5735
  • NessieGraf
    Két éve volt ilyenem kicsiben, kicsit világosabb árnyalattal. Ha véletlenül tudok ilyet majd szólok.

Tegnap hazaköltözött Jafia! Három év után.
  • szjuca

Én ilyen egyszínű szürke cicát úgy szeretnék.
  • NessieGraf
    Láttam pár hete Pesten a Delectus áruházban egy álomszép vörös kölyökcicát. De nemcsak a színe volt különleges, hanem a mintázata is. Pofija, lába csíkos, a hátára meg egy cvikker volt festve :D. A két lencse az oldalán, a nyerge a háta közepén, teljesen szimmetrikusan.
  • chhaya #4411
    Mimóza: mint egy kis macskabárány, aranyos. ^^

gabko: de gyönyörű vörööös *-*
  • gabko
    az én macskám is Bob Poljakoff alias Peti nagyon megnőtt :)
  • gabko
    édes :)
    vmi állós ülős kép róla?
  • Mimóza
    Cicám

Sziasztok, ő az egyik cicám: Bigyó :-)
  • foxpal
    Nem az enyémnek kell az én cicáim egy pár szóval amikor lehet csak ba****nak és legyen colour point meg lógófülü nagy a pénz benne:D
  • ForRedGlory
    Adsz egyet az alomból, akkor ingyé' van a fedeztetés :D
  • szjuca
    Utcai vegyes. hihi
  • foxpal
    A macska befedeztetése is pénzben kerül xP
  • chhaya #4403
    De gyönyörű, a kedvenc fajtám. :)

A többiek meg nagyon aranyosak. :]
  • szjuca
    De szép cica, szeretnék ilyet.
    Nekem is van cicám, Manci, anyukája a tavasszal eltűnt.
    Ő az
  • NessieGraf
    Igazad van. Én 10-12 hetes korban adok csak ki kölyköt, ha van. Most van egy trikolor törpemacska, kb. 12 hetes.
  • ForRedGlory
    Például az enyémmel?

• foxpal
    a colourpoint az brit cica így lett tenyésztve..
    és skótlógófülüt csak brit macskával lehet párosztatni :D
  • byzhouse
    wááá nagyon szépek:D kell nekem 1ik
  • foxpal

Látom nemjöttek be a képek xP
  • foxpal
    Az én skót lógófülümet 7-6 hetesen adták oda a kandúrt azt 12hetes volt a akndúr egyfolytában vadászik a legyekre elkapja a kettő mancsával és kínozza, ő mindig odajön dorombolni..
    a skót lógófülüm ahogy mondottam 7-8 hetes korában kaptam el és ő piciket volt bevolt gyulladva a szeme mindig csipás volt de ezt kiküszöböltük..
    amikor még egyedül volt akkor mindig velem volt.. gépezésnél mindig az ölemben volt én hoztam el a tenyésztőtől is szoktam hozzá beszélni és ő is hozzám..:D neki egész nagy hangja van és amikor mondtam hogy jöjjön mindig jött utánam..a kandúr most már incselkedik a másikkal és néha ráfúj nemannyira kedveli amikor ezt csinálja de amúgy szokták egymás ápolni meg hajnalban mindig játszanak..
    szóval szerintem kimaradt neki még egy kis idő szerintem az anyjával kelett volna lennie még.. ő sosem volt az az odabújós tipus de volt hogy odajött hozzám sírni:D
  • NessieGraf
    Beszélgetnék vele, mint Híjánnal, Borzacskával és Pircsivel szoktam. Leülök és beszélek hozzájuk. Megvárom, míg maguktól odadörgölődznek. És mindig gondoskodom arról, hogy valami személyre szólót kapjanak.

Pedig Híján annyira szeret, hogyha idegen jön a házba, meg kell mondanom, nem adom őt senkinek. 6 hetes korában majd frászt kapott, mikor elvitték a testvérét gazdához. Mozdulni sem mert, nehogy észrevegyék. Olyan könyörgő szemeket meg ritkán láttam életemben, mint az övé volt akkor.

Latka imádja, ha dajkálom, de csak olyankor, ha nem látja senki. Ő elment gazdához tőlem, de kb. 20 kilométernyi távolságból már másnap hazajött. Akkor volt fél éves.

A macskák egyéniségek és nem falkaállatok. Ha valaki folyton dajkálhatót keres, annak kutya kell. :)
  • zsutyesz
    ennek a lámának hiába magyarázol...
  • foxpal
    NessieGraf nekem a skót lógófülü cicám nem odabújós nemszeretik ha dajkálják te mit tennél?
    LeGaS te egy gyökér vagy nem ez a megoldás..
  • predator0
    Téged miért nem lőtt fejbe?
  • NessieGraf
    Tartasz macskát, de nem ismered őket. A megoldás: kiviszel neki külön egy tányért. Adsz enni a többinek, a külön tányért arrébb teszed, abba csak neki teszel enni.

Kár, hogy megrúgtad, mert így sokkal nehezebb dolgod lesz. De ne aggódj, menni fog. Én az első macskámat másfél év alatt tudtam megszelidíteni annyira, hogy megsimogathattam. Nemsokra rá reggelente elkísért a sarokig, ha iskolába mentem, és minden nap ott várt hazafelé.

Most 10 macskám van. Azok közül is akad olyan, aki nem szereti a dajkálást. A kóbor állat viszont sokszor félelmében durva. Azt kell elérned, hogy ne féljen. Akkor kiderülhet, szelídebb, mint a többi.
  • LeGaS
    na, ma lelövette a kis tetűt. csak úgy koppant a kukában
  • foxpal
    Takarodj a rohadt hírportáladdal ez macska topik te...
  • yecgaa10
    Helósztok nézzétek meg!!
    www.foci-friss.gportal.hu
  • foxpal
    Nekem kettő..
    Lili:

Chuck Norris(Chucky) :D komolyan ez a neve!

• kenomy
    Sziasztok!
    Én nagyon szeretem a macskákat, nekem is van három. :)
  • zsutyesz
    te minek tartasz macskát?
    aki szereti a macskákat és tartja is őket, az nem bánik így egy kóbor állattal...

• Shortstop
    tükrözi az értelmi színvonaladat, a viselkedésed...nem bántásképp de intelligenciában feletted áll az a kis macska
  • foxpal
    Hallod fejezd be ez már nem nagyon ideillő.. Kiraksz kaját a hát elé oszt amikor kimegy kicsukod vagy rádobsz egy rongyot úgy megtudod fogni...
  • LeGaS
    hiába ugattok. én befogadtam volna, meg akartam simogatni, erre olyat belémharapott hogy mennem kellett orvoshoz. rohadt hálátlan dög. elvinni nem tudom, mert nem lehet megfogni, bezzeg a macskáim elől felzabálja a kaját, meg azoknak is nekiugrik. de nem akar eltakarodni innen. szerintem lelövetem holnap, már tele vannak karmolásokkal a macskáim.
  • byzhouse
    Sziámi macskát vennék Esztergom környékén. pm me pls :) :D
  • triplet
    Hülye állatkínzó köcsög! Milyen érzés lenne ha te beléd rúgnának bele? Dögölj meg te faszkalap-.-
  • zsutyesz
    kár, hogy nem tud szegény visszarúgni...
  • foxpal
    Jó lehet hogy köcsög de azért ilyet mégsem kéne csinálni.. add valami állat menhelyre vagy rakd ki, ha nemsajnálsz belerugni akkor kitenni sem..
  • LeGaS
    több mint 1 hónapja ideszegődött egy kis macska. rájárt a macskáim kajájára, de sose lehetett megfogni, amikor sikerült akkor szétharapta meg karmolta a kezemet. amikor adom a kaját a macskáimnak, mindig megvárja hogy bejöjjek, és akkor odaszalad a kajához, és rendesen elzavarja a macskáimat, pedig csak egy 30-40 dekás kis köcsög. próbáltam megszelidíteni, de nem sikerült. annyira megutáltam hogy amikor csak elérem belerúgok amekkorát tudok.. a szelíd macskákat szeretem, de az ilyen kis tetvet legszívesebben kinyírnám, nem érdekel hogy kismacska..
  • Shortstop
    a miénk mikor hazahoztuk a lakásba mikor kellett neki automatikusan kereste hol tudja elkaparni, és megtalálta az erre kialakított helyét és el is végezte a dolgát. azóta odajár ha dolog van.
    iCat :D
  • poppe
    sztem minden kiscic azonnal szobatiszta lesz, ahogy először alomba rakják
    csak bele kell tenni, és tudni fogja, mi a dolga