Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon szép.
Pont így néz ki csak már nagyobbacska.
Pár hónapja a szomszédba nyávogott éhen szomjan, egy délután meg arra lettem figyelmes hogy Roky hátán van valami vöröses.
Azt hittem rozsdás lett a kutya, erre megyek oda és az a picuri kis cica ott aludt a hátán.
Csak azt nem értem hogy nem félt Rokytól.
Ha éncica lennék bitos szivrohamot kapnék ha meglátnám Rokyt. 😄
De ahogy ismerem Rokymat neki mindegy mi az, pici vagy nem, õ szeret mindenkit. <#eljen>#eljen> 😊
Azok a szemek és látom a víztõl sem írtózik vagy mi.
Szoktad fürdetni? 😄
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mi még a régi kiscicáinkat ugy szoktattuk oda hogy megfogtuk a mancsát, és "rákényszeritettük" hogy kaparjon..akkor rájön h mire valo ez (igy hülyén hangzik de nálunk bevált)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
enyémnek fekete szõre van de a hátán a szõr vége vörös. annyira jól néz ki 😊))
\"You are fucking crazy people!\"
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Végre itthon. 😊)
Nagyon szépek a cicák.
Aspiryn a te képed tényleg mûvészi, Never a te cicád ... mint ha az én Pöcökömet látnám, nagyon falat. 😄
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
1ébként sztem elég jó õket kõzelrõl fényképezni mert 1fajta kihívás

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
<#smile>#smile>