Full Spectrum Warrior

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és az f1 billentyû mire jó?
hát a gránát dobás az tényleg baromság eldobja vagy 2m re,
volt most egy hely ahol géppuskás volt az ablakba,és sehogy nem
tudtam kiszedni a faszit, ott gugoltak mind a nyolcan mint valami
idióták és nem csináltak semmit,még csak lõni sem tudtak,de ennek
ellenére jó a játék,most már csak valami pozítivumot kéne hozzáfûzni 😊
Glpetyus
Van még egy pár hülyeség=
Ez a "fedezék mögött nem lehet kilõni a faszit" effekt qrva jó,fõleg amikor a csávóból 1.5 méter kilóg...
Ha a füstgránátot eldobja 60 méterre,a repeszt mértnem? (súlyra kb. ugyanaz)
Néhány helyen alig látni be a terepet(vagy egyáltalán nem)
stb...
Ennek ellenére jó a gém 😊

traXion
NEM!!!!!

Kerüld meg az ellent és támadd oldalba vagy hátba....

szóval marad a 203-as és a gránát.Mondjuk azt hülyeségnek tartom hogy az embereket nem lehet külön irányitani.
traXion
nincs, be kell keríteni õket...

a kiképzésen volt valami olyan hogy rá kell zoomolni az ipsére,
annak nincs semmi jelentösége harc közben?
Glpetyus
ÉLJEN A DELTA FORCE!!!!!!444
(megõrûlt)

traXion
Azok deltások....

A végefelé lesz majd két sniper-ed.Azok elég hatásosak.:-)
Hello

Én most ismerkedek a játékkal,de eddig csak az a tapaszatalatom volt
hogy lõfegyver teljesen felesleges a játékba,idáig csak a 203-ast
használtam meg az egyébb kiegészítõket,tud valaki arról hogy lehetne
leszedni valakit célzott lõvéssel? Amúgy iszonyatosan jó a játék!!
Glpetyus
😊)
Mi ez a jókedv? 😊

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Glpetyus
Kössziiiiiiiii
4X telepítettem újra...Ha ezt tudtam volna...

traXion
Pontosan, ha kilépésnél lefagy valami szar hibaüzenettel, akkor keletkezik a fõkönyvtárban, aztán törölni kell ahhoz, hogy újból el tudd indítani.

Glpetyus
Mér' ? 😊
Az csak akkor "keletkezik" ha vmi gáz van?? 😮

traXion
addig jó 😄

Glpetyus
Ehhh....nem tom' mirõl beszéltek,de nekem semmiféle -resolution cfg- fájl nincs a könyvtárakban :/
Még a keresõvel is néztem :/

Úgyhogy=
És=

ghost cb
áz

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Glpetyus
Tragédia

ghost cb
Bazeg elvitted az ezret 😞((((

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Glpetyus
Hmmm..ez a megoldás?
Király mert én is újratelepítettem már vagy 4x 😛

Glpetyus
Skacok ez a játék kurva jó

Csak azt baszták el,hogy "kicsit" szarúl céloznak az embereim,illetve egy fedezék mögûl 1 métert kilógó fazont nem bírnak eltalálni
Meg a mentés is szar
Ezektõl eltekintve =

Valaki próbált helyi hálózaton játszani? Mert én csak a neten keresztül tudok, a szomszéd szobában levõ géppel nem tudom összehozni.
Én inkább arra tippelek, hogy senki nem találja viccesnek, hogy harmadjára kérdezed meg...

Est Sularus Oth Mithas

Asszem 11+2 de én meguntam a 4. után.
ghost cb
Sztem senki nem tudja mirõl beszélsz.

Adam II
Mi az senki sem tudja?

Adam II
Mi az a kód amivel fel lehet oldani az army mode-ot? Az Xboxos kód nem mûkszik😞(
Úgy egyébkent hány pályás

ghost cb
Perfekt, nem kaptam visszajelzést. Érted már a dolgot? Tanultál belõle?

11+2

Sziasztok, meg tudja valaki mondani hány pályás a FSW?

Adam II
Nézõpont kérdése

traXion
szerintem vicces

Adam II
Hát amikor szorultabb helyzetbe kerülsz és sérültjeid vannak elég nyomasztó a hangulat.

traXion
BHD hangulatot én nem érzek.

Adam II
Na megvan végre!
Szerintem baromi jó! Ami igazán feldobja a játékmenetet az az élethû mozgás ,a beszólások ,a csaptok irányítása és a Black Hawk Down hangulat!
Szerintem a grafikával sincsenek komoly gondok úgyhogy ez egy nagyon jó játék!!!!

Shep
az elsõ fele megvolt, csak a másodikat nem csináltam, meg azt észrevettem, hogy mindíg elfordul ha megmodulok, csak nem tudtam, hogy szét lehet puskával lõni, mert páncélozottnak tûnt 😊

THX.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Elõször csinálsz egy kirohanást a sarokról a furgon felé(közben fedez a másik csapat),mire a furgon megfordul és elhajt.Majd a második találkozásnál amíg az egyik csapatod felé fordul és lõnek egymásra,addig a másik csapat oldalról nyit rá tüzet.Ennyi.
Remélem értehetõ volt. :-)
Shep
A 7. pályán /homokvihar van/ az a feladat, hogy semmisítsem meg a technicalt /gépágyús furgon/, nade hogyan a direct firet nem tudom rávinni mindíg piros marad, akkor mit kellene csinálni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grrr...

Est Sularus Oth Mithas

football without ultras is nothing

talán visszaolvasol kb 5 sornyit
tudom, számodra nagyon megerõltetõ

football without ultras is nothing

Adam II
Hány pályás

TopGun
Sziasztok! valaki leirna a minimum konfigot, amin meg tuti elindul a gama? nekem az a problemam, hogy addig eljutok, hogy ki kene valasztani melyik kuldit csinalnam meg es ott kidob a desktopra! mi lehet a baj? 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

asszem 125-ödjére írjuk le 😊
11+2

Est Sularus Oth Mithas

ghost cb
23 üzenettel elõrébb... Meg ha fölteszed is végig tudod tekerni csak nem tudod elkezdeni a még meg nem csinált küldetéseket... np

grebber
Hány pályás ez a game??

Next PC upgrade: 2022

ghost cb
Másnak is volt ilyen problémája, nem a resolution cfg-vel, nemtom mi rá a gyógymód.
Reinstall sem segít?

Nekem ilyen fájl nincs a kõnyvtlárba,pedig véginétem az egészet de semmi.
1 cfg van a nyelvi fájlé,de ez gondolom kell.
Más?