5735
-
#1405 macska kolbászt vedd meg! -
#1404 köszi a bíztatást, reméljük igazatok lesz. :) -
#1403 Az én macskám simán képes eltűnni egy hétre tavaszai időszakban. Ne becsüld le a bagzás hatalmát :D -
#1402 Neeeeee...
Ne gondoljatok rögtön a legrosszabbra. Nekünk egyszer eltűnt a macska 4 napra aztán a várban találtuk meg... (Az egri várral szemben lakunk és oda mászott fel :)) -
#1401 Hétfő óta nem láttuk a sárga cicát. (banneren alul, jobbról a második kép) Valószínüleg történt vele valami, mert két napnál tovább eddig sohasem csavargott. Ráadásul anyámnak ma mondták a hentesüzletben, hogy tőlünk nem messze láttak egy sárgás-vöröses macskát elütve. -
#1400 Ugyan nem az én macsekom, hanem az Őrsöün fotóztam, de szerintem cuki :)
Utómunkák: Paint Shop Pro X-ben Egy kis méretmódosítás (70%), Smart Photo Fix, majd egy One Step Noise Removal
Cím: Unalom
Ha a alomról felűlről is készítettem volna képet, látni lehetne egy macskuszt, aminek a fején kívül minden más alkatrésze egy másik macska alatt van :D
A kép elkészülte után a szomszéd karámban egy kis agárszerű izé elkezdett ugatni, mire a fél macskaalom kijött, hogy mi a fene van -
#1399 jajjjj de aranyos...:D Imadom az ilyen macskakat, mint ez. Olyan ediiii -
-
Aspyrin #1397 Ha gondolod feltolok pár megányi fotót Majd ha lesz valamilyen különlegesebb képem publikálom :) -
#1396 No, megnyekkentek a cicuk, vagy nincs róluk új kép? -
#1395 Kösz! -
#1394 macska.lap.hu
Itt mindent megtalálsz.Könyvet meg szerintem minden nagyobb kisállatkereskedésben tudsz vásárolni. -
Aspyrin #1393 Nekem egy viszonlyag régi könyvem van:
Macskák, Helga Fritzsche (hasznos tudnivalók vásárlásról, gondozásról, táplálásról, betegségekről).
-
#1392 itteazatopic :)) -
#1391 Sziasztok!
Gondolkozunk azon, hogy macskát tartanánk. De még sose volt semmilyen háziállatunk. Kéne egy könyv, ami arról szól, hogy hogy kell egy macskát tartani, mik a szokásai, milyen oltások kellennek, mikor kell ivartalanítani stb. Tud valaki ilyen könyvet, vagy honlapot? A HONLAP még jobb lenne!
Köszi! éN -
#1390 bemászott -
#1389 bemászott -
#1388 -
#1387 Hi!
A Témaindító feletti képekből a negyedik az én macskám képe. Nem raktam fel sose. Hogy került ide? MagátóL? -
#1386 -
#1385 Nagyon édes :)) -
#1384 Van egy új cicám! Olyan nagyon aranyos hogy az hihetetlen. Élőben azért jobb mint a képeken....
-
#1383 A nagyobb macsekunk kedvenc kosztja a paprikás chio chips de bármilyet megeszik... Meg mondhatnám BÁRMIT :))
De a chips a kedvence... Néha csak egy árnyékot látok a falon amint az asztalról odavetül, mert ott a chips :)) Játék közben néha már csak a csörgésre leszek figyelmes :DD
Mondjuk nemhiába 9 kilós a macsek... :DD -
#1382 Hát te képzelődsz...nyugi, az FBI-nem kémkedik utánnad nap, mint nap...
[alapvető intelligencia, hogy nem nézek le senkit] -
homokhat #1381 de a lenézesed azért ott volt a dologban ! -
#1380 Hát most rács*sztél, mert nem kötekedésből mondtam, hanem, mert tippeltem fiú vagy. Egyáltalán nem érdekel, hogy srác, férfi vagy kisfiú vagy. -
homokhat #1379 szerinted "srác" ezt vegyem kicsinyitő képzőnek S-né ? -
#1378 Ehh...látom törölve lett az 1375-ös...gondolom kérdezni sem kell, hogy mit rakott be a srác... -
homokhat #1377 macskabarát !!! -
#1376 és ez neked macska? -
KTC #1374 hát pedig a miénk ott alszik sokszor, ami nem is lenne baj, csak olyan dögnehéz:DDD -
KTC #1373 már amelyik!:)
az enyém született whiskas-os:) abból is csak a száraz megy neki inkább:)
olyan hogy husi (sütve, főzve rántva) mikor adtunk neki, úgy nézett ránk mint aki azt gondolja magában, hogy "úgy nézek én ki mint aki majd megeszi?!"
áhh, a férjem táskájából szedett már ki felvágottat, de csak kicsomagolta annyira kellett neki, a házi kosztból csak a párolt zöldség megy de csak módjával, pár szem és elég 1 hétre...:)
-
Nyiri #1372 Hm... Szeretem a haziallatokat, de hogy egy bundas negylabu az agyamba fekudjon. Nah azt nem. -
#1371 Nos, a macskák a házikosztot jobban szeretik, mint a viszkaszt :) -
#1370 Nagyon ari cicak:) az enyemrol sajnos nincs kep a gepemen de majd rakok fel. -
#1369 Nézzétek a Juszt műsorát az m1-en!
Vajon a macskák tényleg Whiskas-t vennének? -
#1368 jajjj de edes kis fekete cicus...:D -
Aspyrin #1367 csak így tud :)) -
#1366 -
KTC #1365 csak nem Ő is tud ilyen édesdeden aludni?!:)))