5735
  • ForRedGlory
    Látom, beleszerettél :)

Itt egy HD videó róla, csak jutub még nem dolgozta fel rendesen, így még csak 480p-s felbontás van róla. amúgy azért van minden annyira szét, mert nagytakarítás kellős közepén voltam.
  • greg benz
    Áááááá,kikészít ez a macsek
  • ForRedGlory
    Mint ha Speedyt látnám. Ő is hanyatt fekve teszi a szépet, bár mostanában szenved szegény a melegtől, pedig nincs is hosszú szőre.

Friss kép Speedyről, katt rá:

• Mimóza
    Cicám
  • Mimóza
  • Mimóza
  • greg benz
  • foxpal

• Bala10
  • NessieGraf
    Megértem. :) Ezért szeretek inkább olyan neveket adni, ami nem embernév. Azoknak mindegy, fiú-e, vagy lány.
  • micibi
    hehe :D Igazság szerint Ő jövevény cicus.. 3 hónap körüli volt,mikor hozzánk keveredett :) Anyukám mikor ránézett egyből az volt az első szava, hogy "Ferikeee :))) " olyan Ferikés volt..:D aztán ráragadt.. Csak kicsit furcsa volt Ferikének szólítani,miközben szoptatta a kiscicáit :D
  • NessieGraf
    Mintha én kereszteltem volna :D

Nálam volt: Pityesz (macska, lány), Matyi (kutya, szintén lány), hogy csak a durvábbakat említsem. Mindkettő él, csak gazdához kerültek még kölyökként.
  • micibi
    Drága cicusunk, Ferike, aki csak úgy mellesleg kislány... :D

• Hamlet

Cicmók (admincica), de sajnos már nincs köztünk. Valószínűleg valamit megevett a szokásos kalandozásai során, mert mérgezéses tünetei voltak :(
  • Czdano
    Első =D utolsó képen háttérben hogy alszik már a másik :D
  • zvaragabor
    #4637, #4638, köszi. :)
    Valóban, olyankor látszik rajta az elégedettség, hogy most minden jó. :)
    Mindkettő lány, el vannak köttetve. A sötétcirmos Tigris, a világos Narancs. Az anyjuk sziámi cicus, az apjuk valami kóbormacs volt.
  • NessieGraf
    A cirmos macskád hihetetlen szépen tud mosolyogni! És ahogy alvás közben látszik rajta a világ tökéletessége... :)
  • greg benz
    Aranyosak:)
  • zvaragabor

• NessieGraf
    Dehogynem aranyosak. :) Egyébként öröm rájuk nézni.
  • Angyisz

Brutus alszik a mamával :D nagyon tetszik ez a kép tegnap fotóztam, hárman vannak testvérek mind fiú.
  • zvaragabor
    Na de a fiatalkori képeiket sem hiába tettem föl, hát nem aranyosak? :D
  • zvaragabor
    Van itthon féregírtó, akkor beadjuk neki, veszteni nem vesztünk semmit, max akkor tényleg férges volt. Köszi.
  • NessieGraf
    Tuti hogy az. És nem minden élősködő látható méretű, sőt van olyan is, ami olyan nagy és úgy kapaszkodik, hogy féreghajtás nélkül ki se jön. 30 éve van kutyám, gyerekkorom óta macskám. Most 3 kutya, 9 felnőtt macska és 4 kölyök.

Ha féreghajtót kap, azt kb. 2 hónapon át hetente kell megkapnia ahhoz, hogy ne maradhasson kikelésre képes pete, ivarérett féreg.
  • greg benz
  • greg benz
    Én nem hinném,hogy ennek köze lenne bármiféle betegséghez.. Ez annyi,hogy beáll így a szőre. Mondom a miénknek is szokott ilyen lenni,és a régi macskánknak is volt. Általában akkor lesz ilyen,ha egy ideig nem volt megsimogatva,stb:)
  • zvaragabor
    Bélférges? Pedig nem veszem észre, hogy férges lenne. Amikor férges, szoktam is látni a hátsó fertályán.
  • NessieGraf
    Féreghajtás. Mihamarabb.
  • byzhouse
    elaludta a bundáját :D
  • greg benz
    Hát asszem 2 vagy 3 éves..most hirtelen nem is tudom:DDDD
  • foxpal
    Mennyire fiatal?
    Attól is függ mi számít fiatalnak:D
  • greg benz
    Ezt én bárányszőrnek szoktam nevezni:D Amúgy a mi macskánk még fiatal,mégis szokott ilyen lenni rajta néha
  • zvaragabor
    Utolsó kép lemaradt.
  • zvaragabor
    Gyerkőcök:

Már 10 éves. A szőr "sorokban elállása" az öregedés jele?
  • Frayer
    De cuki cica. Nekem egy fehér barna foltos van.
    De már egy éves.
  • NessieGraf
    Az enyémek is nyugodtak, bár fajtára Atkári Rettenet típusúak. De fényképezőgép, vagy videókészülék hatására azonnal meg akarják nézni, mi az, ehető, vagy játszani lehet vele. :)
  • ForRedGlory
    A brit rövid szőrű cicáknak ez az ismérve, hogy pokolira nem stresszesek :) (csak ha legyet lát...., de akkor szaggatottan nyávog :)
    Meglehetősen nyugodt cica, elég sok mindent lehet vele csinálni, jóóó mondjuk tekergetni nem lehet, de nem is arra való D:

Czdano: thx :)
  • Czdano
    Aranyos :)
  • NessieGraf
    A szemét tuti nem figyelted: "Nagyon fárasztó a sztárok élete. Már nyugodtan pihenni se lehet!"

Gyönyörű cica, de az enyémeket csak futva tudnád videózni szerintem. :)
  • ForRedGlory
    Hogy mi? :)