24504
-
#20823 Jó kérdés, nálam egy ilyen file sincs. A nevéből ítélve vmilyen ati vga illesztő egy darbja. -
#20822 HI!Van egy kardinális problémám:nem indul a játék mert valami MSVCP.DLL" hiányzik,azt ugyan letöltöttem ,de hova kell beilleszteni? -
#20821 Igen. Kicsit élesebbek, rikítóbbak, teltebbek színben a textúrák, de ezt a paradise render móddal is majdhogynem eléred. Meg ott a többi, cold, stb....van asszem 4-5. A cartoon sztem egyenesen szar, de érdekes. :)
De a HDR nem fogja annyira a vasat, mint gondoltam. 5-10% fps-t vesz le belőle csak. Mondjuk full grafon 1024/768 8xAA 4xAF Very High all, Water Ultra High, már HDR-rel súrolja a 25 fps-t nálam. :( De miért?
Fulll Grafon a FEAR, ami mai játéknak mondható 30-250 fpst produkál. Az átlag 100 körül. Akkr egy 2 éves gami miért 25-40 fps?
A 2005-ös 3Dmark 4900 pont a gépen a 6800GT-vel. Meghúva 5100-5200. Pici gépe ugyanez, de 6600GT-vel. Neki 4400 körül adott.
A Far Cry miért csak ennyivel karistol...? -
#20820 6600GT-n mondjuk amúgy sem túl egészséges, ha bekapcsolom :) De mivel így néz ki, nem is hiányzik. 1-2 helyen dobja fel csak a látványt, a többi helyen szvsz tök valótlan... -
#20819 azért nappal is érdemes megnézned a vizet szerintem lenyűgöző mind a víz mind a partok élőnövények grafikája persze minél jobb grafon (ugye a hl2 az egy más helyszinen jáccódik és a két játék vize szerintem ugyan olyan élethű csak ugye a far cry az egy gyönyőrüszép tiszta környezetben jáccódik és a viz is szerintem ahoz méltón van megalkotva , a hl2 meg egy nyomorban élő koszos várost jelenít meg legtöbb helyen ahol sok helyen mindenféle szenyező anyag van és többségben csatorna vizet lát az ember (persze van ott is tenger de az is ugyan ezt a hangulatot jelképezi) -
#20818 és ezek a képek 0.5-ös hdr-el voltak csinállva. Bazz a 4-est már ki sem próbálltam. A 2esnél ha a lámpát bekapcsolod semmit se látsz már abból ami előtted van....az első kettő hdr nélkül a többi az alatt lett csinállva. aztán lehet világos pályán mást mutat. azt majd később. -
CUCLI #20817 pont azért.mert "parasztvakítás" az egész hdr szerintem... -
#20816 De ez milyen gagyi már? Éjszaka a felhők miért vakítanak el? Na ezért utálom a HDR-t... :( -
#20815 sztem ez reálisabb. Ez nekem jobban bejön. Igaz, amikor a HL2-őt pörgettem, még csak 5900-as karim volt.... -
#20814 Háát nem tudom. Nekem a Half Life 2-ben lévő vízfelület még mindig jobban tetszik... -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#20812 CD-s Vagy DVD-s a tiéd...egyébként ha nem multizol akkor sztem nem kell. az 1.3, 1.31, 1.33 amik most kellenek. Utóbbi a 6xxx-es szériás karik miatt kötelező.
-
#20811 Köszi. -
#20810 "0" azaz nulla. -
#20809 lol -
#20808 Jahh xDD -
CUCLI #20807 szép és jó. de ez nem hl2? :) -
#20805 hogyan tudom előhívni a konzolt? -
#20804 belinkelem az 1.4es peccs egy képét a guru3d-ről :) szvsz nagyon szép, kár h az x800 nem képes rá .. (amig 6600GT-m volt 1x megnéztem a HDR-t, lenyűgöző! csakhát 5-25fps :( )
-
#20803 feliratozás:
game_subtitles 1
:) -
#20802 elmaradtak a kérdőjelek???sorry -
#20801 nálam nincsen ilyen opció.bár 1.0-ás a játék,még nem patcheltem,megéri patchelni ,még a singlet nyomom de egyáltalán nem vágom a történetet -
#20800 \r_hdrrendering 1
\r_hdrlevel 1 (1-11) -
#20799 eXile? Mi az a konzol parancs amivel be lehet kapcsolni a hdr-t? A 6800gt tudja asszem....
És tom, hogy nemrég beírtátok, de az nálam (lehet elbénáztam) incorrect command.... -
#20798 off:
A F.E.A.R. az jóóó....
On.:
Vehettél volna 3-at :) -
#20797 Valaki lécci tegyen be 1.4-es HDR-es képeket, ha tud! Köcce -
#20796 Akkor tűzfal, vagy valami "akadályozza". Van legalább 8-10 állandóan futó szerver. Itt lehet is látni őket... -
#20795 Akkor rosszul emlékeztem. Köszi, hogy szóltál. :) -
theodor #20794 Megcsináltam jó csak nincs 1 szerver se.Nem tud valaki ip címeket. -
#20793 Van a menüben ilyen opció.... -
#20792 Be lehet állítani, de az audió menüben találod a hangok feliratozását! -
theodor #20791 köszi szépen végre egy normális ember.Egyébként én karácsonyra vettem kettőt is csak elajándékoztam a rokonoknak de mondjuk cserébe kaptam egy feart meg egy bf2 spt. -
#20790 Letölt -> FarCry/FCData mappába másol -> Játékot indít -> Multiplayer menüre katt -> Internet fül helyett FarCryMP002 van, arra katt -> Megvárja míg frissít -> kinéz egy jobbfajta szervert -> bemegy játszani
Bár nagy választék nem lesz, eredetit kéne megvenni. Már csak 2500 HUF. :) -
theodor #20789 Hi az a kérdésem lenne hogy lehet e tört verzióval multizni a far cry-al?Pls válaszoljon valaki aki tudja mert ezen a fórumon nem nagyon szoktak válaszolni a másik kérdésére sajnos. -
#20788 Hááát... ha jól tudom valamilyen konzolparanccsal be lehet állítani a szövegek feliratozását, de nem tudom most hirtelen mi az. Menübe biztos nincs ilyen opció, ne is keresd. Bár kérdés, hogy egyáltalán abban a maygarítsában le lett-e fordítva ez a rész is?! Na mindegy, nem tudok jobbat, EBBEN kellene keresgélni... -
#20787 Sziasztok!
Most kezdtem csak el a játékot, nagyon tetszik. Lenne azonban egy kérdésem. Y2k 1.32 magyarításával játszom, amivel magyar a menü, meg a feladatok leírásának többsége. Nem értem azonban a beszédeket, (minimális az angol tudásom), pl. mikor telefonban szövegel nekünk egy ipse. Így persze a történet maga is homályos marad előttem. Ez így is marad, vagy be lehet valahol állítani, hogy a szövegek ablakban, magyarul megjelenjenek? -
#20786 attól függ hogy akarsz-e multizni mer ha igen gondolom nem jó ötlet feltenni , ha meg csak singl-özöl akkor végülis lehet érdemes kiváncsiság miatt is ugye megnézni -
#20785 kösz!!
ha nem lesz final 1.4 hetekig, akkor megéri feltenni, nem ? -
#20784 igen ;) -
#20783 és a netkodról vmi