24504
-
CUCLI #20618 de miaz ,h túl fényes?
képt pls :D -
#20617 már próbáltam, de igen érdekes színárnyalatok születtek :D -
CUCLI #20616 brightnes? kontraszt? :) -
CUCLI #20615 nemizs
spoiler
vagy igen? -
#20614 jaj rosszat néztem :D. 81.95ös van fenn! -
#20613 Hi!
Nem tudjátok miért van az, hogy minden túl fényes?:) Nvidia 6600GT-m van. Régen 9600xtm volt és azzal tökéletes volt. 5.43-as videókari szoftver van fenn. -
#20612 Akkor még heripottert toltad :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd -
CUCLI #20611 kabbe :D -
#20610 Na jó de akkor még nem töltötted be az ajánlott 18-at 4 :DDDD -
CUCLI #20609 doom3ra még emlékszem is ,h "coop"ban toltuk. és tsen dumáltuk ,h milyen szörnyek jönnek stb. erre tisztán emlékszem:
"-Vigyázz mert majd a lépcsőnél lesz egy ilyen szörny vagy mi...
-Milyen lépcsőnél bazz?!
(10mpel késöbb)
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!444444" -
#20608 D3 egy szar...
Akkoriban szerztem már kiadás előtt jóval egy Beta Test verziót, de már akkor dögunalom volt:DDDD
-
#20607 Far Cry single forever!!! Mindig van benne új... Folyamatosan kitűzök magamnak olyan célokat, hogy különböző nehézségeken különbözőképpen csináljam meg a pályákat. Pl. sárkányrepülőt nem használni, vagy a lehető leggyorsabban, vagy mittudomén, ilyenek. Vagy, hogy soha ne vegyenek észre. Nem eccerű...
Doom3-mal játszottam, játszottam, játszottam, aztán letöröltem. Kb. ennyire fogott meg :( -
gTWELVE #20606 FarCry konzolos átirata, új fegyverekkel, kicsit más játékmenet.. jópofa. Van tök jó multis része.. jó pörgős.. nem úgy mint a pc-s verzió. Nem ártana valami hasonló pcsbe se -
#20605 Majd a Stalker! -
#20604 Olvastam a sg cikket hogy új far cry részek lesznek.De mivel 1 hónapja far cryjozok elárulná valaki mi az a Far Cry Insticts? -
Mersh #20603 -
CUCLI #20602 köszi eme értelmes hszt. gg -
gTWELVE #20601 Igen, szerintem ez a játék szép és jó. Multiplayeres része hagy némi kivánnivalót maga után,de csak is az internetes rész, mert LAN-on varázslatosan megy. Azóta se láttam lényegében szebb játékot mint a FarCry, 64bites patchel, full grafon, hm.. hdr bekapcs... nem nincs szebb. -
Mersh #20600 Hi
szerintetek ez a játék szép és jó?
Ez az 1-ik leg-leg elba..ottabb game amit láttam
-
#20599 Engem azóta nem dobál (kivéve csomagvesztés) amióta 1x lanozás közben frissítette magát. Így amikor gyakorlok egy hegyet, sziklát megmászni mindíg neten vagyok és megvárom míg frissít. A saját szerver már csak nem dob ki... :D
Jól látnom a jó öreg Jack a videón szőke? hiába, a két és fél év alatt jól kiszőkítette a trópusi nap :D -
gTWELVE #20598 jaaah.. :D én i frissítek meg eredetit visszarakom frissítse fel. így van ameliyk szerveren jó, van amelyiken meg nem. aztán van hogy azon jó amilyeiken nem volt jó azelött.. szóval. Ez. -
#20597 igen.. igen... de a FC-állandóan anyázik a PunkBuster miatt, pedig frissítetem a FAQ szerint... a gém pedig eredeti. ebben help?
Ja és persze az összes Patch fel van rakva. :(
-
#20596 Kifejezetten magyar szerver nincs sajnos, ami van az vagy warszerver, vagy csak időnként fut. Vannak viszont olyan helyek, ahova magyarok járnak. Ez igaz szinte az összes FCMP-s szerverre... -
gTWELVE #20595 FarCry mp.. t4ce weblapján a gyíkba linkelve van. Vagy ha eredi a game, akkor regisztált tagnak kell lenni, ubi-n aztán serial aés mehetet a móka. Persze az összes patch (1.3,1.31,1.33) felrakása után -
#20594 barom vagyok mert nem nézem a Faq-t meg egyéb helyeket, de van egyátalán magyar szerver? ha van adtok ip-t? vagy nevet... mert akkor valszeg mennék én is! -
greenwar #20593 I <3 techno nagyon köszi a linket -
#20592 Én leszedtem, de, ennek fekete fehérnek kell lennie:D?
Sztem jól teszed, hogy megveszed, én is megvettem, és nem bántam meg, nagyon megéri!!! -
#20591 nincs idöm mindennel jáccani igy csomo játékkal csak singl-özöm néha néha , egyketővel meg aminek ugy érzem érdekel a multija azzal multizok ezért nem veszem meg mert nem akarok vele multizni nem azért mert nincs rá pénz , bár viszont a cs:s multija az érdekel ugy hogy lehet mégis meglesz a hl2-ő is eredetiben :) -
#20590 Csak ezt találtam:
http://www2.ati.com/misc/crytek/theprojectv1-1.exe -
greenwar #20589 nah feltetetm 1.1 1.3 1.31 1.32 1.33
és láss csodát fasza lett hdr 9.999-es levelen meg 120ba maxon full sép és ez 2003 közepe...
GJ
valami farcry 2.0 technikai demo mintha 2005 elején kijött volna de akkor még csak 5600-asom volt azon meg 2fps-t produkált nem tudnátok linket adni arra? -
greenwar #20588 és nektek miylen driver van fent? és mien patcheket töltsek le? -
greenwar #20587 bazzer se f12 se print scren nem muxik faszom g15ös billentyűzet és nem muxik... 64bites proci feat 32bites xp jót tesz neki.. -
#20586 Hát nekem szarabb kártyám van, de még sincs semmi baja semminek. Na jó hazudtam: a víz bizonyos nézetekből nézve zöld, és a textúrák meg a fák is néha színt váltanak, de ki lehet bírni és nagyon ritkán van ilyen, szóval el nem tudom képzelni, mi lehet a kártyád baja...
Kicsi? Akkor viszont muszáj növelnem ezt személyemmel:)! -
greenwar #20585 jah és patchek miket kell feltenni?
asszem 1.3 és arra 1.32 és arra 1.33 jól tévedek? -
Richard90 #20584 Tudnál berakni pár képet?
Nekem az alant látható konfigon tökéletesen fut (noha nincs full grafon) -
CUCLI #20583 őőő. 1.33pecs felvan rakva?
amúgy asszem ezekkel lehet kapcsolgatni a hdrt.
\r_hdrrendering 1
\r_hdrlevel 1 -
greenwar #20582 hali
nos 6800GS videókártyámon a farcry elég bugosan néz ki pedig legújabb driver stb próbálkoztam régebbi verziójú driverekkel is de a víz messze nem oylan jó mint a képeken pedig mindent full highra hőztam 1280ban és 3500+-nak meg a 6800GSnek bírnia kéne de talajtextúrák feketék néhol a növényzet se a screenshotok szinvonala naéspersze majdnem végig fekete talajtextúrák
és a farcryben mivel tudom a HDR-t bekapcsolni, tace GYIKban olvastam vmit farcry+hdr de most 404-es az oldal szóval help me pls
-
CUCLI #20581 pont ezaz ,h nemtúl nagy a tábor :) -
#20580 Huhh, nem gondoltam hogy a FarCrynak is van ekkora multis tábora itt Magyarországon, úgy érzem a rég tervezett vásárlás ideje elérkezett... -
gTWELVE #20579 pl FarCry már csak 2390 Ft.. :D Tök lol.. postaköltség 1k, de ha elmész érte a boltjukba akkor tényleg ennyi.. , Ajánlom a Steam-et..CS:S 19.95$ és ha nincs szükséged a HL2re akkor tökre megéri. Szóval megéri letölteni.. :P