Full Spectrum Warrior
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
áááááá....baz+ ....elfelejtettem,hogy lehet kérni tüzérséget... 😄
<#zavart1>#zavart1><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Hazamentem,egybõl eszembe jutott 😛
Végig is toltam...JÓ volt
Thx a segitséget 😛
Ugyanis a 4-es gombbal "tüzérségi támogatást" kell kérni a tank ellen. 😄
Est Sularus Oth Mithas
TUDOMmÁR!%!!
ezaz
távolabb kell menni
balra a téren, még balrább (asszem) és akkor a boNbázás nem fog eltalálni.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help> mindjárt lejár a melóidõ 😊
😊
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Elakadtam a 7.(?) pályán....2 T-72-es van egy úton,és nem tudok velük mit kezdeni... 😞
A feladat vmi olyasmi,hogy azonositsam(?) õket,aztán vonuljak fedezékbe...Hát én már mindent csináltam,de vagy megkotlok,vagy nem történik semmi :C
Még felderitést sem tok kérni.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Thx
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
football without ultras is nothing
Csak nekem az a menupont nem elerheto. Mi lehet a probléma??
Köszi
Let\'s go Hawks!!!
Ez a játékban nem áll fent mert teljesen kiüríti a tárat, és 6 tárból azért csak megjegyzed mennyi ürült ki. Támogató poszton még könnyebb 2 vagy 3 tár közül megjegyezni, már csak a suly miatt is. Azt meg ugye te is tudod, hogy nem a "közösbõl" veszik ki a tárakat induláskor, hanem megtöltik a katonák bevetés elõtt, és egyértelmû, hogy tudják mennyit visznek.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
Hi
van köztetek olyan aki végigjátszotta,,mert valaki azt mondta ha végigtolom akkor megjelenik 1 rejtett mod ahol fps ben lehet vele játszani..végigjátszottam de semmi rejtett mod nem jött elö...most átbasztak vagy valoban van 1 plusz mod?
asszem vmi resolution.cfg filet kellet törölni, de lehet nem erre a hibára volt megoldás
azért egy próbát megér
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Let\'s go Hawks!!!
ahogy nézem a pc-s is uncsi volt, ps2re mé lenne jobb?
Valaki segíthetne ha tud,méghozzá a problémám:nem játsz le az átvezetõ animáciokat(feket kép,hang van)?????????Talán valami codec probléma ha tudja valaki megoldhatná a gondomat,illetve végigjátszottam a gamet és nincs sehol a katonai mód pedig azt írta az újság ha végiggyúrod akkor lessz katonai mód??????????
Segítségeteket is elöre is köszi .............Gold000