Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mieink is mind utcaiak,ha jó kaját kap ugyanolyan szép meg fényes a szõre mint a fajmacskáknak.
hát az valószínû...
csak a menhelyek meg tele vannak elárvult állatkákkal <#szomoru1>#szomoru1>
csak a menhelyek meg tele vannak elárvult állatkákkal <#szomoru1>#szomoru1>
Ale Alonso! poppe fan club™
Elõször én is hülyeségnek tartottam, de elgondolkoztam két másodpercig és arra jutottam, hogyha valaki ennyit költ egy macskára, akkor valószínû nem fogja utcára tenni 😊
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
képes vagy ennyi pénzt adni egy macskáért? az én cicáim mind utcáról valók voltak, így még segítettem is rajtuk. <#wink>#wink>
"Peti jól vagy? Peti!"
<#crazya>#crazya>
<#crazya>#crazya>
éjszaka csináltam a videot... jobb zenét meg nem találtam hozzá 😊
õ Peti
És szép is 😊
Az a macska a Brit rövidszõrû. Tökre ugyanúgy néz ki mint a tiéd csak nem lóg a füle. Csak azt nem értem hogy mi értelme ennyi pénzt kiadni egy macskára?
Az a macska a Brit rövidszõrû. Tökre ugyanúgy néz ki mint a tiéd csak nem lóg a füle. Csak azt nem értem hogy mi értelme ennyi pénzt kiadni egy macskára?
az alsó 4 képen levõ pozíciókat az én macskám is sûrûn felveszi 😄
Amúgy aranyos macsek, régebben én is szerettem volna egy hasonlót. Mondjuk most sem lenne ellenemre 😄
Amúgy aranyos macsek, régebben én is szerettem volna egy hasonlót. Mondjuk most sem lenne ellenemre 😄
Mivel õ ezt a játék miatt csinálja és nem tudja, hogy az emberek puhatestûek, ezért tudasd vele, hogy fáj. A módszerek végtelenek. Azért nem kell a falhoz csapkodni vagy hasonlókat 😄
Másik megoldás ha a kezedet nem cicajátékként használod, hanem csak simogatod vele.
Másik megoldás ha a kezedet nem cicajátékként használod, hanem csak simogatod vele.
nekem Peti az eslõ macskám... hogy tudom róla leszoktatni hogy ne harapja karmolja a kezem... eddig viselhetõ volt... de mára már kezd fájdalmas lenni... ugye még nem késõ róla leszokatni? 😊 most lesz 9 hetes
Egyik ismerõsünk most vett magának egy 1000€-os (!!!) macskát! Sztem semmi különleges nincs benne max annyi hogy kicsit tényleg puhább meg selymesebb a szõre. Egyébként a bundája hasonlít Foxpal macskájának bundájához.
szép bundája van
kibaszott aranyos: )
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Még a nagyobb is h rá van kattanva =]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
õszintén, nem tudom. Apám hozta egy ismerõsétõl még tavaly nyáron. Sztem pont most lehet 1 éves, mivel júliusban kerültek ide a testvérével, aki sajna már nem él :| Õ meg tarka csíkos volt, szintén szép macsek 😊
Amúgy köszi! 😊
Amúgy köszi! 😊
Az én macskám házi cicus ki engedni csak ketrecbe szoktam és van hogy néha öcséim kiengedik...
mingyárt rakok képet az enyémrõl ^^
mingyárt rakok képet az enyémrõl ^^
ráadásul van most 2 pici is egy fehér és egy fekete. Tökéletes ellentét 😄 Õket sajna nem tudom lefotózni mert elszaaldnak, leet el si vadulnak majd, hisz az anyjuk is az. Az enyém házi macska, de õ is inkább kint van, télen engedjük be.
Na itt az én macsekom is. Bocsi a nagy méretért és a rossz minõségért, de mobil volt a közelemben és azzal tudtam csak fotózni.
Cicó :
Ebben a pózban közel fél óráig volt:

Cicó :
Ebben a pózban közel fél óráig volt:

A mi macsekunk még nem ugrott le az erkélyrõl... mondjuk kicsi jkorában nem engedtük ki, és nincs is olyan korlát, amin tudna mászkálni. A szomszédék fekete macskája viszont magától leugrott 😮 De nem lett semmi baja.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Cora-ba vettem 😊
tök nehéz fotózni mert olyan a színe mint a parkettának 😄

ez besz*rás..isszonyat cukiiiiii]<#love12>#love12>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Peti

Itt van az enyém is nem hagyta magát lefényképezni,mert még kicsi össze-vissza futkos szóval inkább levideóztam.😊1,5 hete van meg,de még a kutyával nem szoktak össze.
anno 1987
lol 😊 kint is meg nem is 😊 ez jó 😊
párnapja rájött hogy tud magától bukfencezni 😄 nagyon mókás... majd megprbálok róla videot csinálni...
párnapja rájött hogy tud magától bukfencezni 😄 nagyon mókás... majd megprbálok róla videot csinálni...
Nekem 2 macskám esett ki a negyedikrõl, erkélyrõl, úgyhogy szerintem semmiképp ne engedd ki egyedül!
Aztán megcsináltuk úgy, hogy az erkélynél vágtunk neki egy kis macskaajtót, ami egy kis "ketrecbe" vezetett. Így kint is volt az erkélyen, meg nem is 😊
Aztán megcsináltuk úgy, hogy az erkélynél vágtunk neki egy kis macskaajtót, ami egy kis "ketrecbe" vezetett. Így kint is volt az erkélyen, meg nem is 😊