24504
  • icewolf
    Tölteni? Hát ne is haragudj... de nem tudod mit hagysz ki ha a tört verziót szeded le. Vannak játékok amelyeket érdemes megvenni. én Pl a Far Cry-t is megvettem mikor 4000-ért árulták. Egy multi támogatású játékot nem érdemes letölteni. Persze... hogy ha nncs pénzed
  • I love Techno
    nah jah Hl2 is atom volt , le is kéne töltenem vhonan :) mert már nincs meg aszem:(
  • andriska
    De te fosnoob vagy
  • andriska
    Hát nincs,de kb 5x megvolt
  • icewolf
    hm... ez szép volt. én alapvetően az FPS-t szeretem és nem egy - két stufát. Végignyomtam a Doom 3-t, a F.e.a.r.-t, a Q4-et, A Far Cry-t is, mindegyiket másért kell szereti, és nekem mindegyik másért volt élvezetes... na jó. Persze nekem az etalon a HL2. szerintem nincs még egy olyan állat rajtam kívül hunföldön aki 9-szer végigvitte a Szingli részt...
  • I love Techno
    pedig azért a doom 3 singl nagyon ütésre sikerült de persze kinek ez kinek más kinek mindegyik bejön :) , viszont nekem is kéne megint egyet ketőt far cry singl-öznöm aztsem lehet megunni :)
  • lac coo
    De mér a Q4 single elég jó szerintem :DDDDD

Multi: Quake Wars Powwa :DDDD
  • PyRex
    Q4, Doom3 szemben meg olyan szinten suxx, hogy azt el nem tudom mondani. Viszont FC single megy most újra és kirááály...
  • I love Techno
    lenni
  • I love Techno
    az elején kicsit unalmas volt de miután átalakitottak egész érdekes kezdett lebbi:)
  • I love Techno
    Q4 et már végigtoltam :)
  • lac coo
    Én nem vitatkoztam senkivel:DDDD Bugról meg annyit: ha csak nem sniper fekszik valami magas helyen, harmadikra nem éli túl a gránátomat :DDDDDD

(Nézd meg Q4 single-jét :))))
  • I love Techno
    Lac-coo szerintem felesleges újabb vitákba bonyolódni aki ezt szereti jáccon ezzel aki meg nem az jácik másal mindenkinek meg van a saját véleménye...(én is egyetértek veled a bugokal meg a laggal kapcsolatban (bár mostanában a lagg nem zavar annyira) , egytrágya az egész bizonyos szempontból (egyesek játékstílusát ideértve) , ezért eccerüen más játékal jácok , max néha ubin megfordulok azért vanak olyan játékosok akikel lehet jókat darálni és nem csak vmi bug mögött fekszenek , egyépként pár naplya jácotunk egyik klánal funwart ott is olyanok voltak hogy a sniper egészteste kilógott a hegyröl a nevét is kirta meg minden de hiaba lődöztem fejbe nem halt meg (én is bug mögött feküdtem mert én is ismerem szinte az öszeset és igy ösem tudott kilöni ezért gyakorlatilag farkaszemet néztünk és ezel elbasztuk a magunk játékát (hát ez nekem nem játékélmény csak mongyuk egy gyözelem vagy egy vereség strigula enek számomra nincs értelme akinek ez élmény az élvezze nyugottan) ezek a láthatatlan bugok aminkeresztül egyik iranyba átlehet löni másik irányba meg nem gusztustalanok meg az öszes többi is ilyen téren minden más fps-játéknál más az fc és persze szarabb is , más játékokban pl F.E.A.R. cs:s vagy régi játékokban mind az dominált aki célozni tudott meg voltak reflexei a játékhoz (persze ott is vanak bugok mint minden játékban de azok nem befolyasolják azt ki hogyan tud lelöni vkit) , de itt az a klán nyer aki aljasabban használja a bugokat nem az aki letudná darálni a másikat pl 1 vs 1 ben és ez számomra is gusztustalan ahogy lac-coo számára is meg szerintem még jópár játékos számára is , gondolom ezért nem anyira népszerü pl far cry mint az öszes többi játék multilya holott ez az egyik legszebb játék (persze a doom 3 singllyét én szememben nem múlja felül semmi:) nem szándékozom olalyat önteni a tüzre csak gondoltam én is elmondom a véleményem ugy ahogy az elöttem szólók.
  • Stalker
    az is lehet... :o
    ezt szedd le, és rakd az FCdata mappába
  • DEXTER92
    Hét én az egyik ilyen (asszem) klánnak a weboldalának a faq-jába olvastam hogy le kell szedni EZT, hát leszedtem, azt az fcmp, hát.... majd megnézem.
  • sildante
    talán a régi fcmp van meg, az lehet a gond
  • Stalker
    Nézz szét a tűzfalad beállításai között, biztos van olyan menüje, ahol lehet állítani a netre engedett alkalmazásokat... ott kéne engedélyezni fc-t. Routered van egyébként?
  • DEXTER92
    És akkor most mit csináljak? Csak annyit tudtam tenni, hogy mikor kiírta hogy blokkolni akarja barátom, akkor azt a tiltás feloldására mentem, azt annyi meg egy bambi. Most mit tudok még tenni? Mostmár szerintem nem blokkolja, már ha eddig azt csinálta... És azóta is ha megnyitom, nem jönnek be a szerverek. Valami más ötlet?
  • Ability
    Hát ha blokkolja, akkor igen, ott van a "bibi". :)
  • DEXTER92
    De igen bekavar, egyszer kiírta elsőnek hogy blokkolná a kedveske, de mondtam neki hogy az anyja picsáját blokkolja. Itt lehet a "bibi"?
  • lac coo
    Hát....Ja..... :DDDDDD
  • Ability
    lol, szerintem csak cikizésből mondta =C
  • PyRex
    neem, ők lennének 5-en.
  • lac coo
    ????????????????????????????????

És honnan szedjek még négy embert ? ;)
  • Stalker
    lac-coo, tudjuk, h nagyon pro vagy, talán egy 1vs5-öt bevállalnánk ellened, bár azért tartok tőle, h leversz minket. :c
  • lac coo
    Mondom én , hogy láma a mezőny :DD
  • Ability
    azok lámák, azokat is levernénk cask nincs értelme mert egy véletlen folytán kerültek oda és most mindenki kihívta őket mert könnyen meg lehet verni őket.. és mire tudnánk warozni velük addigra már nem elsők
    :D
  • lac coo
    Mér nem elsők ?

Azért gratula :DDDD
    És ki az első?
  • Ability
    a fenét... csak mi is összeszedtük magunkat :) amúgy haggyámá most örülök :DDD hmmm már csak erősítsék meg és ...... mi vagyunk a másodikok :D
  • lac coo
    Ilyen láma a mezőny ?
  • Ability
    ÉS MI VAGYUNK/LESZÜNK A MÁSODIKOK CB-N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • lac coo
    Már nálam is:D
  • Ability
    és én kérek elnézést emgint
  • Ability
    megy az
  • lac coo
    Most pl. mi van? Behalt az UBI szerver, vagy mi ?
    Nincs egy szerver sem , és jelszót sem kér...
  • lac coo
    Én is!...
    (Azt hittem itt lehet hülyézni orrba -szályba , aztán elintézzük , hogy bocs ! )

Mégegyszer elnézést !
  • Ability
    Én kérek ellnézést... :C
  • lac coo
    Nem hülye vagyok hanem láma :DDDDD
    Amúgy anyád a hülye...Már bocs :DDDDDD
  • Ability
    Hát te hülye vagy, már bocs. :)

Amúgy HD = hit detection
  • lac coo
    Hát hogy mi az oka azt én sem tudom , de tény amióta kissebb netem van , azóta sokkal-sokkal jobban megy mint amikor 2 mega volt.
    Az persze természetes , hogy vannak nagyon jó játékosok, azzal nincs is baj , de amikor háttal fut előttem , és kifogy a lőszer mégsem hal meg, az már valami :DDDD