Full Spectrum Warrior

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ghost cb
"...ez nem több mint 1° eltérés a 90°-tól"

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
Próbáld meg kitörölni a "Resolution.cfg" -t a fõkönyvtárból.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
Valóban nem felülrõl, de az a szög amit a látóvonal (a mûhold lencséje és a földön figyelt látómezõ középsõ pontja között húzott szakasz) a földdel bezár, nem fog nagyon eltérni a 90°-tól (+-1°>😉, mert a mûholdak mindig földön lévõ hozzájuk legközelebb esõ pontot figyelik, illetve fényképezik.
Amit te mondasz, (vagyis hogy nem pont felülrõl látjuk,) az akkor a leginkább igaz, ha a mûhold által fényképezett terület legszélén van az ember (a látómezõ középsõ ponjától legtávolabb), de mondom, ez nem kevesebb mint 1° eltérés a 90°-tól.
Mit gondolsz miért telik több napba, hogy egy adott területet ujra lefényképezzenek mûholddal? Azért mert ha elforgatná a lencsét a föld legközelebbi pontjától, a kép teljesen eltorzulna, a távolságot lehetetlen lenne bemérni, nem tudna éles képeket csinálni, stb, stb.. Amennyiben mégis lehetne, akkor elég lenne 2 mûhold: 1 a Föld egyik, 1 a másik oldalára.

Ez akkor lenne igaz, ha pontosan a fejed fölött lenne a mûhold, de ez a legritkább esetben sincs így, úgyhogy mindíg egy bizonyos szögbõl fogja a mûhold látni az embert és így már egyáltalán nem csak egy pont. Pont úgy ahogy az elõzõ képen is látod.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Sziasztok
Van egy gondom,felraktam a játékot 3cd,crack,directX 9.0c belépek a játékba de rögtön az elején lefagy.
Rossz a crak?
AMD1800+,Radeon XT9600,512MB
Mi lehet vele?

traXion
legjobb 😄

ghost cb

ghost cb
Nézz csak meg egy embert felülrõl! Az mikor több neked mint 50 cm? Semikor max a Guinnes rekordok könyvében lévõ dagadtak... Szóval te megnyugtatlak csak egy pontocska vagy felülrõl, és senki meg nem mondja rólad fölülrõl, hogy nem egy villanyoszlopot lát.
Lehetekre nem lehet alapozni. Nincsenek még 2-3 cm-es felbontású mûholdak.

burkusdió
télleg??? 😮
akkor énis megszerzem valahonnan, csak ne lenne 3 cd!!!!!!

van

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

jerome
Csocsesz csávokáim!!!
Azt szeretném megkérdezni hogy van e multija ennek a játéknak
Na csõ

Hellhammer
Nem csak filmekben van. Pár hónapja láttam egy csillagászoknak szóló elõadást a helyi tv adón. Egy magyar vezetõ csillagász tartotta a mûholdakról. Abban elmondta, hogy a polgári használatban lévõ mûholdak felbontó képessége 50 cm. Ez azt jelenti, hogy 50 cm-nél nagyobb tárgyakról meg lehet mondani, hogy micsoda az. Azt mondta, hogy katonai alkalmazásban álló mûáholdakról csak találgatni tudnak, de azt nézve, hogy ezt az 50 cm-es felbontást a 80-as évek elején tudták már, nem túlzás azt mondani, hogy most a 2-3 cm körülinél járnak.

ghost cb
Biztosis 😄

pluhi
Vagy nem kötik az orrunkra, hogy létezik.
ghost cb
Megnézem melyik mûhold csinál akkora képet hogy látsd az a pont az egy ember, és a tied... Ilyen csak a filmekben van ember!

Adam II
Na jó a játék??
Ha minden igaz nekem is hamarosan nekem is minden.

Hát a replay valóban jó ötlet csak lehetne gyorsabban tekerni,vagy még jobb lenne ha egybõl oda lehetne lépni benne ahová akarok.
Bár egy quicksave még jobb lett volna.
Na mindegy ne is figyeljetek rám,sirtam már ezért eleget...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Miért lenne annyi a realitásnak? Tegyük fel, hogy az egész akciót múholdon keresztük követi a HQ és ezt lehet visszanézni tanulási célzattal.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

copass
elég jól meg van csinálva ez a gamma az tény
nekem egy P4 2.4Ghz, 512 ram,Geforce 4 Ti4200-64mb ram-al
AA 2xQ 4x anizotróp szûréssel, megy mint a barom.
ez a replay dolog viszont, hatalmas 5let!
egy dolog lenne még jó:
ha lehetne az egészet madár távlatból visszanézni,az úgy ott lenne rendesen!😊
habár játékban se lenne rossz egy távlati kamera,mert én néha zavarónak éreztem hogy nem tudtam odamenni ahova szerettem volna,hanem átkellett menni oda ahonann már ráláttam a másik pontra!😊na ezt szépen elmondtam!😄
a távlattal viszont annyi lenne a realitásnak!

ghost cb
11+2bonus

traXion
14 körül

Sziasztok srácok, hadd kérdezzem meg, hogy a kampány hány fejezetbõl áll, ugyanis nincs sok idõm játszani vele és ezért be szeretném osztani az idõmet rá. Amúgy remek játék!
Nyers
Showtime!

My Life for Freedom!

Shep
ha lelövik egy emberem annak miért kell mindíg repülnie, marha látványos, csak éppen semmi életszerûség nincs benne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

burkusdió
annyit meg nem ér számomra... 😄

semo1

ghost cb
Negative.

Jól 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

burkusdió
de jól látom,hogy 3 cd??? :SSSS

Hajrá 😊

burkusdió
tenksz...
akkor nekiesek letölteni 😄

semo1
Sziasztok
a replay betöltésnél,hogy lehet 1bõl a végére menni,hogy ne keljen végignézni mindig?

Nincsmit.

Voltan
De, kösz! Mondjuk nem értem, hogy eddig miért ment teljesen jól... Kb 15-ször töltöttem már be, és a 3. chapternél voltam, nem is volt semmi gond. Na mindegy, a lényeg, hogy most mûkszik. Thanx again!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

#922 nem segít?

Voltan
Help pls! Sokáig rendesen ment a game, aztán egyszer lefagyott a pálya töltése közben, és utána nem is volt hajlandó elindulni, error reportot írt ki. Újrainstalláltam, de ugyanez a helyzet. Mi a franc ez? Help pls!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nekem is ment, csak akadt mint az állat 😊)

dikki*yysw
hehe, albérletben ugyanilyen gépem van, és ezen játszok mindennel 😄 rome total war is megy 😊)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Nekem a 700asomon Gef 4 mx 440el simán elmegy.

burkusdió
hy all!

tudna nekem valaki egy minimum konfigot mondani?
meg esetleg egy olyant is,amivel toljátok?

Shep
tényleg ott volt, nem is értem, hogy kerülte el a figyelmemet, a deus ex2-ben meg a thiefben is az volt az elsõ hogy kikapcsoltam a bloomot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
nem rémlik hogy lenne olyan nekem az optionsban, akkor hol tegyem meg, persze mingyárt megnézem.

pluhi
Kapcsold ki a Bloom-ot.
Shep
thx, akkor nem próbálok másik drivert, bár már megtettem, mert 4.9 es dna-rol visszatértem 4.8-asra.

copass
nekem is olyan homályos a háztetõknél az ég,szerintem
ezzel azt akarták elérni hogy köbö ennyit látsz ha az égrenézel szikrázó napsütésben! 😊

Amúgy nekem qrvára bejön ez a game!😊

Shep
Nállam van a hiba, vagy másnak is olyan ragyogó az ég, a háztetõknél már elkezdõdik, olyan mintha motion blur lenne rajta, ragyog, és közben nincsen éles kontúrja, olyan hatást kelt mintha vmi nagy felhõ lenne, ott vagy nem is tudom élsimítást kikapcsoltam akkor is olyan volt.

Lehet uncsi, de én elfunnolok vele 😊

Nincsmit.

Slow
én már lapátra tettem 😊 szén uncsi szegény 😊 lehet majd fél év múlva folytatom, addigra elfelejtem milyen volt 😛
conflict vietnám jobb 😉

[HUN]Crassus
Oh thx

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"