24504
-
#22621 Ami tölthető és singleplayer:
The Day After Part1
Pandemie
Tuesday and Ark
Matto2
Matto3
Visszolvasol mindegyokhez találsz linket!
Sok jó mod van készülőben.
Tényleg Matto1 mod van-e mert nem találtam? -
#22620 ahhot hogy felrakhassam a Matto4-et a Pandemie-t és ezt a "The Day After Part1"-et melyik patchekre lesz szükségem?:)
egyszer már kérdeztem de nem igazán kaptam rá konkrét,normális választ :) -
donidarko #22619 Milyen modok vannak még a MATTO4-en kivül? -
donidarko #22618 Kurva egy idegesitő állapot volt! -
#22617 Hát sajnos én is találkoztam már ilyennel hogy nemtörtént az aminek kelett volna ilyenkor korábbi mentést betöltöttem azt kezdtem újból. -
donidarko #22616 Hali. Az ENTRANCE pályán a rohadt konténer nem jött le és csak remegett!! ezért nem tudtam továbbjutni!!! Ez programhiba vagy mi???? Azért átjutottam 60.-ik probálkozásra. -
Shadi #22615 köszönöm megprobálom -
#22614 Hát képek alapján eléggé jónak tünik.Itt vannak képek róla
De ez a Part 2 még nincsen kész!
The Day After Part1 az viszont már tölthető Innen
Ha végigvittem realisticon másdojára a Matto4 modot akkor felteszem a Tuesday and Ark modot.
Utánna pedig a Pandemie modot.
Kár hogy több értelmes singlemod nincs egyenlőre :( -
human8 #22613 grebber !!!!
the days after ???milyen mod ? jóó ??? -
#22612 ugralj at a konteneren a masik epulet tetejere,en a vegen vagyok es ozonlenek a katonak,de majd ma megnezem mit is kell csinalni -
#22611 Ő a Matto 4 moddal játszik az utolsó előtti pályán van.
De én simán továbbjutottam ott nem volt ilyen gondom a csaj segít a konténeres résznél.
-
#22610 Far Cry végigjátszás:
Nyomtatható:
http://far-cry.atw.hu/e107/content.php?content.7
Normál:
http://www.playware.hu/index.php?page=cikk&id=215 -
donidarko #22609 Hali.Az ENTRANCE pályán elakadtam!Egy kapu kinyilik, egy konténer odarepül, ÉS NEM TUDOK tovább menni. HELP -
#22608 The Days After és a The Delta Sector mod eléggé jónak tünik.
-
#22607 Hm én azthittem ezek ugyanazok mármint Matto 1-4 csak egyre jobban javitották őket.
A történetét tényleg elmesélhetné valaki mert én a 4-et végigtoltam de abból semmi nem derült ki :( -
CUCLI #22606 meg annó a lopott béta half-life2t árulták boltban :D -
#22605 Az oroszok egy valamiben mar tobbszor is bizonyitottak, hogy verporfik,
hogy kell igyentelen modokat gyartani mindefele jatekokhoz, az antiterror se log ki kozuluk szerencsere. ahhh borzalom... -
sanyiii #22604 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy online játékhoz most milyen patchet kell felrakni?
Nekem most 1.33-ig van patchelve és fel is tettem a fcmp002-t, de max egy szervert talál (ha talál).
Mi lehet a probléma? -
#22603 Most kezdtem el játszani az alap gémmel. Nagyon tetszik eddig. Doom 3 féle szeletelés után egy kommandózás :)
Amúgy melyik MODokat ajánlájátok? Most beszerzem őket, hogy ha végigvittem a gémet akkor ne unatkozzak :D
Igaz van még mit végigvinnem most, hogy végre 1 hónapja kaptam új gépet. -
newc22 #22602 Vazz az Antiterror & a Kommandó második indításra miért fagy ki valaki segítsen help!!!! Kösziii!!!! -
#22601 lemesz a folyohoz es ott van a bejaro ,de szerintem eleg gagyi mod es eleg sokat kell feleslegessen maszkalni -
Shadi #22600 hell az antiterrort végivitte már vki? az első pályán az épületbe hogy lehet bejutni?
-
donidarko #22599 Hali. Hihetetlen, de elakadtam a MATTO4-ben! Az ENTRANCE pályán egy nagy konténer elém csapodik! Ezután nem tudok tovább menni! -
human8 #22598 Ha meg pályákat akartok...akkor töménytelen mennyiségbe single és multi leveleket találtok, de mondom töménytelen mennyislgeb a http://www.farcry-maps.com-on...jó szórakozást, és pls ha vki tud segíteni akkor segítsen volt egy textúra problémám meg egy sztori problémám lejebb 1 kcisit....pls help:D KÖSZ -
human8 #22597 A pandemie mod sztem nem iagzán lett jó...érdekes, hogy 1 kannibálszerű emberrel kell menned, meg ugyanazok jönnek mindig veled szembe...bár csak láttam tolni, még nem toltam vele....de majd lehet kipróbálom...de sztem a Delta sector Mod lesz a legnagyobb a matto 4 után....meg majd a MAtt 5......ha lesz bár sztem biztos... Bár én egyet nem értek, toltam a matto1-el a kettő nem indul (nem értem miért )toltam a 3mal meg a 4el de nem értem a sztorit..segíjjetek pls ha vki tudja... -
human8 #22596 Grebber, amúgy a Tuesday and Arc mod, az csak flashként van ám megcsinálva...2-3 misszióból ál..és nem iagzán érted mi is lesz a végén...leginkább mászkálós a dolog...de a mod megmutatja, mennyire igényes és flash grafikát helyezett a crytek a játékba....Egyszerűen sztem lenyűgöző a mod....mondom, csak nincs semmi izgalom...:(:) -
human8 #22595 jaja...ez a kettő a filefront meg a crymod, azért ezen kívül naon sok oldal van még....érdemes a farcryskins.net, és a farcryskins.de....oldlakon végignézni...
-
#22594 Itt érdemes még szétnézni! -
#22593 matto?
matto4 vagy 3?
mert amit linkeltél oldalt ott van mind2 :D
és mi kell, ahhoz hogy felrakhassam ezt a két modot..melyik patch/ek/?
ja és még1 kérdés...
mia francért nemtom felrakni a játékhoz a magyaritást?
probáltam már a játék könyvtárába és máshova is telepiteni de nem akar sikerülni =/ -
#22592 Ahogy elnéztem igazi singleplayer mod vajmi kevés jött ki hozzá.
Matto,meg ez a Pandemie ami igazáb jónak mondható.
Far Cry cuccok -
#22591 Hello
vki pls leirná nekem hogy eddig összesen hány kiegészitö jött ki a gémhez (hivatalaos és nem hivatalos is)
és ha tudja akkor lécic azt irja le hogy honnan tudnám leszedni öket
köszi -
#22590 Pandemie modot probálta már valaki ha igen milyen lett?
Mert jól hangzik a leirása:
8 original characters, 13 new levels and 19 full character animation cutscenes.
-
#22589 Rákerestem.Már töltöm is!Kiváncsi vagyok milyen lett. -
#22588 Tuesday and arc mod ez singleplayer mod? Megjelent már? -
human8 #22587 Grabber....Milyen modokra gondolsz amúgy??
Elég sok van....Itt van pl a Tuesday and arc mod ami nem a véres, meg a lövöldözős modokhoz tartozik, de szinte zseniális grafikát hoztak ki az editorból....Eszméletlenül fel van javízva,és sztem bőven elmenne mai játéknak a dolog....csak hát inkább a megpihent cryosoknak van...:D
Amúgy meg készülőben van a Delta Sector Mod, ami teljesen európaisítja :D a facry világát, gondolok, itt pitypangokra, mezei zsályaszerűségekre, vagy kökörcsinekre, és fenyőfákra.Új fegyverek meg minden, elég ígéeetes lesz.Itt van pár kép:
http://tds.platinumgold.de/.
Amúgy meg elég sok mod kész de többnyire nagyon gagyik vannak...
Nekem viszont lenne 1 olyan kérdésem, hogy az Obsidian Edge Mod az csak multiplyaer mod vagy single része is van
Kösz mindenki...Hukk -
human8 #22586 na hell mindneki....nekem olyan gondom van, hogy felraktam a matto4-et, és Boris Becker, meg jó pár tetxtúra mint pl. az csatornában lenn az alagút rendszer, rossz. (replace me), hogy b.szná meg.Mindegyik patchel ezt csinálja....a crymod-ról származik a mod.Végül is bőven játszható, csak azé zavaró is nagyon....
Pl.amit a legjobban vártam az eső....erre semmi nem esik csak dörög az ég, meg ilyesmi, de a talaj iylen lilás beütésű....(pfff hé miez ?)
Ha esetleg valaki tud megoldást azt jelezzen pls, megköszönném...bár sztem leehet a videókarim az ok..aztán ki tudja...?
Na mind1, kösz előre is
csőcső -
#22585 Ez mi?
Senki nem tud semmit a far cry weblapján lévő modoknak az állapotáról? -
CUCLI #22584 :D:D -
Stalker #22583 lopják a nevem -
#22582 Szevasztok!
Két kérdésem lenne: 1. Megpróbálom felrakni a játékot, de egy olyan elérési címre hivatkozik, ami nem létezik, és megáll a telepítés. Azt írja h ellenőrizze az alábbi elérési útvonalat, hogy helyes e: X/y/z/2057.mst azthiszem, persze az xyz helyén könyvtárak vannak. Amúgy ez az mst fájl rajta van a dvd-n. Nem tudjátok hogy miért csinálja?(korábban simán feltelepült)
2. Kipróbáltam azt a verziót, hogy felraktam egy másik gépre, és a telepíett játékot húztam át a sajátomra. Elis indul, fut is, de nagyon csúnya, nem tudok rajta változtatni. Nem tudtok rá vmi megoldást?(a patchek nem települnek rá fel, mivel nem telepítve lett)
előre is kösz