5735
-
#3814 Köszönöm azért a segítséget:( Pedig szép kis macska volt:( Igazság szerint nem is az hgy szegények vagyunk érted? Mert van pénz mindenre (ez nem off csak mesélem)Ö Csak mivel apum elment tőlünk csak anyu fizetése van, és így nem lehet ugy tényleg mindenre, mert vannak kutyám, csincsilláim, és volt ő a kismacskám:( és sajnos most kicsit megvoltunk fogva anyagilag, de már következő hónapba vittem volna dokihoz, hogy megtörténjen ami elmaradt:(
-
Bala10 #3813 de hiányzik a szerkesztés... -
#3812 Jobb, csak pénzhiányról beszélgettünk. Az ivartalanítás 16-20 eFt is lehet. Csak a hozzá kellő altató, stb... ára az állatorvosnak kb. 10 eFt. Az injekciós megoldás fél évre hatékony, 2-5 eFt között van, nagyon durva hormonális hatás. A tablettás megoldás 30 hétre kb. 750,- Ft.
Az árkülönbségek a választott helytől függenek, az eredmény nem mindig. Az ivartalanítás nem veszélytelen az altatás és az azonnali hormonális hatások miatt. Utóbbiak akkor kerülhetők el, ha a cica 6-7 hónapos, még nem ivarzott. -
Bala10 #3811 de... bár lánycicáknál szoktak várni vele amíg egyszer szül és csak utána ivartalanítják. a tablettát akkor szokták ajánlani, ha már megtörtént a baj. de az is csak akkor működik, ha sürge utánna kapja. :) -
#3810 Szegény cica :( Fogamzásgátlás helyett nem jobb az ivartalanítás? -
Bala10 #3809 -
detoxic #3808 -
#3807 Később néztem, mint a privátot. Sajnálom nagyon. Ha lesz másik, az oltás, fogamzásgátlás sorozatot ne feledd. Ha nem telik mindre, szerezz macskát a sokmacskás szomszédtól. Azok már lehetnek immunisak a helyi fertőzésekre. -
#3806 Sajnos Meghalt:( -
Bala10 #3805 nincs is ingyen... minden esetre jobbulást a cicának és ne feledd, 9 életük van ;)
-
#3804 sajnos sehogy se tudom bevinni az orvoshoz, mertnem tudom mivel... nincs pénzem..megérdeklődtem nincs ingyen... de kaptam egy házireceptet egy macskás nénitől, azt megpróbálom, de ahány embert megkérdeztem azt mondták lehet hogy tejláza van...mivel a macskákat nem etette, de mégis volt teje -
#3803 de a macskanátha kizárva, mert a szomszédnak rengeteg macskája van és közölte az nem lehet -
#3802 leírtam hogy nem etette őket.. nincs egy éves, és már két szülése volt szerencsétlennek, mert nem tudtam hogy van fogamzásgátló macskának... mindkét szüléskor a kölykök éhenhaltak mert nem törődött velük, és a második szülésnél lett ilyen amilyen, anyukám szerint a második szülésnél vagy megszakadt valami vagy megviselte. -
#3801 Ha hazamegy tedd zárt helyre. Remélem megússza élve. Azt mondtad, mostanában fialt. A kölykökkel mi van? -
#3800 Sajnos ma nem jött haza:( Ha haza is jön csak hajnalba szokott és megy is el:( Egyszerűen nem találom nem tudom elvinni:( -
#3799 Nagyon jó címet kaptál! Egyébként a macskanátha nem jár feltétlenül orrfolyással. Néha még tüsszögéssel se. -
#3798 Hopsz... a harmadik kép ez akart lenni.
-
Van másik (cicám)
2005.07.24 Cili néha érdekes dolgokat produkál :)
2008.06.02 Most kint vagy bent?
-
#3796 2007.09.19 Manó két hónapos
2008.02.04 Kicsi volt és még befért
2008.07.12 Majdnem egy éves :)
-
Cat 02 #3795 Nézegettem régi gépeket és találtam párat a macsekomról, sajna most nincs gépem, de kb most is ugyanígy néz ki és ugyanezt csinálja :D
-
#3794 rednben van köszi megnyugtattál:) akkor holnap ide elvisszük hátha engedményt adnak -
Bala10 #3793 aids elpusztul a levegőn, így nem könnyű elkapni. :) -
#3792 csak attól félek nehogy AIDS vagy valami mert megkarmolt és nehogy talán véletlen... -
Bala10 #3791 vidd ide
nekünk régebben megengedték, hogy később fizessünk, pedig nem kevés probléma volt a kutyával(csajozós kalandok:)) -
#3790 csak a za baj hogy most ninc spénr:( nagyon nincs és nemtudom mennyibe kerülnek ezek az oltások:( -
Bala10 #3789 mindenképpen doki! oltani meg kell, sok problémától megkímél. -
#3788 de nme váladékozik a szeme se és az orra se, áhh nemtudom , de remélem nem fertőző emberre -
#3787 mindegy akkor holnap elviszem állatdokihoz, és megnézi, bár az igaz szegény kapkodja a levegőt:S -
#3786 de mondom máegszült... teljesen lement a pocija...rendesen és utána kezdett rosszul lenni:S -
#3785 Akkor itt az ideje az állatorvosnak. Mert ha nátha, megfulladhatnak bele a kölykök. Az meg csúnya halál. -
#3784 hát bevallom ciki nem nekünk nincs oltva a macskánk...makk egészséges volt a második szülésig, nekünk azt mondták hogy meg is viselheti a szülés:( -
#3783 A nem törődés oka lehetett, hogy nincs teje. Kéne neki féreghajtás mindenképp. Állatorvos, mert lehet beteg is, most épp macskanátha szezon van. Ha oltva van ellene, akkor is kaphatott valamilyen ehhez kapcsolódó baktériumos társfertőzést, amire antiobiotikum kell! De a túl gyakori szülés se tesz jót.
Mikor a kölykök elkezdenek enni már kaphat Provera tablettát. Fogamzásgátló, állatorvos írja fel. Hetente 1 szem kell, azaz egy macskának 30 hétre elég egy dobozzal. -
#3782 Sziasztok kérlek segítsetek, a macskám még nincs 1 éves és mégis sajnos már két szülésen túl esett. az egyik probléma az hogy a nem törődött a kicsikkel, de ez már a kisebb bajnak számít mert a második szülés óta nem eszik nem iszik csont sovány:( Mi tévő legyek? -
#3781 Skót lógófülű igyis kerestem :)
Nem divatbol kell, aranyos nagyon :) szobamacseknak (kinnt az udavron már van 4)
Szal veszek egy macskaujsagot,? ennyi :D thx -
#3780 Skót lógófülű a fajta magyar neve. Ez alapján talán könnyebb lesz, macskaújság tele van ilyen hirdetéssel. Halálian néznek ki. Én szürke felnőtt kandúrt láttam élőben.
Viszont ne felejtsd! A divattá vált macska semmivel nem jobb, mint a divatkutya. Egészséget egyéb adottságokat befolyásol a túltenyésztés.
Ezt a fajtát nem ismerem, de Németországban a perzsa macskát és még egy fajtát betiltottak a fehér macskához társuló kék szem és süketség kombinációja volt az egyik ok, a másik a rövid orral társuló légzési és étkezési problémák. Úgyhogy mielőtt döntesz, nézz utána a fajtának. -
#3779 iylen macskat keresnek Tudja vki hol merre keressek iylefajtat? :) Nagyon cute -
#3778 jaj! és szép a többi cicus :))) -
#3777 még1 :) ez jobb kép -
#3776 én cicusom:
((lehet elrontottam.)) Kb. másféléves dög, aki egyfolytában karmol:) és sztetek dagadt? mert elvittük állatorvoshoz, és ő elkezdte ragozni, hogy "hát a zsír a bőrszövet alatt..." meg minden, és erre kérdeztük hogy "akkor most dagadt a macska?" -"hát, igen:D" -
Bala10 #3775 ha idősebb a cica és nem beteg, akkor megél a jég hátán is. :) azért néha etesd meg.