24504
  • CUCLI
    de miaz ,h túl fényes?
    képt pls :D
  • ewuk
    már próbáltam, de igen érdekes színárnyalatok születtek :D
  • CUCLI
    brightnes? kontraszt? :)
  • CUCLI
    nemizs
    spoiler
    vagy igen?
  • ewuk
    jaj rosszat néztem :D. 81.95ös van fenn!
  • ewuk
    Hi!
    Nem tudjátok miért van az, hogy minden túl fényes?:) Nvidia 6600GT-m van. Régen 9600xtm volt és azzal tökéletes volt. 5.43-as videókari szoftver van fenn.
  • lac coo
    Akkor még heripottert toltad :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
  • CUCLI
    kabbe :D
  • lac coo
    Na jó de akkor még nem töltötted be az ajánlott 18-at 4 :DDDD
  • CUCLI
    doom3ra még emlékszem is ,h "coop"ban toltuk. és tsen dumáltuk ,h milyen szörnyek jönnek stb. erre tisztán emlékszem:
    "-Vigyázz mert majd a lépcsőnél lesz egy ilyen szörny vagy mi...
    -Milyen lépcsőnél bazz?!
    (10mpel késöbb)
    -ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!444444"
  • lac coo
    D3 egy szar...
    Akkoriban szerztem már kiadás előtt jóval egy Beta Test verziót, de már akkor dögunalom volt:DDDD

• PyRex
    Far Cry single forever!!! Mindig van benne új... Folyamatosan kitűzök magamnak olyan célokat, hogy különböző nehézségeken különbözőképpen csináljam meg a pályákat. Pl. sárkányrepülőt nem használni, vagy a lehető leggyorsabban, vagy mittudomén, ilyenek. Vagy, hogy soha ne vegyenek észre. Nem eccerű...

Doom3-mal játszottam, játszottam, játszottam, aztán letöröltem. Kb. ennyire fogott meg :(
  • gTWELVE
    FarCry konzolos átirata, új fegyverekkel, kicsit más játékmenet.. jópofa. Van tök jó multis része.. jó pörgős.. nem úgy mint a pc-s verzió. Nem ártana valami hasonló pcsbe se
  • CoolStuff
    Majd a Stalker!
  • zolo
    Olvastam a sg cikket hogy új far cry részek lesznek.De mivel 1 hónapja far cryjozok elárulná valaki mi az a Far Cry Insticts?
  • Mersh
  • CUCLI
    köszi eme értelmes hszt. gg
  • gTWELVE
    Igen, szerintem ez a játék szép és jó. Multiplayeres része hagy némi kivánnivalót maga után,de csak is az internetes rész, mert LAN-on varázslatosan megy. Azóta se láttam lényegében szebb játékot mint a FarCry, 64bites patchel, full grafon, hm.. hdr bekapcs... nem nincs szebb.
  • Mersh
    Hi

szerintetek ez a játék szép és jó?
    Ez az 1-ik leg-leg elba..ottabb game amit láttam

• WizArts
    Engem azóta nem dobál (kivéve csomagvesztés) amióta 1x lanozás közben frissítette magát. Így amikor gyakorlok egy hegyet, sziklát megmászni mindíg neten vagyok és megvárom míg frissít. A saját szerver már csak nem dob ki... :D

Jól látnom a jó öreg Jack a videón szőke? hiába, a két és fél év alatt jól kiszőkítette a trópusi nap :D
  • gTWELVE
    jaaah.. :D én i frissítek meg eredetit visszarakom frissítse fel. így van ameliyk szerveren jó, van amelyiken meg nem. aztán van hogy azon jó amilyeiken nem volt jó azelött.. szóval. Ez.
  • icewolf
    igen.. igen... de a FC-állandóan anyázik a PunkBuster miatt, pedig frissítetem a FAQ szerint... a gém pedig eredeti. ebben help?
    Ja és persze az összes Patch fel van rakva. :(
  • Ability
    Kifejezetten magyar szerver nincs sajnos, ami van az vagy warszerver, vagy csak időnként fut. Vannak viszont olyan helyek, ahova magyarok járnak. Ez igaz szinte az összes FCMP-s szerverre...
  • gTWELVE
    FarCry mp.. t4ce weblapján a gyíkba linkelve van. Vagy ha eredi a game, akkor regisztált tagnak kell lenni, ubi-n aztán serial aés mehetet a móka. Persze az összes patch (1.3,1.31,1.33) felrakása után
  • icewolf
    barom vagyok mert nem nézem a Faq-t meg egyéb helyeket, de van egyátalán magyar szerver? ha van adtok ip-t? vagy nevet... mert akkor valszeg mennék én is!
  • greenwar
    I <3 techno nagyon köszi a linket
  • Kozmi18
    Én leszedtem, de, ennek fekete fehérnek kell lennie:D?

Sztem jól teszed, hogy megveszed, én is megvettem, és nem bántam meg, nagyon megéri!!!
  • I love Techno
    nincs idöm mindennel jáccani igy csomo játékkal csak singl-özöm néha néha , egyketővel meg aminek ugy érzem érdekel a multija azzal multizok ezért nem veszem meg mert nem akarok vele multizni nem azért mert nincs rá pénz , bár viszont a cs:s multija az érdekel ugy hogy lehet mégis meglesz a hl2-ő is eredetiben :)
  • ibrik
    Csak ezt találtam:
    http://www2.ati.com/misc/crytek/theprojectv1-1.exe
  • greenwar
    nah feltetetm 1.1 1.3 1.31 1.32 1.33

és láss csodát fasza lett hdr 9.999-es levelen meg 120ba maxon full sép és ez 2003 közepe...

GJ

valami farcry 2.0 technikai demo mintha 2005 elején kijött volna de akkor még csak 5600-asom volt azon meg 2fps-t produkált nem tudnátok linket adni arra?
  • greenwar
    és nektek miylen driver van fent? és mien patcheket töltsek le?
  • greenwar
    bazzer se f12 se print scren nem muxik faszom g15ös billentyűzet és nem muxik... 64bites proci feat 32bites xp jót tesz neki..
  • Kozmi18
    Hát nekem szarabb kártyám van, de még sincs semmi baja semminek. Na jó hazudtam: a víz bizonyos nézetekből nézve zöld, és a textúrák meg a fák is néha színt váltanak, de ki lehet bírni és nagyon ritkán van ilyen, szóval el nem tudom képzelni, mi lehet a kártyád baja...

Kicsi? Akkor viszont muszáj növelnem ezt személyemmel:)!
  • greenwar
    jah és patchek miket kell feltenni?

asszem 1.3 és arra 1.32 és arra 1.33 jól tévedek?
  • Richard90
    Tudnál berakni pár képet?
    Nekem az alant látható konfigon tökéletesen fut (noha nincs full grafon)
  • CUCLI
    őőő. 1.33pecs felvan rakva?
    amúgy asszem ezekkel lehet kapcsolgatni a hdrt.
    \r_hdrrendering 1
    \r_hdrlevel 1
  • greenwar
    hali

nos 6800GS videókártyámon a farcry elég bugosan néz ki pedig legújabb driver stb próbálkoztam régebbi verziójú driverekkel is de a víz messze nem oylan jó mint a képeken pedig mindent full highra hőztam 1280ban és 3500+-nak meg a 6800GSnek bírnia kéne de talajtextúrák feketék néhol a növényzet se a screenshotok szinvonala naéspersze majdnem végig fekete talajtextúrák

és a farcryben mivel tudom a HDR-t bekapcsolni, tace GYIKban olvastam vmit farcry+hdr de most 404-es az oldal szóval help me pls

• CUCLI
    pont ezaz ,h nemtúl nagy a tábor :)
  • Kozmi18
    Huhh, nem gondoltam hogy a FarCrynak is van ekkora multis tábora itt Magyarországon, úgy érzem a rég tervezett vásárlás ideje elérkezett...
  • gTWELVE
    pl FarCry már csak 2390 Ft.. :D Tök lol.. postaköltség 1k, de ha elmész érte a boltjukba akkor tényleg ennyi.. , Ajánlom a Steam-et..CS:S 19.95$ és ha nincs szükséged a HL2re akkor tökre megéri. Szóval megéri letölteni.. :P