24504
-
DonManó #20702 Köszi!
megvan
-
#20701 Olvass vissza 67 postot... Többet már nem írom le. -
DonManó #20700 Sziasztok!
az lenne a kérdésem h a HDR-t hogy tudom bekapcsolni?
előre is köszi -
#20699 thx -
#20698 Innen is, mert az új oldalunkon még nincs fennt a link. -
#20697 A fennt telálható oldalak közül szinte mindegyikről, és jogos a kérdésed:
az 1.3, 1.31, 1.33 peccseket kell feltenni.
A multihoz mindenképp, a singlihez pedig mert a 6xxx-as nVidia köhög érte. -
#20696 hello. hosszú idő óta ismét elővettem a far cry-t (sajna nem igazán üti meg ezt a szintet semmilyn új játék), és a formatok miatt elvesztek a patch-eim, kérdés: le kell töltenem minden patch-et vagy elég a legutólsót? ha esetleg ez másoknak egyértelmű akkor bocs -
#20695 Talán a GSpot volt? -
#20694 Lehet láma kérdés de egy idő után nemfoglalkoznak a készitök a szerverekkel vagy igen ha igen kb meddig?Ha jön a FC folytatása a szerverek ugyanugy megmaradnak? -
#20693 Nem játsza le ez se.. -
#20692 jetaudio -
#20691 Nem, nem ismerem . Tudsz valami linket adni hozzá ? -
#20690 Jetaudio-val próbáltad??MIndent lejátszik,ha valami ismeretlent akarsz lejátszani azonnal letölti a kiegészítést magának. -
#20689 QDesign Music Codec-re lenne szügségem, ha tudtok valahol légyszí szóljatok !
THX.
-
#20688 Egyszer volt valami progim, ami megmondta , hogy az adott mediát milyen kodekkel lehet lejátszani és honnan szerezhető be , csak nem tom mi volt a neve .......
Valami G-.... -
#20687 Off:
leszedtem -számomra- nagyon fontos wav . file-kat . és tök sokra azt írja minden lejátszóm , hogy ismeretlen fileformátum ( vagy vmi ilyesmi) !
Nagyon szükségem lenne rájuk , mit csináljak ???
Codekpackokat nem nagyon akarok felrakni mert az szar....
THX... -
#20686 Off:
Ki beszélt itt bűnbakról? Ezek tiszta tények. 1GB max amit egy program kezelhet. Ha ehhez hozzáveszed a windows vackait a kettőt összeadva 1.5 GB ram az aminek még van értelme. (512MB-ban elférnek a win működéséhez szükséges dolgok, a fennmaradó 1GB elég más alkalmazásoknak.)
A mem tesztet valószínűleg nem magyar winen fejlesztették. :) Ráadásul a tesztet sem magyar winen hajtották végre a cikk írói. (Ha kell előtúrom valahonnan.)
Valójában mennyi ramra van szükségünk? (Tom's Hardware) -
strebacom #20685 Ebben nagyon igazad van, én magyarXP SP2-t használok, de van egy haverom aki már régóta az angol verziót használja és néha csak röhög ha valamilyen hibával hozakodok elö, mert nálla semmi ilyen nem jelentkezik, a biosban hol állítsak a memóidözitéseken,alaplapom: a8nSLIdeluxe és azt hiszem hogy autoban van a beállítás, hogy lehet állítani, ezért akad néha a game és krekken a vinyó, vagy ez természetes 2GBram!!! -
#20684 Nem biztos, hogy ez az ok.
Bár nálam is "csak" 1GB van, de annak, ha tényleg a memória az akadozás oka, még lehet számtalan más ok, mint a "mennyiség".
Pl. BIOS-ban nem megfelelő beállítás (pl. időzítés).
Vagy ha nem a memória az oka, az akadásokat már a számítástechnika őskorában is a különböző eszközök összeakadásai is okozhatták.
Vagy a mostanában már kilóra vehető, telepítés nélkül felrakható botkormányok és más játékvezérlők okozta akadások...
Vagy ha mégis visszatérünk az XP hibáira, akkor nem kéne megfeledkezni arról, hogy XP és XP közt is lehet különbség. Pl. a magyar XP-k bugjait értem ezalatt az eredeti angol változatokhoz képest.
Szóval nem kéne ennyire egy bűnbakhoz ragaszkodni. -
#20683 cg
-
gTWELVE #20681 ezt is jó tudni.. :D WindowsXP powa.. :D mint win98nál 512mb .. :D -
#20680 lol
-
#20678 itt vagy? -
#20676 te játszol multiba?
-
#20674 ahha
-
Hányat kérsz , elég kettő ? -
#20672 Csáó figyu kit tud adni eredeti kulcsot mert kénne a multihoz
Please írjatok köszi előre is -
#20671 A minap erősen ledöbbentem, amikor a memteszt Windoswos verziója közölte velem, hogy a teljes memóriaállomány teszteléséhez párhuzamosan két programot kell futtatnom, mivel a windows xp egy programnak max 1gb(!) ram lefoglalását engedélyezi. Tehát, gb-onként egy memtesztnek kellett futnia... Nem is tudom hol, olvastam egy tesztet, miszerint semmi(!) értelme 2 gb ramot használni a gépekben, mert szinte semmi gyorsulást nem eredményez. Ráadásul ezt saját tesztjeim is igazolták, ugyanis a FEAR majdnem ugyananniszor akadt meg, mint 1GB vagy 1.5 GB ram mellett (ez utóbbit egy NF7-ben teszteltem). Ráadásul 4 512-es modullal belassult a gép(!). Egy szó mint száz, szvsz felesleges a 2 GB ram(még). Talán majd a Vistában korrigálják majd ezt a "hibát".
Most olvasom csak a photosopot. Valami akkor nagyon nem kerek, na mindegy. :) -
gTWELVE #20670 Aza dúrva, hogy gorsi gépe is csinálja.. sokat szenvedtem már vele. és minden hasznos jótanács se vezetett győzelemre.. map újrabetöltése.. az. új vinyó, új ram..semmi..ugyanazt csinálta. ennyit erről.
Pyro! : Edit, preferences , ott memory and image cache, photoshop hajlmaos, ha memóribővítés van nem utánaálítani a memórihasználati jogát. ha 1,5 giga van 1gigán simán engedélyezhetsz neki. Elötte van a Scratch disks, on meg ki lehet választani a vinyókat. Elméletben mindegyiket addig használja amíg van hely az adott meghajtón. Most itthon 1 giga rammal, simán bluröltem 8000x11000res képet.. meg lightenig effect, meg elég sok mindent.. hozáteszem photoshop már 4gigás swapot cisnált. :D -
#20669 loool -
(---táncolj keci !!) -
#20667 Nekem is csinálja néha .... -
#20666 Nem tudom, nekem anno 1 és 1,5GB rammal egy mezei 3200+ procival és 9800 pro-val nem csinálta ezt... -
strebacom #20665 Köszi mindenkinek a segitséget, a HDR-t kéne még valahogy bekapcsolni, az miért van hogy a játékok alatt néha megtorpan a game, és ebben a pillanatban kerekken egyet a vinyó, ilyen kor tölt, hiába van két giga ram ezt nem lehet valahogy állítani,,,???? -
#20664 lol mi ? :D -
#20663 -
#20662 Hát a bal a jó irány...
[húdegenyavagyok] -
#20661 HALI!
Köszi mindenkinek a segítséget!
A bal-oldalas trükk bejött. 3x-ra, pedig már szívtam itt egy pár órát!
MEGATHX!
Dante -
#20660 OFF:
Van köze a windows swap fájlhoz a photoshopnak, mert pl. ha 512MB ram mellett kikapcsolod a windows swap-ot, akkor a PS rögtön sír. Viszont: a PS saját virtuális memóriáját hogy tudod állítani? Mert irodai gépben 1,5GB ram van, de egy 8,000 x 11,000 pixeles képre nem tudtam radial blur-t rakni, mert nem volt neki elég ram... -
#20659 Akkor gondolom jobb ha én is programokra állítom...
A RENDSZER meg kapja be !!!