5735
-
MaRee #4374 Köszi a válaszokat. ;) -
#4373 Én is azt csináltam,mikor kicsi volt bent tartottuk javarészt a kamrában(2 hétig kb). Volt egy nagy tálca arra ástam neki földet a kertből, aztán rájött magától hogy oda végezze a dolgát.:) -
#4372 Egy macska ha házon belül született, szobatiszta mire hazaviszed. Ha nem, a macskaalomba nagyon pici macskagyökeret kell betenni (gyógynövényboltban kapható, nem jó a szaga), majd a macskát az alomtálba.
Lehet kísérletezni, milyen almot használj, nekem az eredetileg rágcsálóalomnak kikiáltott préselt faforgács jött be legjobban (Tescoban ne vegyél, nagyon drága és túl erős az illatosítása. Nagyobb állateledel üzletekben lehet kapni 60 liter körüli kiszerelésben, az 15 alomtálra elég, és 1200 - 1600 Ft közötti áron lehet hozzájutni.)
Ha olyan helyen laksz, homok, vagy föld is tökéletes. A macskák csípik. -
MaRee #4371 Sziasztok!
Szeretnénk venni egy macskát, de sajnos nem nagyon értünk hozzá hogyan lehetne szobatisztává tenni, valaki segítsen már légyszi :) Volt már három macskánk de az mind kint volt tartva, ezt pedig a házban szeretnénk. -
#4370 Felcseréltem a két képcímet, bocs. :3 -
#4369 alvajáró? :D -
#4368 Frici :)
Frigyes alszik -
phoenix1 #4367 Hello. Ez az a "pamut" - "cotton" cica, a youtube-on láttam feltöltve pár videót, nagyon aranyosak, főleg amikor még kicsik. :)) -
#4366 Nálam két cica keres gazdát, most negyedik hetesek:
Papucs: kandúr, fekete, négy fehér papuccsal és egy szép fehér, háromszögletű, "lefolyt a tej az államon" folttal.
Pocó: háromszínű kislány, arca fehér, szája körül tarka, pocok alakú folttal. -
#4365 Aztán nem vittük orvoshoz úgy tűnt, hogy rendbe jön neki aztán szépen lassan meg is gyógyult. Már semmi baja kiválóan ugrik, fut, mászik, sorba fogja az egereket.:) -
Csilluskaa #4364 Mi a baj a feltöltött képpel? -
Cat 02 #4363 Nyújtózkodik a drága :p -
Csilluskaa #4362
na talán most sikerül.. -
Csilluskaa #4361 AZ én cicám
Egy élet plussz egy macska együttvéve annyi, mint... nos, az eredmény végtelen.
Rainer Maria Rilke -
#4360 Három darab 2-3 hetes cica keresi szerető gazdáját: Két kislány (fekete, fehér alapon fekete foltos) és egy kisfiú (szintén fehér alapon fekete foltos), Budapesten. További részletek privátban.
-
#4359 Hányat szeretnél? (Bocs) Két kölyöknek és 4 serdülőnek keresek gazdát, Gyöngyös közelében lakom. -
gabika19950112 #4358 www.kimballstock.com << nagyon szép cicás kéepek! sajnos nekem nincs cicám de szeretnék! -
#4357 Ha születnek macskák akkor remélem hogy születni fog egy Skót lógó fülü colour point macska :D akkor benne leszek a külföldi újságokban mert a kandúr apja is benne volt azis úgy lett kitenyésztve:) -
#4356 szép cicu :) -
upszilon #4355 Aranyos. Az enyém is hasonló. -
#4354 Találtam egy képet a kis Lilikéről amikor elhoztuk...
Szegénynek bevolt gyulladva a szeme
Kamilláztuk de nemnagyon használt szegénykének..
Azt még nemmondtam hogy szegénykét nemlehet simogatni sem mert elmegy meg elkerül..De ettől eltekintve aranyos macsek..
-
#4353 Hát a cipőfűző az tényleg nagyon bejön neki. egyik ismerős, amikor menni készült és bekötötte a cipőfűzőjét, a cica fél perc múlva kikötötte neki :D -
Cat 02 #4352 Azokat szeretik, lógass neki cipőfűzött le valahonnan, azzal el lesz egy darabig :D -
#4351 60-80 ezer forint, ha szerencséd van kicsit olcsóbban is kaphatsz.
Visszatérve a kérdéseidre. Nem tudom hogy nyugodtabbak-e mint az átlagcicák, kétlem. Legalábbis az enyém a végletek cicája. Van amikor le sem lehet lőni, ugrál, mint egy őrült, van amikor ül vagy fekszik egy helyben és nézelődik. Feküdni nagyon változatos pozíciókban szokott. Leginkább a hátán szeret feküdni és a hátsó lábait úgy szétdobja, mint egy k*rva (de tényleg :) )
A házat szét akarja szedni. A vezetékek a kedvencei. Amikor először hazavittem majdnem az első útja a wifi routerem jó kis műanyag antennájához vitte. Azóta kezd leszokni a rágásról, szerencsére még nem "fedezte fel" a bőrfotelt :) -
FiatPipő #4350 Meg fontos azért ilyenkor tundi azt is,hogy a macskáknak a farkukon végighúzódik a gerincük.Szóval ez tényleg nem játék. -
#4349 én úgy tudom hogy a macskák javarészt a farkukkal egyensúlyoznak, szóval ez nem lehet kérdés hogy orvos vagy sem. nem egy hüllő akinek majd helyrejön magától mindene. továbbá belső problémák is lehetnek amit nem látni számunkra és a macskák sem azok az állatok akik mindenért nyavajognak. mindenképp állatorvos, nem is lehet más -
#4348 Igazatok van az lesz a legjobb ha kikérem az orvos tanácsát.Habár nem annyira komoly a baj szerintem,csak kicsit sután mozog szegény,meg ha megfogom,ott ahol a farkán van egy kisebb duzzanat akkor nem is fáj neki. Csak azért mertem megkérdezni hátha valaki macsekjával már előfordult ilyesmi. -
#4347 esetleg orvos?!? -
#4346 Én állatorvoshoz fordulnék:S
Ahonnan hoztam a lógó fülü cicám ott az egyik macskának hiányzott a farka mert a huzat rácsapta az ajtót -
#4345 Háj!
Eltörött a kiscicusom farkincája.:(
Mit lehet ilyenkor csinálni vagy majd meggyógyul magától? -
#4344 Mennyibe kerülnek ezek a brit shorthairek manapság?
Az igaz, hogy sokkal nyugodtabbak, mint az átlagcicák?
Tényleg kevésbé akarják szétszedni a házat? -
#4343 Gyönyörű... :)
#4336: próbálj meg agyat növeszteni. -
#4342 Nálunk változó. De nem bántják egymást. Csillag tisztogatni szokta őket, Csoki "bolházza". Bari és Konorr "vadászatot" adnak elő: egyikük megáll, a másik meg arra kergeti a macskát. Ludas a kölyköket hurcibálja mindenfele a fejüknél megfogva őket.
Májca és Boci pofont oszt. Latka, Pöntöm, Császár imádja, ha bármelyik kutya vele foglalkozik. A többieknél hangulatfüggő. -
#4341 Barátom szüleinél a macska szokta felpofozni a kutyát, pedig csak játszana. Vagy ötször nagyobb a macskánál, mégis borzasztóan fél tőle, hatalmas ívben kerüli ki. :D -
#4340 Mindegy az, hogy kutya, vagy macska. Senki nem örül, ha a szerettét bántják, leszólják. -
#4339 :D
#4336 Inkább menny a kutya topikba te fiú...itt nem offolni kell.. -
#4338 14 év alatti, süssük meg :D -
#4337 Ezt minden évszakban el kell sütnöd? Végtelenül primitív agyadba nem fér bele, hogy ez nem az a hely, ahol ezeket a dedós viccnek tűnő dolgokat el kell sütnöd?
Mégis mit gondolsz? Miért van macskánk? Mit kapnának a kutyáim, ha akárcsak egy is megpróbálná bármelyik macskámat megtámadni?
Próbálj emberként viselkedni. Itt kevés, hogy csak két lábad van! -
#4336 ettetek már macskát? Alf szereti! -
#4335 http://www.youtube.com/watch?v=azwGcASF8oY&feature=related