24504
  • Takigabi
    faxa :)
    lehet használom majd
  • DonnieBrasco
    Többen tévedtek: NEM csak a checkpointoknál lehet menteni, hanem alábbi módszerrel BÁRHOL, BÁRMIKOR :)

DB
  • DonnieBrasco
    console-ban írd be hogy save, nyomj egy TAB-ot, ekkor felugrik hogy save_game(space), utána írj be egy nevet (tökmnindegy mi az), majd enter. Ezután a load listában megjelenik legutolsóként, kép nélkül ez is.

DB
  • mike369
    checkpointoknál ment
  • Takigabi
    sehogy a game automatikusan ment
  • DONGUBA
    Hogy lehet menteni????????
  • KM
    Én is!
  • Árnyvadász
    Pontosan! Egyetértek.
  • DonnieBrasco
    1. A játék nagyon jó, nagyon tetszik! :-) kicsit nehéz de mióta tudok menteni, már nem frusztrál! Most értem az éjszakai pályára, majd besz***k a szörnyektől. Vicces volt, mielőtt bementem a fák közé, becsűrtem 2-3 frag gránátot, mert szörnyordítást hallottam ->látom is, hogy repül kifele a dög, de nem jószántából, hanem a robbanás miatt :)) jó volt, csak kevés a gránát ehhez.
    2. Mint írtam már, Radeon9500-am van, tavaly nyár óta. NAGYON sok új játék volt fent a gépemen, ezek közül egy (EGY) darab nem akart csak futni, az is a Catalys 3.8-as verzójával, ami köztudottan full bugos volt - ki is jöttek a 3.9-cel, ami viszont köztudottan jó (magyarul MINDENNEL futott amit próbáltam). Nyilván, jó alaplap, proci, memória (értds: gép) kell hozzá, és akkor nem lesz gond. Nem tudom, miért gondolja sok láma, hogy ha nem fut valami a gépén, akkor biztos a videokártya a rossz. Ezer dolog más is rossz lehet, akár hw, akár registry, akár oprendszer!! Nem kell mindig a pánikot, meg egyes vendorok rossz hírét kelteni.
    3: nekem korábban Gef2MX kártyám volt, és IMÁDTAM! Eszem ágában sincs az Nvidia ellen szólni, soha jobban grafkártyát még nem szerettem :) nem is választottam volna tavaly nyáron se más gyártót, HA LETT VOLNA NVIDIÁBAN OLYAN tudású, hasonló árú kártya akkor, mint a Radeon 9500 - de NEM VOLT!!! Még közel sem. A hason Gef4Ti jó-jó, csak hát ugye legalább 1 generációval öregebb...
    És pontosan EZ volt az, amivel az ATI lehagyta az Nvidiát az eladások terén....
    Szumma: nincs olyan, hogy ATI jobb vagy NVIDIA jobb, mert nem lehet abszolut értékben megállapítani. Egy stabil, minőségi PC-n, jó oprendszerrel (Win2K-t a mai napig nem éri utol semmi más Microfos termék stabilitás terén) mindkét gyáró kártyái lehetnek nagyon stabilak, jók. Emellett ki lehet fogni mindkettőtől kaka darabokat is, szerencsére ritkán. Ami tény: tavaly az ATI beelőzőtt, a jó stratégiájuknak hála, de ettől az Nvidia nem lett jobb, csak össze kéne magukat szedni K+F terén.

DB
  • Árnyvadász
    Nem akarok én sem belemenni a vitába, de tapasztalat alapján mondom:

Az nvidia valóban sok drivert ad ki és elég sűrűn- De ezeket azért teszi mert közben igen széles körben terjeszti az újabbnál újabb kártyáit. És ebből mint tudjuk sokfajta van. Pl. az új 56.46-os driver 5700, 5700Ultra supporttal rendelkezik. Én ezért tettem fel. DE!

Előtte volt egy GF3-asom és az a 28.32-es driver-el ment majd 1,5 évig úgy, hogy az égadta világon semmi gond nem volt. Közben már az nvidia a 41.09-nél tartott, vagy tovább, de nem érdekelt és nem szedtem le egyiket sem. Egyrészt azért mert nem volt gondom, másrészt azért mert az újabbak éppen a GF4 support, aztán a GFFX support és így tovább voltak felvértezve. Tehát nem azért ömlesztik a driver hegyeket mert szarok, hanem azért mert van terméksála amire lehet kidobni az újabb drivert.

Egyébként pedig Borg tökéletesen leírta itt, meg máshol is, hogy a user-el van a probléma, nem a driver-kártyával. Rosszul telepít, egymásra telepít, a windows-a tiszta szemét, és így tovább.... Aki kicsit is konyít a dolgokhoz szépen karbantartott rendszerrel elvan és nem sír.

Havonta windows reinstall... ??? Nekem 2 éve ugyanaz a windows van és no problem. Karban van tartva és nincsenek mindenféle shareware, freeware, codec pack istennyila szarságok fent, van registry takarítom is meg egy csomó hasznos dolog, plussz odafigyelek mit telepítek és mit szedek le, és ennyi. Nem egy etvasz.
  • mike369
    prealfabéta
  • KM
    Kicsit rosszak az infóid! Az ATI megelőzte az nVidiát. Apropó! Tudod egyáltalán ki a piacvezető? Az Intel.
    Csak poénból leírom neked, hogy minden fórumon azt olvasom a Geforce-os tulajoktól: nem megy, tedd fel a 38.XX-et vagy a 40000.XX-et, de ha az sem jó, akkor itt egy prealfabéta 55.99-es. Kicsit unalmas már az ATI drivereivel jönni.
    Részemről téma lezárva. Elnézést a sok rizsáért, de már elegem van a sok hülyeségből.
  • Árnyvadász
    Tegnap továbbvittem a játékot, a 10.-ik pálya vége volt hátra és azt írtam, hogy nem elég félelmetes. Na ennek vége! A folyosóra felállított gépágyúnál, amikor 15 monszta jön szembe és a folyosó végén megjelenik az "Öreg" akkor már másképpen gondoltam ezt. Utána nemsokkal jött a WC és a Konyha, na ott már beszartam. Szerencsére a WC-n volt szabad hely.:)

Jelenleg a 12.-ik pályán vagyok ahol a nightvision-os faszik vannak egy hatalmas dobozokkal teli teremben. Áááááááá... HL véged van! Ez mekkora flash rész! AI akkorát üt itt, hogy csak na. Egyenlőre még megcsinálni sem tudtam ez a részt, majd ma este. Hangulat az toppon van. Ezen a pályán már vannak láthatatlan mackók is, és itt volt az eddigi legszebb vízeffekt is. Na meg az a kékesen világító üvegablak: BÜNTET! Ki is lőttem, hogy kevesebbet számoljon a kártya.

11.-ik pályán a zombisziget de durva :D Az a pálya nem igazán tetszett, ezért inkább sárkányrepülővel, meg úszva, plussz autókázva átrohantam rajta. Bazz mi megy ott. HÁBORÚ a szigeten:)
  • PREMIERE1
    A rikító kékkel tudtál kezdeni valamit? Mit kell tenni ilyen esetben?
  • Mayday
    Ez igy igaz, en sem ertettem az 5208-as hozzaszolasod...
  • [NST]Cifu
    Elkeserítelek: az ATi videókártyaeladás terén utolérte az nV-t, még itt, az SG.hu-n is kint volt a hír...
  • mike369
  • Mr. Perfect
    Ezzel én is így vagyok, érdekes módon nekem mindíg minden megy, most éppen 9600pro-val. Ha meg mégsem, na akkor frissítek drivert és láss csodát az is megy. Eddig egyetlen kivétel volt a Metal Gear Solid 2 ami első kiadásban valóban nem ment, de ott ez a játék hibája volt. Ki is adtak egy javítást és máris minden ment szépen...
  • mike369
    Nekem nVidiaTi4200 volt, és semmi gondom nem volt vele. Mikor taccsra ment, vettem egy ATI9600XT-t és most meg az megy probléma nélkül (és lényegesen jobban). Úgyhogy szerintem totál mind1, hogy nVidia vagy ATI, csak fogj ki belőle egy jó szériát + tudd, hogy a driverét hogy kell bekonfigolni...
    De hogy az nVidia nem egyértelműen JOBB, az tuti!!!
  • Sephi
    AZ igaz hogy egyes jatekok sokkal szebbek egy utso tipusu ATI-val es hogy az ATI az DRx9 tamogatast is bir mar de akkor sem eri utol soha sem eladasban sem nepserusegbenaz nVIDIA-t.

Az emberek meg vannak szokva azzal hogy ha megy valami az a jo es ha problemat okoz az nem jo.
  • Sephi
    Hogy ez mekkora tipikus antinvidias szoveg baratom :) Ne sirjon szad nincs semmi baj az nVIDIA-val csak rgyszeruen jobb es hasznalhatobb mint az ATI. Nyugi jo?
  • Pyx #5206
    :D
  • Hamed
    És ez mióta az ati hibája? Ez inkább az nv elkeseredett stratégiája, hogy szerződéseket köt a játékfejlesztőkkel, hogy az ő kártyáiknak kedvezzen, ahelyett, hogy beismernék, hogy bizony az fx szériájuk picit gyengébb a konkurens cég hasolnó termékeinél. A potenciális 50%-nyi vásárló aki radeonnal rendelkezik meg majd kutat driver után. Ahelyett, hogy ezt a pénzt fejlesztésre fordítanák, és a GF4Ti után újra egy erős, időtálló vga-t dobnának a piacra.

(egyébként ez egy régi dolog, hogy az atiknak külön driver kell, még a 7000 korszakból. Nekem mióta megvan a radeonom a bf vietnamon kívül semmi baja nem volt egy játékkal se, még a régebbiek is hiba nélkül futottak, pedig nem frissítgetek állandóan catalystet)
  • Kim Basinger
    Szörnyekről szó sem volt!!!
    az elöbb majd' beszartam ijedtemben

megyek vissza pekmenezni....
  • KM
    Hm... Nekem semmi bajom az ATI drivereivel...
  • zoli80
    marmint gef4.
  • zoli80
    persze nagyon jo de ha most vesz az ember kártyát azt hiszem egyértelmu mit érdemes.nekem egy évig volt és az uj jatekoknal gondolkodás nélkul huztam mindent maxra és mentek is,a még ujabbakkal nem tudom mi lesz a helyzet,lényeg hogy ku*rva jol tartaja magat.
  • LoCk
    Köszi a segitseget a donteshozasban:)
  • Skyline
    Ez a játék sztem pont nem alkalmas arra hogy szemléltessük a dx9 és dx8 közti különbséget,annyira minimális,néha észrevehetetlen benne...
  • LoCk
    Na pa all!

Mentem aludni. Dolgoznom kell ma 9-tol, nem akarok nagyon hulla lenni..

Bye
  • Skyline
    Sztem menne azzal a géppel már egy gef4ti-al is veryhighban...:)

zol80 jojojoooo...Elavultnak lehet hogy az de még mindig nem nevezném őrkorinak mivel igenészpen kirak ígyis mindent és sebessége is van..
    A teszteket meg nem csipázom szvsz semmi értelmük hogy melyik videókari mitmegy az részben alaplapfüggő is általában fogják és beleszórják 1-1 drágább alapba (ami nemfeltétlenül a legjobb) a kártyákat és megnézik...Ennek így semmi értelme szinte...
  • zoli80
    és asszem a képminoségrol szo sincs,szamomra is elképzelhetetlen volt hogy ekkora a kulonbség.
  • zoli80
    jah csak pár oldal után kerulnek elo az nvidiak,alapbol ati teszt.
  • davos80
    DX8 DX9
  • LoCk
    Meglepo modon nagyon jol ment a game( jobban , mint vartam.:) )
  • zoli80
    gépfuggo,van akinel soha semmi nem sirt uj driver után,ez sokmindenen mulik.a ti4200 tényleg fasza volt de már elavult.itt van egy fasza tesz,a ti4200 tartja magat ahhoz képest mennyibe kerul de a tobbi nvidia.....
    teszt
  • davos80
    Elő fordul, de szerencsére ritkán.Nem is szaggat, csak eléggé belassul néha.Najó gyakran.
  • LoCk
    Nekem nem kell bemutatni a Far Cry-t..:) Én a PIII 1GHz-s procimmal is gameolok vele, igaz kolcson kellett kernem hozza egy Radeon9800XT-hogy High, illetve Veri High-be is meg tudjam nezni.

Jo game , szep game nehany hibaval.
  • SoDI---
    Hát azért az a rikító kék színű móló gáz ott a háttérben :)
  • Skyline
    Megnézném mi volt a gond vele ugyanis 4ti4200-am van és semmikín egyszer feltettem drivert és vígan halad 3-4 havonta meg ha már besír egy játék akkor frissdriver és csá...Radeon9500 ide vagy oda csere lehet hogy nincs de olyan játék ami szarozik vele van....Lehet a radeon akármilyen jó ha a támogatása még mindig rengeteg esetben egy kalap szar...