24504
-
gTWELVE #20658 Nekem nem :D , anynit jelent, hogy a memóriacímzésnél a rendszer saját taskjai prioritást élveznek. -
gTWELVE #20657 2giga nagyon sokmindenre elég. komolyabb képfeldolgozó progiknak,mint pl photoshop saját swap fájluk van,windowséhoz semmi köze. Mert ugye minden egyes réteget tömörítetlenül tárol a mervelemezen, ill a memóriában. meg ugye a history. Nagy memóri csak arra kell, hogy a bonyolultabb dolgokat is le tudja renderelni,ahoz kell a 2 giga.. de ha már kész a modosult kép a memóriából a merevlemezre írja. Azért Ha pl cisnálsz egy oriásplakátot, és rázúzol valami brutál szűrőt akkor ok, de szerintem az is belefér a 2 gigába. Aztán meg ha nagyon eszi a memóriát, én csinálok egy mentést. és pár réteget összeolvassztok, az elég sokat segít. -
#20656 Van ilyen , hogy alapon a memoria nagyobb része a programokhoz van rendelve...
Nálam az valamiért a rendszergyorsítótárhoz van jelölve...Az nem baj ??? -
#20655 Felesleges??? Mondd ezt egy grafikusnak, aki 1-2 Gigás képekkel dolgozik (pl. mostanában én) -
gTWELVE #20654 kis hullmáos windows gomb + Pause/Break együtes lenyomása, aztán ->Speciális ->Teljesítmény -> Speciális és ott modosítás. egyszerűen kikapcsoldo. van olyan opció.
restart kell hozzá.
-
#20653 Azt én is észrevettem , hogy közel nem használ 2 giga memóriát nálam sem semmi...
És hol kell azt lejjebb venni vagy lekapcsolni ?
Megnézem mi lesz ha lejjebb veszem....
Több helyen hallottam már , hogy az segít. -
gTWELVE #20652 mert 2 gigánál felesleges.. azért. -
#20651 De van.
De én mindig így vittem át azt a részt :DDDD
Azok a szörnyek észrevesznek, kicsit morgolódnak azt annyi:DDDD
Lusták ahoz , hogy utánam jöjjenek :DDD -
#20650 Nem hiszem. Bal oldalt van több szörny is - legalábbis nálam. Van 1 vagy 2 batár nagy állat és ilyen hosszúkarú kis g*nnyláda is pár. Nálad nem?? -
#20649 A szörnyek félnek a víztől ....
Ha egész bal oldalt mész a pályán , szépen végig lehet sétálni rajta :DD -
#20648 Elsőt sem kell leszedni, elég kicselezni (kikerülni) és leugrani, utána amikor a szörnyike is leugrik, vagy meghal (ha a szárazföldre esik) vagy meghal (ha a vízbe esik - nem bírja szeginy :))))))) -
#20647 Ne lőj csak az elsőt szedd le a vízesés tetején, lopakodj a helikopterig. Onnantól már mehet a hentelés..... -
#20646 "Vmi progi csinállhatja sztem"
Windows-nak hívják :))) -
#20645 Sound menü, az opcióknál. Meg kell hozzá egy gami újraindítás.
gTWELVE : Az acdsee, az exel, a world nálam is ugyanezt csinállja, Picinél meg hibátlan. Vmi progi csinállhatja sztem, mert opreinstall után még simán ment.
-
#20644 miért kapcsolja ki a lapozófájlt??? -
gTWELVE #20643 Főnökömnek van 2 giga memóriaája a64..és pont megemlítette, hogy van egy két progi amikor indítja kicsit gondolkozik.. semmi nem reagál csak az egér. 1-2 sec. aztán tökéletesen megy. lapozodájl kikapcsolva.. próbáéd meg 1 gigával :D LOL -
strebacom #20642 JA!! -
strebacom #20641 Hát 2GB ram van engem is ez idegesit, majdnem az egész game beleférne, ha hangk,driver a legfrissebb.Mi akkor a baj??? -
strebacom #20640 Azt hogy is kell, márt mint kikapcsolni a gyorsítást?? -
#20639 Hi!
Kellene egy kis segítség!
Ott tartok, hogy kidobtak a heliböl, van 10 golyó-m, egy db fegyverhez. El kellene jutni a vulkán-laborhoz, de nem megy... A vízesésen lejutok, átjutok a géppuskás valamin, de utánna széttép a két szörny, nincs hová bujni előlük. Van erre valami trükk?
Dante. -
#20638 B+, de "szar" géped van :))))))) -
#20637 Ha 512MB ramod van akkor normális a dolog. Ha nem, akkor hangkártya driver.
HDR-hez használd a keresőt...
Utoljára Cucli írta le a használatát:
Cucli:
amúgy asszem ezekkel lehet kapcsolgatni a hdrt.
\r_hdrrendering 1
\r_hdrlevel 1 (1-11) -
#20636 Audio gondra, kapcsld ki a harweres gyorsítást. Az beteszi a kiskaput. A HDR-hez nem tok tanácsot afni::(
-
strebacom #20635 Segitséget szeretnék kérni, fen vannak a patchek, és néha mégis meg-meg torpan a játék egymp-re pl. lövéskor 7800gtx-em van, miért lehet ez, azt is észrevettem, hogy ha letiltom a hangot az eszközkezelöben, akkor nem tapasztaltam,most játszak hangnélkül, mit tegyek asus a8nslideluxe alaplapom van???Ja és hogy lehet bekapcsolni a HDR-t. -
#20634 jaja a 1.3as patch megoldotta. -
#20633 wot? :) Nem egészen értem mire gondolsz... -
#20632 T4Ce, mennyiért intéztek tárhelyet? Ha kell tudok segíteni. -
#20631 Biztos, hogy a peccsek nincsenek fennt. A 6600-as széria kifelyezetten allergiás rá. :(
Akár az ubiról, akár vmelyik klán oldalról leszedheted. Multi meg nem is megy azok nélkül. -
#20630 ja, lol :) -
#20629 Ja, arra énis emléxem :) De az nem coop volt szerintem, hanem csak külön külön játszottunk és én előbb jutottam oda :) -
gTWELVE #20628 Ez tényleg LOL, én is simán leállítom,most az az egy két óra.. :D -
#20627 te a töltögetés miatt nem jácol? lol?:) -
#20626 Régen anno amikor volt a Far Cry multi béta sokat toltam és nem is ment rosszul aztán jöt a full akkor is toltam kicsit tört szervereken azóta sajnos kurvasokat töltök FEL/le és nincs sávszél multira le kéne álni a töltésekről csakhát torrenten 18k-s feltöltéssel arányt tartani pff. -
#20625 @ewuk: Javításokat mind felraktad? Elvileg 6600-nál pár esetben jelentkezhetnek textúrahibák, de általában a patch-ek után megoldódik a probléma.
@grebber: a magyar közösség elég kevés, ha erre vagy kíváncsi. 100 főt tesz ki kb. Vannak szerverek ahol rendszeresen játszanak magyarok is, de ezek nem valami minőségi szerverek stb... viszont úgy az egészet nézve nyomják épp elegen ahhoz, hogy találj jó helyeket, és tudj játszani egy jót. -
gTWELVE #20624 ja meg lehet két pisztolyod is két gépfegyverrel.. mint a hitman-be volt..:D -
#20623 Wazeg most nézegettem és látom hogy a boxos verzióba van köpöcső PC-sbe is beletehették volna jó kis növényes fedezékből leköpni ellent az meg csak kamillázott volna mi ki honnan :D
Soka tolják még a gamet multiba??Mertha igen lehet beruházok a gamere mert már csak 2.390Ft. -
#20622 nekem is 6600 gt-ém van és nekem jo kivéve ha bekapcsolom hdr-t mer akor kurva fényes lesz:) -
#20621 :D -
#20620 np , mongyuk engem elég sok játék megfog:) -
#20619 áá textúrákkal van gáz, megyek és elfeketedik az út alattam :D