44
Az engedelmesség a szabadság legmagasabb szintű megélése
-
#44 Hát az én vélemény, hogy csak ritkán jön össze a kettő..egyszerre..:S
-
#43 jah nem én:-)) -
#42 direkt kivártad az 1 évet? -
#41 HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#40 nincsen szabadság
mindenki rabja valaminek
...
a saját személyiségének
-
Multisync #38 Csak ötletként egy hasonló ellentmondásos gondolat:
Az irígységnek a legmélyén az a tudás húzódik meg, hogy mindent felülmúló csoda vagyok! -
jó csaj #37 kiki -
jó csaj #36 HMMMMMMM -
jó csaj #35 Melyik a te topicod?? -
#34 de jó neeem -
jó csaj #33 ngkdnhgiosj!!
-
#32 én itt vagyok...
csak a topicunkba írok :DDD
allstar :DDDD -
#31 MI van megint, ez nem cset -
jó csaj #30 HMMM::::::::::::::::: -
jó csaj #29 Szóval értitiek!! -
#28 most online 88 -
jó csaj #27 Hát hogy senki sincs itt néha!!!!! -
#26 Ez kamu -
#25 a sztori idevág (az eleje) a vége a ráadás :DDDDDDDDDDDD -
#24 miért mi van? -
#23 A középkori Angliában az emberek nem szexelhettek, csak a király jóváhagyásával (kivétel a királyi család). Mikor egy család gyereket akart a királyhoz kellett fordulniuk kérelemért, aki küldött nekik egy táblát, amit az ajtóra kellett kitűzniük, amikor házas életet éltek. A táblán ez állt:
Fornication Under Consent of the King. ( F. U. C. K. )
azaz paráználkodás a király engedélyével.
Innen ered a mai "fuck" angol szó. -
jó csaj #22 Na mi van?? -
jó csaj #21 Te ismersz engem!IGAZ??? -
jó csaj #20 Megjöttem a francia lány FRANCZESKA!! -
#19 meddig -
#18 A szabadságba belefér az engedelmesség is, ha szabad vagy szabadon engedelmeskedhetsz, másképpen : amennyiben te szabad akaratodból választottad, hogy engedelmeskedsz, úgy egyszerre lehetsz szabad és engedelmes is, hiszen rajtad áll és bukik, hogy meddi teszed.. -
#17 fejezd be bazzegh -
#16 -
#15 JÓ NAGY HÜLYE VAGY!! -
#14 Ezt én úgy mondanám, hogy: "Fegyelemben a szabadság."
Szeintem valami hasonló érteleme akarna lenni, de én az engedelmesség szóban inkább azt látom, hogy egy felettesnek/rendszernek való seggnyalás, más ember hülyeségeinek teljesítése.
De értelmezhetjük a teljes mondatot úgy is, hogy valaki pofázik, hogy csináljak meg neki valami ökörséget, én megcsinálom amellett, hogy hülyének nézem a konfliktusok elkerülése érdekében vagy csak azért, mert nekem anyagilag megéri.
A 'fegyelemben a szabadság' megfogalmazás már inkább vonatkozhat a topic témájára. Így, ebben a megfogalmazásban is valahol ugyanazt mondom, mint a topicindító, viszont ha jól értelmezem, ez arra utal jobban, hogy ha betartjuk a törvényeket, akkor nem varrnak a nyakunkba még több megszorítást. Pl. ha nem lennének tolvajok, nem lenne börtön, és nem kellene a kiskertemet elkeríteni... És ez nem engedelmesség. Ez az, aminek természetesnek kellene lennie, mert EMBEREK VAGYUNK. A kivétel persze engedelmességnek hívja... Azé' van különbség aközött, hogy azért nem lopom el a másik tehenét, mert ha nekem ellopnák, én sem örülnék neki, vagy azért, mert el van kerítve meg a törvény...
Poncsó -
#12 Affene, télleg! -
#11 Tudom, amúgy ott a mondat végén a: -
#10 Ez tiszta, de ha valakinek engedelmeskedsz, akkor már korlátoztad is a saját szabadságodat. -
#9 Hát ezek szerint én nem fogom magas szinten megélni a szabadságot...:D -
#8 Én úgy értelmezem, hogy ha mondjuk a munkahelyemen engedelmes vagyok, akkor elengednek szabadságra. -
#7 Elsőre kicsit ellentmondásosnak hangzik.
Másodikra már még inkább. :D -
neménvoltam #6 Mi a téma amiről vitázhatnánk? -
#5 "Az engedelmesség a szabadság legmagasabb szintű megélése"
A véleményem:
ELVTÁRSAK az engedelmesség a szabadság legmagasabb szintű megélése
pfff.... -
#3 csak üres topicot még nem láttam, ennyi... -
#2 he?