cserélni. Ilyen szinten is csinálnak hülyeséget az emberek, csak ritkán.

Szerintem oltári nagy bunkóság volt mindkét megmozdulás az ellenfelek részérõl

Inkább csak úriemberek módjára kiosztották egymást. A közönség jól szórakozott. Ez is a show része.

zsutyesz
Szerintem a szerva elõtti készülõdést nem lehet senki szemére vetni. Ha neki ennyi idõre van szüksége, hát legyen. Ha az ellenfél nem ér rá, akkor haza lehet menni 😊
Szerintem oltári nagy bunkóság volt mindkét megmozdulás az ellenfelek részérõl!

Z
Végülis annyi a lényeg, hogy mikor Nadalt végül nagy nehezen legyõzte a saját közönsége elõtt (Madrid) Berdych, akkor a közönségnek mutatta, hogy csitu van. 😄DD

Kicsit paraszt volt, és ezt nehezen viselik a nézõk. Aztán Nadal is odaszólt még valamit...gondolom, tudtára adta, hogy mekkora tahó. 😄

A másodiknál meg nem igazán egyértelmû. Amikor a valaki szerválni készül, akkor készen kéne várni. És Nadal csak akkor vette észre, hogy nincs ott vele szemben az ellenfél, amikor fel akarta dobni a labdát. Aztán méltatlankodott egy sort, majd bemutatta a labdát, hogy akkor õ most szerválna, mire Söderling meg hátat fordított neki, és amikor visszafordult, akkor kihúzta az alsógatyát a seggébõl á la Nadal.

Szerintem azért csinálta ezt Söderling, mert Nadal nagyon lassan szervál. Más is panaszkodott, hogy túl sokat igazgatja a ruházatát, a haját, túl sokat pattogtat, törölgeti magát, amikor a másik már várná a szervát, stb.

De ennyi erõvel Sharapovát is meg lehetne leckéztetni az ocsmány üvöltései miatt, nem? Szerintem ha hárman "dolgoznának rajta" (és hogy ne legyen könnyû sorsa, mondjuk: Monfils, Tsonga és Blake <#idiota><#hehe>), akkor sem sikítozna így...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Ez a Berdych tényleg nagyon gusztustalan én rafa helyében pofánbasztam volna csak akkor most nem lenne a világ jelenlegi legjobb teniszezõje illetve világelsõ.
Söderlinget meg azért utálom mert egy luser aki most kiderült hogy mégsem az de számomra egy antipatikus pöcs akit mindenki mindig is utált és ...majd õ megmutatja háát megmutatta de hogyha találkozik rafával Londonban szerintem nadal 6-0 6-0ra fog törekedni és ...nah majd meglátjuk ...

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Molnibalage
Most akkor ez mirõl is akar szólni? Nem értem. A másodikat még talán. (Egymást váratják szánékosan?)

Airbus A380
Nem nagyon tudok más sportot ahol a meccs után pacsi van.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Z

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Rockynhooo
ez szép ,hogy senki részérõl nincs gyûlölködés 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
én is így vagyok ,hogy attól függetlenül ,hogy Nadalnak szurkolok még bírom Rogert is. korrekt ember mindkettejük és jól is játszanak nagyon.

Airbus A380
mind 2 de inkább Federer

Molnibalage
Mindkét játékos korrekt. Ezért is fájdalmas, hogy egy tornának csak egy gyõztese lehet. Õk ketten magasan kiemelkednek a mezõnybõl.

Jeff Gordon
elképzelhetõ igen😊)
bár Nadal is nagyon korrekt, fõleg a nyilatkozatai (elég tavaly Wimbledonra,vagy az idei Aus. Openre gondolni),de most is nyilatkozta,hogy reméli,hogy Roger nyeri a Garrost,viszont nekem Federer játéka jobban tetszik 😊

Z
Én Nadalt is nagyon bírom, fõleg az utóbbi idõkben.

De hát akkor is Fedex marad a mááágúúúúss! 😛

Sajnos nem hozza mostanában a "sebezhetetlen" formáját, de attól még nagyon jó.

Rockynhooo
Én szeretem itt egyedül Nadalt?😄 úgylátom mki Fednek fanol 😊

Airbus A380
Ezt pedig most sajnálhatod.

Count Adyn
Huh megvan, kemény volt^^

Z
Ez lehet Federer ötödik fordítása 0:2-rõl.

Count Adyn
6-0, azaz, jöhet a döntõ játszma, lehet hogy ezzel megtörte Haas t

Forrest Gump
Alakul a dolog Fed szempontjából.
Rögtön break a 4. játszma elején.
REALista
Na 2:1 innen már bármi lehet...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Z
TEJÓÉG! 4:4-nél 3. szetben Haas elbukta az adogatását! 5:4 Federernek, és õ adogat. Ku..ára ideges mind a kettõ. Hát még én. 😊

REALista
Hát ha Federer most nem nyeri meg a Roland Garrost akkor soha...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Forrest Gump
Viszont egyre szarabbul játszik.
Már 2:0 Haasnak ami a játszmákat illeti.:S