5735
-
viki97 #3574 de sep ez a fekete macska -
#3573 fiatalos :D -
#3572 Jaj hát de szép:D. Nem látszik az a 10. év. -
Aspyrin #3571 Ezekből a képekből nem. -
#3570 az enyém is 10 éves... láccik rajta? -
Aspyrin #3569 Lucánk immáron közel a 10-ik évéhez :)
-
Aspyrin #3568 Gyömködd meg :) -
#3567 Hajnali 3-kor kár erőltetem ezt a fórum-dolgot -
#3566 Nem, csak véletlenül a saját üzenetedre válaszoltál! -
#3565 hát nem semmi :D de most fogyókúrásztatom :D -
#3564 Jajj de szép:). Tiszta Garfield. 7.5 kiló?. Aztaaaaaa. Nem semmi. -
#3563 Aztaa... -
#3562 kösz :D
ui.: azt elfelejtettem írni hogy 7.5 kiló... olyan dagadék... -
#3561 Hehhe, de jó fej :) -
#3560 No comment... (az enyém, lusta mint a dög, kövér, zabál mint a disznó)
Jaj de boldog vagyok...
Haggyámá' békén me megöllek...
-
#3559 Ezt most valami üldözési mánia akart lenni a részedről? olvastam hogy több regje van, nekem ez az egy. Ne égess -
#3558 És nekünk mi közünk ahhoz, hogy nem tetszik magadnak a stílusod és a helyesírásod? Őrülnénk ha ezt a topikon kívül vitatnád meg magaddal. De próbáld udvariasabban, mert végül megsértődsz. :D -
Brigus22 #3556 nem sikerült :( -
Brigus22 #3555 Na régirtam. Megpróbálok felrakni én is képet a két macskámról. -
#3554 Héhé álljál le oké?Ha butaságot kérdezel akkor számíts a megfelelő válaszra!Meg egyébként is ilyen az sg,az emberek szeretik a másikat szivatni. -
#3553 Nem tudja felcsinálni. Alapból a más méretezések miatt se. Mesterséges megtermékenyítési kísérletek során sorra került ez is. Kizárólag egynemű állatok születtek. Szaporodásképtelenül. Ha jól emlékszem a '70-es évek. -
#3552 Na ezt most hagyd abba, te kispöcs. Ezt utálom, ha a korom miatt baszakodnak velem. Hadj békén jó? -
#3551 under 14.. Látszik is. -
#3550 Igen, már láttam őket:D. LOL lenne, kutya meg Macska összejönne. Tényleg, a Kutya az fel tudja csinálni a macskát? -
Csilla68 #3549 Szia Ben!
Ha unatkozol,inkább írjál a cicádról.Már rég megtehetted volna,sokkal szimpatikusabb is lettél.Képeket is tegyél fel! -
#3548 -
#3547 igen -
#3546 Topick lakók nevében,azt a büntetés szabom ki reád ,hogy:Egy hétig dupla adag macska kaját adsz a macskádnak,és felraksz róla egy-két képet -
#3545 tegyek be képet a cicámról?
egyébként mi otthon nem eszünk macskát, meg van cicám is, nem csak úgy a kertben van, de csak 1 cicám van
és akkor megigérem hogy nem fogok szórakozni, de nagyon unatkoztam :( -
Csilla68 #3544 Mi van Ben,macska lettél? Vigyázz,mert megeszünk! -
Csilla68 #3543 Tényleg nagyon szép macska! A tiéd? -
#3542 miaúúúú -
#3541 hmm...valmiért nem jeleníti meg kicsiben, de "jobb klikk - kép megjelenítse" úgy megy...na mind1 linkelem azért...:) -
#3540 Ilyet még tuti nem láttatok :)
-
#3539 Ez a féltékenység és a barátság érdekes keveréke. Támadó szándék sehol, de a gazda most az enyém :D
Majd lesd meg őket néha! Lehet, titokban egymást is símogatják. -
#3538 LOL. Mi volt már odakinn: Simógatom a utyámat, ezt a macskuszom észreveszi, erre odajön és hízeleg, de a Báró(így hívják kutyám), Lökte az orrával, hogy menjen onnan, hogy en csak őt símogassam:D. Érdekes volt. -
#3537 Téged megehetne már Dr Lecter. -
#3536 Szia! Koszonjuk az informaciot de ez a téma nem érdekelt ebben a kerdesben. Meg egy ilyen jellegű kerdes es sajnos turulni kell őket.
Legyen ez egy baráti figyelmeztetés.
bye -
Csilla68 #3535 Várom a macskafotót!:))) -
Csilla68 #3534 Kedves Ben!
Itt,ha nem vetted volna észre olyan emberek beszélgetnek,akik szeretik a macskákat,vagy úgy általában az állatokat.Nem esszük meg Őket,gondolom Te sem szoktad felfalni a barátaidat!
Nem értem mi a célod ezzel a kötözködéssel,de lehet,hogy van olyan fórum is,ahol erre vevők a többiek.Szerintem keresd meg!