Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
az új csajomat ismertem fel

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

CSOCSO
egy macskát nincs szivem😞(((( max kettõ.. de az a baj hogy azért van macskaszag rendesn, naponta kell porszívozni, mert padlócsempe vannálink..stb stb stb
Lynx_TWL
királyságos

๏̯͡๏﴿

Kandurex
õ a tied?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Sztem egy macskát azért megtarthattatok volna...

CSOCSO
ehh😊)))))))kb ekkorán hozták az eminyéééééééét is!
dikki*yysw

Annyira tüneményes :-))))

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Lynx_TWL
lehet, hogy kém!

๏̯͡๏﴿

CSOCSO
mert levittük a 4 macsekot a telekre.. sok dolog volt amiért le kellett vinni..ott van még 4 teleki cica.. de ezek városiak.. megmoccani nem mertek két napig...
CSOCSO
mé fontos ez neked?😊 felismered anyádat?😊))))))
ne haragudj..szar poén volt..
egy ismerõsöm..
mikike
ki az a csaj ott oldalt?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Kandurex
miért nincs veled?

CSOCSO
ez most a hátterem😊
ha midnen igaz holnap megyek le a macskuszhoz a telekre.. lehet csinálok még rola képeket..
fáj a szívem néha hogymár nincs itt velem állandoan😞(((
RelakSfromhome
Enném meg a lábait 😄DD

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
HAHAHÁÁÁÁÁ!!!!!
NAGYAPIII!!!!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Pyx
E. örö, ez bodottá!
E matsk aranyjos!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

mé vagy pöfe????

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

harakiri
naon ari

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

CSOCSO
tsináltan nadon cool képet a titámrooooool!!!!!!😊)))))
mindenki tépje le!!!

www.tar.hu/nwocsocso/cicccaaa.jpg

500k.. copy, paste to flashget meg a többi...nekem nadon tetszik. a telkünkön készült a kép.. nadon nadon aranyos ez a titttaaaaaaa
CSOCSO
???
boafff,már tényleg kezdek kételkedni pár dologban

\"Life is around you and in you.\"

CSOCSO
LOL
csocso a macskafil

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

CSOCSO
eheh én meg az elbb ölbe vettem a picikét és még mindíg egy egész pocaka macsek..semmi vál csak a rohadt nagy pocak😊)) és azt simiztem..és baromi szép leopárd mintás hasa van.. és az a finom pihe puha pille szõrei😊mmmmmmmmmmmmmmmmm
tök ari volt..dorombolt mint atom.. a feje majdnem leesett ugy hátra dobta😊))))))
Punker
azt hittem a macskát rakod a scannerbe 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gladiator
fúúú, csináltam 2 olyan jó macskás képet. ha lesz scannerem, akkor felreakom ide. a macskák is cukik, de a kép maga is nagyon jó lett. mély színek, j ómegvilágítás. az egyik. s mádikon meg csak simán a kiscica, ahogy majd összeszarja magát, amikor odadugom az orrához a fényképezõt.

CSOCSO
sajnos nemtok tárhelyet ahová akár 10 megát rakhatok fel egybe
CSOCSO
nem látom a cimként...nemtom hogy az én raktárambol van-e
Punker
lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
lehetõleg ne darabolt vid-et rakj majd föl...

Pyx
ez nem a tiéd?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
ebbõl még nem csináltam szõrme bundát😊)))))))) öcsém .. szájjel röhögtem az agyam mikor betettem az altatott macskák képét.. ti meg vádoltatok azzal hogy gyilkolom õket.. könnyesre röhögtem magam.. erre betettem azt hogy a macska fexik a fejemen altatva.. nah ott már fájt a hasam a röhögéstõl
Punker
na azért!!! 😊)

CSOCSO
😊)))))))))kint jástzik a nagyokkal.. az elöbb éppen rátámadt egy zörgõ szatyorra.. nagyon élvezte a hülye...😊majd csinálok rola uj videot.. öcsémnek van lézere...csak az a baj hogy videohoz baromi nagy világosság kell .. és akkor nem látjátok a lézert😞
Punker
Ne is tagad Csocso kinyírtad szegény cicust és azért nincs több infó......

Punker
Na mivan a kis döggel Csocso?

[Walaki]D`Lair
pfejj....németjuhász...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kandurex
ez az idóta fej mozgás haláli a macseknál😊))

Kandurex
miggyá nézem.. 😊

Punker
na mi van kép, vid?

Gladiator
:-)))))))))))))))))) lololololololololololol ez király volt kandurex:-)))

CSOCSO
az én macskáim éppen fogocskáznak..tiszta idioták😊 rohadtul elemükben vannak
CSOCSO
nah mivanmáán
hen-tes
de ez én cicám aki má nem él (nyugodjék békébe)
ecce mikor hazajöttem sétált a konyhából a nappaliba és mi volt a szájában ? egy cigaretta
no meg egyszer be esett a meszes hordóba vmi szomszédnál 😊
meg végig mászott a billenytûzeten és akkor vmi ilyesmit írt be hogy xafgvuhz vnoéõüó
lehet ez vmi kódolt üzenet hogy majd megtámadnak a macsakák minket hogy elvegyék a fegyvereinket aztán leszámoljanak a kutyákkal és rabszolga sorsba döntsék õket
de azé jókat is csinált a cicám
pl.: szembe szomszédnak van két kis vakarcs eb-e
eggyik egy törpe tacskó
a másik meg egy felmosórongy
na szal ezzeket verte az én cicám széjje ,hogy azé ugyanmá , elkéne takarodni az ucca másik fertájára!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

[HUN]PAStheLoD
csocso szerintem DCn osszad meg 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

CSOCSO
nahmiva?
Kandurex
mijarákvan...újabban tucatszámra látom a fals login-t

Kandurex
meg ha el is lehetne érni akkor akár még boldog is lehetnék...tar suxx...

Dj N-Ice
hja CSOCSO voltam...

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))