24504
-
Borg #5107 topic, MULTI-HOWTO -
#5106 Az egyik titka az akadasmentesiteshez az hogy nem rakjuk fel az uj nVIDIA drivereket mert csak roszabb lesz :) -
Borg #5105 Nem kell ökörségeket irni, egy izmosabb hardveren egész egyszerűen jobban fut a game.
Az pedig elég lol összehasonlitás, hogy egy 9800on ne menne ugy, mint Fx5700on, ami fényévekkel gagyibb hardware.
Szóval azért, mert 1 valaki nem tudja beállítani a kártyáját, a windowsát, vagy a drivert nem tudja felrakni, beállítani rendesne, még nem kell tévhiteket terjeszteni.
Bár tudom, hogy nv esetében ez az egy esély van, hogy morzsákból elefántot gyárts a javára...
Btw, a fejlesztők igazán kiirathatnák a video options panelra farcryban, hogy az adott kártyán milyen módban fut a game. Ugyanis amit az emberek nagy része nem ért meg itt, hogy hiába a highest beállítás, az egy MX440-en DX7-et, gef4/8500-on DX8-at, és RADEON 9600+ kártyákon meg DX9-et jelent. Tehát highest és highest között is van különbség, csak ez nem jön le egyértelműen a beállításokból.
DX8 üzemmódban egy 8500, vagy egy rendes Geforce4 kitűnő teljesítményre képes a játékkal 1024-ben, ugyanúgy, ahogy DX9-ben egy 9600PRO vagy annál jobb. Csak éppen utóbbinál ugyanannyi FPS-nél is szebb grafikát jelent a highest beállítás (ahogy Hamed is leirta).
Itt nem volt szó egyetlen kártya lehúzásáról sem, de ami tény az tény, ahogy Cifu is korábban leirta, a FarCry IS AUTOMATIKUSAN butít GeforceFX kártyák esetében, hogy megfelelő teljesítménnyel futtassák a játékot. Ez pedig annyit jelent, hogy 5900 alatti kártyákon egyszerűen nem DX9-ként megy a játék, hanem csak DX8 effektekkel. De ebbe persze nem lát bele az egyszeri user, mert nem irja ki a játék, hogy vigyázz geforcefx egy rakás szar...
A lol inkább az, és ezen baszom fel az agyam, amikor bejön egy nagytudású FX-es, és egy béna user tapasztalat, illetve egyetlen téves hírmorzsa alapján elkezdi ajnározni az FX-eket, meg lehúzni a RADEONokat. Picit érteni kéne a dolgokhoz, mielőtt az ember analízisbe bocsátkozik, SZVSZ. -
#5104 Sziasztok
En multiplayer fuggo vagyok (asszem). SOF2 nyomom mar 2 eve. A FARCRY az elso ami kimozditott onnan. Szeretnek ezzel is multizni de nemtom, van e valami jol bevalt server amin ti is jaccotok.
Szoval: hova erdemes a farcry-vel csatlakozni??? -
#5103 Nekem tukrozodnek a fak a vizen ultra high-on(másban nem probaltam),és a vidkarimnak nincs dx9-es támogatása. -
#5102 Tudom, de a FarCryMP nem tölti le a szerverlistát.
Manuálisan megy -
Takigabi #5101 pedig megy ott a topickép alatt a howto az leirja hogyna kell ,tegnapelőtt multiztam egy kicsit , nem rossz de megvárom a magyar szervert -
#5100 Hümm, itt a nagy ati vs nvidia vita közben azért megjegyezném, hogy azért tűnhet nvidiabarátnak a progi, mivel az mx440-ek, meg a ti sorozat nem támogatja a dx9-et. Tehát lehet, hogy simán produkál 100fps-t ha van alatta ram, meg proci, de azok az effektek nem jönnek elő mega-ultra-high beállításon se, amiket már egy 9500 is tud. (fák tükröződése a vizen, stb.) -
#5099 Nem megy :-( -
radical #5098 Nektek megy a multi? Nekem nem hoz fel semmit a serverbrowser. -
#5097 Aha. -
BBking #5096 Max nem látsz olyan efekteket ami belassítaná a játékot(dx9)
Ennyi előnye van. -
#5095 Geforce4 ti 4200 128Mb-osomon 1024*768-ban minden high,viz ulrahigh,lights,shadow medium. Siman megy,ritkan beszaggat egyes helyeken,akkor leveszem 800*600-ba és teker.
-
BBking #5094 Azért Nvidianal kiváncsi lennék a képminőségre.Azt kétlem,h Ti4200,5600-ason annyira simán megy.Nekem 9500Prom van 1280x1024 ben full (kivéve shadow-medium;noAA)BlackW:Vedd meg,nagyon fasza és simán tuningbarát Bios cserével. -
Takigabi #5093 amugy elég lol hogy a game az autoconfigban beállit nekem mindent mediumba és amikor átállítok very highba mindent akkor a game átlag fps e 40 ... -
#5092 ja-ja!!! -
#5091 Nos, ez érdekes. Mindegy, annyira nem akarok multizni mostanában, a BF pedig csak arra jó :) de arra nagyon.. -
Zsoltee_a_bator #5090 annak ellenere hogy nvidia techdemo a progi, eleg jol szuperalnak az atik, sot. Lattam egy ismerosom fx5600 ultrajan a cuccot es nem volt tul meggyozo, sot.. butitott vizet, s effeleket lattam, gyenge teljesitmeny mellett. Haver 9500pro-ja is otthagyta siman, nemhogy egy 9800.. -
#5089 DE ÉS DE ÉS DE!!!!!!!!!!!
Amikor megjelent a BF: Vietnam tisztára be voltam fosva, hogy szaggatni fog-e...
ÉS NEM ÉS NEM ÉS NEM !!!!!!!!!!
Nem szaggat és csonsimán megy. Nem tom mér de a topicban egy csomóan azt írták, hogy szaggat pedig nekik sookal jobb gépük volt. Ráadásul nem is rossz a grafikája. Sőt nekem igaz mediumban van a legtöbb beállítás és simán fut, csak vinyót hajtogatja néha. Mondjuk a betöltés tényleg hosszú.
Ezért vettem a bátorságot és megkérdeztem, fog e menni rendesen a FC...Remélem játszható lesz... -
#5088 Szerintem egyáltalán nem volt gusztustalan, te viszont tény, hogy hülyeségeket írtál le :)
"olvasd itt el a fórumot és láthatod, hogy egy viszonylag gyengébb geforce is elég ugyanahoz a beállításhoz mint amihez egy combosabb ati kell"
Ez pedig már egy újabb hülyeség! Hol látsz ilyet? -
#5087 Borg olvasd itt el a fórumot és láthatod, hogy egy viszonylag gyengébb geforce is elég ugyanahoz a beállításhoz mint amihez egy combosabb ati kell, ennyit akartam leírni se pro se kontra egyik cég pártján se vagyok, csak az engineről beszéltem.
Ezt a bicskanyitogató, gusztustalan stílusod meg tartsd meg a családodnak és a haverjaidanak mert én nem vagyok rá vevő. -
#5086 szal akkor ez valami kamu "pro". Amuyg gexcube vagy miarossebb a gyarto -
BlackWolf #5085 hasznaltan veszem anyagi okok miatt adja el elozo gazdaja eleg potom osszegert (pro-t) -
#5084 mosma total összezavarnak ezeka köcsög gyartok, épp mos örömködtem hoyg talaltam egy árlistaban kb brutto 31 körül egy ati9600 prot, de nézem a detailsben: GPU 400mhz-es oké, de a ram meg csak 200mhz (azaz 400 effektiv). Az viszont fos egy kicsit egy ati9600prohoz nemdebáááár? -
#5083 Ja, hogy te 9500 PRO-t vennél? Gondolom használt... AZONNAL vedd meg, az jobb bőven bármelyik 9600-asnál!!
-
#5082 Nem tudom, 9500Pro-t szerintem tavaly nyár óta nem kapni, végleg kivonták (túl jó volt :) A 9600Xt-t nem ismerem, de az se lehet rossz! -
BlackWolf #5081 hat az nekem se jott be de a r9500pro ugye jobb a 9600xt-nel?vagyis egy szinten van kb -
#5080 Szerintem teljesen jó... valahol a sima 9600 és 9600Pro közt van elvileg félúton.. megpróbáltam felhúzno 9700Pro-ra, de sajna artifact-hibás, szóval maradtam az alapbeállításnál... eddig meg vagyok vele elégedve, egyetlen játék akadt rajta, a Deus Ex: Invisible War - az meg amúgy is egy határ sz*r. -
#5079 Naneee.. 256 Megán a BF:Vietnamot egész egyszerűen nem hiszem el, hogy egyáltalán megy. Nekem a mostani gépemen egy évig tölt, majd fosgyenge grafikával folyamatosan szaggat, swappel, játszhatatlan. Tán a Win2k-t utálja??
DB -
BlackWolf #5078 en most fogom lecserelni a gef3-am r9500prora mer olcson megkapom es csak jokat hallotam rola!DB te megvagy elegedve a non-prodal tenyleg jo kartyak ?
bocs az offert -
#5077 hat a vidkari meg a memoria keves,kar hogy celeron,de menni fog lowon,bar be fog szaggatni egyes helyeken. -
#5076 Még1szer: R9500 non-pro, 512DDR@400, Xp2400+
Minden High-on, 2xAniso és 2XAA - 1024x768x32
FPS kb. 25-35 között, sehol nem akad, nem swappel (1GB swapfile). Catalyst 4.2
ATI vs Radeon vitának innentől semmi értelme. 9800-as kollegánál valami nagyon rosszul van beállítva, talán nézze meg milyen drivere van :)
DB -
BlackWolf #5075 256mb memoria edeskeves neki meg a videokartya se egy nagy szam de menni fog az a lenyeg -
#5074 Még low-on is tuti??? -
BlackWolf #5073 menni fog de szaggatni is fog az biztos -
#5072 Bocsika a kérdésért, biztos én vagyok 800-adik aki megkérdeti:
Fog menni a game mondjuk low-medium között ilyen konfigon szaggatás nélkül?
P4Celeron 1.7Ghz
256 MB RAM
GForce 4 MX 440
Nem fog nagyon szaggatni?
Mondjuk a BF:VIETNAM az megy szaggatás nélkül, pedig annak is kell gép...Na??? -
BlackWolf #5071 nekem geforce3an megy minden very high a viz ultra high egyedul a shadow van kikapcsolva mer az engem idegesit minden jatekba kioltom !eleg rendesen teker szal nemtom masoknal hol a gond meg a hatalmas gepigenyert valo siras -
#5070 Pont ezt mondom én is: Egy 9600Pro azért erősebb egy kicsivel, mint egy sima 9500 gyári értékekkel.
DB -
Braveheart #5069 Ugye nem lesz a topicból Ati vs Nvidia topic? Azt azért elmondanám, hogy nálam gefFX5600-al, 512 rammal amd athlon xp 2000+-al tökéletese megy, víz ultra high, 1024*768-as felbontás, többi highon. Ja és gyönyörű... pedig a proci csak 1667 mhz-s... -
Borg #5068 Szeretem amikor valaki ekkora komolysággal ir le ekkora blődségeket:)
Mutasd meg nekem azt a 9800-at, amin "nem az igazi", ha egyszer 9600PROn minden highest, sőt, water ultrahigh tökéletesen fut 1024-ben??
Nem kéne már minden elkapott hirmorzsából tévinformációkat fabrikálni ....