5735
-
#3533 :( -
#3532 Afrikában meg a gilisztát, bogarat is. És te?
A másik, ez is lehet olyan, mint a galamb. Abból is van amit étkezésre tenyésztenek, de attól a postagalambot nem esszük meg.
Én falun élek. Nem tartok csirkét, disznót, ilyeneket. Mert nem eszem olyan állatot, akit ismertem. Nem véletlen, hogy a szomszédból kapok tojást, csirkehúst sose.
A macskáimmal, kutyáimmal beszélgetni is szoktam. Van macskából olyan kölyök, aki a vállamon alszik, mikor dolgozom. Nagyokat dorombol közben a fülembe.
Latka minden megfogott pockot hazahoz, megmutatja nekem. Mert ugyan ő eszi meg, de nekem fogta.
Itt sokan átélték már, hogy az általuk szeretett állattársukat ok nélkül bántották. Sokan siratják meghalt jószágukat. Sokan örülnek, ha egy új jövevényt sikerül magukhoz szelidíteni. -
#3531 igyekszem csinalni majd rola egy olyan kepet :) -
#3530 de kinaiak megeszik! -
#3529 Ez egyáltalán nem vicces. Sőt annak részéről aki megteszi bűncselekmény a magyar törvények értelmében. -
#3528 csak vicc volt :( -
#3527 Örülünk rendkívól építő jellegű hozzászólásodnak. Reméljük, kedvenc állatod pl. a fekete özvegy - reggelire. Mert akkor nem kell sokáig várnunk arra, hogy szellemed fényének világossága eltűnjön a szemünk elől. -
#3526 ettetek már macskát? :D -
Csilla68 #3525 Biztos összekuszálódik az arca,ha így alszik,aranyos lehet,amikor felnéz,amikor felébreszted.Kéne csinálni Róla ilyenkor egy képet! -
#3524 ezek a macskak nem bujocskaznak mikor ilyen pozban fekszenek hanem alszanak:DDDDDD komolyan :) az enyemet ha ilyen poziciobol felkeltem olyan fejet vag hogy besz**** a nevetestol:DDDDD -
#3523 hát ha valaki kiszurja a szemét, akkor megvakul -
#3522 köszi a segítséget,holnap akkor visszük dokihoz -
#3521 Tiszta Garfield. -
#3520 Állatorvos! Lehet, hogy elmúlik, de nem biztos. Gyógyszer valószínűleg kell, végső esetben eltávolítják a szemet. Kb. két-három hónap, ha rendbe jön. De ha csak az egyikre fog látni attól még eligazodik. Ha egyikre se, megfelelő körülmények között úgy is.
DE ÁLLATORVOS LÁSSA! -
#3519 sziasztok!
lenne egy kis gond, vagy egy macsek aminek a szemére ütöttek egy késel (egy *** alak volt) ,és a macska nem lát azzal a szemével, nem fojott ki,olyan üveges,pupilla más mint a másik szemén!
ez a látás vesztés ideiglenes??meggyógyul?van rá vmi szemcsep??
most történt mindez légyszi gyorsan válaszoljatok!!
köszi!! -
Csilla68 #3518 Tényleg nagyon hasonlítanak a cicák,ráadásul egyformán bujócskáznak:)
Nagyon helyesek!!! -
viki97 #3517 hogy tud egy macska elbujni mint igy -
#3516 És te voltál akkora marha ,hogy előbújj lefényképezni?Bedőltél:DDDd -
#3515 a macsekok elég szapora állatok
nagymamim mesélte, hogy ők még belefojtották a kismacsekokat a vizbe -
#3514 amikor tök dagatt, pedig nem eteted túl, akkor vemhes -
#3513 tenyleg hasonlit:) -
Cat 02 #3512 Nekem akkor megfordul :D -
#3511 zavarja fény, bár a legtöbb macskusz ezt "mancs eltakarás" -sal oldja meg, úgy látszik itt egy feletébb új módszer kezd kikristályosodni :) -
Cat 02 #3510 wtf :D -
#3509 ilyen az en cicam:
-
#3508 ez a cica teljesen ugy nez ki mint az enyem... :)
-
#3507 Ha nem látlak, nem is vagyok itt? - Nagyon jól pózol a gyerek! -
#3506 na ide is berakom, ha mar elkaptam bujocska kozben:)
-
viki97 #3505 koszike aki irt nekem mert nagyon segitet -
viki97 #3504 koszonom -
#3503 Mázlista! Nekem az egyik macskám anyák napján szült. 5 kölyköt. 3 faros volt. Nem egyszerűen de találtam állatorvost. Homeopátiával is foglalkozik. Pulsatilla cseppeket adott a macskának. Szülés végén meg árnikát vérzés ellen.
És gyönyörű volt az asszisztencia! A szomszédasszony - beesett és kíváncsi volt az eredményre, az állatorvos, az állatorvos két gyereke - 2 és 4 évesek, mert ők még nem látták, hogyan születik a cica, meg 3 kutya és én. Van róla videó, de hozzám még nem jutott el. -
#3502 igen mindig éjszaka jön rá, hogy ő most tulajdonképpen szülni szeretne... :)
a mienk mindig azt csinálta (24 kölyke volt élete során), hogy a szekrény aljában volt egy doboz kipárnázva, ami az övé volt, és mikor érezte hogy na akkor most, odament Anyámhoz aki aludt (szüleim szobájában volt a doboza), feldorombolta meg nyalogatta, meg nyávogta és elindult a doboz felé... aztán szépen megszülte a kölykeit, de ha Anyám csak egy lépést is arrébb ment már elkezdett nyávogni torka szakadtából... :)
egyébként a 24 kölyök mindegyikét egyedül (segítség nélkül, csak szemmel tartva) hozta világra, mindegyik makk egészséges volt, és mindegyiket sikerrel elajándékoztuk... :) -
#3501 Először: hirtelen hízelgősebb lesz. Utána a környék összes kandúrja, kint bent nyávogás hegyek. Aztán: de szépen összeszedte magát ez a cica! Ez után: mindtha nagyobb lenne a hasa. Majd: úriszen, ez szétdurran! Aztán jön a szülés. A kandúrok után 58-63 nappal.
Ha házikedvenc: éjszaka, vagy vasárnap szül, esetleg munkába/iskolába indulás előtt kezdi. Persze se idő, se állatorvos. És az a kis drága ilyenkor szeret túlméretes gyerekeket szülni, lehetőleg farral előre. -
viki97 #3500 segicseget kerek honan tudod hogy ha a macska vemhes -
#3499 Még egyszer macska lesz :D -
#3498 mi kavicsunk :D -
#3497 Lehet belőle a te macskád, csak akkor foglalkozni is kell vele. Mert anélkül nincs köztetek semmilyen kapcsolat. A kavicsra az udvaron se jut eszedbe azt mondani, hogy a tiéd, mert nem is érdekel. -
#3496 jahogy úgy
azt hittem a ház körüli macska is számít -
#3495 A topic címe: Az én macskám.
Az nem ugyanaz, mint a macska, aki itt téblábol és enni adok neki. Mert az nem az én macskám.
Az a macska, amelyik megmutatja nekem az egeret amit fogott mielőtt megeszi, hozzám fordul, ha baja van, vagy ha örül az az én macskám. -
#3494 sokszor a macska csak úgy van a ház körül, és nem házikedvenc
egyébként is ritka szapora állat