5735
-
#4574 Tessék, itt a kiccica! no para :-)
-
#4573 Úgy legyen -
#4572 Dehogy kell. Azt majd a macskák egymás között :) -
#4571 Ne basszátok már,hogy még a macskás fórumban is civakodni köll -
#4570 És lolmá! Eszedbe se jutott, hányan olvassák ezt a topikot, akik mindezt nem tudják, de talán örülnek az infónak. Nem kioktatni akartalak, csak jó alkalom volt, hogy elmondjam a tapasztalataimat a témában. -
#4569 Te miről beszélsz??? lolmá :-DDD
Egy; nem az első fialása, tudatosan kell a kismacska, Te meg itt kicsit beoktattál, holott meg sem szólaltam.
Kettő; csipkebokor vessző!
-
#4568 És ha nem akarsz még vagy 50 hasonlót, akkor kedves mamáját ivartalaníttatod amint abbahagyta a szoptatást.
Az egy kölyök alapján úgy gondolom ugyanis, hogy első szülés. A következő kb. fél-egy év múlva várható ilyenkor, az után a nőstény már a kb. 3 hetes kölykök mellett felcsináltatja magát. Abban az időszakban az egyszerre várható kölykök száma 5-9, alkalmanként.
A szoptatás egyébként a cica 8-12 hetes kora közöttig tart. 10 hetesnél fiatalabb cicát nem jó gazdához adni még akkor se, ha a leendő gazda pici cicát akar.
Ha bármikor cicagazdát kerestek, addig érdemes folytatni, amíg kb. 3* annyi a jelentkező, mint a cica. Ha ennél kevesebben jelentkeznek valószínűleg marad kölyök. -
#4567 LOL:DDD -
#4566 és bedobtátok a pottyantósba? :DDDD -
#4565 Kb két órája született a kis vakarcs, egyedül van, és fekete :-)
-
#4564 Na olyan bátor már nem vagyok, hogy bármimet kidugjam a takaró alól. :) -
Freeda Krueger #4563 És ha csak a takaróba kapaszkodna:)
De kilóg a láb a kéz,stb...
Mind kapaszkodó. -
#4562 Valóban nem egyszerű. Nálam a 10-ből 5 a lábamon alszik. 2 a takaró alatt. 1 felfekszik a lehető legmagasabb pontra rajtam, ahova lehet. 1 a fejem mellé. A maradék egy a kutyákkal szokott aludni.
Forgáskor 2 fúj, 1 morog, 2 potyog és aki nem potyogott veszettül kapaszkodik a takaróba, hogy ne essen le. És persze szabadon lévő fél ágy is van hétközben. -
Freeda Krueger #4561 Azért az elég nehéz...
Én próbáltam úgy fordulni hogy ne essen le,erre egy nagy morgás volt a válasz.
Miért mozdulok meg egyáltalán,hogy képzelem:)
A franciaágy felén alhatna,de azon a felén akar ahol én is vagyok. -
#4560 Majd amikorra megtanulod, hogyan fordulj, hogy a macska ott maradjon a takaró tetején. :) Azért többnyire potyognak mindenfelé... -
#4559 Jaajj nekem ez az egy is elég,ha rám fekszik a kb 7 kiló pehelysúlyával:DD
Volt már,hogy arra keltem,hogy valamim begörcsölt a mozdulatlanságtól -
#4558 Mert szeret titeket azért van ott. Tv-t meg egyébként is szeretnek nézni.
Ami érdekes, hogy egyesek szerint elviszik az embertől a negatív energiákat. Ilyen a számítógépé és a tv-é is.
A velünk alvást meg ne is emlegesd. Az otthon lévő macskahegyek mind velem alszanak, mikor tél van, vagy kicsit hideg. Képzeld el, hogyan lehet megfordulni az ágyban. :) -
#4557 Igen,a maine coone állítólag amúgy sem az az ölben levős hízelgős fajta:) De a miénk a jobbik fajtából lehet,mert sokszor van,hogy pl bátyám ül a gépnél és fogja magát rámászik,lefekszik a hasára és dorombol:D Vagy ha muterom fexik és tv-t néz,ráfekszik:D Meg folyton velünk alszik az ágyban,tökmindegy de valakivel a családból. Plusz általában abban a szobában van,ahol a legtöbben vagyunk éppen -
#4556 De hiszen ott van a szemében! Tisztában van az erejével, a szépségével és a vonzerejével egyszerre.
Viszont ami érdekes, hogy még az ilyen macskák is képesek hihetetlen módon szeretni és ragaszkodni a gazdájukhoz. Csak próbálják gondosan titkolni.
Májca, a legöregebb macskám, egyébként maine coon keverék. Neki van ilyen tekintete. Nemigen hízeleg, elvétve dorombol. Egyszer egy éjszakát másutt töltött - nélkülem. Akkor költöztünk. Na azt láttad volna, amit másnap reggel rendezett, mikor megérkeztem. Még táncolt is örömében. -
#4555 Hát tudom,amúgy is nagyarcú mindDe ő különösen az.. így leírni nem is igazán tudom pontosan mikben nyilvánul meg,ezt látni kell,együtt kell vele élni:D -
#4554 Nehogy azt hidd, hogy ez kell egy macskának a nagy archoz. Nekem 10 macskám van, mind azt képzeli, hogy ő a világ közepe. :D -
#4553 Mert az is:P
De ne aggódj,van hozzá tartozó nagy arca is,tisztába van azzal,hogy szép és,hogy mindenki vele foglalkozik a családból:D Kis mocsadék:D -
#4552 Erről a macskáról mindig a hű de szép vagy jut eszembe :D -
#4551 Köszi -
#4550 de szép macska :) -
#4549 -
gabko #4548 hááát elvileg házi és perzsa keverék :) háztáji' kertaljai' :) -
#4547 milyen fajta? -
#4546 Námtóm, lehet, de akkor nászok vagyunk? -
gabko #4545 lehet az enyém az? :) -
#4544 Ilyen kandúr jár udvarolni a cicámhoz. -
gabko #4543 -
Csilluskaa #4542 Eladó egy Catit Design játék! Érdeklődni pm-ben lehet.
[IMG]http://www.pinkypawz.com/images/catit senses play circut.jpg[/IMG] -
#4541 Gondolj bele, akkor kb. 1 éves volt, most 5 elmúlt. Sokkal nagyobb, erőteljesebb és a harcok nyoma itt-ott látszik. Az érdekes, hogy ő sose kezd verekedést. -
#4540 nekem ők, a szmokingos cicák a legszebbek :) -
#4539 Hát a kiállása megvan hozzá:D -
#4538 Olyan,mint egy maffia család :DDD és a bal alsó a keresztapa :DDD -
#4537 Ilyen volt a bunyó előtt (balra lent), meg néhány még a sorból. A kölykök gazdánál azóta.
-
#4536 Izéé..mi is a címed? -
#4535 Ja:D
ilyen szőrű brit macska nincsen ezt úgy kell tenyéztetni:)