Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

foxpal
Szeretnémm majd tenyészteni 😊
Meg amúgyis olyan araonyos ^^

Willenbrock
Ez a macskánk fogott már kb 12-15 egeret a ház körül az elmúlt 1 évben,még csak 2,5 éves.

Willenbrock
A mieink is mind utcaiak,ha jó kaját kap ugyanolyan szép meg fényes a szõre mint a fajmacskáknak.

zsutyesz
hát az valószínû...
csak a menhelyek meg tele vannak elárvult állatkákkal <#szomoru1>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

predator0
Elõször én is hülyeségnek tartottam, de elgondolkoztam két másodpercig és arra jutottam, hogyha valaki ennyit költ egy macskára, akkor valószínû nem fogja utcára tenni 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

zsutyesz
képes vagy ennyi pénzt adni egy macskáért? az én cicáim mind utcáról valók voltak, így még segítettem is rajtuk. <#wink>

predator0
"Peti jól vagy? Peti!"
<#crazya>

elitehun
Aranyos. Fõleg az elején amikor a saját árnyékát akarja elkapni (:

éjszaka csináltam a videot... jobb zenét meg nem találtam hozzá 😊

õ Peti

elitehun
És szép is 😊
Az a macska a Brit rövidszõrû. Tökre ugyanúgy néz ki mint a tiéd csak nem lóg a füle. Csak azt nem értem hogy mi értelme ennyi pénzt kiadni egy macskára?
foxpal
Az én macskám 130ezer forint volt.

SLICK
az alsó 4 képen levõ pozíciókat az én macskám is sûrûn felveszi 😄
Amúgy aranyos macsek, régebben én is szerettem volna egy hasonlót. Mondjuk most sem lenne ellenemre 😄

predator0
Mivel õ ezt a játék miatt csinálja és nem tudja, hogy az emberek puhatestûek, ezért tudasd vele, hogy fáj. A módszerek végtelenek. Azért nem kell a falhoz csapkodni vagy hasonlókat 😄
Másik megoldás ha a kezedet nem cicajátékként használod, hanem csak simogatod vele.

nekem Peti az eslõ macskám... hogy tudom róla leszoktatni hogy ne harapja karmolja a kezem... eddig viselhetõ volt... de mára már kezd fájdalmas lenni... ugye még nem késõ róla leszokatni? 😊 most lesz 9 hetes

elitehun
Egyik ismerõsünk most vett magának egy 1000€-os (!!!) macskát! Sztem semmi különleges nincs benne max annyi hogy kicsit tényleg puhább meg selymesebb a szõre. Egyébként a bundája hasonlít Foxpal macskájának bundájához.
szép bundája van

kommersz
kibaszott aranyos: )

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

foxpal
elsõ 2 kép az öcsém játékházában van
imád ott lenni...

foxpal

füvet nyirtam utána elvittem haveromékhoz ott meg csak a retekbe feküdt itt egy pár kép ^^

Még a nagyobb is h rá van kattanva =]

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

zsutyesz
édesek 😊

zsutyesz
nagyon szép cica 😊

Willenbrock
Jópofa

SLICK
õszintén, nem tudom. Apám hozta egy ismerõsétõl még tavaly nyáron. Sztem pont most lehet 1 éves, mivel júliusban kerültek ide a testvérével, aki sajna már nem él :| Õ meg tarka csíkos volt, szintén szép macsek 😊

Amúgy köszi! 😊

elitehun
Ez milyen fajta macska? Egyébként szép
foxpal
Az én macskám házi cicus ki engedni csak ketrecbe szoktam és van hogy néha öcséim kiengedik...
mingyárt rakok képet az enyémrõl ^^

SLICK
ráadásul van most 2 pici is egy fehér és egy fekete. Tökéletes ellentét 😄 Õket sajna nem tudom lefotózni mert elszaaldnak, leet el si vadulnak majd, hisz az anyjuk is az. Az enyém házi macska, de õ is inkább kint van, télen engedjük be.

NeverwinterKING
fehér macska 😮 ilyet is ritkán látok. szép

\"You are fucking crazy people!\"

SLICK
köszönöm 😊

foxpal
Juujj😄
tök aranyos

SLICK
Na itt az én macsekom is. Bocsi a nagy méretért és a rossz minõségért, de mobil volt a közelemben és azzal tudtam csak fotózni.

Cicó :

Ebben a pózban közel fél óráig volt:

chhaya
A mi macsekunk még nem ugrott le az erkélyrõl... mondjuk kicsi jkorában nem engedtük ki, és nincs is olyan korlát, amin tudna mászkálni. A szomszédék fekete macskája viszont magától leugrott 😮 De nem lett semmi baja.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

zsutyesz
az én megboldogult cicusom is pont így nézett ki 😊

Cora-ba vettem 😊

Willenbrock
Szarosnak hívjuk mert olyan kicsi volt mikor a házhoz került.

pxxl
Cirma cica. 😊 idõs már, de még mindig õ a környéken a fõ kandúr 😛

All hail the double x!

predator0
😄 Hol lehet kapni ilyen kaparófát?

tök nehéz fotózni mert olyan a színe mint a parkettának 😄

foxpal
de ari😄

zsutyesz
aranyos 😊

nan76
ez besz*rás..isszonyat cukiiiiii]<#love12>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Solten
😊

Saor Alba

Peti

Peti
Peti

jhetedikj
Itt van az enyém is nem hagyta magát lefényképezni,mert még kicsi össze-vissza futkos szóval inkább levideóztam.😊1,5 hete van meg,de még a kutyával nem szoktak össze.

anno 1987

lol 😊 kint is meg nem is 😊 ez jó 😊

párnapja rájött hogy tud magától bukfencezni 😄 nagyon mókás... majd megprbálok róla videot csinálni...

zsutyesz
Nekem 2 macskám esett ki a negyedikrõl, erkélyrõl, úgyhogy szerintem semmiképp ne engedd ki egyedül!
Aztán megcsináltuk úgy, hogy az erkélynél vágtunk neki egy kis macskaajtót, ami egy kis "ketrecbe" vezetett. Így kint is volt az erkélyen, meg nem is 😊

Willenbrock
Elírtam:Szarosnak hívjuk a macskát mert nagyon kicsi volt mikor a házhoz került.

Willenbrock
Szarosnaknak hívjuk nem szereti a fényképezést.