Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeverwinterKING
most meg a köveimen mászik 😄

\"You are fucking crazy people!\"

NeverwinterKING
tök édi ahogy játszik 😄 az árnyékát üti 😄

TCelica
az én fekete cicám Bogi 😊
a fiú meg Pöcök 😊

enyém neve Cecíl 😊
itteniek szerint meg fekete cicának Luca a szép név 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

TCelica
képet képet, ha nincs géped jó telóval is 😊

az én lánycicáim neve.:
liza
osonka
selymes
bogi
mancika
volt egy beteg cicánk õ rozoga volt 😊
cirmi
zsófi
micó

attól is függ ilyen a cicád, ha szökõs akkor az osonkát javasolnám, olyan cukik amikor sunyiznak 😄

NeverwinterKING
még nincsen neve<#szomoru1> kikéne vmit szépet találni. de vmi lánynevet.
én már fölvetettem azt h koszos de amikor ezt mondtam mindig nyávogott. nem tetszett neki 😊

NeverwinterKING
itt is van. még ilyen kicsike^^
dölöngélve megy, mintha be lenne rúgva 😄

TCelica
imádom a fekete cicáckat 😊))
nekem is van sok, Pöcökke a legkedvencebb 😄

TCelica
majd képet róla 😊)
de honnan hozzátok, haveroktól?
elsõ cica?

NeverwinterKING
😊 az enyém fekete lesz. 😊

Czdano
Mi jövõhéten megyünk a miénkért =) Kis vörös kandur =)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

TCelica
oksa, várom 😊

NeverwinterKING
az lesz

TCelica
majd csinálsz legközelebb 😄D

NeverwinterKING
holnap megyek a cicámér^^
képet sajna nem tudok adni mert tesóm elvitte a fényképezõgépet 😞

Kipróbáltam, raktam a macskám nyakába csengettyût,de nem jött be.Ezt a hülyeséget,nem is tudom hol olvastam, de hogy hülye ötlet az biztos.Ez van, a macskám úgy látszik mindig ilyen vad marad és állandóan azt kell figyelnem, hogy mikor próbál meg ismét rám ugrani.Kifogtam az biztos!

Banánosdzsó! Végülis mi lett a kismacsekoddal?Sikerült letisztítani az olajat a szõrérõl?

<#hehe>

Czdano
Váváváváváá szegény 😞

#2815 hülye -.-

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

CSOCSO
kikelt belole a kulaba'

TCelica
én erre nem is gondoltam, lehetséges ez?
majd szólok a páromnak hívjon hozzá dokit, minden szám nála van

Mivel megtermékenyítésrõl szó nem lehetett, ezért én csak arra tudok gondolni, hogy ikertestvérét hordozta magában és most kilökte a szervezete. Ki tudja milyen veszélyekkel járhat?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

TCelica
komolyan?

Jézusom, állatorvost rögtön hívni!

TCelica
sziasztok
tegnap furcsa dolog történt ...
van egy kölyök cicánk Zsófi (kb. 6 hónapos), benne feküdt a kosárba amikor arra lettünk figyelmesek hogy fial.
született egy aprócska cicája ami olyan kis kifejlettlen volt meg alig hasonlított macskára. 😞
szerintetek ez normális? én nagyonfurcsállom.

TCelica
ja igy 😊)
amikor kergetnek valami szúnyog félét akkor furcsa krepegö vagy milyen hangot adnak ki, amugy meg nyávognak 😄

TCelica
pöcököm beszédes és mircim is 😊)
olyan édesek akkor, meg lehet enni õket

Czdano
Aztán ki tudja lehet azt mondaná hogy aggyá má kaját bazzeg xD

Én sem, az én macskám egyszerûen csak "mau"-zik.Abból gondolom, hogy mondani akar valamit, ahogy rám néz, süt az értelem a szemébõl!

NeverwinterKING
XDDDDDDDDD de az utolsó jelenet azér talán kicsit tulzás sztem. azt nem hiszem h a macska ezeket mondta volna 😄

Czdano
Így? xD<#hehe>

NeverwinterKING
háááát velem még ilyen nem volt. de ami késik nem múlik...

Az egyik macskám kifejezetten szeret beszélni 😊 Van olyan, amikor csak úgy rámszól miközben elmegyek mellette, halálos 😊 Ha éppen ráérek elég sokáig szoktunk dumcsizni 😄

Nektek nincs olyan érzésetek, mintha a macskátok beszélne hozzátok csak macska nyelven? Persze ez hülyén hangzik, de az én cicám sokszor rám néz és közben "mondja" a magáét. Esküszöm olyankor olyan, mintha valamit a tudtomra szeretne adni, csak sajnos én nem értem mit akar.

TCelica
tuti hogy el 😊)
az én Pöcököm pedig azt csinálja ha megkóstolja pl. a krumlit másodszorra nem kell neki.
Mindent csak elsõre eszik meg és válogat.
A cica kaja viszont megy befele. 😊)
ezenkivül még a chipsz és a kukorica ...

TCelica
ismerõs 😄DD
tudják õk mi a jó 😊)

Czdano
Megkérdezem majd apumat...állatorvos 😊

Én nem nagyon tudok tanácsot adni, ilyen még velünk nem fordult elõ. Egyébként, hogy-hogy már másodszor esik bele a macskád az olajba?
Esetleg próbálj állatorvostól tanácsot kérni vagy vidd el kutya-macska kozmetikushoz, õk biztosan meg tudják tisztítani a szõrét. Jobb ötletem nincs sajnos! Azért remélem nem lesz semmi baj!

Hát igen, valószínûleg, de volt, hogy semmit sem engedtem meg neki és akkor meg még akaratosabb volt és olyan érzésem volt, mikor a kisgyerekek 'azért se' alapon nem azt csinálják, amit a felnõttek akarnak. Tehát egy idõután úgy döntöttem, hogy megengedek neki majdnem mindent és hagyom hagy legyen az amit õ akar. Azóta elég jól megvagyunk egymással, sajnos a macskák már csak ilyenek!

Czdano
Lehet hogy elvan kényeztetve..ugyanez az oroszkék keverék cicánk leült a puha heverõre és mikor le akartam pihenni ugy nézett rám hogy "te mit akarsz itt..." 😊 Mondanom se kell odébbraktam xD

Hi. Reggel beleesett az egyik kismacskam egy vodor olajba, es fejetol a farkai csupa olaj. Megfurdettuk samponnal, de alig jott le rola valami, szegeny csupa szurke lett(amugy voros). Szerintetek tuleli? Mert ugyanugy jatszik, eszik, szopik mint azelott. Mit lehet csinalni hogy lekopjon rola az olaj? Segitsetek legyszi, mert mar tavaly elpusztult egy macskam az olaj miatt.

Pedig abban is megvan ugyanaz a tápanyag, csak több folyadékot kell inni mellé 😊
Azért megnéznék egy ilyen etetést 😄

Igen, mert különben nem enné meg a konzervet, ezért kénytelen vagyok. Azt azért nem akarom, hogy mindig szárazat egyen!

Kanállal eteted? 😄 Na azért az durva. Nálunk mindig van lent száraz és konzerv is vegyesen.

Akkor ezek szerint nem csak az én macskám ilyen. Valószínûleg én ronthattam el, mert mindig csak azt kapott, amirõl tudtam, hogy nagyon szereti. Õ csak a Friskies szárazeledelt eszi meg, abból bármilyen ízût, a Kitekat-ot egyenesen utálja, nem hajlandó megenni. Ja és mostanában már csak a szárazkaját, a konzerveset csak akkor, ha kanállal etetem.

Lehet nyugodtan. A mi macskáink száraztápból whiskast és friskiest esznek, konzervbõl szintén ugyanezeket, persze nem minden ízben. A mûanyag tasakos whiskasért odavannak, nem is kapnak sokszor, mert a végén csak azt lennének hajlandók megenni. Ja és még kihagytam a gourmetet, abból is csak bizonyos ízût esznek meg.

NeverwinterKING
aha. megette aztán jött is ki 😄

Mármint, hogy nem volt mindegy a márka neki sem? Megette a "nem szeretem márkájú kaját" és azt kihányta?Jól értem?
Bocs, hogy így fogalmazok, csak nem tudom, hogy lehet-e konkrét márkákat név szerint említeni? Mert gondolom ez reklámnak minõsül.

Sokszor csak a kíváncsiság hajtja õket, amikor tálalod már nem elég izgalmas.