5735
  • ForRedGlory
    Sziasztok!

Egy videó Speedy cicámról :)

Ez nem olyan új, de elég közeli és látszik, hogy milyen gyönyörű.

0:25-0:35 között WTF nézés rulez
  • greg benz
    Aztakurva:DD
  • krittana
    juuuj hát ők nem szépek annyira:D
  • Sephi
    Dagi cicak :D
  • Crazygirl
    háááááát ez nagyon nagy :D:D Sirva nevettem végig az összes törvényt
  • Juhiii

^^
  • chhaya #4608
    macskafizika :))
  • szjuca
    2 napja megszült az én cicám is, 1-et és feketét.
    Sosem láttam még ilyet, kacska mindkét első lába, nincs meg rajta minden ujja.
    Nem fogom meghagyni :-(
  • greg benz
    Képt speedyről
  • greg benz
    Szerencsétlen macsek:DDD

Cat Machine Gun
  • dronkZero
    Hát, konkrétan passzolom, de a joghurtban vannak szinezékek, aromák, ízfokozók, valószínűleg nem csak édességben különbözik az íze a "natúr" tejtermékektől.
    Meg a kunyerálás maga is lehet motiváció. Vagy a színes doboz.

De pl van ismerősöm, aki nem érez szagokat, ízeket is csak alig (alap ízek), de ő sem mátrixos fehérjepépen él, pedig megtehetné, ha abból indulna ki, hogy milyen a kaja íze. :)
  • chhaya #4603
    Ezt nem is tudtam, hogy nem érzik az édesek. De akkor minek kunyerál mindig joghurtot meg ilyesmit? A tejfölt meg nem igazán. :)
  • dronkZero
    Nem nem szabad, csak felesleges. Nem érzik az édes ízt. Bajuk nagyon nem lesz tőle, azé' a kakaó nem méreg.
  • chhaya #4601
    Nagyon jó. :D
    De én úgy tudtam, hogy a macskáknak nem szabad kakaót adni. :O
  • greg benz
    Hát ez nagyon kész:DD
    A miénk az szimplán pacsálni szokta lábbal a vizet..de úgy,hogy a tálkájának a 10 méteres körzetében minden vizes lesz
  • ForRedGlory
    Egy uccsó most a pofijáról :)
    Amikor a szembogara szép kerek, akkor nincs párja :P

• ForRedGlory
    tessék a videó, ahogy kanalazza a kakaót :)
    Kár hogy nem voltam ott, a videó nem az én művem. Persze azóta már sokszor láttam, vagy mindig így "iszik"
  • byzhouse
    1szer én macskám is tappancsát belemerítette a tejbe kiemelte és elkezdte nyalni :D
  • greg benz
    Én láttam hasonlót,a miénk is mindenhez a lábát használja,de tényleg úgy tudja használni mint valami csodaszerszámot,mindenhez jó:D
    Pl. van olyan,hogy muterom az asztalnál pucolja a krumplit,és amit megpucolt azt a mosogatóba szokta dobni..na a macsek meg arra vadászik,felugrik és elkapja:))
  • ForRedGlory
    Én is imádom, mindenem a kis dög :P

Egyébként, ahogy chhaya is mondta, Speedy egy brit rövid szőrű kandúr, alias whiskas cica. természetesen törzskönyvezett :)

Kösz foxpal :)

Estefelé teszek még fel ilyen képeket, meg talán azt a videót, ahol maga elé húzza a lábával a tálat és a tappancsával úgy kanalazza a kakaót, mint ha kanál lenne a kezében. Még ilyet garantáltan nem láttatok :)
  • chhaya #4594
    De szép szürke cirmos, olyan whiskas macska, nyau. ^^
  • greg benz
    Bazz nemigaz milyen aranyos feje van:D Főleg ez a csukott szem:DD

Milyen fajta egyébként?
  • foxpal
    Jajj de aranyos:DDD
  • ForRedGlory
    Gyönyörű cicád van :)

Speedy 1

Speedy 2 ez utóbbi nem olyan jó minőségű, de olyan komisz Garfieldos, nevetős feje van :D
  • greg benz
    Kérem eredetiben:D
    Nagyon arc ez a macska,add nekem az enyém mellé:D

Amúgy az enyém is tud durva pozíciókat felvenni,meg érdekes helyeken aludni

• ForRedGlory
    Kéred eredeti méretben? :)
    Sajna mobil fotó, nem a legjbob minőségű, de azért nem lett olyan rossz. Nagyon durva pozíviókban alszik, az egyel lentebbi kép, csak egy lightos dolog. Ha valakit érdekel, feltöltöm, hogy milyen is, amikor alszik :)
    Itt épp még kicsi volt, alig fél éves, de már akkor is kis tündér volt videóóó
  • ForRedGlory
    Alszik a drágám

• greg benz
    Áááá de rohadt aranyos:D ezt le is mentem:D
  • ForRedGlory
    Speedy megnőtt

• NessieGraf
    Ja és akik nálam most születtek, azok között van egy majdnem olyan, mint a képen a hátsó.
  • NessieGraf
    Mikor egy kölyök van nem kunszt. De ő születésekor is elég nagy volt, ahogy a képen láttam.
  • ppk
    28 napos, a tavalyi 4 is volt ekkora ennyi idősen . . . asszem :-DDD

de ő téneg icipicit dundibb :-)

• NessieGraf
    Jó nagy a korához képest, bár mikor született is kitett kettőt. :) Nagyon ari.
  • greg benz
    Jófej:)
  • ppk
    Kiccicám háttérképnek be is tettem :-)

És hogy mennyire viseli el a kuszi;

• NessieGraf
    Nekem három kutyám van a rengeteg macska mellett. Nagyon fontosnak tartom, hogy a hazavitt cicát azonnal mutasd be a kutyának úgy, hogy:

1. a cica a kezedben van.
    2. a kutyának megmondod: a cica az enyém.
    3. a kutyát megsimogatod és azt mondod: vigyázz a cicára!

Fontos az is, milyen fajtájú a kutya, mert vannak olyanok, akik nehezebben fogadják el a macskát.

Ha hazaviszel cicát, kb. egy hónapig jó, ha ő is el van zárva valahol. Kb. ugyanennyi idő kell arra, hogy ne legyen felügyelet nélkül a kutya közelében, felügyelettel, azaz kézben viszont minden nap oda kell vinni a kutyához, akit megsimogatsz, megdicsérsz: "Milyen okos kutya vigyáz a cicámra!"

Nagyon fontos az is, hogy ez alatt az időszak alatt a kutyával is többet kell foglalkozni, mert féltékenység is van a világon.
  • Cat 02 #4578
    Mi cicánk ott van. Télen van beengedve a garázsba, hogy ne fagyjon meg szegény.
  • Desiderata #4577
    macskát lehet házon kívül tartani? mert szeretnék macskát, de csak kintre, ja és van egy kutyám is, de elzárva
  • NessieGraf
    Ahogy elnézem, nemcsak szép, de nálad érdemes macskának lenni. :)

Más: Tegnap kaptam ajándékba 5 kiscicát, azaz ma már egy egész naposak. Van egy háromszínű lány, egy fehér lány, két fehér, szürke sapkás fiú és egy fekete-fehér fiú.

10-12 hetes korukban lesznek elvihetők. Én Gyöngyös mellett lakom, akár oda, akár Pestre felviszem a kölyköt ha kell, de csak biztos gazda kedvéért.
  • chhaya #4575