5735
-
#4174 balos mintha nagyobbra nőtt volna :) -
geo91 #4173 Igen tesók. :) -
#4172 tesók? v vmilyen rokonság áll fent közöttük? :) gyönyörűek! -
geo91 #4171 Macskáim:
Telós képek, bocsi a minőség miatt... -
#4170 Ezt most így nehéz megmondani (doki sem fogja ránézésre, csak vizsgálat után), de jópár tízezer is lehet, ha valami olyan bonyolult dologról van szó. -
#4169 amúgy körülbelül mennyit kérne a doki egy esetleges műtétért? -
Cat 02 #4168 Nekünk is pont ilyen csak más bajjal. Odamentünk és ha már ott voltuk kértünk oltást is, nem kért semmilyen füzetet, felvitte a gépbe és kész. -
#4167 értem, köszi -
#4166 Ha rendszeres kap oltást, akkor emellé legelső alkalommal adnak oltási könyvet, de egyébként semmilyen papír nem kell az állatról a kezeléshez. A legtöbb helyen már úgyis számítógépes rendszeren tartják nyilván a kórtörténetet is. -
#4165 Hali!
Lenne egy kérdésem.
Van egy macskámés szegénynek történt valami a lábával. Nagyon sántít és alig vagy egyáltalán nem használja a lábát emiatt. Úgy gondolom beleakadhatott valamibe és kificamodhatott vagy eltört, nem is tudom..
Szóval, el akarom vinni az állatorvoshoz, hogy vizsgálja és gyógyítsa meg, csak nem tudom hogy lennie kell e vmi papírnak, törzskönyvnek vagy valaminek. Mivel fateromnak ajándékozta az egyik ismerőse, így semmi ilyesmi nincs neki. Ennek ellenére az állatorvos rendbehozná, hogy nem kér ilyeneket a pénzen kívül?
Sajnálom szegényt és mihamarabb rendbe akarom hozatni a lábát, nehogy esetleg komolyabb gond legyen.
Amúgy egyéb tippeket is elfogadodk szívesen!
Előre is köszönöm! -
#4164 Bakker, ilyen cicát akaroak: CCCCCC
Qrvaszép^^
GRT a gazdinak : P -
#4163 Hát igen ha már ennyi lóvét kidobtam egy macskáért akkor legalább minőségi legyen:D
Bár amikor fényképezem általában elfordul Pedig olyan szép :D -
Cat 02 #4162 Én tuti rád ugranék ha szembe vakuznál, tényleg jól nevelt :D -
#4161 Az enyém egy lila skót cica ^^ -
#4160 Jah nem...most latom valami skot... az enyem nem az, mert annak nem log a füle, de tökre ilyen szine van es a pofija is hasonlo.
Tök edi. -
#4159 Jaj nekem is ilyen cicam van. Most lesz nemsokara egy eves.
Ez is egy orosz kek macska, nem? -
#4158 Hát amikor fekszik mindig ilyen ^^ -
#4157 Alulról a második és a harmadik kép nagyon jó. Egészen remekül látszik, milyen lesz később. -
Ma hajnali galléria frissítés! :D -
#4155 Hát úgyvolt amikor néztünk macsekot akkor volt 2 választás
1.50-60 ezer ft és megofosztják a szaporodás örömétől
2.100 ezer ft fölőtt pároztatni lehet...
nameg ha az 1. választásban megveszed és pl. nem ivartalaníttatod akkor szép nagy lóvét kiszabnak rád és ha alma is van akkor macskánként...
Mi innen vettük a kis vasgyúrót:D http://britcica.lapunk.hu/
Nameg díjnyertes macskái vannak a tenyésztőnek
idézedm:"oltva, törzskönyvezve, 3x féregtelenítve, szerződéssel. Szobatiszta, gyerekhez szokott" így kaptuk és elégedett is vagyok vele ^^
Az árakat nemtüntette fel az oldalon szóval minimum 40-50 között kapsz ilyet ivartalanítva
És tök aranyosak a macskái mert szó szerint kék-lila a szúrük :D
Az enyém lila de csak ha fény is kíséri a szőrét:D
Nemsokára rakok fel pár új képet -
#4154 Legolcsóbban mennyiért tudok hozzájutni egy ilyen cicához? Korábban is nézegettem már skót lógófülűeket, jópofák csak árat nem találtam :) -
#4153 ő az a képen?
nagyon aranyos -
#4152 én is ezt vallom. a miénk is utcacica anyától volt. a mellettünk lévő állateledelesnél ellett le (mivel ő etette saját pénztárcára meg minden) két kiscicát. az egyiket mi hoztuk el a másik is jó helyre került. Idén lesz 4 éves. Egyszerűen imádom őt. Reggel velem kel, van hogy kelt, hazajövök örömmel hízelegve fogad, és ha úgy gondolja ezeken az időpontokon kívül megsimogathatom még de csak ha nincs ellenére :)
bár megmondom őszintén mikor macskakiállításon voltam egy bengáli cicát szívesen vennék, de csak úgy hogy házicica mellé -
#4151 vasalóval nem lehet kiigazítani ezeket a füleket? :DDD -
#4150 Nagyon szép, de soha nem adnék pénzt egy macskáért. Az én cicáim mind utcáról befogott, vagy ajándék cicák voltak, akiket amúgy kb. vízbe fojtottak volna. -
#4149 úúú.a legelső képen milyen gyönyőrű már!!!/a többin is de az első az mindent visz!!/..egy szóval:Édeskispofanagyonzabálnivaló!!!!! -
#4148 Nagyon eredetin néz ki. Egyszer már majdnem láttam ilyet élőben, felnőttben, de lemaradtam róla. Azért az én atkári retteneteim csúcsait is érdemes lenne látni. Majd szerzek egy rendes fényképezőt, mert fekete macskát nehéz fotózni még akkor is, ha malacfarka van. -
#4147 Lol megint mind1 itt egy link http://kepfeltolto.hu/i/?375139 -
Az uccsót elbénáztam ^^ -
#4145 Ő itt az én kis Skót Lógófülű kiscicám fajtiszta törzskönyves 130k volt de nekem megérte mert imádom a pofiját:D
-
#4144 Szeretnélek megkérni rá, hogy mielőtt ide ilyeneket írsz, próbálj meg gondolkodni. Ha azt hiszed, vicces és jópofa beszólás volt: tévedsz.
Még mielőtt erre az üzenetre válaszolnál elárulom, ez volt az utolsó udvarias figyelmeztetés a témában. -
#4143 ez már túl zsíros, többet kéne edzened -
#4142 a macskák arra valók, hogy megegyük -
#4141 dagiiiii:):)..kicsit el van kényeztetve a lelkem:) -
#4140 ez nem dagi macsek :D
tok aranyos :) -
#4139 Dagi cica v csak szőre nagy? :) -
#4138 Sziasztok.Ő itt Mirci ismét:)
(az utolsó laptoppal lett lefotózva azért ilyen silány minőség ,bocsi) -
#4137 OK -
#4136 Lehet, hogy érdekel, még megbeszélem a barátommal és írni fogok. :) -
#4135 Kicsit megnyugtattál, nem tudok ilyenekről a környéken. :) Csak az aggaszt, hogy forgalmas helyen lakunk, az egyetem és a könyvtár mellett... de azzal nyugtatom magam, hogy albérletbe úgysem vihetnek macskát.