5735
-
#3734 Érdemes volt! Gyönyörű. És még milyen lesz! -
#3733 Sziasztok! Nemrég bövül a családunk +1 fővel :)
[center] -
#3732 Ezek nem ötletek, macskák! Ki nálam, ki nem. Én a jellemzők / természet alapján nevezem el őket.
Ha nem irtózol a kutyáktól, Winkler Róbert írt egy kutya utónévkönyvet. Eddig háromszor olvastam de még mindig megnevettet. -
maroscili #3731 Nessigraf, köszi az ötleteket! Egyébként találtam egy macskanévnaptárt! Ha valakit érdekel... Vannak benne jók! :)
http://macskaklub.network.hu/ -
#3730 Akkor UV (utcai vegyes), mint az enyémek többsége :D Bár azokról nagyjából tudom mikből mix.
Egyébként a macska elmászkálás ellen jó, ha a hozott macska is eltölt bent a házban 2-3 hónapot. Oltással, féreghajtással, bolhátlanítással kell kezdeni mielőtt bemegy. Ha van neki alom nem gond a tisztántartása. A kölyökmacska 5 hetesen kezd enni, onnantól a szobatisztasag elérése max. 1 hét, de az ügyesebbeknek 3 napon belül sikerül. -
#3729 nemtom milyen XD
nem ismerték egymást :( kutya csak egy hete van, macsek meg már egy ideje nem jött haza. -
#3728 Milyen kutyád van? Vele jóban volt a cicád? -
#3727 most egy kutyánk van és remélem h őt nem tépik majd szét :| -
#3726 Legalább ilyen szomszédom is van :D Egyébként ő látta is mi történt, mikor jött hazafelé, csak akkor még messze volt. -
#3725 de legalább jó arc volt és elvitte dokihoz -
#3724 Féligazság. Hülye sumák szomszéd kutyája is olyan. De hidd el, sajnálom hogy ez történt.
Az én Bocikám nemrég gyógyult meg. Őt a szomszédom vendégei ütötték el autóval. Három oka volt, hogy megúszta:
1. megérkezőben lassítottak
2. nem húzták rá jobban a kormányt, mert árok van a ház előtt
3. volt olyan szomszéd, aki épp akkor jött haza és elvitte az állatorvoshoz. Mert én nem voltam itthon akkor.
Szerinted ilyen embereknek milyen kutyájuk, gyerekük, bárkijük lehet? -
#3723 elhiszed h leszarom? kinyirták és még pofája se volt h megmondja...
meg te mondod h nevelés kérdése. tehát ha rossz nevelés hülye lesz a kuyta... -
#3722 Az nem biztos, hogy a kutyák a hülyék. Nekem 7 kutyám van, de sose bántott egy se macskát. Nevelés kérdése is. Ha a szomszédod uszítja a macskákra a kutyát pl. akkor másképp viselkedik a kutya. De a kutya-macska barátság fajtától is függ. A farkas alkatú kutyák nemigen barátkoznak macskával, a vizslafélék könnyen. -
#3721 az én macskám meghalt :"(
kinyírták a szomszéd hülye kutyái :( -
#3720 Nevek sorban:
Májca Herliccon, Sámán, Monyesz Boci, Jafia, Latka, Híján, Tüncsi, Nyufi, Kacli, Manóka, Pircsi, Kocka, Egérke, Pingi, Marci, Manci, Nyíl, Borz, Miamáj, Pöntöm. És 7 nevenincs. -
#3719 az enyem cickany, en adtam neki:) -
maroscili #3718 Sziasztok! Engem fantáziadús cica nevek érdekelnének, írjatok néhányat!!!! :) -
#3717 Cuki cicákok(L) -
#3716 És óriásbébi :D -
Aspyrin #3715 Az utolsó képek haláliak! :D -
Aspyrin #3714 Nyíl nagyon szép :) -
#3713 Macskáim:
Nagyon cukik.Mind kettő 3 éves -
#3712 -
#3711 Kicsit se. Csak eleven mint a csík. Tíz percig csicsregtem neki, mint verebek a fán, mire megmaradt egyhelyben és rám nézett. Akkor meg belevillantottam a szemébe a vakuval. :D -
Cat 02 #3710 Utolsónak milye mérges feje van :DD -
#3709 Bocs, elfelejtettem: Nyíl, Kocka, Kacli és Csepp vannak a képen. A többi 16 nem került sorra a fotózásnál.
Nyíl és Kocka vannak közös képen, kettejük korkülönbsége 2 hét. Nyíl a fehérnek látszó, alomtestvérei kb akkorák, mint Kocka. -
#3708 Az elütött macska már egyedül megy enni, inni, egyebek, bár még csak szobán belül és besegít a tesója kölykeinél.
És hogy ne maradjatok képek nélkül, friss, mai termés:
-
#3707 -
#3706 Megértelek. Én most harcolok az egyikért, akit elütött egy autó. Nem tudom, megmarad-e. :( Pedig elhiheted elég bőven el vagyok látva macskával. Csak gazdát kereső van 14. De akkor is, ő egyedi, megismételhetetlen. Társam, szeretem, hiányozni fog, ha nem sikerül. -
ricsimaster #3705 Nem rég daganatban elpusztult a macsekom.
Így nézett ki:
Kicsit nagyon hiányzik :S -
#3704 Ez meg ugy egy éves kép, hogy látszódjon mekkora is őkelme:D
-
#3703 Fiatalkorában ugyanő:))
A tapétatépést azért hagytam neki, mert éppen tapétázni készültünk:D
-
#3702 Zill és a tavaszi fáradtság (telefonnal készült)
-
#3701 A háromszínű is lány, olyanban nincs fiú. -
#3700 szép cicád van nem tagadom :D
am ték -
#3699 :) Természetes napfényben még szebb, akkot teljesen világoskék:)
2 és fél éves most, és 5-6kg között mozog urasága, csak ebben a pózban jól titkolja ezt:D -
#3698 milyen szép a szeme -
#3697 Én macsekom a konvektoron^^
-
#3696 stricinek hívod a macskád? jó név :D eskü használni fogom -
#3695 what a position? :D
Hat az a harmadik az nagyon komoly :) mintha az en macskamat latnam :D