Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
szal letöröltem a mappát ahova telepedett a játék majd ujra fel és nem nyultam a beállitásokhoz^^ azóta jó^^
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Az történik hogy amikor belépek a játékba látszik a menü meg a fa keret, de hátul a pálmafák, part helyett csak egy nagy fehérség van. Optionsra lefagy. Ha multiba csatlakozok addig oké hogy kiválasztom a kasztot de mikor elindítom a képen a színek összekeverednek elmosódna mozaikok jelennek meg stb...
A vidiokártyám: ATI 9000 Pro 128 MB, nemhinném hogy ez a probléma, hiszen elég jó kis darab.
5let?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Ha valaki tudja, az légyszi írja le nekem privátba mondjuk, hogyan kell szervert csinálni, mert nem megy valamiért.
Elõre is thx a segítségért.
"vessetek a mókusok közé" :)
\connect iso-x.no-ip.org
"vessetek a mókusok közé" :)
Csak egy patch-et meg egy videot találtam!
Help!!Nagyon érdekel a gamma!
\connect iso-x.no-ip.org
Viccet félretéve: egyszerûen nem volt szívem leszedni a bétát, így nem tudom, mi lehet a probléma. Várd ki a hivatalos demót (remélem a héten TÉNYLEG megérkezik), és ha akkor sem jó, lehet csapkodni a gépet
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
*Posse*T.W.D*

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Inditsd el a torrent fájlt és már szedi is!
Next PC upgrade: 2022
hTTp://ror.hu/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯