5735
  • Solten
    De király kamuflázs
  • Solten
    Találó
  • Solten
    Ja jó a kép Volt nekünk is fekete-fehér cicusunk.
  • Brigus22
    Nagyon jó kép lett!!!! Igazi művészi kép, és a "modell" is tuti!
  • Brigus22
    Köszi szépen a választ! Azóta olvastam pár dolgot még és csak megerősitették, amit irtál. De nem gond, amíg a virág bírja:)
  • NessieGraf
    Tényleg jó a géped, mert nagyon szépen látszik, hogy fehér maszkos, érdekes mintázatú trikolor. Láttam már egy-két macskát, de ilyen mintázatot még sose. Tiszta bobtail, ahogy az unicumos üveggel fekszik.
  • mama2
    Jaj hogy néz, hogy egyem a húsát:D.
  • Kandurex
    szép
  • Cat 02 #3445
    Nekem még mindig ő van =)

• Solten
    Á csak jó masina kell hozzá...

1 éves :)
  • Crazygirl
    hany eves a cica? :) komoly kis muvesz vagy fenykepezesben :)
  • Solten
    Véletlen műve :) Exponáltam és ásított :)
  • mama2
    Ezt a képet mintha láttam volna interneten, ugyanezzel a cicával. Ugyanilyen képet vágot, azzsem, csak az ő kezében shotung volt. Hihetetlen, hogy sikerült pont így, pont abban a pillanatban lekapnod?
  • bmffm856
    2: a macska azért kajálja a levelet hogy hányjon... ha rossz a gyomra azt érzi és egy kis zöldség segít neki rendbetenni, ilyen módon... :)
    a mienk 11 éves és a mai napig rágja a levelet ha olyanja van, és a mai napig jön utána a csomag... :) nyáron meg mikor vidéken vagyunk a kertben legeli le a füvet ugyanemiatt... jobb mint egy kecske :)
  • Solten
    A csípőmozgása már' elég jó.
  • Solten
    :) A felnőtté válás rögös útjának végén, megmutattam a kislánynak hogy kell a rúdon pózolni:

:)
  • viki97
    ez a kep nagyon buliXD XD
  • Crazygirl
    ááááááááááááááááá XDD
    micsoda jo kep.... ezt ilyen jo pillanatban elkapni :DDD
  • Hajnalcat
    Ez mekkora kép! (Y) :DDD
  • Sugam
    nekem szidzsámi fókám van és iszonyatok a kék szemei :D
  • mama2
    Kinek van közületek Birman fajta cica? Vagy olya keverék? Nekem nagyon tetszenek, és azok a kék szemek
  • NessieGraf
    Persze! Mert már akkor kísérőt adtál neki tej helyett! :)
  • Solten
    Lehet hogy én rontottam el valamit.. :) Kiskorában még volt remény:

• NessieGraf
    Lány létére ennyi Unicum! Nem túlzás ez?
  • Solten
    My cat:

• 1120jani
    Kedves Aspyrin!
    Köszönöm a gyors tájékoztatásod a lányokkal kapcsolatban,valószínűleg a fiúknál is hasonló lehet a helyzet.Ők is lenyugodhatnak az ivartalanítás hatására,gondolom.
    szia.1120jani
  • NessieGraf
    Jó ötlet! Játszhatunk a macskanevekkel! Nálam a felnőttek:
    Májca Herliccon - Kölyök máj! máj! nyávogaásból, a cicából és a Harley Davidsonos dorombolásból.
    Monyesz Boci - Arca óriáspanda, füle, mint a fekete-fehér bociké.
    Latka - Ő eredetileg falatka matka, most inkább malatka matka.
    Híján - 19. kölyke volt az anyjának. Az pont egy híján húsz.
    Tüncsilla a Vérnarancs - röviden Tüncsi. Ő feketének látszik, de igaziből cirmos. Van két rövid fehér bajuszszála, amik úgy állnak, mint egy fog. Nagyon veszélyesnek látszik. Dehát macska, meg bajusz, vérfarkas nem lehet, ezért vérnarancs. A Tüncsilla a tündéri kiscsirke és Törpilla összevonásából lett.
    Nyufi - cirmos-fehér, két hófehér hátsó lábbal, ettől olyan, mint a nyulak hosszú hátsó lába. És nyafogós is.
    Kacli - ő két cica összevont nevét kapta. Az egyikük Kacor lett a gazdájánál, a másikat Pemzlinek hívtam, mert fehér a farka hegye. Kacli előlről pont úgy néz ki... Szóval elöl Kacor, hátul Pemzli.
  • Hajnalcat
    Uh.... Csak most olvasom....részvétem.
  • Kandurex
    normál macskusz - házikusz, naná, hogy állandóan komában van :))
  • immovable
    szevasztok

nekem 8 macskám van de mind inkább be sem linkelem:)
    a nevük igen igen találó:

gyurma (úgy marad ahogy teszed, ennél lustább macska nincs)
    ürke (szürke színű, csak mint szleng nem mondjuk az elejét)
    ekete (fekete színű....dettó mint az ürkénél)
    nyeszi (szegény olyan kis nyeszlett volt, mostmár dagadt)
    fröcsi (úgy néz ki mint aki beleállt egy ventillátor ...-ba)
    mis-mis(ki lett miskároltatva (műtve) innen a név)
    kispopey )popey tetszetős volt és míg kicsi volt addig kispopeynek hívtuk, nagyként is az maradt a neve)
    kiscica(név magáért beszél)

jah és nem viccelek hallgatnak is nevükre (persze csak akkor ha tápos zacskó van a kezemben a másikban meg egy doboz tej):D

• Brigus22
    Sziasztok!
    Nem csak itt vagyok új, de a macskatartásban is. Ezért lenne pár kérdésem. Tavaly november óta van két, gyönyörű cicám. Testvérek, 10 hónaposak. Perzsa és házimacska keverékek. A lány: Lucy, de csak Lulunak hívom, a fiú Jack - és nagyon akaratos:)
    Az első kérdésem: Nagyon hullik a szőrük, ez lehet, azért mert esetleg cserélik? Bár még nincs tavasz, vagy az nem számít? Olvastam neten hogy attól is, lehet, ha boldogtalanok, vagy, mert egyhangúan esznek. Én mindkettőt kizárom. Igyekszem változatosan enni adni nekik, bár Jack ennek nem örül:)
    A 2.: Vettem két növényt. Hogyan szoktathatom le őket arról, hogy rágják a levelüket? Vagy majd elmúlik? Csak azért rágták meg, mert tegnap hoztam és még új volt? Remélem az utóbbi, mert reggelre Jack hagyott egy kis "csomagot" a szőnyegen és a növény levelét felismertem "benne". Nem szeretném, ha bajuk lenne - mármint a macskáimnak:) Előre is köszi.
  • NessieGraf
    És én hogy irígylem őt is, meg az enyémeket is! Rossz az idő, nincs semmi érdekes. Itt meleg van, puha, kényelmes, kaja is lesz időben...
    Néha szeretnék a macskám lenni!
  • bmffm856

folyton punnyad... :)
  • Aspyrin
    Üdv!

Nekünk már tíz éve van két lánymacskánk. Az első ivarzási jeleknél (9 hónap) érdemes a műtétet elvégezni. A lányok sokkal nyugodtabbá válnak, véglegesen megszűnik a napokig tartó éjszakai nyávogás is. Fiúknál nem tudom, hogy befolyásolja az ivartalanítás az állatot.
  • 1120jani
    Üdv Mindenkinek!
    A kislányom nagyon szeretne egy vörös kiscicát,de tapasztalat hiján nem tudom eldönteni,hogy nőstény vagy kandúr,házi vagy fajtiszta lenne-e az ideális?Mivel nem tenyészteni,pláne nem szaporítani szeretnénk,ezért kérdezném,hogy az ivartalanítás mennyire befolyásolja az állat viselkedését?Azt szeretném megtudni Tőletek,hogy az ivartalanított kandúr is jelölget-e a szobában vagy ez csak az "aktív" kandúroknál igaz?A nöstény tüzelés alkalmával mindig nyávog?STB...
    Segítségeteket előre is köszönöm.Válasz vagy ide a fórumba vagy [email protected] címre kérném.
    Köszi.1120jani
  • viki97
    mi a baj??
  • Aspyrin
  • Scottt
    Részvét ez tényleg rossz év..
  • Kandurex
  • macleod2005
    Lehet udvaron is, csak akkor gyakrabban kell fürdetni, és naponta ki kell fésülni a szőrét, és érdemes meggondolni akkor az ivartalanítást is.