24504
  • lac coo
    Na jó ..Furcsa lenne , ha a DX10 fejlesztéseket DX9-es kártyákon nézegetnék :DDDD
  • Ability
    Van az, csak még nem sorozatgyártják. ^^
  • grebber
    Ezt szinte gondoltam de mekkora szar már hogy most veszek még DX9-es karit sokért azt két év múlva meg vehetem meg a DX10-eset :(
  • lac coo
    Speciell nekem nem játsza le a videokat, kodeket kér , de szarok rá úgy ahogy van :DDDD
  • Stalker
    a dx10-es effekteket csak dx10-es kártyával lehet majd megcsodálni ;P
  • lac coo
    Mivel ezek videok , talán igen :DDDD
    Nem mintha lenne a világon DX10-es kártya :DDD
  • grebber
    Remélem DX9-es kártyával is megcsodálható lesz majd az összes új effekt.
  • grebber
    Na majd ha lesz időm leszedem ezeket a moviekat.Kiváncsi vagyok a modra.
  • Ability
    Ja amúgy újabb hírek a készülő új "FarCry" játékról: http://www.gamershell.com/news/27536.html

Van Tech-Demo, videó, sshot, leírás meg minden ...
  • Ability
    Elsősorban multiplayer modnak indult, de most már a single részre is áttértek. Teljesen átalakították a játékot. Vannak új textúrák, új effektek, új/módosított hangok stb. A játék szinte minden részébe beletúrtak. A már meglévő fegyvereket próbálták balanszolni (átírták a fegyverek sebzését, hangját, szórását, "tölténymennyiséget" stb...) és persze vannak új fegyvereket is. Néha olyan érzésem van pár dolognál, mintha a FC:Instints-ből vették volna át. Ami persze egyáltalán nem baj, sőt, élvezném, hogy pár dolog itt is megvalósítható lenne/lesz. :)

Nem is igazán tudom hogy foglaljam össze az egészet. Eleinte csak meglepődtem, hogy már a snigle részt is basztatják, de amikor megnéztem a múvit, akkor teljesen megváltozott a véleményem. Eléggé bejövős lesz. Szerintem nézd meg te is.

PS.: ha csak a multi része érdekel elsősorban, akkor azt már letöltheted most is. Keress rá google-ben erre: Project X mod v3.3 Bár az új verzióban a multit is eléggé átalaítják az előző verzióhoz képest. :)
  • grebber
    Milyen mod is lesz ez?
  • Ability
    Project X 4.4 - Promo múvi

Egy kicsit hosszú, egy kicsit unalmas, de érdemes végignézni!
    (... és ha megjelenik, akkor érdemes lesz kipróbálni is!)
  • WizArts
    Eredeti a gamid vagy tört?
    Eredetihez bármelyik klánoldalon találsz infót.
    Törthöz is kellenek peccsek, és
    ez.
  • WizArts
    Lehet, és ha nincs hiba, nem kell peccs. Ha újabb vga-d van akor az 1.3-tól felfelé. Az új vga-k hajlamosak textúrahibákat véteni.
  • CUCLI
    az FAQ oldal átmenetileg szünetel.
  • fdsag
    Ha az összes patch-et felrakod,akkor megy a szerver keresés.(Megvettem a játékot,de a CD kulcs használatban van.Mehetek becserélni remélem egyszer elég lesz.)A FAQ hol találod?Nekem nem tölti be az oldalt.
  • gaspy
    Hy
    Nincs meg eredetiben a játék csak singleben szeretném tolni...
    Ehhez milyen patch-et ajánlatos felrakni??
  • Sam16
    hali tud valaki a game multi részével kapcsolatosan valamit mert ami az FAQ-ba volt megcsináltam de a fülbe belemegyek és nem talál szervereket egyet sem!
    Mitől van ez talán a patch végett nem talál nekem csak az alap van!
    plz help kösz
  • WizArts
    A COD, és a CS szerverek maradtak, mikor kijött az új. sztem az fc első része se fog behalni. kivéve ha jobb lesz a multi az előző résznél mert akkor a kutyának sem fog ez kelleni ha van jobb. :)

És miért ne lenne jobb az új fc multija? :)
  • grebber
    #20694 valaki?
  • fdsag
    Köszi szépen!Még egy kérdés,hogy imykenél van jobb magyarosítás?imyke
  • CUCLI
    az SDK cucc nemkell. hacsak nem akarsz MODokat csinálni.
  • fdsag
    A Far Cry SDK update-ket is telepíteni kell?Köszi!
  • WizArts
    Jaja. De mondom, nekem nem rögtön csinállta hanam vmi szaros kis progi van az útjában. Ahhoz az oprendszertelepítő kurtító progihpz kellett vmi, és azóta ilyen.
    A 2 G ram nálam egyébként fasán megy. kellett is a fear-hez. :)
  • WizArts
    Lehet kellene a többi peccs is. Lentebb van link. #20698
    Technonak is igaza lehet. Soxor segít a reinstall.
  • I love Techno
    ez nem egy megoldás csak egy ötlet (mert fingom sincs arrol hogy lehet egy játék 8 pályán keresztül hogy jol fut aztán utána meg kifagy) , ugyhogy szerintem teddujra a játékot és kezd előröl vagy tedd ujra a játékot miután elmenteted az első 8 pályát és utána másold be őket aztán folytathatod , talán segíit (egyépként öcsém gépén aminek az alaplapja nem a legjobb ott volt hasonló probléma vagy lehet csak ecerüen windovs szart be na mindegy lényeg az hogy feltettük a F.E.A.R-t és tök faszán ment kb egy hétig aztán már elsem tutta inditani aztán leszedtem ujraraktam és megint kb egy hétig lehetett vele tolni aztán megint hibás lett nah szóval az ujrarakás az segített szerintem próbáld meg te is ha edig ezt még nem próbáltad
  • Atisz #20716
    Hát akkor próbáljuk meg még 1x:

Az a baj hogy nálam picit fagyizik. Ati R X600 Pro-m van. Érdekes hogy eddig teljesen stabil volt, de itt (kb. a 9. pálya ahol egy tavon kell átkelni), szinte játszhatatlan a sok fagyás miatt. Nem is tudom továbbvinni, mert lefagy a checkpoint előtt. Az 1.3-as patch van fenn. Valami tipp?
  • PyRex
    OFF:

Jah, tudom, ezért nem is tudom mi a francot vegyek, mert most akarok gépet bővíteni. Mondjuk a Venice magos 3500+ A64, meg az A8N SLI Premium az szinte tuti (bár lehet, hogy csak sima Nforce4 ultra chipset-es lesz, sli egyelőre felesleges nekem az tuti). De kéne még 2x1GB ram is... ehh, és azzal vagyok gondban.
  • WizArts
    Vagy meg kell keresni a beállításokat, én az egyik géppel samsung, és infineon ramokkal sz*ptam be. időzítés stb. utánna már felismerte a gecike. 3-8-8-6 stb.
  • WizArts
    off:
    Nyugi, ezek a 64-es rendszerek sem tökéletesek. Pl. nekem még mindíg adott, hogy az exel és egyéb kisebb állományokat 10 mp-es gondolkodás után nyitja meg. A zene fájlokkal semmi gond. jpg,bmp,xls,doc.... ezek viszont nem nyílnak rendesen. :(
    on: De a gamik jól futnak, és az a lényeg.
  • Ability
    http://farcry.gamesweb.com/news.php?setsess=english

... de regeteg hasonló olddal van, ahol talán még több is van...
  • steweee
    van olyan mod hozzá ami teljesen úgy sztorit ad? nem találok ilyet a linkeken, de engem csak az érdekelne mielőtt kiírom + 1.3 peccsét+krekkjét. még van 900 meg hely számára a dvd-n.multizni nem fogok vele
  • Natural
    ezt azért így nem mondanám: pl némely alaplap ha 4 memóriamodul van benne akkor tényleg csak 333-on megy, ezen kívűl persze az sem mindegy hogy egyformák-e a ramok, és hogy single-vagy double side-s, az alaplapi leírásban benne van, vagy a gyártó honlapján.
  • PyRex
    Jaaa, neked má Athlon64 van, télleg, sry akkor nem szóltam. Barton-nál volt az, hogyha teleraktad rammal, akkor egyel alaplapok csak 333-on voltak hajlandóak kezelni.
  • XeeN
    Ennél azért bonyolultabb, ráadásul nem az alaplap határozza meg, hanem a proci (Athlon64). :) Ajánlom a linket.
  • Atisz #20707
    Az a baj hogy nálam picit fagyizik. Ati R X600 Pro-m van. Érdekes hogy eddig teljesen stabil volt, de itt (kb. a 9. pálya ahol egy tavon kell átkelni), szinte játszhatatlan a sok fagyás miatt. Nem is tudom továbbvinni, mert lefagy a checkpoint előtt. Az 1.3-as patch van fenn. Valami tipp?
  • PyRex
    4x512-vel persze, mert csomó alaplapnál akkor csak 333-on megy - ha jól tudom.
  • Stalker
    pff... :ccccccccccc
  • lac coo
    LOL :DDDD
  • CUCLI
    WTF?!