1172
-
vizoo #1052 Ezért nem kellett volna abbahagyni... Szted mire való a füstgránát? :D -
vizoo #1051 Nagyon átbaxtak... Ezzel a gaméval nem fogsz tudni FPS-ként jáccani még akkor sem, ha 20x végig jáccod :D -
vizoo #1050 Play menü>>> Mout Course... Ez az oktató pálya -
#1049 Milyen gyakorlo pálya? -
Monkis #1048 Csak egy kérdés: hol az a gyakorló pálya?? -
#1047 cumi -
skristof #1046 -
fucko #1045
Hi
van köztetek olyan aki végigjátszotta,,mert valaki azt mondta ha végigtolom akkor megjelenik 1 rejtett mod ahol fps ben lehet vele játszani..végigjátszottam de semmi rejtett mod nem jött elö...most átbasztak vagy valoban van 1 plusz mod? -
#1044 Nem valami valósághű hogy fingod nincs mennyi lőszered van... -
steweee #1043 érdekesnek tartok 2004 végén egy ilyen jellegű programozási hibát. mindazonáltal nem volt nehéz kiküszöbölni így hogy segítettetek. köszi -
skristof #1042 olvass vissza
asszem vmi resolution.cfg filet kellet törölni, de lehet nem erre a hibára volt megoldás
azért egy próbát megér -
steweee #1041 találkozott már vki azzal a problémával, hogy friss telepítés után nem akar elindulni memóriahibára hivatkozva? én még csak most akartam kipróbálni -
skristof #1040 -
#1039 köszi -
#1038 Nehezebb! Tényleg! De ez a nehézség abban merül ki sajnos, hogy könnyebben kiszednek a fedezék mögül, de az ellen ekkor is mindig ugyanazt teszi. Próbáld ki, hogy 3x elkezdesz egy szegmenst. Mindig ugyanott és ugyanaz fog történni. -
#1037 authentic=valósághű -
#1036 de ez az authenic mit jelent? mert én is azzal nyomom és nehezebb tényleg. -
#1035 Szerintem jó kikapcsolódást nyújt. Authentic módban próbálkozok már egy hete és most tartok a második pálya közepén ,és hogymondjam megizzaszt:) -
#1034 Hát nem tudom... Mindenesetre kultúráltan summáztad azt amit. -
#1033 kemény vagy mint a bakaszar! -
#1032 Én nehéznek egyáltalán nem mondanám... és az unalmasság jelzőt inkább a sablonosra változtatnám mert minden akciót mindíg ugyanazokkal a klisékkel kell abszolválni. Én mégsem ezért hagytam abba, hanem mert az egyik szegmensben a reptéren egy mókus egy emeleti ablakból osztotta az áldást egy nehézgéppuskából ÉS AZ EMBEREIM NEM VOLTAK KÉPESEK AZ ABLAKON BEDOBNI EGY NYAVAJÁS GRÁNÁTOT... asszem ez nonszensz. -
BlackHawks #1031 Nekem speciel nagyon bejött, végre nem egy hentelős xar. Bár én nem néztem nagyon meg az elején (a tréning részt nem vettem észre), és 7x -re tudtam csak túljutni az első pályán, akkor egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy abbahagyon, de szerencsére folytattam -
#1030 nem uncsi , csak nehéz és kell gondolkodni hozzá. + szar volt az irányítás. -
skristof #1029 aha, dejo
ahogy nézem a pc-s is uncsi volt, ps2re mé lenne jobb? -
#1028 Jön Ps2-re is tök jó! -
Gold000 #1027 Sziasztok........
Valaki segíthetne ha tud,méghozzá a problémám:nem játsz le az átvezető animáciokat(feket kép,hang van)?????????Talán valami codec probléma ha tudja valaki megoldhatná a gondomat,illetve végigjátszottam a gamet és nincs sehol a katonai mód pedig azt írta az újság ha végiggyúrod akkor lessz katonai mód??????????
Segítségeteket is elöre is köszi .............Gold000 -
#1026 Hát úgy nagyjából ki :) -
metlogen #1025 amúgy kössz a segítséget,reméltem hogy csak én nem tudok egy pár dolgot és azért bénázok ,de ezekszerint kimerítettem a lehetőségeket. -
metlogen #1024 nyomom de nem tudom minek :) -
#1023 Há' mittomén' így fejből...nyomd azt' majd rájössz :D -
metlogen #1022 ja és az f1 billentyű mire jó?
-
metlogen #1021 hát a gránát dobás az tényleg baromság eldobja vagy 2m re,
volt most egy hely ahol géppuskás volt az ablakba,és sehogy nem
tudtam kiszedni a faszit, ott gugoltak mind a nyolcan mint valami
idióták és nem csináltak semmit,még csak lőni sem tudtak,de ennek
ellenére jó a játék,most már csak valami pozítivumot kéne hozzáfűzni :) -
#1020 Van még egy pár hülyeség=
Ez a "fedezék mögött nem lehet kilőni a faszit" effekt qrva jó,főleg amikor a csávóból 1.5 méter kilóg...
Ha a füstgránátot eldobja 60 méterre,a repeszt mértnem? (súlyra kb. ugyanaz)
Néhány helyen alig látni be a terepet(vagy egyáltalán nem)
stb...
Ennek ellenére jó a gém :)
-
#1019 NEM!!!!!
Kerüld meg az ellent és támadd oldalba vagy hátba.... -
metlogen #1018 szóval marad a 203-as és a gránát.Mondjuk azt hülyeségnek tartom hogy az embereket nem lehet külön irányitani. -
#1017 nincs, be kell keríteni őket... -
metlogen #1016 a kiképzésen volt valami olyan hogy rá kell zoomolni az ipsére,
annak nincs semmi jelentösége harc közben? -
#1015 ÉLJEN A DELTA FORCE!!!!!!444
(megőrűlt) -
#1014 Azok deltások.... -
greco #1013 A végefelé lesz majd két sniper-ed.Azok elég hatásosak.:-)