Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt épp karácsonyi díszben vagy inkább csomagolásban😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amugy nem nagy a termete, mert amig nem volt ivartalanitva, a kornyek osszes kanmacskaja elverte:/
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Itt epp a levelkupacban aludt...imadom az almos pofijat😊
hány kiló? mer elég súlyos egyéniségnek láccik (bár lehet nem is)😄
neféjj hamar visszaalszik...😄DDDDDD
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Épp a délutáni sziesztájából ébresztettem fel szegényt😊
defektes?! ez tök jó!😄DDD
hát az anyósomé az kijárt valamikor, de az enyém nem, az szobacica, de mind2 közönséges házimacs, bár az anyósom cilájának van kis perzsa beütése😊
anyósomék szürke macskája is ilyesmi idõs, de annak még azér akad jobban foga, sõt az én másik macsekom ami szüleimnél maradt, az is ilyen korú, de annak is van foga jócskán (tapasztalatból tudom😄)
ja és itt is aranyosak!😄
Csucsu - 14 éves, már nincs túl sok foga, tán 2 - 3db:
Ördögbõr-õ fijatal, új macska tán 3 éves:

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
fiu bengali macsek tigris😊
a masiknak szebbnek kene lenni de nagyon fako😞 pedig annak leopard mintasnak kene lennie..
pedig az csak 1 közönséges kóborcica volt.
bár lehet, hogy voltak nemes felmenõi (kóbor állatoknál sosem tudni)😊)
volt 1 fénykép róla, ha megtalálom berakom, oszt lehet hasonlitgatni😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
It's the thrill of the fight
Risin' up to the challenge
Of our rival
And the last known survivor
Stalks his prey in the night
And his fortune must always be
EYE OF THE TIIIIGER"
😊
Luca:
Mindkettõ 6 éves csajszi, 1 hónapos koruk óta élnek velünk.
Itt a mienk, igaz, a kép nem túl jó, de a pofija aranyos

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
a szal... helyett meg macskatopik
vettunk hamot a macskakra.. levittuk oket😊 majd lehet vele csajozni.. bar elobb a kiskolkok jottek oda... sztan egy nagyon helyes pofiju feka lany is odajot thogy ezek ugye nem macskak hanem jaguarok?😊
szal azert boldog kicsit a szivem hogy a bengali macskak megse annyira kozonseges cicak😊
egyem a szivuket
2002 augusztus 30.-án született anyjának 5. gyermekeként. Neki már csak egy kis rövid farkinca jutott, (nemúgy mint a testvéreinek), és az életet is úgy kellett belé visszahozni. Amit tudni róla érdemes: remekül jelzi éjjel, ha valaki jön a lépcsõházban és olyankor úgy morog mint 1 kutya. Visszahozza az Ldobott labdát és leteszi a lábunk elé, hogy dobjuk L megint aztán hozza ismét.(erre õ tanított meg minket!😊) Erre van 1 aranyos történetem is: Egyik éjjel nagyon Lkezdett nyávogni és nem akarta abbahagyni ezért kimentem, hogy ugyan már mi baja van. Erre rohant be a szobába és hozta ki a labdáját letette elém, mivel én nem mozdultam erre el kezdte guritgatni és nézet rám és "szövegelt" közben, hár én akkor úgy megzabáltam volna az a macskát ott helyben, olyan de olyan aranyos volt és olyan okosan nézett, nem tudtam rá haragudni amiért felköltött, pedig majdnem a szívbajt hozta rám. Hát most hirtelen enyit róla😊

Mozes mar kisett egyszer amikor 3 honapos volt... eppen azzal poenkottam hogy mar csak 7 elete van :}
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mozes harom hete kiesett az ablakon a harmadikrol betonra 😞
Sajnos eltorte a labat es nagyon csunyan... szerencsere mas baja nem nagyon volt de maga az operacio kb 20000 FT kerult.
Azt akarom megkerdezni hogy masnak is volt ilyen problemaja a kisallatal es mennyit fizetett?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

klikk a linkre.. ird be a CSOCSO-t meg a downloadot es jelentkezz be.. majd bal oldali menuben az Uuuu bazmeg videora jobb klikk es download😊
ide tehettek fel ti is macskas videokat.. csak NE TOROLJETEK SEMMIT es ne valtoztassatok meg semmi adatot!!! koszonom szepen!!!