24504
  • REXCraft
    vki segitsen

matto3ban az elsö pályán hol van a mágneskártya ahhoz az ajtóhoz??
  • dante3
    Felraktad a patch-eket?
  • szapor
    Hello!mér van az hogy amikor rákattintok a play matto4-re akkor ott kiválasztom hogy medium vagy bármit és start de nem történik semmi
  • rgy
    Antiterror első pálya. Nem találom a végét! Help!!Már mindenhol voltam pedig.(vagy nem)
  • grebber
    Én azokat várom amik még készülőben vannak mert értelmes szingleplayer mod a matto és a pademie-n kivül nincs egyenlőre :(
  • Shield
    A neten minden modot és pályát összegyűjtök, már szép kollekció összegyűlt de még mindig van letölteni való. Egy ideig nem kell más játékot elővenni.:D
  • REXCraft
    az mért van hogy az alap far cry tökéletesen futott 1024-be és a modok (eddig matto3 és matto4) meg akad mint az állat ugyanolyan grafikai beállitások mellett?
  • szapor
    Hello!mér van az hogy amikor rákattintok a play matto4-re akkor ott kiválasztom hogy medium vagy bármit és start de nem történik semmi
  • Shep
    Kösz, továbbjutottam, már a fegyver raktár felé tartok.
  • dante3
    Nm!
  • Shep
    ok, thx megnézem, egyébként nagyon jó ez a mod, csak Jack hangja olyan, mint egy debilnek
  • dante3
    Egyesek azt mondják,hogy oda kell löködni a dobozt ami a vízben van,de én simán a falnál ugrottam egyet és megkapaszkodott! Próbáld meg valamelyiket!
  • Shep
    Matto4 miután a csaj lezuhant a helivel és átverekedtem magam a templomon, kis csónakázás meg dzsungelharc után megint jön egy templomos rész na itt leestem egy gödörbe aminek az alján víz volt, itt kellett kicsit úszkálni, nade mikor felmegyek nem tudok kimászni van ugyan egy darabokban álló hágcsó a sziklafalba verve de ezen kívül semmi, akkor hogyan tovább?
  • Shield
    http://farcry.filefront.com/file/Tuesday_Ark_Mod;64247
  • grebber
    Olvass vissza legalább 1 oldalt van itt csomo Far Cry modos oldal!
  • REXCraft
    Tuesday and Ark modot honnan lehet leszedni?
  • Shep
    nyomjál tabulátort és akkor eléteszi a \ és akkro el fogja fogadni, de ne csiteljél nem nehéz a game.
  • Vakeraka
    Hogy lehet a nyamvadt chea-t eket használni Mondja már el valaki pontosan mert csak egy ablak jön le és valami névnek adja meg amit veírok
    0-val egy zöld ablak jön le
  • grebber
    Asszem itt Boris megfog hackelni egy gépet és kinyilik egy ajtó.
  • Shep
    #22679 -re senki?
  • csana07
    Nemrég beszereztem a gamét, és a véleményem röviden: k.rvajó. A modoknál még nem tartok, majd ha végigküldtem a gamét nekilátok. Ami zavaró, és nemtudom hogy bug-e, az az, hogy bár 1.4 es peccsel rambózik a főhősöm, mégis az ellennél előfordulnak a következők: -folyton lő rám egy arc, de nemtűmik fel a 3 centire előtte lévő szikla, ami felfogja minden lövését..; -néha beragad 1-1 bot valahova, és sem megölni sem arrébtaszítani nem lehet, csak éli ismétlődő lépésekből álló életét (főleg azokon a részeken, ahol néha összeakadnak a szörnyek, meg sima humanoid ellenségeim..és miután magukrahagyom őket, had játszanak, némelyik beakad)
    Ezek csak nálam vannak így? Elég zavaró, és egy eredeti peccselt gamétól ez kicsit fura, de attól még süti a game..
  • Shep
    Na elakadtam a mattoban. Csatorna, azután, hogy kirobbantottuk a falat, de minek :) kis séta után elértünk egy nagy terembe, ahol a csatornában nem lehet tovább menni lent, mert el van zárva rácssal, namármost ez a szerencsétlen Borisz mondja, hogy menjek körbe nyissam ki neki az ajtót mert ő nem létrázik ok, elmentem eltoltam az ajtó elől a ládát, de most hogyan tovább, mindenhol zsákutca van, fent lehet egy darabig mászkláni, de mindkét végén zárt ajtót találok, akkor merre?
  • AntiHero
    Pandemie egy nmnagy szar szerintem.
    MATTO FOREVER!
  • Glpetyus
    Grebber,a Pandemie-t már próbáltad?
    Leszedtem,majd 7végén lesz időm kipróbálom,kiváncsi vagyok,mitől 600 mega :)
  • grebber
    A 4-es ben is vannak külső helyszinek.

Amúgy ráleltem egy érdekességre nemtom mi történt de elsőre amikor easyn vittem végig akkor a kék helikopteres részhez alulról a csatronából másztam fel létrán másodjára realisticon pedig már nem onnan a csatornából hanem a bázis aljáról a dzsungelen kersztül kerültem ide
  • Shep
    Na az jó, remélem lesz pár szabadlevegős is, mert ez az első pálya nem nagyon jött be, és emlékeim szerint az előző részek külső helyszínei jól meg voltak csinálva.
  • grebber
    7 pálya van!
  • Shep
    Hány pálya van a matto4 ben?
  • Shep
    Hát azért csak megnézném ha már megvan. Bár most jön lefele a matto4 meg a pandemie.
  • grebber
    Azért mert egy orosz fostalaicska szarság nemcsoda hogy szinte senki nem játszik vele!
  • Shep
    A tetves antiterror miért csak akkor tölt be ha minden minimumon van, vagyis ha nem állítok semmit csak betöltöm, ha viszont állítok valamit akkor soha többet nem tölt be, persze nem nagy gond mivel még a dombtetőre se tudam feljutni, valahogy a bozótvágóval nem tudtam elhesegetni a golyókat.
  • rgy
    Tudja valaki hogy az Antiterror első pályát hol(hogy) kell befejezni? Előre is köszi
  • Glpetyus
    Kipróbáltam a Matto2-t,és a 3-at is.
    Azt kell mondjam : kurva jó :)
    A 2 nekem itt-ott erösen akadt,párszor kiestem a pályáról stb,de a 3. az nagyon ottvan !
    Profi munka,szvsz jobb a pálya,mint az alapból bármelyik.
    És most letöltöm a 4.-et :)

• human8
    :(
    antiterort akarok.....!!!segíjjetek...egyik torrenten sem találom...
  • DeO
    uh.. én is fent vagyok endlessen...de szerintem ezen nincs semmi vicces...
    Morfeus..me szégyeld a magyar nyelvet, használd nyugodtan ! :D
  • grebber
    Gondolkozz nem nagy cucc ahogy beérsz az ajtón lődd szét jobboldalol alul a kis rácsot és oda kusszál be majd várd meg míg elillan a lézer.

Itt a kis helységben lesz egy vicces dolog :D
  • mocsok
    Ha vki játszik/játszott a Matto3-al, az legyenszíves árulja el, hogy mindjárt az "elején" (4-5 mentés), az erődben, mit kell csinálni, mert sajna nem vagyok lézerálló és a hálós lézer felkockáz:):)
  • Stalker
    ez jauvaut. áát hülyesíg neeem.
  • Fido4life
    atyám...
  • logfree
    Aki nem ismeri a FarCry játékot az ITT !!!!! pontos leírást kaphat róla !!!!!!!!!!!!