24504
-
#20782 Jaja. Akkor meg egyenesen kötelező lesz mert minden szerver váltani fog rá. -
#20781 Szerintem inkább várjátok meg a végleges 1.4-et. Elvileg hamarosan megjelenik... -
Stalker #20780 innen -
#20779 honnan jut az el hozzánk? ;) -
Stalker #20778 kiszivárgott beta verzió... :P -
CUCLI #20777 HE?!
-
CUCLI #20776 igen -
#20775 köszi a választ és ez felmegy egy nem eredetire is?
-
#20774 számodra a megoldás: 1.3-as patch! -
#20773 Miért van az,hogy 6800gt-n csúnya lett a grafika,minden sárgás és fekete négyzetek mindenütt!???Fx5900-en ilyen nem volt. -
#20772 Ha 5 cd-s verziód van (nekem is ilyen van eredetiben), akkor a telepítésnél a nyelvet állítsd át, ha 3 cd-s akkor viszont ényleg felejtős a dolog. -
#20771 Egy kis segítség azoknak akiknek szintén van némi gondjuk a single player részben és ostoba módon (mint pl. én) challenging, vagy még magasabb fokozaton kezdtek neki a játéknak és emiatt a későbbi pályákon nem boldogulnak:
0, konzol mód
\save_game
ezután space és a mentés neve
Így már bárhol menthetünk és 20 mutáns kiírtása után garantáltan nem fogjuk a játékot unisntallálni miután a 21-edik megölt...
Amennyiben ezt már valaki leírta előttem, akkor ezt mindenki tekintse ismétlésnek -
#20770 Kevés a Magyar szerver. leginkább 2 db van. Azok is ZZ-n. Itt találsz tört szerverhez infót.
Töltsd le a zzmp-t, és illeszd be az FCdata könyvtárba az FC-n belül.
A két magyar szerver:
T4Ce.MuLt!gAm!nG | Pwd by OBiNet.hu
frag4u.com | <H3F> Hungarian Elite Force
Ma épp a törtön van mindkettő. -
#20769 Sorban 1.3, 1.31, 1.33. vkik szerint az 1.1 és az 1.32 is kellhet. Nekem speciel az 1.32-őn kívül mind fennt van. -
#20768 Sztem valahonnan szerezz egy dvd-s verziót és használld ahhoz a cd-key-ed. Azzal minden simán megy. A cd-s verzió nagyon el lett kúrva. -
Matheus #20767 Lehet amatőr kérdés, de felteszem ... mivel GYIK nem műxik!!! Megvan nekem a CD-s Far Cry és nem engedi hozzá felrakni egyik peccset se, se az 1.1-t se az 1.2-t és így tovább, nem találja a gépen az FC-t ... mi lehet a probléma? plz HELP -
#20766 Hello tudnátok segíteni, hogy mi a patch-ek telepítési sorrendje? Mindenképpen feltegyem az összeset sorban vagy elég az 1.3-as patch?
Multizni nem akarok csak megnézném már azt a HDR effektet, ha már GF6-om van. Előre is köszi. -
#20765 Hello emberek!
Valaki tudna nekem Far Cry magyar Szervereket IP-sen javasólni? Imádom a Far Cry-t!!!!! -
CUCLI #20764 looool :DD:D:D:D:D:D:DDD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
CUCLI #20763 hI! -
#20762 én már el is kezdtem lecserélni a konfigot:))) -
#20761 Nem mindegyik szerveren. Valahol le van tiltva az automatikus frissítés... -
fdsag #20760 Valószinüleg a régi PB-m volt a gond.Manuálisan frissítetem azóta megy.A PB autómatikusan nem frissül? -
CUCLI #20759 angol verzió -
#20758 Bazzeg DX10-es kártya Shader Model 4.0 mikor jön ilyen még az új X1900 és 7900 -as szária se tudja ezeket.
Bezzeg ezeknek a fejlesztöknek már van ilyen dejó nekik
"Az NVIDIA időközben már egy teljesen új architektúra tervezésével is foglalkozik: a G80 szakít a külön pixel és vertex shaderekre alapozó felépítéssel, és az Xbox 360 ATI által tervezett grafikus vezérlőjéhez hasonlóan egységes programozható shader egységekből (unified shader) fog állni, melyek üzemmódja az elvégzendő feladatnak megfelelően változtatható. A G80 bemutatkozása 2006 derekára várható, a rá épülő kártyák legkésőbb őszig piacra kerülhetnek. Az új chip támogatni fogja a DirectX 10 API-t, de amint az NVIDIA megerősítette, továbbra is lesznek meghajtók Windows XP, illetve DirectX 9 alá."
info: Prohardver
Tehát összel jönnek a DX10-es karik.Na akkor én szarok bele a márciusra szánt új gépembe leszrom hogy 640-be meg lowon kell majd tolnom az esetlegesen kijövö isten gameket de ezért tuti megéri DX10-es kari meg amugyis ez a jővő. -
Stalker #20757 nemtom, én megnéztem az interjút, de nem sokat értettem belőle, mert németül van :S -
#20756 Hát ha ez interjúból van akkor no comment. Egyébként kacsára tippelnék -
#20755 Köszönöm a tippeket, jelentem a problémás pályarészen túl vagyok, azóta ismét nincs vele gond és nem lép ki a desktop-ra
Azért a végén még rögtön az autosave után fagyott egy utsót
Elég kemények ezek a sisakos meg pajzsos katonák, jelentősen leredukálják a túlélési esélyeimet. Még mindig nagyon nehéz megszokni, hogy marha nagyra kell állítani az egérérzékenységet, mivel a fegyverek úgy rángatnak mint az állat, az ellenfelek ehhez képest meg elég gyorsak. Nehéz átállni a HL 2 meg az UT után erre a stílusra.
Csak a shotgun meg a távcsöves puska hozza a jól megszokott formáját. Sztem ezért egy picit kár volt, de mindegy. A játék kitűnő. -
Stalker #20754 cb fórum -.-
de ezek az állítások úgy tudom a videointerjúból származnak... -
CUCLI #20753 hol óvastad? -
Stalker #20752 Amit eddig hallottam a CrySis-ről:
- 1. dx10 + shader model 4.0-ás játék
- többmagos proci kell majd hozzá :PPP
- dx9-re is lehet majd állítani (ps 2.0-ával), de úgy "csak" 2-3 -szor fog jobban kinézni, mint fc/hl2
- dx10-el kb. 10-szer fog jobban kinézni -.-
- A CrySis-ben 1 fa megjelenítéséhez fejletteb technológiákat használtak fel, mint pl. hl2-höz össz-vissz.
- mp módban rombolni? kell majd, nem zászlókat foglalni
- 2006. végén jelenik meg
Indulhat a flame! ;) -
#20751 thx
-
#20750 Játékban a MODs menüpontnál tudod kiválasztani, vagy készítesz egy másolatot a FarCry parancsikonjáról és annak a tulajdonságainál a cél mezőbe beleírod: -MOD:ProjectX*
*ProjectX helyére kerül a mod neve. Vagyis pontosabban az, ami a FarCry/Mods mappában van 'mappanév'...
Vagy ha ki se lehet választani a játékban, akkor valszeg rossz helyre telepítetted. Legegyszerűbb hogy ha kicsomagolod egy "semleges" helyre, utána a FarCry/Mods mappába bemásolod. ^^ -
#20749 Milyen üzenettel dob ki pontosan? -
#20748 hello. láma kérdés: új modot letöltve feltelepítve hogy tudom elindítani, mert csak az eredetit engedi -
Stalker #20747 sztem előbb kijön mint a stalker :ADS:D:S:AD:AF:S:F -
#20746 The game is named Crysis and will be shipping, as the first DX10 enabled game, in Q4 2006. Szerintetek ez igaz? Mert szerintem 2007 előtt tuti nem jön ki a game. -
fdsag #20745 A MP-ben az a gondom,hogy a PB egy idő után kidob.Lehet,hogy a magyarosítás miatt?Far Cry 1.32 HUN Mi lenne a megoldás?Remélem nem az,hogy újratelepítem az egészet és a magyarosítást nem teszem fel. -
#20744 Lehet emulálni, csak nagy teljesítményromlással jár. Bár az teszteléskor úgyis mindegy. :) -
#20743 Az lenne a fura, ha ezek a kártyák még akkor jók volnának. Ma mit kezdel egy 5900-as geforce-al? vagy egy 9700-as atival? Futnának ezek csak nem akarják, mert bedöglene a piac!!!