5735
  • NessieGraf
    Érdemes volt! Gyönyörű. És még milyen lesz!
  • DJ RX7
    Sziasztok! Nemrég bövül a családunk +1 fővel :)
    [center]
  • NessieGraf
    Ezek nem ötletek, macskák! Ki nálam, ki nem. Én a jellemzők / természet alapján nevezem el őket.

Ha nem irtózol a kutyáktól, Winkler Róbert írt egy kutya utónévkönyvet. Eddig háromszor olvastam de még mindig megnevettet.
  • maroscili
    Nessigraf, köszi az ötleteket! Egyébként találtam egy macskanévnaptárt! Ha valakit érdekel... Vannak benne jók! :)
    http://macskaklub.network.hu/
  • NessieGraf
    Akkor UV (utcai vegyes), mint az enyémek többsége :D Bár azokról nagyjából tudom mikből mix.

Egyébként a macska elmászkálás ellen jó, ha a hozott macska is eltölt bent a házban 2-3 hónapot. Oltással, féreghajtással, bolhátlanítással kell kezdeni mielőtt bemegy. Ha van neki alom nem gond a tisztántartása. A kölyökmacska 5 hetesen kezd enni, onnantól a szobatisztasag elérése max. 1 hét, de az ügyesebbeknek 3 napon belül sikerül.
  • NeverwinterKING
    nemtom milyen XD
    nem ismerték egymást :( kutya csak egy hete van, macsek meg már egy ideje nem jött haza.
  • NessieGraf
    Milyen kutyád van? Vele jóban volt a cicád?
  • NeverwinterKING
    most egy kutyánk van és remélem h őt nem tépik majd szét :|
  • NessieGraf
    Legalább ilyen szomszédom is van :D Egyébként ő látta is mi történt, mikor jött hazafelé, csak akkor még messze volt.
  • NeverwinterKING
    de legalább jó arc volt és elvitte dokihoz
  • NessieGraf
    Féligazság. Hülye sumák szomszéd kutyája is olyan. De hidd el, sajnálom hogy ez történt.

Az én Bocikám nemrég gyógyult meg. Őt a szomszédom vendégei ütötték el autóval. Három oka volt, hogy megúszta:

1. megérkezőben lassítottak
    2. nem húzták rá jobban a kormányt, mert árok van a ház előtt
    3. volt olyan szomszéd, aki épp akkor jött haza és elvitte az állatorvoshoz. Mert én nem voltam itthon akkor.

Szerinted ilyen embereknek milyen kutyájuk, gyerekük, bárkijük lehet?
  • NeverwinterKING
    elhiszed h leszarom? kinyirták és még pofája se volt h megmondja...
    meg te mondod h nevelés kérdése. tehát ha rossz nevelés hülye lesz a kuyta...
  • NessieGraf
    Az nem biztos, hogy a kutyák a hülyék. Nekem 7 kutyám van, de sose bántott egy se macskát. Nevelés kérdése is. Ha a szomszédod uszítja a macskákra a kutyát pl. akkor másképp viselkedik a kutya. De a kutya-macska barátság fajtától is függ. A farkas alkatú kutyák nemigen barátkoznak macskával, a vizslafélék könnyen.
  • NeverwinterKING
    az én macskám meghalt :"(
    kinyírták a szomszéd hülye kutyái :(
  • NessieGraf
    Nevek sorban:
    Májca Herliccon, Sámán, Monyesz Boci, Jafia, Latka, Híján, Tüncsi, Nyufi, Kacli, Manóka, Pircsi, Kocka, Egérke, Pingi, Marci, Manci, Nyíl, Borz, Miamáj, Pöntöm. És 7 nevenincs.
  • grizzly21
    az enyem cickany, en adtam neki:)
  • maroscili
    Sziasztok! Engem fantáziadús cica nevek érdekelnének, írjatok néhányat!!!! :)
  • Scottt
    Cuki cicákok(L)
  • NessieGraf
    És óriásbébi :D
  • Aspyrin
    Az utolsó képek haláliak! :D
  • Aspyrin
    Nyíl nagyon szép :)
  • Jonz
    Macskáim:

Nagyon cukik.Mind kettő 3 éves
  • Solten
  • NessieGraf
    Kicsit se. Csak eleven mint a csík. Tíz percig csicsregtem neki, mint verebek a fán, mire megmaradt egyhelyben és rám nézett. Akkor meg belevillantottam a szemébe a vakuval. :D
  • Cat 02 #3710
    Utolsónak milye mérges feje van :DD
  • NessieGraf
    Bocs, elfelejtettem: Nyíl, Kocka, Kacli és Csepp vannak a képen. A többi 16 nem került sorra a fotózásnál.
    Nyíl és Kocka vannak közös képen, kettejük korkülönbsége 2 hét. Nyíl a fehérnek látszó, alomtestvérei kb akkorák, mint Kocka.
  • NessieGraf
    Az elütött macska már egyedül megy enni, inni, egyebek, bár még csak szobán belül és besegít a tesója kölykeinél.

És hogy ne maradjatok képek nélkül, friss, mai termés:

• Solten
  • NessieGraf
    Megértelek. Én most harcolok az egyikért, akit elütött egy autó. Nem tudom, megmarad-e. :( Pedig elhiheted elég bőven el vagyok látva macskával. Csak gazdát kereső van 14. De akkor is, ő egyedi, megismételhetetlen. Társam, szeretem, hiányozni fog, ha nem sikerül.
  • ricsimaster
    Nem rég daganatban elpusztult a macsekom.
    Így nézett ki:

Kicsit nagyon hiányzik :S
  • Count Adyn
    Ez meg ugy egy éves kép, hogy látszódjon mekkora is őkelme:D
  • Count Adyn
    Fiatalkorában ugyanő:))
    A tapétatépést azért hagytam neki, mert éppen tapétázni készültünk:D

• Kandurex
    Zill és a tavaszi fáradtság (telefonnal készült)

• NessieGraf
    A háromszínű is lány, olyanban nincs fiú.
  • NeverwinterKING
    szép cicád van nem tagadom :D

am ték
  • Count Adyn
    :) Természetes napfényben még szebb, akkot teljesen világoskék:)
    2 és fél éves most, és 5-6kg között mozog urasága, csak ebben a pózban jól titkolja ezt:D
  • NeverwinterKING
    milyen szép a szeme
  • Count Adyn
    Én macsekom a konvektoron^^

• Kandurex
    stricinek hívod a macskád? jó név :D eskü használni fogom
  • Crazygirl
    what a position? :D
    Hat az a harmadik az nagyon komoly :) mintha az en macskamat latnam :D