5735
-
#4614 Sziasztok!
Egy videó Speedy cicámról :)
Ez nem olyan új, de elég közeli és látszik, hogy milyen gyönyörű.
0:25-0:35 között WTF nézés rulez -
#4613 Aztakurva:DD -
krittana #4612 juuuj hát ők nem szépek annyira:D -
#4611 Dagi cicak :D -
#4610 háááááát ez nagyon nagy :D:D Sirva nevettem végig az összes törvényt -
^^ -
#4608 macskafizika :)) -
#4607 2 napja megszült az én cicám is, 1-et és feketét.
Sosem láttam még ilyet, kacska mindkét első lába, nincs meg rajta minden ujja.
Nem fogom meghagyni :-( -
#4606 Képt speedyről -
#4605 Szerencsétlen macsek:DDD
Cat Machine Gun -
#4604 Hát, konkrétan passzolom, de a joghurtban vannak szinezékek, aromák, ízfokozók, valószínűleg nem csak édességben különbözik az íze a "natúr" tejtermékektől.
Meg a kunyerálás maga is lehet motiváció. Vagy a színes doboz.
De pl van ismerősöm, aki nem érez szagokat, ízeket is csak alig (alap ízek), de ő sem mátrixos fehérjepépen él, pedig megtehetné, ha abból indulna ki, hogy milyen a kaja íze. :) -
#4603 Ezt nem is tudtam, hogy nem érzik az édesek. De akkor minek kunyerál mindig joghurtot meg ilyesmit? A tejfölt meg nem igazán. :) -
#4602 Nem nem szabad, csak felesleges. Nem érzik az édes ízt. Bajuk nagyon nem lesz tőle, azé' a kakaó nem méreg. -
#4601 Nagyon jó. :D
De én úgy tudtam, hogy a macskáknak nem szabad kakaót adni. :O -
#4600 Hát ez nagyon kész:DD
A miénk az szimplán pacsálni szokta lábbal a vizet..de úgy,hogy a tálkájának a 10 méteres körzetében minden vizes lesz -
#4599 Egy uccsó most a pofijáról :)
Amikor a szembogara szép kerek, akkor nincs párja :P
-
#4598 tessék a videó, ahogy kanalazza a kakaót :)
Kár hogy nem voltam ott, a videó nem az én művem. Persze azóta már sokszor láttam, vagy mindig így "iszik" -
#4597 1szer én macskám is tappancsát belemerítette a tejbe kiemelte és elkezdte nyalni :D -
#4596 Én láttam hasonlót,a miénk is mindenhez a lábát használja,de tényleg úgy tudja használni mint valami csodaszerszámot,mindenhez jó:D
Pl. van olyan,hogy muterom az asztalnál pucolja a krumplit,és amit megpucolt azt a mosogatóba szokta dobni..na a macsek meg arra vadászik,felugrik és elkapja:)) -
#4595 Én is imádom, mindenem a kis dög :P
Egyébként, ahogy chhaya is mondta, Speedy egy brit rövid szőrű kandúr, alias whiskas cica. természetesen törzskönyvezett :)
Kösz foxpal :)
Estefelé teszek még fel ilyen képeket, meg talán azt a videót, ahol maga elé húzza a lábával a tálat és a tappancsával úgy kanalazza a kakaót, mint ha kanál lenne a kezében. Még ilyet garantáltan nem láttatok :) -
#4594 De szép szürke cirmos, olyan whiskas macska, nyau. ^^ -
#4593 Bazz nemigaz milyen aranyos feje van:D Főleg ez a csukott szem:DD
Milyen fajta egyébként? -
#4592 Jajj de aranyos:DDD -
#4591 Gyönyörű cicád van :)
Speedy 1
Speedy 2 ez utóbbi nem olyan jó minőségű, de olyan komisz Garfieldos, nevetős feje van :D -
#4590 Kérem eredetiben:D
Nagyon arc ez a macska,add nekem az enyém mellé:D
Amúgy az enyém is tud durva pozíciókat felvenni,meg érdekes helyeken aludni
-
#4589 Kéred eredeti méretben? :)
Sajna mobil fotó, nem a legjbob minőségű, de azért nem lett olyan rossz. Nagyon durva pozíviókban alszik, az egyel lentebbi kép, csak egy lightos dolog. Ha valakit érdekel, feltöltöm, hogy milyen is, amikor alszik :)
Itt épp még kicsi volt, alig fél éves, de már akkor is kis tündér volt videóóó -
#4588 Alszik a drágám
-
#4587 Áááá de rohadt aranyos:D ezt le is mentem:D -
#4586 Speedy megnőtt
-
#4585 Ja és akik nálam most születtek, azok között van egy majdnem olyan, mint a képen a hátsó. -
#4584 Mikor egy kölyök van nem kunszt. De ő születésekor is elég nagy volt, ahogy a képen láttam.
-
#4583 28 napos, a tavalyi 4 is volt ekkora ennyi idősen . . . asszem :-DDD
de ő téneg icipicit dundibb :-)
-
#4582 Jó nagy a korához képest, bár mikor született is kitett kettőt. :) Nagyon ari. -
#4581 Jófej:) -
#4580 Kiccicám háttérképnek be is tettem :-)
És hogy mennyire viseli el a kuszi;
-
#4579 Nekem három kutyám van a rengeteg macska mellett. Nagyon fontosnak tartom, hogy a hazavitt cicát azonnal mutasd be a kutyának úgy, hogy:
1. a cica a kezedben van.
2. a kutyának megmondod: a cica az enyém.
3. a kutyát megsimogatod és azt mondod: vigyázz a cicára!
Fontos az is, milyen fajtájú a kutya, mert vannak olyanok, akik nehezebben fogadják el a macskát.
Ha hazaviszel cicát, kb. egy hónapig jó, ha ő is el van zárva valahol. Kb. ugyanennyi idő kell arra, hogy ne legyen felügyelet nélkül a kutya közelében, felügyelettel, azaz kézben viszont minden nap oda kell vinni a kutyához, akit megsimogatsz, megdicsérsz: "Milyen okos kutya vigyáz a cicámra!"
Nagyon fontos az is, hogy ez alatt az időszak alatt a kutyával is többet kell foglalkozni, mert féltékenység is van a világon. -
Cat 02 #4578 Mi cicánk ott van. Télen van beengedve a garázsba, hogy ne fagyjon meg szegény. -
#4577 macskát lehet házon kívül tartani? mert szeretnék macskát, de csak kintre, ja és van egy kutyám is, de elzárva -
#4576 Ahogy elnézem, nemcsak szép, de nálad érdemes macskának lenni. :)
Más: Tegnap kaptam ajándékba 5 kiscicát, azaz ma már egy egész naposak. Van egy háromszínű lány, egy fehér lány, két fehér, szürke sapkás fiú és egy fekete-fehér fiú.
10-12 hetes korukban lesznek elvihetők. Én Gyöngyös mellett lakom, akár oda, akár Pestre felviszem a kölyköt ha kell, de csak biztos gazda kedvéért. -