5735
-
Bala10 #3774 thx.a nevében is. :D -
macskakrulez #3773 egy szegény kóborcica itt sírt tegnap este a z emeletes házak udvarában. Adtam neki egy pár szelet sonkát, de nem tudom, mi lesz szegénnyel, nem tudjuk befogadni. Az ilyenek mindig úgy elszomorítanak -
detoxic #3772 Gyönyörű szép képek,és gyönyörű szép cicó ;) -
-
Cat 02 #3770 Én is imádom őt így fejen fotózni :D -
Bala10 #3769
kevésbé régen. :)
régen:
-
detoxic #3768 Köszi a választ,én is erre gondoltam ;)
Tegnapelőtt megkapta az első adagot,tegnap délutánra vér nélküli,szilárd széklet,és nincs fenéken csúszkálás ;)
A kis hülye,jól megilyesztett minket -
#3767 Gyönyörű ez a feketének álcázott vörös mama! És aranyosak a gyerekek is. -
#3766 :)
=================OFF======================================================
ő a kutyusom
=================ON======================================================= -
Hajnalcat #3765 Ááááááá, de édes! ^^
Pont ekkora kis fekete macsek van a szomszédunknál is. -
#3764 Gilisztás. Féreghajtás sürgősen. A pörkölt nem hibás, csak egyidőben érkezett.
Féreghajtás menete: a lehető legjobb minőségű tablettás változattal, a súly alapján előírt mennyiségben. Most, 1 hét múlva, még 1 hét múlva.
Így el lehet kerülni, hogy ivarérett férgek nőjenek fel benne egy végeláthatatlan folyamatot indítva. -
detoxic #3763 Sziasztok!
Ismét én....
Sürgős választ várnék(ha lehet),kicsit(NAGYON)meg vagyunk ilyedve.
Cicánk tegnapelőtt elrontotta gyomrát(én voltam a hibás,adtam neki a pörköltböl...jó zsíros volt),tegnap is elég híg volt a széklete,ma pedig kicsit véres-híg,és elég sokat nyalogatja a fenekét,(viszont élénk,jó az étvágya,szaladgál egész nap,játszik)...
Sőt,olyat is csinál,mint a kutya amikor gilsztás(csúszkál a földön a fenekén)...
Szerintetek nagy a baj?
Neten utánanéztem,én férgességre gondolok. -
#3762 Adjak? Van 10 gazdakereső, 6-9 hetesek. -
Aspyrin #3761 Unokanővéremék macskája :)
-
#3760 de kurva aranyosak.a 2. kép a legjobb.nekünk rég volt kis macskánk. -
#3759 cicáim:
-
#3758 A lehető legnagyobbat vedd meg. Legyen pereme, hogy ne kaparja ki, de ne legyen zárt tetejű, mert abban a macska nem tud kényelmesen ülni dolga végzéséhez, előbb-utóbb mellé fog járni. -
detoxic #3757 A cica wc-nek mekkorának kell lenni?Mindig kikaparja belöle az almot(szerintem túl kicsi,nem is tudja rendesen eltemetni a "cuccot".Nem gyári wc,inkább ilyen alkalmi)
-
detoxic #3756 Köszi a válaaszokat!
-
ricsimaster #3755 És talpra esett ? *bocs nem hagyhattam ki* -
#3754 Gyönyörű. Viszont ha nem szoktatok sűrűn kijárni a kiállóra, akkor egy nyitható szúnyogháló ajtó remekül megfelel kiesés ellen.
Most még kicsi, nem ugrik fel a korlátra, de nem sok idő van hátra addig. -
Aspyrin #3753 Tündéri!
Szerintem megfelelő oltásokkal a higiénia szabályait betartva nem lehet gond a lányodra nézve a macska. Viszont sajnos ki tudnak esni. A veszélyt nem érzik, mert borzasztóan ügyesen mozognak, de ha kisétál a párkányra és jön egy nagyobb löket szél, bizony lesodorhatja. Ismerősömnek a kilencedik emeletről repült le ugyanígy a macskája :( -
detoxic #3752 Na,amíg válaszoltok.....itt van ő!!!
Hát nem ennivaló kislány?
-
detoxic #3751 Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem....
Tegnap kaptunk egy gyönyörü házi cicát,aki eddig nagyon jól viselkedik ;)
Használja az almot,(egyszer azért észre vettem hogy a szőnyegre pisilt...remélem ez nem fog sürün előfordulni)
Kérdéseim:
1.Van egy 5 éves kislányom,mennyire veszélyes rá a macska?(szőr,betegségek,fertőzés,stb.)
2.Nincs erkélyünk,csak 1 kilépőnk,4.emeleten lakunk....Ki tud esni innen a cica,vagy érzi a magasságot,veszélyt...(eddig még nem ment ki oda,nem is nagyon szeretnénk...csak így meg nagyon meleg van :( )
Válaszokat előre is köszönöm. -
#3750 Miért mondasz ilyet? Frici méltóságteljesen aranyos! Első próbálkozó akkora pofont kaphat egy ilyen szundikáló testtartásból, hogy még. -
#3749 Hehh de édi:) -
#3748 hasa is fehér amúgy :) -
#3747 Frici.7éves korában.A többi macskának csak keresztapa vagy Fricibácsi.
Frici aranyosan.Nem szabad a többi macseknak látni a képet mert oda a hosszan felépített hírneve és respectje.
-
#3746 De a bajusza és szemöldöke is az! Csak tudnám, a többi hogy maradt kint a tejfölből? -
#3745 tejfeles labuuu :D -
Cat 02 #3744 De kis ari :D -
Aspyrin #3743 Micsoda fehér cipellők! :D -
#3742 keresztanyum cicája
-
Hajnalcat #3741 Húh, de tetszik a cica! ^^. -
Aspyrin #3740 Hópárduc -
#3739 nagyon szép! -
#3738 A jól nevelt macska is elmászkál, ha kandúr. De volt nőstény, aki nem volt meg márciustól novemberig. Akkor hazajött. -
#3737 alap h bejárt a házba a macsek. kapott oltást, meg volt alom. jól nevelt is volt :D -
#3736 -
#3735 Tökéletes a harmónia... (ha nem vagyok a közelben..)
(sorry a minőségért, a mobil ennyit tud -vga)