5735
-
#4534 3? -
#4533 Nyáron világosabb a bundája:D
Öh hát igazából hullik :/
Igazából jó hogy magyarországon kb 3db ilyen macsek van :D
-
#4532 Csodaszép, de legközelebb nyomd már össze a felbontást, padlóra küldte gépem. :D -
#4531 Hú,ez is az egyik nagy kedvenc fajtám,ezek annyira szép macsekok
És gondolom a szőrével sincs annyi probléma mint a Maine Coone-éval -
Freeda Krueger #4530 Szép nagy cica... -
#4529 Beszállok akkor én is itt a brit kandúrom :D
-
#4528 Juca fail. -
#4527 -
#4526 Én nyitottam -
#4525 Gyáá,nagyon szép
Hasonlít az ábrázata a miénkére -
Freeda Krueger #4524 A néhai Szuszi macskánk csak bámult minden más élőlényt,senkinek nem ártott...
Néha legyet fogott,de a papagáj kalitka tetején aludt.
Nem strapálta magát,de ha nyávogott egyet mindenki azt leste mit akar.
És ezt a kiscicák is megtanulták,és őt nyávogtatták ha éhesek voltak. -
#4523 Simon's cat topik.
Ismeritek? -
Biztos is, hogy tudják magukról, hogy ügyesek, a mienk az ajtó előtt szokta megenni a zsákmánymadarat. A tollai hetekig repkednek, mármint a pihetollai, ami a seprű elől is elrepül. -
Freeda Krueger #4521 Behozta az egyik az élő egeret és elengedte a házban.
Roppant büszke volt magára...
-
#4520 Gondolom bepótolnak mindent olyankor, amikor kint vannak.
#4518 7 életük van, gyorsan gyógyulnak. -
Freeda Krueger #4519 A mi cicáink a régiek és a mostani is inkább szobacica,de ha vidéken vagyunk kint bóklászik... -
Freeda Krueger #4518 Szegénykénk épp túl van az ivartalanításon,de nagyon eleven... -
#4517 Manci szigorúan kinti cica, nem jöhet be a lakásba. -
Freeda Krueger #4516 Nekünk mindig standard házimacsink van,de az is vedlik,porszívózáskor húzós.
De a nap hasra esett a bundájukon... -
#4515 JÁJ, Mancinak is volt hasonló testvére, a fiam kéknek hívta. -
#4514 Attól féltem, hogy teljesen befilcesedik a szőre, mint egy páncél és megfojtja.
-
Freeda Krueger #4513
Ő a mi Sicc hercegnőnk... -
#4512 Nekem is szép, de már előre rettegek a vedléstől. Tavaly nagyon megszenvedtünk vele, teljesen becsomósodott a szőr tövénél, nem győztem vagdosni róla a csombékokat, mire "levedlett" úgy nézett ki mint egy egér. -
Freeda Krueger #4511 Csodaszép.... -
Mancihoz is járnak már a kandúrok. -
#4509 Majdnem -
#4508 oroszlán?:D -
-
#4506 15 az nem sok. Enyém is 50 volt.
A cica első napjaira a bevásárlás került 14-15-be.
Ráadásul Fluffy elég sokatevő típus. :D -
#4505 szomszédomnak van lány sziámija és arra gondoltam,hogy veszek 1 fiút és pároztatnám szomszédéval én meg a szomszéd lányát :DD -
#4504 Hát ha a 15öt sokallod akkor maine coone-t semmiképp se akarj:) Egyébként ezis egy olyan dolog,hogy egyszer kell megvenned,aztán már nem..de a miénk például annyira szeretnivaló és akkora arc,hogy 400ezret is megér,nemhogy 40et:)) -
#4503 van rá pénzem meg minden csak sokkalom 1 házi kedvencért ennyi pénzt..jó tudom kaja/macska cuccok/alom blabla azokat megveszem csak a macska...1anya macska kitol 6kölyköt és elkérnek érte 15ezret :S -
#4502 Igen,ez jogos..nem tudom..vegyél fel eu támogatást
Ha nagyon akarsz azért össze tudsz spórolni annyit,nem?Annyira azért nem lehetetlen összeg:)Mondjuk abba is érdemes belegondolnod,hogy miután megvan a macska mennyibe fog kerülni -
#4501 Zidane jó név :DDD -
#4500 ...az enyémnek Zill a neve és többet fogyaszt tejből, mint billenős zill hegymenetbe...és ingyért gyártotta Zidane* nevű macskám
[apro]*rest in peace -
#4499 jó,de a tiéd maine coone(én is ilyent szeretnék csak nincs rá pénzem :S) -
#4498 15 egyáltalán nem sok egy macskáért:) A miénk 40 körül volt,ha jól emlékszem -
#4497 Én is akarok 1 macskát(sziámit) :((( de adjak ki 15ezret érte? :S Meg az új fajta sziámik nagyon rondák és a régiből nem találok sokat :S -
#4496 Ez nagyon jó kép lett:DDD Micsoda agresszív tekintet -
#4495 Brit Shorthair. ;)
2 hónaposan: