Full Spectrum Warrior
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt most egy hely ahol géppuskás volt az ablakba,és sehogy nem
tudtam kiszedni a faszit, ott gugoltak mind a nyolcan mint valami
idióták és nem csináltak semmit,még csak lõni sem tudtak,de ennek
ellenére jó a játék,most már csak valami pozítivumot kéne hozzáfûzni 😊
Ez a "fedezék mögött nem lehet kilõni a faszit" effekt qrva jó,fõleg amikor a csávóból 1.5 méter kilóg...
Ha a füstgránátot eldobja 60 méterre,a repeszt mértnem? (súlyra kb. ugyanaz)
Néhány helyen alig látni be a terepet(vagy egyáltalán nem)
stb...
Ennek ellenére jó a gém 😊
annak nincs semmi jelentösége harc közben?
Én most ismerkedek a játékkal,de eddig csak az a tapaszatalatom volt
hogy lõfegyver teljesen felesleges a játékba,idáig csak a 203-ast
használtam meg az egyébb kiegészítõket,tud valaki arról hogy lehetne
leszedni valakit célzott lõvéssel? Amúgy iszonyatosan jó a játék!!
Még a keresõvel is néztem :/
Úgyhogy=

És=

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Csak azt baszták el,hogy "kicsit" szarúl céloznak az embereim,illetve egy fedezék mögûl 1 métert kilógó fazont nem bírnak eltalálni

Meg a mentés is szar

Ezektõl eltekintve =

Est Sularus Oth Mithas
Úgy egyébkent hány pályás

Sziasztok, meg tudja valaki mondani hány pályás a FSW?

Szerintem baromi jó! Ami igazán feldobja a játékmenetet az az élethû mozgás ,a beszólások ,a csaptok irányítása és a Black Hawk Down hangulat!
Szerintem a grafikával sincsenek komoly gondok úgyhogy ez egy nagyon jó játék!!!!
THX.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Remélem értehetõ volt. :-)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Est Sularus Oth Mithas

football without ultras is nothing
tudom, számodra nagyon megerõltetõ
football without ultras is nothing
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
11+2
Est Sularus Oth Mithas
Reinstall sem segít?
1 cfg van a nyelvi fájlé,de ez gondolom kell.
Más?