Tenisz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
nah szinszinettiben federer-murray, és djokovic-nadal(?) összecsapások lesznek a döntõbe jutásért.

.: mobilize.hu :.

Fujiryu
Szomorú...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Airbus A380
"Szávayt agyonverték Torontóban
|
2009.08.19. 18:45 - Index

Jó kezdés után (az elsõ fordulóban 6:2, 6:-ra verte a kanadai, világranglista-161. Valerie Tetreault-ot) nem sikerült a folytatás, a második körben kiesett Szávay Ágnes Torontóban. A jelenleg legjobb magyar teniszezõ, két szettben, 6:1, 6.1-re kapott ki a tornán 14. kiemelt lengyel Agnieszka Radwanskától. Az eredmény dacára az elsõ szettben nagyon küzdött Szávay, de a pontokat Radwanska nyerte. A második már nagyon sima volt. Szávay csak egyszer nyerte meg saját adogatását.

Szávay 6:1-re veszítette el az elsõ szettet, bár az eredmény nem tükrözi, de óriási csatában. Rögtön az elsõ adogatását elveszítette, a következõ gémben vissza is vette, ráadásul azt semmire nyerte. Azt lehetett sejteni, hogy Szávay elkapta a fonalat, de nem így történt, Agnieszka Radwanska egybõl visszabrékelt. Rosszak voltak a magyar teniszezõ elsõ adogatásai, csak 53 százalékából tudott pontot csinálni, szemben a lengyel 89 százalékával.

Nem játszott, hanem küzdött a Szávay. Jelentõsen feljavult az elsõ szerváival, de már 4 kettõshibánál tartott, viszont a lengyel 11 bréklehetõségébõl nyolcat hárított. Ez is kevés volt, mert az elsõ játszmában Radwanska harmadszor is elnyerte Szávay adogatását és 38 percnyi játék után a meccsért adogatott. Újabb négy perc kellett Radwanskának, 6:1-re nyerte az elsõ szettet. A nagy csatára jellemzõ, hogy az eredmény ellenére 62 pontból alakult ki a 6:1-es állás, ami azt jelenti, hogy átlagban majdnem kilenc pont kellett egy játék megnyeréséhez. Szávaynak rendkívül rossz volt az adogatójátéka és a fogadásban sem érte el az ötven százalékot.

Drámaian kezdõdött a második szett is. Éppen egy órája tartott a meccs, amikor Radwanska már 4:0-ra vezetett úgy, hogy 12 perc alatt kétszer is brékelte Szávayt. Második gémjét ezután nyerte Szávay és a találkozón elõször tudta hozni az adogatását. A második szettben 37 perc után Radwanska a meccsért fogadott. Szávay Ágnes ekkor már érezhetõen lélekben feladta a meccset, mindössze egy pontot szerzett és 71 perc játék után 6:1, 6:1-re kapott ki Agnieszka Radwanskától. A lengyel a következõ körben a Venus Williamst verõ ukrán Katerine Bondarenkóval játszik majd.

Szávay Ágnes az elsõ fordulóban nem túl jó játékkal, de kiverte a szabadkártyás kanadai Valerie Tetreault-ot, a két találkozón összesen 14 kettõshibát vétett."

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Persze de szigorúan Roger mögött 😊

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Az elsõ 😊

Rockynhooo
Rafa visszatér és alázni fog újra majd meglátjátok 😛

(tudom a legjobb helyen mondom ezt😄)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

zsutyesz
mi? hogy Murray gyõzött, vagy hogy Nadal csúszik lefele?

Ale Alonso! poppe fan club™

Airbus A380
Ez borzasztó <#rinya>

zsutyesz
<#eljen><#taps>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Airbus A380
"A harmadik helyen kiemelt, brit Andy Murray gyõzött a 3 millió dollár összdíjazású, keménypályás férfi tenisztorna döntõjében.

A skót játékos három szettben verte az argentín Juan Martin Del Potrot, és hétfõtõl már a második helyet foglalja el a világranglistán.

Eredmény:
MONTREAL, ATP1000-TORNA (3 000 000 dollár, kemény pálya)
DÖNTÕ:
Murray (brit, 3.)-Del Potro (argentín, 5.) 6:7, 7:6, 6:1"

Tenisz.hu

Airbus A380
Azért valahol szerintem az természetesebb hogy a két újszülött ikre meg a felesége jobban érdekli nmint a karrierje 😊 Gondolom anyagi gondjai nincsenek 😊 (mármint hogy a pénzért játszon mint sokan)

REALista
Mert ha úgy gondolkozna ahogy te most nem ott tartana ahol tart...D

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Fujiryu
Lehet, hogy elindul, de nem hiszem, hogy annyira rákészülne mint pl a Rolland Garrosra készült.Szerintem, ár nem a tenisz az elsõdleges prioritás.Sztem ez még érthetõ is, hiszen amit elért azt még egy jó darabig nem fogja túlszárnyalni senki.

Nadaltól meg sokkal nagyobb égés lenne ha nem harcolna a visszatérésért sztem.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

autoszimulator
igen, Del Potro, azon is meglepõdtem mindenesetre, én Roddickot vártam ezen a borításon..

Airbus A380
Azt mondta hogy a GS-eken indul. Nem ?

Airbus A380
"Amennyiben a skót ma este legyõzi Tsongát hétfõtõl Rafát megelõzve második " Attól tartok Rafa egyre lejjebb fog menni. Miért nam hagyja abba a teniszt még emelt fõvel úgy hogy jó helyen van ?

Airbus A380
Pórul járt.... végülis mindig így jár az aki elbízza magát 😊 Erre mondják hogy az utolsó meccset nyerõ pontig maximális odafigyelés kell.

Yulcsa
megtörtént. Ki játssza a döntõt? Murray meg... del Potro?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

autoszimulator
Amennyiben a skót ma este legyõzi Tsongát hétfõtõl Rafát megelõzve második a ranglistán.

azért ez durva

Fujiryu

Fujiryu

poppe
5-1-rõl kikapni bakker még én sem tudnék 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

autoszimulator
Vége egyszerûen hihetetlen volt, utoljára Nadal ellen láttam ennyire leblokkolni, vagy nem tudom, kicsit bealudt szerintem, azt gondolta, simán meglesz most már, nem kell erõlködni. Hát nem úgy lett..

Molnibalage
Milyen meccs volt? Ha nem GS akkor mit számít? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Airbus A380
Elvesztette???!!!!

3adik szett null3-nál elmentem aludni mondom most már a kezébe van..,,,, még jó hogy aludni mentem. <#dumcsi>

Yulcsa
sajnálom 😞 a kezében volt a meccs pedig!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

autoszimulator
ijj Federer ezt hogy ronthatta el így :S

Airbus A380
Nadal attól tart, nem jön teljesen rendbe az US Openig

Bár néhány napja még azt nyilatkozta, hogy már csak kis fájdalmat érez a térdében, Rafael Nadal a vele készült legutóbbi interjúban már kissé borúlátóbb volt.

A spanyol teniszezõ – aki kéthónapos kihagyás után a jövõ héten kezdõdõ montreali versenyen tér vissza – elmondta, hogy egyáltalán nem biztos benne, hogy százszázalékos állapotba tud kerülni az US Open rajtjára.

„Olyan keményen dolgozok, ahogy csak tudok, hogy megfelelõ erõállapotba kerüljek, de mindenekelõtt abban szeretnék biztos lenni, hogy a térdem jól reagál majd a terhelésre. Ha nem lesz vele gond, akkor tudok majd csak teljes erõbedobással edzeni és nagyobb nyugalommal meccseket játszani.

NSO

Airbus A380

Federer megerõsítette, indul Montrealban

A világranglista-vezetõ Roger Federer honlapján erõsítette meg, hogy elindul a jövõ heti montreali tenisztornán.

Federer felesége, Mirka július végén ikreknek adott életet, nem sokkal azután, hogy a svájci teniszezõ a wimbledoni tornán megszerezte rekordnak számító 15. Grand Slam-gyõzelmét.

„Az elmúlt napok csodálatos történései után arról informálhatlak benneteket, hogy elindulok Montrealban. Az elõzõ hetekben volt elég idõm gyakorolni is, így fittnek érzem magam, és tele vagyok energiával” – írta portálján a klasszis.

Federer, aki éppen ma ünnepli 28. születésnapját, korábban 2004-ben és 2006-ban is megnyerte a kanadai tornát.

NSO

Airbus A380

Airbus A380
Mikor születtek ?

Én nem szoktam szeretni kikor 1 sztár (legyen az énekes vagy sportoló vagy akármi) még kisbaba gerekérõl már eldöntik hogy majd a szülõ nyomdokaiba lép . <#ejnye1>

Airbus A380
Nadal mikor tér vissza ?

Airbus A380
"

Lenyûgözõ luxusvillát vett magának Rafael Nadal

Most már nem jelenthet gondot Rafael Nadalnak, ha el akar bújni a külvilágtól. A teniszsztár Dominikán vett magának egy lakást a tengerparton, ahol nyugodtan pihenhet, és nem kell a rajongók rohamától tartani.

Rafael Nadalt mostanában nem láthatjuk a teniszpályán, a spanyol játékos ugyanis térdsérülése miatt több hete pihen. Az egykori világelsõ a sport helyett most új otthonával van elfoglalva, amit a napokban vásárolt a Dominikai Köztársaságban. A vadonatúj luxusrezidencia közvetlenül a tengerparton található, és a legmodernebb berendezés szolgálja a kényelmet. Nadal háza a Playa Nueva Romana nevû új komplexumban található, ahol ezen kívül további 1200 otthon, egy ötcsillagos szálloda és egy 18 lyukú golfpálya épül.

A projekt 180 millió dollárba került, és egy 620 holdas kókuszliget közepén kapott helyet, a Santo Domingo-i repülõtér pedig 45 perc alatt elérhetõ. Valószínûleg pillanatok alatt elkapkodják majd az eladó ingatlanokat, de az építtetõ valószínûleg nagyon örül a híres lakónak, Nadal neve hallatán ugyanis biztosan nõ majd a vásárlási kedv.

bulvarsport.hu"

Üdv Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem! Járt-e valaki már úgy mint én?
Tegnap egy kicsit erõsebb ütés következtében, durván ketté
tört az ütõm. kb 2 éve vettem..no gari már. egy babolat power game
ütõrõl van szó. Ha más is járt így ezzel a márkával, akkor lehet, hogy át kell pártolnom másikra. Help! Vegyek-e ilyet?Ja hervisben vettem.
Elnézést, nem állt szándékomban ilyen-olyan reklámot csinálni csak kéne egy kis segítség. Elõre is köszönöm a segítséget.
Yulcsa
woow, erre nem gondoltam! 😄 Hatalmas gratula nekik!

zsutyesz
És erre mit mondott az orvos?....OUT.

zsutyesz
GRATULA!

desigo
gratula nekik <#eljen>
Fujiryu
Facebook üzenõfalról:

Roger Federer: I have some exciting news to share with you: Late last night, in Switzerland, Mirka and I became proud parents of twin girls! We named them Myla Rose and Charlene Riva and they are both healthy and along with their mother, they are doing great. This is the best day of our lives!

Yulcsa
Tenisz: Rafael Nadal lassan felépül, Montrealban tér vissza

Lassan felépül térdsérülésébõl Rafael Nadal, a spanyolok világklasszis teniszezõje.
Nadal Barcelonában tartózkodik felülvizsgálaton, majd jövõ hétfõn kezdi el az edzéseket, az augusztus 10-én kezdõdõ montreali keménypályás versenyen már indul.
A világranglista második helyezettje nem lépett pályára a Roland Garros negyedik körében elszenvedett veresége óta.
nso

Airbus A380
😄 Azért halálra nem aggódom magam de hiányzik Federer mellõl 😊

Ki tudja lehet õ is hiányolja.

Count Adyn
Us openen már 100% játszik nyugi😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Airbus A380
Hali Nadalról mit tudtok ? Ugye nem vonul vissza ?

Molnibalage
Most hallottam, hogy volt olyan meccs Nadal és Federer között, hogy az egyik térfél füves volt a másik salakos és így tolták egymás ellen. Ennek mi lett a végeredménye? Mikor volt ez?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Fujiryu
Lépjetek be Facebookon Federer rajongói klubjába és elég sok infot kaptok róla 😊

Airbus A380
Igen ez után a wimbledon után kijárna neki a usopen

Count Adyn
😊))

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Amadeus
Mint Roger fan azt mondom hogy nyerje meg Roddick a US Opent, és jó eséllyel is indul. Az új edzõje Stephanki mellett látványosan sokat fejlõdött labdamenetekben.

Molnibalage
21 meccsbõl kétszer megverte (milyen rég?) és most megizzasztotta. Statisztikailag simán belefér. Federernek is lehet gyengébb napja.