5735
  • chhaya #4774
    Kisoroszlán, de gyönyörű. *-*
  • greg benz
    Hát lehet a többieknek már a könyökén jön ki,de tessék:D

• Rehom
    én maine coon-ról szeretnék még képeket látni Greng benz, ha nem gond ! :D
  • NessieGraf
    Köszi. Élmény volt látni őket.
  • Magiszter
    Akkor csak a kedvedért még néhány :D

Alvás közben:

Ez meg csak úgy:

• Rehom
    ez most készült 5 perc, épp kint volt az udvaron mondom behívom, szólítottam a nevén és hopp be is ugrót :) én kis kék szemű drágaságom :P :)
  • Molnibalage
    Kőkemény gyilkos tekintet. :)
  • chhaya #4767
    Nagyon aranyosaaak. ^^
  • NessieGraf
    Kár, mert nagyon jók a képek. A kutyával meg egyenesen haláli. Nálam a vizsla kapott régen cicát. A mostani kutyáimat már ő idomította kedvére.
  • Magiszter
    Nah még néhány kép:

Kicsiben:

Tévénézés közben:

A macskám és a kutyája :D (régi kép)

Na jó leálltam :)
  • NessieGraf
    Akkor maradjunk az Édes Kis Győri Virágomnál. :)
  • Magiszter
    Macskusz!
  • zvaragabor
    Illetve győri édesnek felváltva. :)
  • NessieGraf
    És a cicát azóta Virágomnak hívják :)
  • greg benz
    Köszi,hát a méretei lehet meg is vannak hozzá:D
    Szép a te cicád is,az a dobozos kép aranyos:)Amúgy tényleg nevetséges milyen hülye helyeket tudnak találni:D
  • greg benz
    Na ezt majd elolvasom,csak rá kell vegyem magam,nem szeretek gépen olvasni:)
  • zvaragabor
    Nincs kép. ;( Akkor így:
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=vl59w0jm7a3xu5gz30st.jpg
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=h5og7r2lwwh8x2ozvndy.jpg
  • zvaragabor
    A miénk is mindig megtalálja azt a helyet, ami nem arra való. :)

Greg, amúgy nagyon szép a cicád, kicsit hímoroszlán beütése van azzal a sörénnyel. :)
  • NessieGraf
    Ami zörög, ami mozog, amibe bele lehet bújni, meg amire fel lehet mászni. Kb. Szatyrot le nem merek tenni előttük. :)

Régebben meglátogattam egy ismerősöm. Megbeszélt időpont volt. Azzal fogadott, hogy most azonnal mennie kell. Kiderült, volt nála két kölyökmacska vendégségben, akik a fia hátizsákját nézték ki alvóhelynek. A suliban nem annyira örültek, mikor a srác nyitotta a hátizsákot és előjöttek a cicák. Úgyhogy telefon haza. Még jó, hogy az anyja pont szabin volt.
  • chhaya #4755
    Rendes könyvet is tervezel kiadni róla? Ha igen, akkor mindenképpen szólj, nagyon szeretem olvasni a történeteidet. :)
  • chhaya #4754
    A mienk az alufóliáért van oda. :)) Amikor valami kaját csomagolok el, a macska rögtön jelentkezik, leül és várja, hogy gyúrjak neki egy gombócot. :D Meg a kupakokat szokta még lopni és pofozgatni. :)
    És tényleg a dobozokra vannak rákattanva, meg a szatyrokra... az is zörög. :D
  • NessieGraf
    Ennyi fent van blogban, de nem jutottam tovább a feltöltögetéssel.
  • greg benz
    Hát ez komoly:)Hány oldalt sikerült összehoznod róluk? Befejezhetnéd,mert érdekelne:D
    A mi pötyi urunk még csak pár éve van velünk,de már szerintem egy egész könyvsorozat szólhatna a viselt dolgairól:) Csak hát ember legyen a talpán aki papírra veti...:)
  • NessieGraf
    Már megtettem egyszer. Kutyákról, macskákról, gazdikról és gazdákról. De több mint a fele egy olyan gépen van, amiről igen sokmindent kéne lementenem. Úgyhogy addig ül vár. Főleg azért, mert az utolsó fejezetet át kell írni. Az halálról, szeretetről, törődésről, barátságról szól. Nem sikerült még rávenni magam. A vizslám halála, a többi kutya és a macskák viselkedése a téma. Hihetetlen volt. Hetekig felváltva őrizték míg aludtam. Felébresztettek ha bármi történt. Volt köztük két, akkor három hónapos macska is. Ez önmagában egy könyvnyi történés.
  • greg benz
    Hát ritka nagy szemetek (már jó értelemben) a macskák,az tény:D És rafináltak..szerintem könyvet lehetne írni róluk:)
  • NessieGraf
    Láttam ma egy képregényt (pár képből) macskáról. Ajándékozás. A macska:

Szalag! Zörgős papír! Doboz amibe elbújhatok! Ti vagytok a legjobb fejek!

Kész vagyok tőlük. Kis fehér macska aki gazdát keres megszületett, az egyik kutyám két hónapig nem mozdult mellőle. Eleinte csak leste, később ahova a cica ment, oda ment ő is.

Kis mocsok meg első perctől kezdve szivatta, ahogy tudta. Elbújt olyan helyre, ahova a kutya nem fért be, onnan pofozta kifelé, meg ilyenek.
  • greg benz
    Hát ez kész:D
    Meg amin még beszartam.. Vehetsz neki bármilyen drága csecsebecse játékot,a legeslegjobban tudod mire "izgul"?:D A szemétre!:D Komolyan:)
    Néha előkerít olyan dolgokat,hogy kész..
    A kedvence az a drót.Ilyen kötöző,tudod fém drót bevonva zöld műanyaggal.
    Bárhová képes utánamenni,múltkor direkt kipróbáltam,bárhova el lehet vele csalogatni:D
  • NessieGraf
    Az enyémek kutyákkal együtt vannak. Nem fújnak, morognak. Nem karmolnak, harapnak. De olyan kaját elővenni, amit szeretnek csak jéghokis felszerelésben szabad, vagy a spájzban, zárt ajtó mögött. (Külön vittem be asztalt, ott készülnek pl. a szendvicsek.)

És igen. Félig kutya, félig ember - szóval egészen macska mind.
  • greg benz
    Ne is mondd,ez a kis szőrgombóc néha úgy érzem félig ember,meg félig kutya:) Olyan dolgai vannak,hogy nem igaz:D
    Például imád harapni!:D De komolyan:D Kicsit kötöszködünk vele,és két perc múlva már a fél kezem a szájában van:D Régebben eléggé be tudott vadulni,a hátsó lábával megrúgdosta a kezünket vagy mi (nem tudom pontosan erre mi a kifejezés,úgy jár olyankor a hátsó lába mintha futna..)és mivel karom is van ott,eléggé fájdalmas volt,de erről sikerült leszoktatni:D Most már normális körülmények között játszik.
    Meg pl. ha faterom kajál,rendszeresen odaül mellé (ilyen sarokpadunk van az étkezőben) és végig asszisztálja az étkezését:D
  • NessieGraf
    Azt te tudod. De az arckifejezése olyan, mintha kényszer lenne. Ez pont olyan, mint a boxer, aki megütötte a lábát és mindenkivel sajnáltatta magát utána. Kb. fél évig. :D Persze már rég kutya baja se volt, de az olyan jó, hogy mindenki vele foglalkozik.

A macskák is képesek mindenfélét kitalálni, hogy foglalkozz velük, miközben simán megjátsszák, hogy ívben tojnak a fejedre. Próbáld ki. Csinál valamit a macska, megdicséred. Ő látszólag oda se bagózik. De meg fogja csinálni megint. És néhány alkalom után már rögzül.

Közben persze még olyan mértékben képesek duzzogni, amennyire egyéniségek egyébként. De ez csak látszat. Közben majd szétveti a büszkeség, hogy sikerült neki megint a középpontba kerülni.
  • greg benz
    Á,nehogy azt gondold:D Magától ült bele,és úgy csinált mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne,hogy ő ott ül:D
  • NessieGraf
    Ez a fej :D :D :D

"Most nézd meg! Képesek voltak száműzni ebbe a vacak lavórba! Tiszta gáz... Asszem megsértődök."
  • greg benz
  • NessieGraf

Kandúr, gazdát keres. Lakik Atkár. Budapest és Gyöngyös környékéről érdemes érdeklődni.
  • Freeda Krueger
    Így van.aztán sajnáltatja magát hogy melege van.:)
  • greg benz
    De látom ő is a lehető legmelegebb helyre megy aludni:D
  • Freeda Krueger

A mi cicánk szégyenlősebb
  • Rehom
    :P
  • greg benz
    De szép ásítás,még a tegnapi ebédjét is látom::DD:D:
  • Czdano
    Ez rohadt jó kép =D