5735
-
#4694 télen
légy vadász (ma)
légy vadász (ma)2 -
#4693 Jah, válaszoltál is. -
#4692 A legalsón? Hát a macsekot. :) Tessék megkeresni. ;) -
#4691 Ja lool ott fekszik a csomagtartón:D:D:D:D -
#4690 Hogy ülnek a seprűn:DDD
Legalsó képen mit kell nézni? -
-
#4688 Akkor ezt megbeszéltük -
#4687 Hát nem is most lesznek kismacskák :D -
#4686 Azt vágtam,hogy Skócia és Britannia nincs messze egymástól,az még oké is..csak akkor is olyan fura:D
Köszi de nem mostanában lesz az,hogy nekem lesz saját macskám:)A mostani család macskája mellé meg nem kell másik:DDD -
#4685 Azért mert igazából először kínába tűnt fel utána meg skóciába de utána ott kezdték el tenyészteni szóval skót lógófülű :D
Ha látod az összefüggést:D
Skócia és Britannia nincs is messze egymástól mint a 2 faj:D
Ha majd lesz olyan macska akkor szólok majd ha kell:D -
#4684 Akkor meg minek van totál eltérő nevük,mintha 2 különböző fajta lenne?Meg Britt és Skót:DD
Lehetne simán lógófülű brit:D -
#4683 A lógófülű és a brit macska kb annyiban különbözik hogy a skótnak lóg a füle a brinek meg áll a füle:D -
#4682 lol:D
De ezek szerint a lógófülű meg a brit valamilyen kapcsolatban vannak egymással? -
#4681 Hát én aztmondom ha születnek kiscicák nagyobb arra az esély, hogy szürke brit macska születik mint colour point vagy skót lógó fülű bár erre talán 50-50% de egyenlőre még nemvolt alom mert a kandúr csak most 1 éves és eddig több kevesebb sikerrel sikerült meglovagolni a szukát:D általába amikor rámászott akkor a szuka hanyatt vágta magát:D -
#4680 Na,ilyentet:P
-
#4679 Jah igen,a fülét utólag néztem is,hogy lóg
Nekem szürke brit kell,azt meg asszem nem nehéz szerezni:) De nagyon hasonlít ezek szerint a skót lógófülűre -
#4678 Nem a szürke az igazából lila ha fényben van amúgy meg Skót lógófülű de nekem törzskönyvel van meg tenyésztés céljára vettem mind 2-t ezért 130e/db a másik a brit de ilyen színűt nemhiszem hogy találsz itthon csak egy helyen találtunk mi is:D -
#4677 Váá az a szürke az nagyon aranyos! Brit ugye? Kedvencem,ha lesz saját macskám tuti olyan lesz:) -
#4676 Ez jut róluk eszembe:D
-
lili1
lili2
lili3
lili4
lili5
lili6
csuki1
csuki2
csuki3
Nesztek itt a két macskám :D
Egy skót lógófülű szuka és Colourpoint brit rövidszőrű kandúr :D -
#4674 Mimi (fekete) és Bigyó (fehér) -
#4673 Lol tényleg,jó tudni:D csak 20kb-ba mi fér bele?kb ez a fákoff kéz.. -
#4672 próba -
#4671 :DSASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD -
#4670 Hehe, látszik hogy brit rövid szőrű, le sem tagadhatná :) -
#4669 Nagyon édes és foxpal cicája is. -
#4668 Amúgy ide sg-re is fel tudjátok tenni a képeket és az URL beszúrása menüvel feltölteni ide. Én így csináltam. -
#4667 Vagy ha már belejött a pofa vágásba Speedy :D
-
#4666 Speedy véleménye a dologról, csak mosolyogni tud :D
-
#4665 ÁÁáá,az első kép mindent visz:D Jöhet még róla kép!
Egyébként ide töltsd,és az [img]-s kódot másold be..sajnos van egy rakás oldal ahonnan valamiért nem lehet sg-re képet beszúrni -
#4664 Gondoltuk rá,hogy így nyárra levágatjuk géppel a szőrét (régen a perzsánknak rendszeresen le volt ilyenkor),de annyira hisztérika és vad mikor hasonló atrocitások érik,hogy nem merjük elvinni kozmetikushoz mert szétszedné:D Mikor a körmét vágjuk le vagy a szőrét keféljük az is egy program..volt,hogy anyumnak a kezén egy kb 10 centi hosszú,mély sebet karmolt a karjára.. -
#4663 Chuck Norris
Chuck Norris 2
mind1 akkor így -
#4662 Miért nem jön be a képem ?:S -
-
#4660 nagyon szép macskád van :) postán utánvétesen küldheted :$ -
#4659 :)
Hát lehet hogy tesztelte a tűrőképességét a cicád. Akkora szőrrel... nem lehet egyszerű ilyen dög melegben. -
#4658 A miénk hasonló pózban van elterülve egész nap..illetve mióta ez a meleg van:) Szinte csak vízszintes helyzetben látom őt:D
De annyi esze nincs,hogy a hideg kőre feküdjön:D Lásd a korábban linkelt kép,ott csak a gép meg a monitor melegíti:D Utána meg ráfeküdt fateromra:D -
#4657 Szegényen annyira látszik, hogy elege van a melegből... A macsekoknak sem egyszerű ezt elviselni. Látszik a szemén, hogy ész van :)
-
#4656 Haha, jobban vigyázok rá, mint a szemem fényére :)
Amúgy mint most utána néztem a beállításoknak, nem is HD-ban vettem fel, azért ilyen rossz minőségű. Holnap mutatok egy igazi HD-t róla, mert már nem lenne jó természetes fény híján. :) -
#4655 Ezt a macsekot vagy eladod vagy ellopom,de nekem KELL