2235
-
Roland16F #1593 sziasztok,
egyik lány ismerősöm régóta keres fekete nike tenisz szoknyát,tud esetleg vki mondani boltot - lehetőleg magyarországon - ahol lehet kapni?
előre is köszi -
#1592 Volt már fiatalabb Grand Slam győztes? Kim Clijsters első (?) tornáján GS győzelemmel tért vissza? Hát nem gyenge torna volt ez. Persze nem láttam belőle igazán semmit. -
#1591 Jó meccs volt :) -
#1590 Ezt nem gondoltam volna
gratula Potro -
#1589 nah 1:1
nem lesz rövid döntő -
#1588 Del Potro sokat hibázik... -
#1587 Nem gyenge! :) -
#1586 Hát ez igy öööö omg:DDD
-
#1585 sok volt az esőszünet, így most játszik Roger Djokoval, és Del Potro lesz az ellenfele a győztesnek a döntőben, ami holnap (hétfő) este 22:00-kor lesz magyar idő szerint. -
#1584 Az hivatalos honlapon a döntő időpontja ki sics írva!
Szerintem holnap játszik. Én is szeretném tudni, hogy mikor lesz.
Mellesleg hogyhogy nem vasárnap van döntő? -
#1583 Ma játszik Roger Djokovic ellen? -
#1582 oo bazz boccs :D mindig visszaolvasok most az egyszer nem tettem de sorry :) de am hatalmas volt tényleg :) -
Angyalifény #1581 Kik a leggazdagabb teniszcsillagok?
Nyilvánosságra hozták a 2009-es listát a teniszezők jövedelméről. A világ leggazdagabb teniszezőnője egy orosz csillag lett, akit csupán Roger Federer tudott megelőzni. Ki is ő?
A világ legzadagab teniszezőnője nem más mint Maria Sharapova, még úgyis, hogy idén vállsérülése miatt a teniszből nem sok pénze folyt be.Hogy miből lett a 22,5 millió dollár, amivel nők között az első helyezett lett?
Hát bizony rengeteg jól fizető reklámfelkérése volt a gyönyőrű teniszcsillagnak, a ruha gyártó cégektől kezdve, az autókon és órákon át, a dezodor reklámokig mindenféle termék szerepel a skálán például: Cannon, Cole Haan, Land Rover, Nike, Prince Sports, Sony Ericsson, TAG Heuer, Tiffany & Co..
És amellett, hogy a leggzadagabb teniszezőnő, még arra is marad ideje, hogy jótékonykodjon és árverésre bocsájtsa ruháját, ahogy, arról már korábban is beszámoltunk.
Egyébként a világranglistán csak Roger Federer tudta megelőzni az orosz hölgyet, nem kevesebb mint 36 millió dolláros keresettel, csak az idei évben. A harmadik helyezett pedig ismét egy férfi, méghozzá Rafael Nadal szerény 20 millióval.
Top 10 további befutói:
4. Serena Williams (USA)- 18 millió dollár
5. Andy Roddick (USA)– 16 millió dollár
6. Venus Williams (USA)– 14.5 millió dollár
7. Andy Murray (UK)– 12 millió dollár
8. Novak Djokovic (SZERBIA)– 10.5 millió dollár
9. Anna Ivanovic (SZERBIA)– 8 millió dollár
10. James Blake (USA)– 7 millió dollár
hirextra.hu -
#1580 #1564 ? :) -
#1579 mekkora istenség volt ez : DDDD ezért éri meg teniszt nézni esküszöm. -
#1578 Nadal verte Monfilst azt hittem így a visszatérés után már kemény dió lesz :) -
Mityu91 #1577 jah jah -
#1576 Az Hingis volt akire gondolsz:D -
Mityu91 #1575 téll bocs valahol olvastam de akkor fals infó volt mert most utánna néztem és nem elmlítik. sorry -
#1574 Egyetértek :)
-
#1573 Túl sokat nyert(vagy túl kicsi lett a melle a sok edzéstől)
Mindenesetre jó lenne ha visszatérne.Jót tenne a női tenisznek, mert eléggé egyedi stílusa volt -
#1572 hülyeség -
Mityu91 #1571 henin kokainozott -
#1570 Ezek azok a pillanatok amiért érdemes teniszt nézni. Sajnos én már alig látok meccset. :(
A 2002-es extrahosszú Roddick meccs poénkodása nincs meg valakinek? -
#1569 Hát akkor nem semmi visszatérés. -
#1568 Clijsters szülni ment, Henint nem vágom. -
#1567 Mi az hogy.
Már elödöntős a US openen. -
#1566 Mi? Visszatért? Akkor Justine Henin is visszatérhetne. Miért vonult vissza olyan fiatalon mindkét versenyző? -
#1565 Szimpatikus gyerek ez a Cilic.
Épp Murryt oktatja, de rendesen.
Mit szóltok Clijsters meneteléséhez?:)
Azért nem semmi, amit csinál. -
#1564 Djokovic és McEnroe éjszakai show-t varázsolt
-
Angyalifény #1563 Nadal mikor kezd legközelebb "őrült atletizálásba" az alapvonal mögül ?
-
Angyalifény #1562 Nadal vajon mikor szedi össze magát ?
Federer kedvencem de nem szívesen nézném Nadal kínlódását sem. -
#1561 köszi! -
#1560 Izé...
Nem jó.
Holnap játszik, asszem 16:00-kor. -
#1559 Federer, R - Hewitt, L
04/09/2009 17:00 CEST -
#1558 meg tudnátok mondani, mikor játszik Roger legközelebb? -
#1557 Akarom mondani, simán kikapott! :) -
#1556 Simán. -
#1555 ezt kicsit benézted :D -
#1554 Szávayra érdemes fogadni ma? 1,69 vs 1,79 s peer