Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hejj, én is ezt kérdezném! (még kell mondjuk egy óra, mire lejön)

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Hol a server skacok...még akarom tolni ...😊

"vessetek a mókusok közé" :)
Ha jól látom ezt még nem mondta senki hogy lehet benne építeni házat falat gátat stb...
Next PC upgrade: 2022
TYÜHA,NEM SEMMI A GAME,CSAK NE LEGYEN OLYAN KURVA LAGOS MINT A RAVEN SHIELD.EGYENLORE NAGYON LAGOS DE CSAK KIJAVITJAK.
vegulis jol nez ki, de az elozetes kepeket brutalisan photoshopoltak szerintem..
Egyébként a grafikát nem érdemes szídni, mert ha megnézitek amikor tölti a pályát kiírja, hogy az engine milyen mod-okat tölt be és miket hagy ki, melyik grafikai elemeket hagyja ki (pl. egyes shadow elemeket). Továbbá azt is meg lehet nézni, hogy teszteli a procidat és ahhoz igazítja a grafika részletességét.
Nem ugy csattan fel a viz amikor belelösz ahogy kellene,belelösz egy benzineskannába nem történik semmi stb
nem is tudom....hmm... akkor multi ? 

Eszméletlen jó ez a game!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem a demóban már nem lesznek ekkora hibák!!
Remélem a demóban már nem lesznek ekkora hibák!!
nah nem is volt rossz a multi.. pedig csak hárman voltunk a pályán😊 De jó sok fegyver van, ami élvezetessé teszi a dolgokat
Ha olyan mint a Halo béta volt akkor többet ér a demónál, ezért szvsz érdemes leszedni.

Van benne rendes jáccható single , vagy csak kihalt pályákon lehet futkosni(+a multi)?
Hehe megy a szerver 😄
Lentebb leírtam, hogyan tudsz csatlakozni. 😉
Lentebb leírtam, hogyan tudsz csatlakozni. 😉
Az elozetes, reklam kepeket, valszeg az engine-nel "rendereltek", azert voltak olyan latvanyosak. Az azert jatekban durva lenne.
A grafika olyan-amilyen. Szep, extra, csicsat akartak - mind mindenki -, tele uj teknikakkal, de sajnos az egesz valahogy nagyon mu😞( Es ez nem azert mert Beta, vagy a Demo lesz ilyen, de nem is csak EZ a program, a megjelo programok nagy resze ilyen sajnos.
Rikito szinu, onarnyekolas nelkuli, steril objektomok, falombok stb.
Eddig a leglatvanyosabb megoldas, talan a FlashPoint-ban volt. Bar ott kicsit voltak - eloszor - a texturak, de minden egyes textura, latszott hogy nagyon kidolgozott, nagyon kitalalt, egyenkent fejlesztgetett, profi munka.
Sajnos, a mostani jatekok nagyreszenel, nehany bazinagy felbontasu, egyszeru texturaval megoldjak a problemat😞(
De ezeket leszamitva, meg lehet nagyon jo a jatek!!!! Elsosorban NEM a grafikatol jo egy jatek! Vagyis, kivancsian varhatjuk a Demot, mert az azert sokat el fog arulni a veglegesrol (meg ha bele is irjak, hogy 95% 😊)).
A grafika olyan-amilyen. Szep, extra, csicsat akartak - mind mindenki -, tele uj teknikakkal, de sajnos az egesz valahogy nagyon mu😞( Es ez nem azert mert Beta, vagy a Demo lesz ilyen, de nem is csak EZ a program, a megjelo programok nagy resze ilyen sajnos.
Rikito szinu, onarnyekolas nelkuli, steril objektomok, falombok stb.
Eddig a leglatvanyosabb megoldas, talan a FlashPoint-ban volt. Bar ott kicsit voltak - eloszor - a texturak, de minden egyes textura, latszott hogy nagyon kidolgozott, nagyon kitalalt, egyenkent fejlesztgetett, profi munka.
Sajnos, a mostani jatekok nagyreszenel, nehany bazinagy felbontasu, egyszeru texturaval megoldjak a problemat😞(
De ezeket leszamitva, meg lehet nagyon jo a jatek!!!! Elsosorban NEM a grafikatol jo egy jatek! Vagyis, kivancsian varhatjuk a Demot, mert az azert sokat el fog arulni a veglegesrol (meg ha bele is irjak, hogy 95% 😊)).
na jó ez azért még csak 1 béta ám !!!
nagyon sokat nem kellene ám még várni tõle
nagyon sokat nem kellene ám még várni tõle \" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza