5735
-
Rehom #4734 megharaplak xD
-
Rehom #4733 csííííííííz
-
#4732 Láttam azt a részt:) Csak délután -
#4731 Még ma hajnalban volt 101 kiscica és nagyon édi cicák voltak:D
Volt egy cica amelyiknek a szőre mindenütt göndör még a bajsza is -
#4730 Ja amúgy szerdán szokott lenni legalábbis én akkor láttam:P
Azért kiváncsi lettem volna milyen mondjuk ugyanazt mondták volna a skótról mint a britről csak lóg a füle:D
Megláttam hogy évekkel fiatalíthat meg a macska:D 5-10 évvel oldja a stresszt:D -
#4729 Ki tudja lehet lesz majd ismétlés..illetve szokott is lenni! Kétszer adják le egy nap,délután,meg éjjel. De már mindegy ezek szerint,mert asszem az amiről beszélünk múlt héten volt vmikor -
#4728 Jaja láttam azt a részt igaz csak 1 részt láttam de csak azt az elejét meg lekéstem pedig kiváncsi voltam mit mondanak a skót lógófülűről :(((( -
#4727 Animal planeten van 101 kiscica című műsor-sorozat,nem tudom szoktad-e nézni..volt benne egy csaj,macskakozmetikus ,a macska kikefélt szőréből táskát meg hasonlókat csinált,egész iparágat fejlesztett ki:D Sorra érkeznek a macskatulajoktól a megrendelések,hogy csináljon a macskájuk szőréből táskát:) -
#4726 Akkor nálad meg van oldva,hogy ne legyen rés a rendszerben:DDD -
#4725 Ugyanez de nálam még rosszabb mert az egyik macskának világos a szőre a másiknak meg sötét...
A szukának a szőre a sötét ruhán látszik...
A világoson meg a kandúré... -
#4724 Nekem nem kell mesélned,a háznak nincs olyan tárgya vagy négyzetcentimétere ahol/amin nincs szőr..és ez a kis geci nem hagyja magát kefélni,úgyhogy még rosszabb a helyzet:) A sötét színű ruhákat kimossa anyám,kiteregeti,kivasalja,beteszi a szekrénybe,és mikor kivesszük mit látunk? Egy merő szőr -,- -
#4723 Hát nálam ez a két macska kész katasztrófa:S
Nembírom megfékezni hogy kevesebb szőrt hullajtsanak:D
Mindennap legalább 3x kikefélem de még mindig hullajtják... -
#4722 Elképzelhető,tele is van vele a lakás -
#4721 Annak fele a bunda. :) -
#4720 Igen,ki van herélve:) A miénk asszem 7-8 körül jár -
#4719 Ez egy szép nagy dög :D
#4715 Ez kasztráltatva van, hogy ekkora vagy csök tömitek?:D
Amúgy az én macskám majdnem 6kg:D -
#4718 Ez nem dög! Ez egy igazi, élő, gyönyörű cicus! De tényleg mekkora... -
#4717 Naugye:D -
Rehom #4716 mekkora dög :D -
#4715 Igen,hatalmasak:)
Ő is nagy egyébként,de még fiatal.. 2 éves most nemtom pontosan 2 és 3 között:D
Ezen a képen talán látszik mekkora is valójában
-
Rehom #4714 óóó :) és még milyen nagyok is ahogy nézek róluk képeket :D bár a tied nem olyan nagy vagy csak a kép becsapós :D -
#4713 Maine Coon:) -
Rehom #4712 ez milyen fajta macska amúgy? olyan kis tigrises :D -
#4711 Pózol ám:DD -
Rehom #4710 de cuki:) ő is pózol :D -
#4709 -
Rehom #4708 jah :D -
#4707 Kis mocsok pózol a kamerának:D -
Rehom #4706 ezen kicsit vicces
-
Rehom #4705 -
Rehom #4704 -
Rehom #4703 -
#4702 -
COOLancs #4701 :P -
Rehom #4700 -
Cat 02 #4699 Nekünk madarat és vakondot szokott :)
De egyszer a szájában volt egy madár, felhozta a lábtörlőre, szájában tartotta, bement a pad alá, majd egyszer csak elrepült a madár. -
#4698 Szerintem a macskáknál nincs szórakoztatóbb állat a földön:)) -
#4697 Amúgy nincs nagy hangja a kandúrnak de este ha sikerül elmennie a bogárnak akkor elkezd ordibálni nyávog de jó hangosan, amúgy meg a legyet is levegőből kapja el a két kis mancsával és így néha szétnyitja hogy benne van:D -
#4696 A miénk is szokott pókra vadászni. Megeszi, majd kihánnya. :D -
#4695 Légy vadász:D A miénk is szokott mindenféle bogarakra vadászni,de meg is eszi őket:D