24504
  • rgy
    Segítség!! Far Cry Antiterror: nem jutok túl az első pályám,(gyakorlás) nem találom a célt. Mindenhol voltam már. Minden ellenséget kilőttem. (kint is bent is ,lent is ,fent is)De hogyan találom meg a bal alsó sarokban lévő pontot.Köszi.
  • Kaslerka #22659
    Csak torrent-et tudok, de az nem publikus. De biztos fenn van valami külföldi torrenten is.
  • human8
    na kaslerka pls...mondd meg honnan lehet leszedni azon modot...kiváncsi vagyok...a amttokat ár végigtoltam
  • mocsok
    És a matto-khoz milyen csítek jók?:D:D
  • grebber
    Innen
  • marco2
    sziaztok honnan tudom leszedni a matto 3 at?
  • Kaslerka #22654
    A War Antiterror csak PC-re van és nem hivatalos folytatása a far cry-nak. Egy ratyi orosz mod. 2 fillért nem ér. Játsz a matto-kkal azok állat modok.
  • human8
    ez a farcry antiterror ez xboxra van és az instincts folytatása vagy mi ez ??Van PC-n is ?
  • grebber
    Igen a küldetésleirásokat magyarítja!
  • tHoMaSmAn
    OK, köszi, ezt megpróbálom, de érdemes a magyarítást rátennem?
    Annak a leírásában az van, hogy csak 1.1-hez jó... vagy ezt félreértettem? Meg egyébként sincsenek feliratok (én hiába kerestem nem találtam) a magyarítás csak a menüket, és az egyes küldetés leírásokat magyarítja?
  • grebber
    Szerintem szedd le a gamet tedd fel a patcheket 1.33-ig magyarítsad és mini imaget használd. Egy probát megér szerintem!

Matto3-ba belelestem egész jó lett. Ezt is megcsináltam ezt is magyarra nem volt nehéz dolgom mert nincsenek párbeszédek csak a feladatlista ami a TAB-al jön el!
  • tHoMaSmAn
    és nincs vmi ötleted mit tehetnék?? :S
  • grebber
    Szerintem egyedi eset!
  • tHoMaSmAn
    #22645 ennyire komplikált probléma, vagy egyedi eset, vagy mi?

Még mindig várom a megoldásokat! Köszi!
  • OlajGyula
    A Far Cry Antiterror játéknál mi sem tudunk bemenni a rácsos vaskapun/// hegyoldalban lévő épűlet:fahidon megyűnk keresztűl az épűlethez// .A barlangban sem találtunk További utat. Ha tudod a folytatást légyszi ird meg nekűnk. Cimem : [email protected] Kőszi Szia: PÉTER
  • tHoMaSmAn
    Sziasztok!

Gondom a következő: feltettem a játékot, patcheket rádobtam:1.1->1.3...stb 1.33-ig!
    deviance-s exe fel, majd egészen addig szupin ment a játék, míg nem kellett terepjárózzak, mert ha nekimegyek egy másiknak, vagy több lövést kapok, elkezdek repülni a pályán, és nem tudok mit csinálni, irányításban csak nézelődni tudok, meg lőni ha nyomom a bal egérgombot...
    A konfigomat lent láthatjátok
    a régi gépemmel még anno egy geofrce 4-es kártyával simán ment...
    FAQ-ban nem találtam ilyenre utaló jeleket, itt vki tapasztalt már ilyet? mit lehet tenni??
    Még annyit, hogy nem az 1.3 patch okozza a gondot, mert már rögtön az 1.1 patch után is előjött ez a gond... gyanakodtam még a magyarításra (i2k féle volt fent) leszedtem, de a hiba megmaradt... :(

Várom a válaszaitokat! :)
    Előre is köszi!
  • Kaslerka #22644
    Azt hiszem 5 pálya a matto3. Nem olyan hosszú természetesen mint a 4 de egész korrekt hosszúságu. A War antiterror meg egy gagyi orosz "szemét".
  • grebber
    Nem mert én csak rosszat halottam róla, bár aki tolta az cáfoljon nyugodtan! :(
  • strebacom
    Helló te próbáltad már EZT !!
  • grebber
    És hány pályás a Matto3?
    Matto 1 vajon mien lehet azzal a kis méretével?Mindegy ha végigszenvedtem a Matto4-et realisticen akkor nekiugrok a többinek.
  • Kaslerka #22640
    Csak kamilláztam amikor a 3-nak úgy lett vége hogy valaki szanaszétt lött és elterültem a földön. Pont ahogy a négy kezdödik.... :)
  • grebber
    Na akkor felteszem azokat is legalább értem miről szól.
    Amúgy haverommal magyarítottuk a Matto4 modot feltehetem valahova ha kell valakinek.
    1-2 mondat angol maradt mert nemtudtuk értelmezni.1-2 pedig kicsit magyartalan de szerintem tölünk amatöröktől nem rossz!
  • Kaslerka #22638
    Kijátszottam a Matto3-at és mivel a Matto4-et játszottam ki elöbb, most vettem csak észre, hogy kajak a folytatása. Nagy nehezen megtaláltam a Matto1-et, de senki ne örüljön nagyon, csak 7.4MB. Várjuk as 5-öt. :)
  • strebacom
    Na most láttam hogy már régi a dolog, de azért kipróbálom....
    BOCSI!!!!
  • donidarko
    Hali. Az érdekelne, hogy a kiegészitő modokhoz kell-e felrakni valamit? A motto 4-et végigvittem ahoz 4 patch-et raktam fel.a többi hogy indul?
  • strebacom
    Ez meg mi:FCWA
    Ha volt már akko bocs, de én most láttam!!
  • grebber
    Lőszerrel nekem nem volt gond veteránon sem most realisticon sincs gond mivel csak fejlővésre probálok menni :D
  • arty
    én már mediumon is szenvedtem, a fő gond, h a végefelé elfogyott a lőszer :( (alap FCben anno)
  • Fido4life
    Haverom nem bírja meg csinálni az utolsó pályát, én azon csodálkozok hogy egyáltalán eltudott odáig jutni..
  • Ability
    Én egyszer végignyomtam realistic-en, csak a legutolsó pályán csaltam, ugyanis elfogyott minden fegyverem. Amúgy full normálisan végigvittem. :D
  • grebber
    Ezzel a nehézség szintel az a gáz hogy én amikor kijött a game egyből easy-n vittem végig és elgondolkodtam ha itt már nehéz volt pár rész milyen lehet nehezebben.
    Egyszercsak úgyvolt kedvem elkezdtem tolni megint de mostmár Veteránon és nemhogy nehéznek de könyebbnek tünt mint easy-n :D

Aztán jött a realistic azóta is ugyaottvagyok és szedem össze a bátorságom továbbmenni :D nem könnyű már.
  • arty
    very easyn? :))
  • Fido4life
    mennyi idő alatt vitted végig ? :)
  • InfectedMann
    Nah ez fasza gamé volt. most a F.E.A.R. Következik aztán rátérek a Far Cry modokra. Kár, hogy ilyen rövid volt :(
    Legalábbis nekem :D CS -s évek meg a Star Wars: Republic Commando után nem volt nehéz ez a kommadós dolog. :)
  • donidarko
    The Day After Part1-et akarom felrakni. kell hozzá valamilyen PATCH vagy valami?:

• Fido4life
    ez a jelenet hogy szaggatna már nálam :D
  • Ability
    tűzfal/router, utána fogja majd kérni
  • Mythic
    Hello! nekem a multihoz kellene egy kis segítség, hogy hogyan is mukodik ez. Jogtiszta szoftverem van, on-line key-el. Mikor a tobbjátékos módra megyek kiválasztom az interneten fulet és ott van hogy account készítés. Elojon az ubisoft oldala, ott csinálok egy accountot de senki nem kérdi hogy van-e on-lin key-em. Majd vissza a játékbe, beírom a felhasználónevet az általam megadott kódot majd kb 10 percig azt írja ki hogy csatlakozik az ubi.com-hoz, de nem csinálom semmit. Mit csesztem el? Koszi!
  • MaverickSXT
    1.32 ig van az enyem patchelve es mudik a mod
  • grebber
    Ami tölthető és singleplayer:

The Day After Part1
    Pandemie
    Tuesday and Ark
    Matto2
    Matto3

Visszolvasol mindegyokhez találsz linket!
    Sok jó mod van készülőben.

Tényleg Matto1 mod van-e mert nem találtam?