1172
-
metlogen #1012 Hello
Én most ismerkedek a játékkal,de eddig csak az a tapaszatalatom volt
hogy lőfegyver teljesen felesleges a játékba,idáig csak a 203-ast
használtam meg az egyébb kiegészítőket,tud valaki arról hogy lehetne
leszedni valakit célzott lővéssel? Amúgy iszonyatosan jó a játék!! -
#1011 :))
Mi ez a jókedv? :) -
#1010 -
#1009 Kössziiiiiiiii
4X telepítettem újra...Ha ezt tudtam volna... -
#1008 Pontosan, ha kilépésnél lefagy valami szar hibaüzenettel, akkor keletkezik a főkönyvtárban, aztán törölni kell ahhoz, hogy újból el tudd indítani. -
#1007 Mér' ? :)
Az csak akkor "keletkezik" ha vmi gáz van?? :O -
#1006 addig jó :D -
#1005 Ehhh....nem tom' miről beszéltek,de nekem semmiféle -resolution cfg- fájl nincs a könyvtárakban :/
Még a keresővel is néztem :/
Úgyhogy=
És= -
#1004 áz -
#1003 Tragédia -
#1002 Bazeg elvitted az ezret :((((( -
#1001 Hmmm..ez a megoldás?
Király mert én is újratelepítettem már vagy 4x :P -
#1000 Skacok ez a játék kurva jó
Csak azt baszták el,hogy "kicsit" szarúl céloznak az embereim,illetve egy fedezék mögűl 1 métert kilógó fazont nem bírnak eltalálni
Meg a mentés is szar
Ezektől eltekintve = -
Robinson #999 Valaki próbált helyi hálózaton játszani? Mert én csak a neten keresztül tudok, a szomszéd szobában levő géppel nem tudom összehozni. -
vizoo #998 Én inkább arra tippelek, hogy senki nem találja viccesnek, hogy harmadjára kérdezed meg... -
radical #997 Asszem 11+2 de én meguntam a 4. után. -
#996 Sztem senki nem tudja miről beszélsz. -
#995 Mi az senki sem tudja? -
#994 Mi az a kód amivel fel lehet oldani az army mode-ot? Az Xboxos kód nem műkszik:((
Úgy egyébkent hány pályás -
#993 Perfekt, nem kaptam visszajelzést. Érted már a dolgot? Tanultál belőle? -
jboones #992 11+2 -
radical@work #991
Sziasztok, meg tudja valaki mondani hány pályás a FSW?
-
#990 Nézőpont kérdése -
#989 szerintem vicces -
#988 Hát amikor szorultabb helyzetbe kerülsz és sérültjeid vannak elég nyomasztó a hangulat. -
#987 BHD hangulatot én nem érzek. -
#986 Na megvan végre!
Szerintem baromi jó! Ami igazán feldobja a játékmenetet az az élethű mozgás ,a beszólások ,a csaptok irányítása és a Black Hawk Down hangulat!
Szerintem a grafikával sincsenek komoly gondok úgyhogy ez egy nagyon jó játék!!!! -
#985 az első fele megvolt, csak a másodikat nem csináltam, meg azt észrevettem, hogy mindíg elfordul ha megmodulok, csak nem tudtam, hogy szét lehet puskával lőni, mert páncélozottnak tűnt :)
THX. -
greco #984 Először csinálsz egy kirohanást a sarokról a furgon felé(közben fedez a másik csapat),mire a furgon megfordul és elhajt.Majd a második találkozásnál amíg az egyik csapatod felé fordul és lőnek egymásra,addig a másik csapat oldalról nyit rá tüzet.Ennyi.
Remélem értehető volt. :-) -
#983 A 7. pályán /homokvihar van/ az a feladat, hogy semmisítsem meg a technicalt /gépágyús furgon/, nade hogyan a direct firet nem tudom rávinni mindíg piros marad, akkor mit kellene csinálni? -
vizoo #982 grrr...
-
skristof #981 -
skristof #980 talán visszaolvasol kb 5 sornyit
tudom, számodra nagyon megerőltető -
#979 Hány pályás -
#978 Sziasztok! valaki leirna a minimum konfigot, amin meg tuti elindul a gama? nekem az a problemam, hogy addig eljutok, hogy ki kene valasztani melyik kuldit csinalnam meg es ott kidob a desktopra! mi lehet a baj? :( -
vizoo #977 asszem 125-ödjére írjuk le :)
11+2 -
#976 23 üzenettel előrébb... Meg ha fölteszed is végig tudod tekerni csak nem tudod elkezdeni a még meg nem csinált küldetéseket... np -
#975 Hány pályás ez a game?? -
#974 Másnak is volt ilyen problémája, nem a resolution cfg-vel, nemtom mi rá a gyógymód.
Reinstall sem segít? -
Gbr #973 Nekem ilyen fájl nincs a kőnyvtlárba,pedig véginétem az egészet de semmi.
1 cfg van a nyelvi fájlé,de ez gondolom kell.
Más?