24504
-
rgy #22660 Segítség!! Far Cry Antiterror: nem jutok túl az első pályám,(gyakorlás) nem találom a célt. Mindenhol voltam már. Minden ellenséget kilőttem. (kint is bent is ,lent is ,fent is)De hogyan találom meg a bal alsó sarokban lévő pontot.Köszi. -
Kaslerka #22659 Csak torrent-et tudok, de az nem publikus. De biztos fenn van valami külföldi torrenten is. -
human8 #22658 na kaslerka pls...mondd meg honnan lehet leszedni azon modot...kiváncsi vagyok...a amttokat ár végigtoltam -
mocsok #22657 És a matto-khoz milyen csítek jók?:D:D -
#22656 Innen -
marco2 #22655 sziaztok honnan tudom leszedni a matto 3 at? -
Kaslerka #22654 A War Antiterror csak PC-re van és nem hivatalos folytatása a far cry-nak. Egy ratyi orosz mod. 2 fillért nem ér. Játsz a matto-kkal azok állat modok. -
human8 #22653 ez a farcry antiterror ez xboxra van és az instincts folytatása vagy mi ez ??Van PC-n is ? -
#22652 Igen a küldetésleirásokat magyarítja! -
#22651 OK, köszi, ezt megpróbálom, de érdemes a magyarítást rátennem?
Annak a leírásában az van, hogy csak 1.1-hez jó... vagy ezt félreértettem? Meg egyébként sincsenek feliratok (én hiába kerestem nem találtam) a magyarítás csak a menüket, és az egyes küldetés leírásokat magyarítja? -
#22650 Szerintem szedd le a gamet tedd fel a patcheket 1.33-ig magyarítsad és mini imaget használd. Egy probát megér szerintem!
Matto3-ba belelestem egész jó lett. Ezt is megcsináltam ezt is magyarra nem volt nehéz dolgom mert nincsenek párbeszédek csak a feladatlista ami a TAB-al jön el! -
#22649 és nincs vmi ötleted mit tehetnék?? :S -
#22648 Szerintem egyedi eset!
-
#22647 #22645 ennyire komplikált probléma, vagy egyedi eset, vagy mi?
Még mindig várom a megoldásokat! Köszi! -
OlajGyula #22646 A Far Cry Antiterror játéknál mi sem tudunk bemenni a rácsos vaskapun/// hegyoldalban lévő épűlet:fahidon megyűnk keresztűl az épűlethez// .A barlangban sem találtunk További utat. Ha tudod a folytatást légyszi ird meg nekűnk. Cimem : [email protected] Kőszi Szia: PÉTER -
#22645 Sziasztok!
Gondom a következő: feltettem a játékot, patcheket rádobtam:1.1->1.3...stb 1.33-ig!
deviance-s exe fel, majd egészen addig szupin ment a játék, míg nem kellett terepjárózzak, mert ha nekimegyek egy másiknak, vagy több lövést kapok, elkezdek repülni a pályán, és nem tudok mit csinálni, irányításban csak nézelődni tudok, meg lőni ha nyomom a bal egérgombot...
A konfigomat lent láthatjátok
a régi gépemmel még anno egy geofrce 4-es kártyával simán ment...
FAQ-ban nem találtam ilyenre utaló jeleket, itt vki tapasztalt már ilyet? mit lehet tenni??
Még annyit, hogy nem az 1.3 patch okozza a gondot, mert már rögtön az 1.1 patch után is előjött ez a gond... gyanakodtam még a magyarításra (i2k féle volt fent) leszedtem, de a hiba megmaradt... :(
Várom a válaszaitokat! :)
Előre is köszi! -
Kaslerka #22644 Azt hiszem 5 pálya a matto3. Nem olyan hosszú természetesen mint a 4 de egész korrekt hosszúságu. A War antiterror meg egy gagyi orosz "szemét". -
#22643 Nem mert én csak rosszat halottam róla, bár aki tolta az cáfoljon nyugodtan! :( -
strebacom #22642 Helló te próbáltad már EZT !! -
#22641 És hány pályás a Matto3?
Matto 1 vajon mien lehet azzal a kis méretével?Mindegy ha végigszenvedtem a Matto4-et realisticen akkor nekiugrok a többinek.
-
Kaslerka #22640 Csak kamilláztam amikor a 3-nak úgy lett vége hogy valaki szanaszétt lött és elterültem a földön. Pont ahogy a négy kezdödik.... :) -
#22639 Na akkor felteszem azokat is legalább értem miről szól.
Amúgy haverommal magyarítottuk a Matto4 modot feltehetem valahova ha kell valakinek.
1-2 mondat angol maradt mert nemtudtuk értelmezni.1-2 pedig kicsit magyartalan de szerintem tölünk amatöröktől nem rossz! -
Kaslerka #22638 Kijátszottam a Matto3-at és mivel a Matto4-et játszottam ki elöbb, most vettem csak észre, hogy kajak a folytatása. Nagy nehezen megtaláltam a Matto1-et, de senki ne örüljön nagyon, csak 7.4MB. Várjuk as 5-öt. :) -
strebacom #22637 Na most láttam hogy már régi a dolog, de azért kipróbálom....
BOCSI!!!! -
donidarko #22636 Hali. Az érdekelne, hogy a kiegészitő modokhoz kell-e felrakni valamit? A motto 4-et végigvittem ahoz 4 patch-et raktam fel.a többi hogy indul? -
strebacom #22635 Ez meg mi:FCWA
Ha volt már akko bocs, de én most láttam!! -
#22634 Lőszerrel nekem nem volt gond veteránon sem most realisticon sincs gond mivel csak fejlővésre probálok menni :D -
#22633 én már mediumon is szenvedtem, a fő gond, h a végefelé elfogyott a lőszer :( (alap FCben anno) -
#22632 Haverom nem bírja meg csinálni az utolsó pályát, én azon csodálkozok hogy egyáltalán eltudott odáig jutni.. -
#22631 Én egyszer végignyomtam realistic-en, csak a legutolsó pályán csaltam, ugyanis elfogyott minden fegyverem. Amúgy full normálisan végigvittem. :D -
#22630 Ezzel a nehézség szintel az a gáz hogy én amikor kijött a game egyből easy-n vittem végig és elgondolkodtam ha itt már nehéz volt pár rész milyen lehet nehezebben.
Egyszercsak úgyvolt kedvem elkezdtem tolni megint de mostmár Veteránon és nemhogy nehéznek de könyebbnek tünt mint easy-n :D
Aztán jött a realistic azóta is ugyaottvagyok és szedem össze a bátorságom továbbmenni :D nem könnyű már. -
#22629 very easyn? :)) -
#22628 mennyi idő alatt vitted végig ? :) -
#22627 Nah ez fasza gamé volt. most a F.E.A.R. Következik aztán rátérek a Far Cry modokra. Kár, hogy ilyen rövid volt :(
Legalábbis nekem :D CS -s évek meg a Star Wars: Republic Commando után nem volt nehéz ez a kommadós dolog. :) -
donidarko #22626 The Day After Part1-et akarom felrakni. kell hozzá valamilyen PATCH vagy valami?:
-
#22625 ez a jelenet hogy szaggatna már nálam :D -
#22624 tűzfal/router, utána fogja majd kérni -
Mythic #22623 Hello! nekem a multihoz kellene egy kis segítség, hogy hogyan is mukodik ez. Jogtiszta szoftverem van, on-line key-el. Mikor a tobbjátékos módra megyek kiválasztom az interneten fulet és ott van hogy account készítés. Elojon az ubisoft oldala, ott csinálok egy accountot de senki nem kérdi hogy van-e on-lin key-em. Majd vissza a játékbe, beírom a felhasználónevet az általam megadott kódot majd kb 10 percig azt írja ki hogy csatlakozik az ubi.com-hoz, de nem csinálom semmit. Mit csesztem el? Koszi! -
#22622 1.32 ig van az enyem patchelve es mudik a mod -
#22621 Ami tölthető és singleplayer:
The Day After Part1
Pandemie
Tuesday and Ark
Matto2
Matto3
Visszolvasol mindegyokhez találsz linket!
Sok jó mod van készülőben.
Tényleg Matto1 mod van-e mert nem találtam?