24504
-
#5147 A legegyszerübb megkerülni a hajót és szétlőni a gumicsónakot tartó láncokat:P -
#5146 Akkor nekem ez fog jönni csak azt a kurva helikopterest le kell szednem elötte!! -
#5145 level 14 azon belül 3. mentés -
Skyline #5144 Ez hányas pály???? -
Skyline #5143 Hü itt még nemtartok..:)))
-
Skyline #5142 ??
Amikor a roncshajó fedélzetén kell a gumicsónakot le"ereszteni" és jön a helikopter meg a rakat zsoldos???
Ott a legegyszerübb felmászol a létrán átrohansz a túloldali emelvényekhez és felmászol a baloldalira amin a "nagypapa"fészek van:) -
#5141 vajon miert van a csonak összeláncolva a stéggel, és miert volt pont itt a közelben ez a ateherautó?
hát ezért: =)
és egy szörnyella:
-
#5140 FÖLIDEGESÍT EZ A kurva pályarész amikor a hajót kell elsüllyeszteni kb 5 ször belelöttem abba a kiba..... helikopterbe de semmi baja sincs és mindig leszed a köcsög!!!!! -
#5139 Nagyon tetszik, de az elején elakadtam :D :D
hogy kell a tütübe beszállni? -
#5138 Szerintem ez a gama jo hoszu lesz!
Haver mar kijaccota es aszonta kurva jo a vege fele a gama.
En amikor elkezdtem akkor meg voltam rola gyozodve hogy ez egy bujkalos taktikai gama lesz de ez is hent 1000-el :)
Nem baj! gyonyoru es elvezetes! Mi kell ennel tobb ?:) -
#5137 grafikán kívül semmi különös nincs ebben a játékban -
Borg #5136 Kipróbáltam, működik. -
#5135 Hi all!
Hány pályás ez a game?
Most ott jarok, ahol ezek a kis pöcs lathatatlan muksók vannak.
Sok van még hátra?
THX -
#5134 Ott vaok mikor az elso regulatort (ehhh) kell elpusztitani de bazz tok nehez... kis pasas ott csucsul a boozokaval a toronyba nekem meg mar nincsen vazz sniper puskam -
UnConnecteD #5133 klastrom > menj el a lift mellett, van egy nagy kor alaku femszerkezet, arrol van egy kis feljaro az epulethez. Az egyik ajton be tudsz menni a hazba, sotet lesz, a bal oldali szobaba menj be, ott lesz a foldon (sarga szinu) -
BlackWolf #5132 lol nezzel mar fel ember (multi-howto) -
#5131 Tudja valaki hogy hol lehet multiba játszani? Tud valaki Ip címet? -
Borg #5130 A MEGOLDÁS:
Van új FarCryMP.exe !!! 0.92-es.
Ugyanis úgynézki a tört szerverek weblapja is költözött (gondolom legal okokból), ezért azt is variálniuk kellett.
Tehát letölt, copy-in, és megy is. (elvileg)
Az új lapra a multi-howton keresztül jutsz el, a belparkos link oda irányit át automatikusan. -
radical #5129 Ugyanott van ahol eddig volt. Nem ír ki semmit, csak nem mutat meg egyetlen szervert sem a browserben. Sima opennel lehet csatlakozni, csak kicsit macerás így egy olyan assault servert találni amin nem 270-es pingem van. -
#5128 Jah, nekem is csak mátol nem megy, tegnap még játszottam multit. -
harczos #5127 az exe jó helyen van? (far cry mappa, nem bin)
ill. mit ír ki a progi? -
harczos #5126 ma délután a -=[10Mbit]crisscross=-on nyomtuk páran néhány magyarral egyetemben, de most lepassozták. facér kell lejelszavazni. az összes 100 körüli pingű jelszavas :/ vagy tudja vki a jelszót? :) -
radical #5125 Nekem még mindig nem tölti le és nincs zonealarmom, eddig ment és mától nem megy. -
Borg #5124 Ultra highon tükröződik real-time a környezet a vízben. Fák, emberek minden. -
Takigabi #5123 nekem letöltötte .... Zone alarmot kapcsold ki :) -
#5122 Asszem dél kürül volt ma erre válasz. -
ACE #5121 Jó akkor mondd meg mi a különbség, mert ugyan én még szemüveges sem vagyok, 1024-ben néztem 17"-os monitoron, de Isten úccse nem vettem észre semmit a vizen :D -
#5120 nekem csak az első cd van meg :( -
klastrom #5119 A Treehouse pályán hol találtátok meg a security, ha jól emlékszem, kártyát a lift használatához ? -
Borg #5118 Ja, high és highest között már érdekesebb, hogy mi lehet a különbség, mert nem látható annyira, de a víz ultra high beállítása nagyonis látványos:) -
ACE #5117 én a High és Highest közöttit ecseteltem most, mert ha jól emlékszem, akkor Ultra High csak a víznél van... -
Borg #5116 Ez így van, ultra high, és highest beállítások már csak nagyon finom dolgokat tartalmaznak, mint pl a víz még-realisztikusabbá tétele, vagy az árnyékok stb.
Valamint nagyon sok olyan optimalizálás is van, ami csak nagyon speciális esetben látszik.
Nem lenne rossz egy összehasonlitás az egyes módok között, hogy pl a highest milyen eljárásokkal egészül ki DX9 esetén... -
ACE #5115 Én egyébként azt vettem észre (ill. nem vettem észre) hogy az összes High, és összes very(ultra) High beállítás között szinte nincsis különbség, vagy legalábbis annyira nem veszem észre, hogy észre sem veszem. :DDD Mondjuk az fps-t nem figyeltem, lehet az sem változott. :D Egyébként az hogy nincs különbség abból is észre lehet venni, hogy amikor átállítod, akkor ugye a textúrákat előre beswap-olja. Namost ha High-ról állítom very High-ra, szinte 1 mp-et sem swappol, ennek ellenére medium-ról már swap-ol a vinyóra vagy fél percet. Sza'l szerintem ha valakinél már High-on jól megy, akkor annál jobb nem kell. Nálam egyébként hasonló beállításokkal lemegy néha 30-ra az fps, de annál lejjebb nem nagyon. De ez számomra kevéskének tűnik... lehet csak én vagyok nagyigényű... vagy át kéne állnom a 800x600-as felbontásra... na majd kipróbálom... -
#5114 Jaaaaaaaaa....
-
Borg #5113 De hogy gyártón belüli összehasonlitással éljek, és nvidiáéktól se érjen szó:
geforce4 vs FX5600Ultra
A geforce4 amelett, hogy csak DX8-at tud, sokkal gyorsabb hardware az FX5600Ultrához képest. Ez annyit jelent, hogy a geforce4-en DX8 mellett highest beállításokkal a játék sokkal gyorsabban fog futni, mint 5600Ultrával DX9 highest beállításokkal.
És hogy tovább menjek, a FarCry nem is fog alapesetben DX9-et használni 5600Ultrán, mert annyira tré a teljesítménye, hogy DX8-ra "butítja" a játszható FPS eléréséhez. Így pedig tudásban ugyanazt fogja nyújtani, mint egy ti4200, csak épp még lassabban. Érdekes nem? Nem minden arany ami fénylik.
Az emlitett DX8ra butítás FX-ek esetében egyébként nemcsak a FarCryt érinti, még Carmack is leirta ezt a D3 kapcsán, és a HL2-vel is volt szó erről. Egyszerűen botrányos, amit az FX-ek nyújtanak DX9 alatt, csak ez eddig nem ütközött vissza annyira, mint most, hogy kijött az első valóban DX9 játék... -
#5112 Elolvastam
engem az erdekelne, hogy Ti mit favorizaltok -
Rudee #5111 #5104ben nem azt kérdezte Kim Basinger, hogy hogyan, hanem azt hogy hol -
tomcooper #5110 Bázzeg, ez überg.cijó!!!!! Ez odab.sz!!!! Többet nem t'ok róla mondani egyelőre, mert még csak elején vagyok, dzsippel tolom neki!!!! Bázzeg!!!! -
#5109 Hopp, így viszont kétszer olvasd el:D -
#5108 Szia, olvasd el a multi-howto-t, itt fentebb