24504
  • grebber
    Ami tölthető és singleplayer:

The Day After Part1
    Pandemie
    Tuesday and Ark
    Matto2
    Matto3

Visszolvasol mindegyokhez találsz linket!
    Sok jó mod van készülőben.

Tényleg Matto1 mod van-e mert nem találtam?
  • REXCraft
    ahhot hogy felrakhassam a Matto4-et a Pandemie-t és ezt a "The Day After Part1"-et melyik patchekre lesz szükségem?:)

egyszer már kérdeztem de nem igazán kaptam rá konkrét,normális választ :)
  • donidarko
    Milyen modok vannak még a MATTO4-en kivül?
  • donidarko
    Kurva egy idegesitő állapot volt!
  • grebber
    Hát sajnos én is találkoztam már ilyennel hogy nemtörtént az aminek kelett volna ilyenkor korábbi mentést betöltöttem azt kezdtem újból.
  • donidarko
    Hali. Az ENTRANCE pályán a rohadt konténer nem jött le és csak remegett!! ezért nem tudtam továbbjutni!!! Ez programhiba vagy mi???? Azért átjutottam 60.-ik probálkozásra.
  • Shadi
    köszönöm megprobálom
  • grebber
    Hát képek alapján eléggé jónak tünik.Itt vannak képek róla
    De ez a Part 2 még nincsen kész!

The Day After Part1 az viszont már tölthető Innen

Ha végigvittem realisticon másdojára a Matto4 modot akkor felteszem a Tuesday and Ark modot.
    Utánna pedig a Pandemie modot.

Kár hogy több értelmes singlemod nincs egyenlőre :(
  • human8
    grebber !!!!
    the days after ???milyen mod ? jóó ???
  • MaverickSXT
    ugralj at a konteneren a masik epulet tetejere,en a vegen vagyok es ozonlenek a katonak,de majd ma megnezem mit is kell csinalni
  • grebber
    Ő a Matto 4 moddal játszik az utolsó előtti pályán van.
    De én simán továbbjutottam ott nem volt ilyen gondom a csaj segít a konténeres résznél.
  • InfectedMann
    Far Cry végigjátszás:
    Nyomtatható:
    http://far-cry.atw.hu/e107/content.php?content.7

Normál:
    http://www.playware.hu/index.php?page=cikk&id=215
  • donidarko
    Hali.Az ENTRANCE pályán elakadtam!Egy kapu kinyilik, egy konténer odarepül, ÉS NEM TUDOK tovább menni. HELP
  • grebber
    The Days After és a The Delta Sector mod eléggé jónak tünik.
  • grebber
    Hm én azthittem ezek ugyanazok mármint Matto 1-4 csak egyre jobban javitották őket.

A történetét tényleg elmesélhetné valaki mert én a 4-et végigtoltam de abból semmi nem derült ki :(
  • CUCLI
    meg annó a lopott béta half-life2t árulták boltban :D
  • alma2
    Az oroszok egy valamiben mar tobbszor is bizonyitottak, hogy verporfik,
    hogy kell igyentelen modokat gyartani mindefele jatekokhoz, az antiterror se log ki kozuluk szerencsere. ahhh borzalom...
  • sanyiii
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy online játékhoz most milyen patchet kell felrakni?
    Nekem most 1.33-ig van patchelve és fel is tettem a fcmp002-t, de max egy szervert talál (ha talál).
    Mi lehet a probléma?
  • InfectedMann
    Most kezdtem el játszani az alap gémmel. Nagyon tetszik eddig. Doom 3 féle szeletelés után egy kommandózás :)
    Amúgy melyik MODokat ajánlájátok? Most beszerzem őket, hogy ha végigvittem a gémet akkor ne unatkozzak :D
    Igaz van még mit végigvinnem most, hogy végre 1 hónapja kaptam új gépet.
  • newc22
    Vazz az Antiterror & a Kommandó második indításra miért fagy ki valaki segítsen help!!!! Kösziii!!!!
  • MaverickSXT
    lemesz a folyohoz es ott van a bejaro ,de szerintem eleg gagyi mod es eleg sokat kell feleslegessen maszkalni
  • Shadi
    hell az antiterrort végivitte már vki? az első pályán az épületbe hogy lehet bejutni?
  • donidarko
    Hali. Hihetetlen, de elakadtam a MATTO4-ben! Az ENTRANCE pályán egy nagy konténer elém csapodik! Ezután nem tudok tovább menni!
  • human8
    Ha meg pályákat akartok...akkor töménytelen mennyiségbe single és multi leveleket találtok, de mondom töménytelen mennyislgeb a http://www.farcry-maps.com-on...jó szórakozást, és pls ha vki tud segíteni akkor segítsen volt egy textúra problémám meg egy sztori problémám lejebb 1 kcisit....pls help:D KÖSZ
  • human8
    A pandemie mod sztem nem iagzán lett jó...érdekes, hogy 1 kannibálszerű emberrel kell menned, meg ugyanazok jönnek mindig veled szembe...bár csak láttam tolni, még nem toltam vele....de majd lehet kipróbálom...de sztem a Delta sector Mod lesz a legnagyobb a matto 4 után....meg majd a MAtt 5......ha lesz bár sztem biztos... Bár én egyet nem értek, toltam a matto1-el a kettő nem indul (nem értem miért )toltam a 3mal meg a 4el de nem értem a sztorit..segíjjetek pls ha vki tudja...
  • human8
    Grebber, amúgy a Tuesday and Arc mod, az csak flashként van ám megcsinálva...2-3 misszióból ál..és nem iagzán érted mi is lesz a végén...leginkább mászkálós a dolog...de a mod megmutatja, mennyire igényes és flash grafikát helyezett a crytek a játékba....Egyszerűen sztem lenyűgöző a mod....mondom, csak nincs semmi izgalom...:(:)
  • human8
    jaja...ez a kettő a filefront meg a crymod, azért ezen kívül naon sok oldal van még....érdemes a farcryskins.net, és a farcryskins.de....oldlakon végignézni...
  • Ability
    Itt érdemes még szétnézni!
  • REXCraft
    matto?
    matto4 vagy 3?
    mert amit linkeltél oldalt ott van mind2 :D

és mi kell, ahhoz hogy felrakhassam ezt a két modot..melyik patch/ek/?

ja és még1 kérdés...
    mia francért nemtom felrakni a játékhoz a magyaritást?
    probáltam már a játék könyvtárába és máshova is telepiteni de nem akar sikerülni =/
  • grebber
    Ahogy elnéztem igazi singleplayer mod vajmi kevés jött ki hozzá.

Matto,meg ez a Pandemie ami igazáb jónak mondható.

Far Cry cuccok
  • REXCraft
    Hello

vki pls leirná nekem hogy eddig összesen hány kiegészitö jött ki a gémhez (hivatalaos és nem hivatalos is)

és ha tudja akkor lécic azt irja le hogy honnan tudnám leszedni öket

köszi
  • grebber
    Pandemie modot probálta már valaki ha igen milyen lett?
    Mert jól hangzik a leirása:
    8 original characters, 13 new levels and 19 full character animation cutscenes.
  • grebber
    Rákerestem.Már töltöm is!Kiváncsi vagyok milyen lett.
  • grebber
    Tuesday and arc mod ez singleplayer mod? Megjelent már?
  • human8
    Grabber....Milyen modokra gondolsz amúgy??
    Elég sok van....Itt van pl a Tuesday and arc mod ami nem a véres, meg a lövöldözős modokhoz tartozik, de szinte zseniális grafikát hoztak ki az editorból....Eszméletlenül fel van javízva,és sztem bőven elmenne mai játéknak a dolog....csak hát inkább a megpihent cryosoknak van...:D
    Amúgy meg készülőben van a Delta Sector Mod, ami teljesen európaisítja :D a facry világát, gondolok, itt pitypangokra, mezei zsályaszerűségekre, vagy kökörcsinekre, és fenyőfákra.Új fegyverek meg minden, elég ígéeetes lesz.Itt van pár kép:
    http://tds.platinumgold.de/.
    Amúgy meg elég sok mod kész de többnyire nagyon gagyik vannak...
    Nekem viszont lenne 1 olyan kérdésem, hogy az Obsidian Edge Mod az csak multiplyaer mod vagy single része is van
    Kösz mindenki...Hukk
  • human8
    na hell mindneki....nekem olyan gondom van, hogy felraktam a matto4-et, és Boris Becker, meg jó pár tetxtúra mint pl. az csatornában lenn az alagút rendszer, rossz. (replace me), hogy b.szná meg.Mindegyik patchel ezt csinálja....a crymod-ról származik a mod.Végül is bőven játszható, csak azé zavaró is nagyon....
    Pl.amit a legjobban vártam az eső....erre semmi nem esik csak dörög az ég, meg ilyesmi, de a talaj iylen lilás beütésű....(pfff hé miez ?)
    Ha esetleg valaki tud megoldást azt jelezzen pls, megköszönném...bár sztem leehet a videókarim az ok..aztán ki tudja...?
    Na mind1, kösz előre is
    csőcső
  • grebber
    Ez mi?

Senki nem tud semmit a far cry weblapján lévő modoknak az állapotáról?
  • CUCLI
    :D:D
  • Stalker
    lopják a nevem
  • csabush
    Szevasztok!

Két kérdésem lenne: 1. Megpróbálom felrakni a játékot, de egy olyan elérési címre hivatkozik, ami nem létezik, és megáll a telepítés. Azt írja h ellenőrizze az alábbi elérési útvonalat, hogy helyes e: X/y/z/2057.mst azthiszem, persze az xyz helyén könyvtárak vannak. Amúgy ez az mst fájl rajta van a dvd-n. Nem tudjátok hogy miért csinálja?(korábban simán feltelepült)
    2. Kipróbáltam azt a verziót, hogy felraktam egy másik gépre, és a telepíett játékot húztam át a sajátomra. Elis indul, fut is, de nagyon csúnya, nem tudok rajta változtatni. Nem tudtok rá vmi megoldást?(a patchek nem települnek rá fel, mivel nem telepítve lett)
    előre is kösz