Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ha midnen igaz holnap megyek le a macskuszhoz a telekre.. lehet csinálok még rola képeket..
fáj a szívem néha hogymár nincs itt velem állandoan😞(((
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
NAGYAPIII!!!!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
mindenki tépje le!!!
www.tar.hu/nwocsocso/cicccaaa.jpg
500k.. copy, paste to flashget meg a többi...nekem nadon tetszik. a telkünkön készült a kép.. nadon nadon aranyos ez a titttaaaaaaa

\"Life is around you and in you.\"
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
tök ari volt..dorombolt mint atom.. a feje majdnem leesett ugy hátra dobta😊))))))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"Life is around you and in you.\"
ecce mikor hazajöttem sétált a konyhából a nappaliba és mi volt a szájában ? egy cigaretta
no meg egyszer be esett a meszes hordóba vmi szomszédnál 😊
meg végig mászott a billenytûzeten és akkor vmi ilyesmit írt be hogy xafgvuhz vnoéõüó
lehet ez vmi kódolt üzenet hogy majd megtámadnak a macsakák minket hogy elvegyék a fegyvereinket aztán leszámoljanak a kutyákkal és rabszolga sorsba döntsék õket
de azé jókat is csinált a cicám
pl.: szembe szomszédnak van két kis vakarcs eb-e
eggyik egy törpe tacskó
a másik meg egy felmosórongy
na szal ezzeket verte az én cicám széjje ,hogy azé ugyanmá , elkéne takarodni az ucca másik fertájára!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/