5735
-
#1324 -
#1323 koszonom Jessica neveben is... -
pasquale #1322 aranyo szépen gondozott -
#1321 hat azt gondolom... -
#1320 belőlünk csak a végén szakadt ki a röhögés -
#1319 hat ez cuki tortenet... mar az elso mondatnal rohogtem... -
#1318 Komolyan mondom, kezdem azt hinni, hogy a macskák sokkal értelmesebbek az embereknél Cicus áll a szőnyeg közepén, és engem néz, nagy kerek szemekkel. Mondom neki: mi van, Cicus? Erre kacsint egyet, és néz tovább. Én is nézem. Vagy 5 percig nézzük egymást, meg se moccan, semmit se csinál, csak néz. Szólok tesomnak, hogy nézd már ezt a macskát, milyen értelmesen néz. Együtt néztük tovább. Cicus először engem nézett, majd tesomat, majd megint engem, rezzenéstelenül.... majd nyávogott egyet, és elegánsan távozott. És komolyan, az volt a tekintetében, hogy: "Hát ezek hülyék. Mit bámultok, barmok?!... Áh, én ezt nem birom tovább, ezek télleg idióták." -
#1317 tenyleg... -
#1316 Középső> Én vagyok a főnök! :))) Nagyon édes! -
#1315 itt kivetelesen ebren van... de mar eppen az lavashoz keszulodik... -
#1314 ja hat igen. O ejjel-nappal alszik, azert olyan mintha unna a banant.. -
Aspyrin #1313 szép macs :-) kissé álmosnak tűnik a csajszi -
#1312 Az en cicam...
Hmmmm....De erdekes ez a kis kutyu...
Jo kiralynonek lenni...
Ezek meg mirol beszelnek...?
-
#1311 mutyur cica... veszi az adast a kis fulein... -
#1310 Jajj de huska cica :))) -
NST Agica #1309
Nem szoszerint hiuz.:) Normal hazimacska, csak a fajtajara jellemzo (maine coon), hogy 12 kg-os lesz, es a fulein is kis szorpamacsok vannak:). Ezen a kepen meg csak ket honapos, de lesznek meg kepek, mert mar sokkal nagyobb a lelkem. -
#1308 jofej macs!!! -
#1307 2 videó! Harci-őrült macska rulez! -
#1306 video
video2 -
#1305 itt van pár kép....
-
#1304 Hol a kép a hiúzról? -
#1303 nem csak soványnak tűnik de ne szájalj! -
Cicero #1302 Miért lenne alultáplált? Mert nem folyik el a hájtól? -.- Mellesleg nézz az anyjára O_o -
#1301 igen,igen!! kepeket kovetelunk -
#1300 jajj de szeeep... nekem is ilyen kellett anno, de aztan olyan kis cukit kattam amilyen most van. en imadom a szurke feher kevereket. -
#1299 Hiúz!!??Képet légyszi!Valahol olvastam hogy az istenért sem lehet őket házikedvencé szoktatni.Ha felnőnek megvadulnak mint állat!(állítólag) -
KTC #1298 aranyos nagyon, és persze hogy izgága, hisz kismacs még ha jóltom azok meg még kis eleven ördögök hacsak nem betegek:) -
#1297 nahát tök aranyos! csak kicsit alultápláltnak tűnik nekem innen! -
Cicero #1296
Kicsit zajos a kép, elég izgága a macska, és nem lehet fényképezni -.- -
KTC #1295 na a hiúzról jut eszembe, hogy nekünk volt őzikénk, bár az nem macska, de mint érdekesség és mint házikedvenc...:) -
KTC #1294 na az enyém is tud aludni, de néha úgy ahogy még macskákat nem láttam, majd én is teszek be róla képeket és lehet mustrálni:) -
NST Agica #1293 jah es most 3 honapos (de majdnem sikerult elsore jol hozzaszolnom...)
-
NST Agica #1292 num lock rula. szal most 1.3 kg, es 12 kg lesz:D -
NST Agica #1291 Az enyem Kg, de meg csak honapos. Ha teljesen kifejlodik kg-os lesz:) egy hiuz:)
-
#1290 az en macskam 2-3 kilo, de alig eszik... Inkabb alszik annyit amennyit lehet egy nap... majd csinalok rola kepeket es akkor meglatjatok, hogy tud eludni az alnok fajzat... -
#1289 alkalmi süket :) -
Cicero #1288 Az én macskám is hallgat a nevére :D (ha van kedve meghallani -.-) -
KTC #1287 jó nektek:)
volt már pár macskánk, de egyikre sem kellett ügyelni, csak erre:)
mondjuk az ivartalanított macskáknak bérházban könnyen ez a sorsuk, főleg ha egyedül vannak -
#1286 :D -
#1285 LOÁL
Most latom, h benne van a macskam a bannerban:D
Hires lett:D Tudtam én! :D