5735
  • mama2
    Nem igaz:'(. Tényleg mijen év ez? Részvétem:(. Kérdésem lenne hozzátok: A Perzsa cicát, kizárólag csak házban lehet tartani, vagy kertben is lehet?
  • kisviku
    Elment...már nem lélegzik...
    Olyan üres lesz itt minden nélküle.
    Szeretném megköszönni a tanácsokat és az együttérzést nektek,de sajnos már nincs tovább.
    Holnap eltemetjük.
    Ne lenne olyan nehéz most......
  • viki97
    nagyon aranyos macskak vanak
  • mama2
    De gyönyörű:). Símogasd meg helyettem is:).
  • macleod2005

Az én cicáim. (tesók)
    A feketének most operálták a nyakát egy tájog miatt, ami egy patkány harapás eredménye volt. Dícséretet érdemel a doki a klinikán.
  • NessieGraf
    Sajnálom ami Yaziddal történt.

Sajnos nemcsak az autósok, a macskák se vigyáznak. Én úgy szoktam kutyát-macskát ilyenre tanítani, hogy megkérek autós ismerőst, jöjjön a házunkhoz. Kézben viszem ki a macskát, pórázon a kutyát. Az ismerősnek az a dolga, hogy jó hangosan berregtesse a motort, induljon el. Az állatnak az: ijedjen meg. Az enyém: ne szabaduljon el, és hazafelé induljak vele gyorsan. Eddig még működött.

Zill is gyönyörű, és nagyon szépen látszik a képen, hogy fekete cirmos igazából. Ezen mindig csodálkozom, hogy mennyire csal a szemünk. Élóben biztos, hogy feketének mondanánk.
  • Kandurex
    persze, Zill
  • mama2
    Zill-ről raksz képet?
  • DJ RX7
    Részvétem...
  • Kandurex
    köszi mindenki, marad Zill, nem ua. de kárpótol a fekete dögje
  • Aspyrin
    Sajnálom
  • kisviku
    Istenem!
    Lehetne ez egy jobb év is...Mindenkinek most megy el a cicája?

• Scottt
    Részvét:'(
  • mama2
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.... nem igaz. Szörnyű:'(. Részvét. Nem igaz, hogy nem tudnak vigyázni ezek a ********** autósok:'(.
  • Kandurex
    Yazid -ot tegnapelőtt elütötte egy autó :( vége, most már csak Zill van nekem :(
  • Drephis
    Az én macskám! :)
    Bocs a képminőségért, de telefonnal csináltam.

• NessieGraf
    A ház nem új, nem nagy szám, de nem kicsi. Van hozzá 400 négyszögöl kert is, ahol leginkább ők vetnek - bukfencet.

Azok a cicák a képen már felnőttek, de a mostaniak se csúnyábbak, csak már nem ilyen picik.

Viku! Nem tömni kell a cicát. 5 ml víz csak egy kis nedvesség. De anélkül még rosszabb. Amikor a vizslám haldoklott három hétig etettem húslevessel - fecskendőből. Hús, zöldség ledarálva, nagyon híg pépnek. Hol elfogadta, hol nem. Amikor nem, nem, amikor igen jól esett neki.
  • mama2
    Jaj de kis édesek:D. Amúgy hogy fér be 20 macska és 7 kutya a lakásodba??
  • kisviku
    Köszönöm, de semmit nem fogad el.Megmondta az orvos is, hogy macskát nem lehet "tömni".Még a cumira gondoltam, de nem...
    A baj, hogy a veséje elpusztult.Öregedés...
    Itt már nincs mit tenni.Az elhalt szerveket már semmivel nem hozza vissza az ember.
    Most csak fekszik, hol a fotelben, hol a szőnyegen.Képet nem akarok felrakni, mert elég siralmas látvány.Menni már nem tud, esetleg kúszni.Fájdalmai nincsenek, de olyan mintha teljesen kába lenne vagy végig aludna.17 év! Iszonyatos idő egy macskának.
    Én meg mit tudok tenni?Csak nézem, ahogy szép lassan elalszik...meg sírok minden nap.
  • Crazygirl
    halali kiscicak:)
  • NessieGraf

Igen van barátság kutya és macska között. A képen látható cicák nem maradtak volna életben, ha az ugyanott látható kutya nem szoptatta volna őket.
  • NessieGraf
    Viku! Itatás: 5 ml-es fecskendővel, félóránként, óránként kis vizet a szájába. Nem baj, ha előre elkészítesz oldatot kevés sóval, kevés cukorral - kb. 1-1 kávéskanál/liter.
  • NessieGraf
    Nekem 7 kutyám és 20 macskám van. Mind bent eszik, alszik a házban. 12 kölyöknek keresek gazdát. Ingyen adom.
  • Aspyrin
    Nagyon helyes, ha beteg a cica nem szabad magára hagyni, irány az orvos.
  • kisviku
    No,fejlemények.
    Tegnap is meg ma is orvosnál járt a cicám.Kapott infúziót (nagyon rosszul tűrte), vérvétel,általános vizsgálat.Ma talán meg lesz az eredmény, addig csak annyit tudtak mondani, hogy lehet vese vagy máj probléma.
    Enni inni továbbra sem szokott,aggódok érte.Semmit sem, még egy csepp vizet,tejet, semmit nem iszik.Asszem vagy egy liternyi infúziót nyomtak bele,meg még néhány injekciót.
  • Scottt
    Nem sztem nem gáz
  • mama2
    Részvét Viki:(. Mindig amikor beírjátok ide, hogy valamerlyikőtök cicája meghalt, akkor majdnem bőgök:(. Olyan rossz még hallani(olvasni) is, nem hogy átélni:(. Nekem is kéne egy cica, de 1.: nem tudok senkit akitől lehetne cicát vásárolni, 2.:van már 3 kutyám, meg egy macskám(macskum már nagyon öreg, 3 évesen kaptam.), és félek a kutyusok nem jönnének ki vele. Amúgy az gáz, ha valakinek kutyája is van, de macskája is, meg a kutyákat is szereti meg a macskákat is? Ciki?
  • NessieGraf
    Viku!

Tommynak jobb így, mint szenvedni. Amikor az orvosnál volt és majdnem belehalt, azóta minden együtt töltött napotok ajándék volt! Nem az orvos, a betegsége volt a probléma. Csoda, hogy eddig élt!

A szeretet amit kapott és amit érzett sokat segített neki ezekhez a csodaidőkhöz. De szerintem biztos él olyan cica, aki megérdemelné, hogy ilyen érzéseket ajándékozz neki!
  • viki97
    meg halt a cicamaz volt a neve hogy tommy
  • Scottt
    Részvét:(
  • kisviku
    Mert az orvos csak elaltatná...és egyszer már volt orvosnál és majdnem belehalt.Kap vitamint, ha nem segít, holnap kap valami erősebbet is.
    De mondták, hogy ez természetes ilyen korú macskánál.A macska egyszerűen elgyengül, majd elmegy...
    Az állatok nagy része meg sem ér ilyen életkort.
  • Aspyrin
    Az ég szerelmére orvos miért nem látta?!
    Nagyon sajnálom szegényt!
    Lehet, hogy tényleg az öregedés miatt ilyen az állapota, de engem egész életemben kísértene a gondolat, hogy nem tettem meg mindent érte, és abba beleőrülnék!
  • kisviku
    Lehet, hogy sokáig már nem fogok ide írni, mert a cicám haldoklik.Egyébként tévedtem, mert nem 16, hanem 17 éves.
    Már nem nyávog, nem dorombol, nem eszik, le van fogyva...reggel elsírattam.El fog gyengülni és szépen elaszik...mint mi, emberek...
    Sovány, dülöngél, alig tud menni.Etetjük valami cicavitaminnal,de nem nagyon akar enni sem.Lehet, hogy már csak pár hete van hátra.

Borzalmas így látni...
    De nem fogom elaltatni, az biztos.Gyakorlatilag egy-két hét alatt romlott le ennyire.Decemberben még semmi baja nem volt.Ette a karácsonyi kaját is, meg jött-ment.Aztán napok alatt legyengült.
    Lehet, mire hazamegyek ma, már nem is lesz többé...
  • viki97
    szio uj vagy
  • Sugam
    oké így már tiszta :]
  • kisviku
    Köszi, ez nekem teljesen új.Még nem is hallottam ilyenekről állatokkal kapcsolatban.Utánanézek.
  • NessieGraf
    Yes! Félreérted. Az illető macska akivel kapcsolatban írtam, már egyszer megszabadult egy másfél kilós daganattól. És a leírtak alapján úgy nyávog, mint aki ivarzik, pedig 16 éves és ivartalanított. Ami az én fülemnek azt mondja: Lehet, hogy valami mirigy környékén, vagy nyirokrendszerben van daganata. Nem állatorvos vagyok, csak öreg. A gazdája nem szeretné állatorvoshoz vinni régebbi rossz tapasztalatok miatt. 16 évesen felelősen gondolkodó orvos sem tenne többet, minthogy tanácsot ad, hogyan tovább, mert egy iyen korú macskát nem műtene meg.
  • Sugam
    most nemtom nemazért, énmacskám 12 éves, iszik mindenhonnan és nyávogni is szokott pedig ivartalitva van. milyen daganatos probléma?.. vagy valamit én értek nagyon félre?
  • NessieGraf
    Nem akartam kimondani, de daganatos problémára gondoltam. Próbáld beszerezni Márkus Csaba: Rákközelben c. könyvét. Ott találsz ötleteket ilyennekkel kapcsolatban. Jó hatású lehet a biorezonancia terápia, arról is olvashatsz ott. Kereshetsz olyat, aki Sunriderrel foglalkozik a környezetedben. Annak a cégnek van olyan gyógynövény keveréke, ami jót tehet, ha a cica ételébe kevered.
  • mama2
    Hát pedig KELL egy új cica. Nekem is amikor meghalt, akkor hónapokig, nem volt cicám, de rájöttem ő is azt akarta, hogy legyen. Pupinak hívták:(. Szerettem nagyon.:(. Úgy hogy szerezz be egy új cicát:).